Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από sourmenetes »

marley 4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:τελικά υπάρχει θεμα με το ffp?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσυ συμφωνεις σε αλλο τοπικ οτι υπαρχει.

Τι ρωτας;;;

Επισης αν υπαρχει θεμα με ενα 10εκ.€ τηλεοπτικα απο το οπεν δεν το λυνεις;;λεω γω...

Τα 10εκ€ του πριγιο
Τα 3,5εκ€ του κουλουρη
Τα 1 εκ€ απο χατζηισαια-κιτσιου

Τα συμβολαια των ρευ-χατσεριδη-γλυκου-μαλεζα-ολιβειρα-μελισσα

Τις ληξεις συμβολαιων των χαριση-μουλεν-ουαρντα(λογικα θα γινουν)

Το 1 εκ.€ του ενρικε

Τι σκατα γινονται;;;;

Και πηρες εσιτι-αουγκουστο-ζιβκο-μιχαι-μελιοπουλο-στοχ!

Ειλικρινα βαλτε λιγο κατω τα νουμερα χοντρικα και πειτε μας τι βλεπετε εσεις σαν απλοι παρατηρητες και οχι λογιστες.

Μονο εγω βλεπω ενα μπατζετ κατω του 25%???

Ειχαμε ποσα συμβολαια που καθονταν και πληρωνονταν ετσι.τα εχετε υπολογισει αυτα;;;
Δε μειωνονται αυτα;;

Το μονο που δεν ξερω ειναι αν η μεταγραφη πριγιο υπολογιζεται στην προηγουμενη ή σε αυτη τη χρονια.

δεν εχουμε θεμα με το ffp
αλλα το τηλεοπτικο και η μη προκριση ειναι ζορι

ξεχασες να βαλεις τις μεταγραφες του γεναρη ιγκανσον και σφιντερφσκι μεγαλυτερο κοστος προπονητη μπραγκα και συμβολαιο
και αυξυσεις στα συμβολαια βαρελα- μπισε
και αλλα..

το ffp δεν ειναι τοσα εβγαλες περσι τοσα θα δωσεις φετος
ειναι πιο γενικο και επιτρεπει επενδυσεις
Ισχυει δεν τους εβαλα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

giliopoulos έγραψε:Το φετεινο καλοκαιρι οσο και αν σας φαινεται περιεργο εχουμε δωσει ΜΟΝΟ σε μεταγραφες, 10 μυρια ζεστα ζεστα!
Μιλαμε ισως για τα περισσοτερα σε μεταγραφικη περιοδο για ΠΑΟΚ ever!
Oποτε μην λετε χαζομαρουλες, φυσικα και εχουμε θεμα με το ffp. Tα εσοδα μας ειναι πληρως αστεια. Με 100 ευρω παιρνεις συνδεσμιτικο διαρκειας και με 250 παιρνεις διαρκειας για ολα τα ματς στο κεντρο κεντρο. Τιμες της πλακας για ομαδα εκατομμυριων. Παλι ο ιβαν χωνει συνεχεια.
Ποια ειναι τα 10??.

Επισης δε νομιζω οτι τα διαρκειας ηταν σε αυτες τις τιμες.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

@sourme (εσοδα-εξοδα μεταγραφων)
https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... on_id/2019
@giliopoulos εγω εδωσα 310 για κεντρο-κεντρο ανανεωση στην 6. Τα 250 που γραφεις δεν παιζουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Τα νουμερα του transfermarkt δεν ξερω κατα ποσο αγγιζουν την ακριβεια ή ειναι κατα προσεγγιση.
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

Για το ffp τοποθετήθηκε στέλεχος από το οικονομικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρχή του καλοκαιριού κ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα. Από εκεί και πέρα αν δείτε με ποιον τρόπο γίνονται οι "επενδύσεις" στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια θα κατανοήσετε το φετινό καλοκαίρι τα προηγούμενα και τα επόμενα. Αν δεν δοθούν εγγυήσεις προστασίας της επένδυσης θεωρείται σπατάλη χρημάτων
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:τελικά υπάρχει θεμα με το ffp?

Εσυ συμφωνεις σε αλλο τοπικ οτι υπαρχει.

Τι ρωτας;;;

Επισης αν υπαρχει θεμα με ενα 10εκ.€ τηλεοπτικα απο το οπεν δεν το λυνεις;;λεω γω...

Τα 10εκ€ του πριγιο
Τα 3,5εκ€ του κουλουρη
Τα 1 εκ€ απο χατζηισαια-κιτσιου

Τα συμβολαια των ρευ-χατσεριδη-γλυκου-μαλεζα-ολιβειρα-μελισσα

Τις ληξεις συμβολαιων των χαριση-μουλεν-ουαρντα(λογικα θα γινουν)

Το 1 εκ.€ του ενρικε

Τι σκατα γινονται;;;;

Και πηρες εσιτι-αουγκουστο-ζιβκο-μιχαι-μελιοπουλο-στοχ!

Ειλικρινα βαλτε λιγο κατω τα νουμερα χοντρικα και πειτε μας τι βλεπετε εσεις σαν απλοι παρατηρητες και οχι λογιστες.

Μονο εγω βλεπω ενα μπατζετ κατω του 25%???

