Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Τι είναι το μποέμ;
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καφετερια μπρο θεσσαλονικηeorptol1 έγραψε:Τι είναι το μποέμ;
Μαγαζι καφε - restaurant απεναντι απο το ικεα.eorptol1 έγραψε:Τι είναι το μποέμ;
- P.A.O.K.jim
Εχει ο Σαλπιγγίδης αδερφό?????????????MANIAKOS έγραψε:Καλο κουίζ του αγιου
Ψηλός ιςως χαζός παίκτης με κοντό
Αδερφο ..

Έχει βάση η είδηση;ramboutla έγραψε:Μαγαζι καφε - restaurant απεναντι απο το ικεα.eorptol1 έγραψε:Τι είναι το μποέμ;
γενικα ο ψυχρας δεν λεει μαλκιες μεχρι τωρα τουλαχιστον θα δουμε κατσε να κανω μια ψαχτικη.
Ποιος είναι ο ψύχρας αδερφέ; Αν επιτρέπεται γιατί είμαι εκτός τόπου και χρονου.TheCursed έγραψε:γενικα ο ψυχρας δεν λεει μαλκιες μεχρι τωρα τουλαχιστον θα δουμε κατσε να κανω μια ψαχτικη.
Είναι κοντά στο αεροδρόμιο. Αλλά μπορουσανε να πάνε κ Μακεδονία Παλλάς για φαγητό. Μάλλον να τον εντυπωσιασουν θέλουν. Συχνάζουν καλά μ@υνια εκεί.
ενα παλικαρι εχει κανει ενα μπλογκ στο φμ και γραφει αρκετο καιρο για τν επικαιροτητα εχει πολυ γελιο και οι πληροφοριες τ ειναι κομπλε σχεδον παντα τωρα θα δουμε για πουκι θα ρωτησω κ γω.DaRkFeaR έγραψε:Ποιος είναι ο ψύχρας αδερφέ; Αν επιτρέπεται γιατί είμαι εκτός τόπου και χρονου.TheCursed έγραψε:γενικα ο ψυχρας δεν λεει μαλκιες μεχρι τωρα τουλαχιστον θα δουμε κατσε να κανω μια ψαχτικη.
Παρασκευή βράδυ σήμερα, οπότε δεν γινόταν να μην πέσει κάτι στο τραπέζι, να χουμε να κλικάρουμε... 

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε ο γαύρος στη Φίφα, ότι ευνοούνται ΠΑΟΚ κ η μια άλλη ομάδα.
Σα να στέλνει ο Αλ Καπόνε στην εφορία του Σικάγο, ότι ο λαχειοπώλης δε κόβει αποδείξεις.
κλαψτε αχχαχαχααχχα
Σα να στέλνει ο Αλ Καπόνε στην εφορία του Σικάγο, ότι ο λαχειοπώλης δε κόβει αποδείξεις.
κλαψτε αχχαχαχααχχα
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ο ψυχρας δεν έχει κλικ,σελίδα στο Facebook είναιgoran 64 έγραψε:Παρασκευή βράδυ σήμερα, οπότε δεν γινόταν να μην πέσει κάτι στο τραπέζι, να χουμε να κλικάρουμε...

Mεσημερι γράφει έπινε καφέ εκεί. Πάντως έχει φάτσα τουρίστα κ όχι ΠΑΟΚ.
έχει αλλάξει πολλές ομαδες
έχει αλλάξει πολλές ομαδες
Οποίος διάβαζε εφημερίδα ΠΑΟΚΤΣΗΣ με 100 δρχ τον γνωρίζει τον ψυχρα κ τη στήλη του
Πάμε για κλείσιμο ρόστερ 15 Ιούνη
Θα τρελαθουμε
Πάμε για κλείσιμο ρόστερ 15 Ιούνη
Θα τρελαθουμε