Ειχαμε ποσα συμβολαια που καθονταν και πληρωνονταν ετσι.τα εχετε υπολογισει αυτα;;;
Δε μειωνονται αυτα;;

Το μονο που δεν ξερω ειναι αν η μεταγραφη πριγιο υπολογιζεται στην προηγουμενη ή σε αυτη τη χρονια.
Κατ αρχας το τι λεω εγω σε αλλο τοπικ ειναι ασχετο με το τι συμβαίνει στην οραγματικοτητα! Εγω μπορει να ειπα μια μαλακια απ το κεφαλι μου!
Η αληθεια ειναι πως καμια αποψη που εκφραζω δεν συνοδευεται με πεποιθηση πως ειναι σωστη 100% κλπ.
Εκτιμησεις κανω συνηθως με βαση τα οσα βλεπω να συμβαινουν!
Ρωταω λοιπον διοτι ολη η καθυστερηση σ αυτο συνηγορει, παρολο που όπως λες και εσυ δειχνει να χει πεσει το μπατζετ κλπ.
Αν τελικα δεν γινουν μεταγραφες θα πρεπει να μαθουμε το γιατι...

Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Πάντως η εικόνα μέχρι τώρα λέει ότι ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε πιο ουσιαστικά, έχει τον ίδιο προπονητή με πέρσι, και τσεπωσε και 30 εκατομμύρια με αποτέλεσμα να έχει την δυνατότητα αν το επιδιώξει να ενισχυθεί περισσότερο. Αν επαναπαυτουμε κι αφήσουμε το ρόστερ όπως έχει, δεν ξέρω αν είμαστε το πρώτο φαβορί για φέτος.
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Πάντως η εικόνα μέχρι τώρα λέει ότι ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε πιο ουσιαστικά, έχει τον ίδιο προπονητή με πέρσι, και τσεπωσε και 30 εκατομμύρια με αποτέλεσμα να έχει την δυνατότητα αν το επιδιώξει να ενισχυθεί περισσότερο. Αν επαναπαυτουμε κι αφήσουμε το ρόστερ όπως έχει, δεν ξέρω αν είμαστε το πρώτο φαβορί για φέτος.
Με το τωρινό ρόστερ μπορεί όχι με την επιστροφή των τραυματιών είμαστε και αν πάρουμε και 2 παίκτες θα είμαστε ένα επίπεδο ποιο πανω

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Τον ειδαμε το γαβρο την κυριακη.τρομερη ενισχυση.

Με το ζορι.

Ενισχυση μαλλον στις καμερες θελουν..μαγκες οσες και μεταγραφες να κανεις καπου θα γκελαρεις.αν το πραγμα παιχθει οπως προχθες δυσκολα τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Παιδιά ότι και να λέμε, ενισχύθηκε... κράτησε την περυσινή ομάδα, τον ίδιο προπονητή και πήρε παίκτες ποιοτικούς (Βαλμπουενά, Σεμέδο) που μπήκαν άμεσα στην ομάδα. Όλα αυτά δείχουν ότι θα είναι αγωνιστικά καλύτερος από πέρυσι... και φυσικά εξωαγωνιστικά δε θα παίζεται και θα είναι ισχυρός όσο οι ένοχοι στην υπόθεση του Τζήλου μένουν ασύλλητοι... ελάτε στη θεση των διαιτητών.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Στην Ελλάδα όλο το ζουμί είναι στα ντέρμπι. Ας είμαστε στο +-3 μεχρι τα πλέι-οφ και εκεί θα παιχτεί το πρωτάθλημα... Τότε πρέπει να είναι φορμαρισμένη και φτιαγμένη η ομαδα, όχι τώρα. 1-2 προσθήκες θέλουμε και εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους, τίποτε άλλο...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Τι θα πει ελάτε στην θέση των διαιτητών, συνεχόμενα κακοι; ξένοι διαιτητές παντού....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Maximus έγραψε:Στην Ελλάδα όλο το ζουμί είναι στα ντέρμπι. Ας είμαστε στο +-3 μεχρι τα πλέι-οφ και εκεί θα παιχτεί το πρωτάθλημα... Τότε πρέπει να είναι φορμαρισμένη και φτιαγμένη η ομαδα, όχι τώρα. 1-2 προσθήκες θέλουμε και εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους, τίποτε άλλο...
Έτσι εκεί κρίνεται το πρωτάθλημα.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

sourmenetes έγραψε:Τον ειδαμε το γαβρο την κυριακη.τρομερη ενισχυση.

Με το ζορι.

Ενισχυση μαλλον στις καμερες θελουν..μαγκες οσες και μεταγραφες να κανεις καπου θα γκελαρεις.αν το πραγμα παιχθει οπως προχθες δυσκολα τα πραγματα.
Αυτή πάντα την είχε γι'αυτό πρέπει να είμαστε ένα επίπεδο πάνω ώστε όσο έχουμε ξένους διαιτητές να τους παίρνουμε και να καλύπτουμε την διαφορά

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Σουρμε διαφωνω. Οκ η γκελα ειναι στο προγραμμα οσο.κι αν ενισχυθεις, αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να μην ενισχυθεις και ούτε μπορει να καλυψει την λαθος ενίσχυση.
Ο γαυρος στα ευρωπαικα του παιχνιδια αποδειχθηκε σοβαρος και κυνικός.
Εμεις στο μόνο παιχνίδι που δεν υπηρχε η δικαιολογια οτι παιζουμε με κατα πολυ δυνατοτερο αντιπαλο (ελεγχεται αυτό φυσικα και θα φανει και σημερα απο το αποτελεσμα του αποελ) οχι μονο δεν ημασταν σοβαροι, αλλα στο τελος φαγαμε και ενα γκολ που περιπλεκει την κατασταση!
Και για να επανελθω στο θεμα του ffp, αν οντως δεν υπαρχει λοιπον τετοιο θεμα, τοτε ισως μιλαμε για εγκληματικη αμελεια αναφορικα με την μη ορθη και πληρη ενισχυση της ομαδας εγκαιρως. Και ακομη περισσοτερο αν γινει καμια στραβη την Πεμπτη.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”