Răzvan Lucescu
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Răzvan Lucescu
Σιγά μπρε πως κάνετε έτσι! Και τους γαυρους απόγονους τους λέμε, είναι και αυτό ρατσισμός;
- kataramenos5
Το πρωτο ημιχρονο και το δευτερο γκολ λενε πολλα.Λεν πως κατι γινεται.Το αν αυτο που γινεται θα μεγαλωσει κι αλλο ωστε να γινει αρκετο ειναι αλλο καπελο.Ο χρονος θα δειξει.
Υπαρχουν ομως και καποιες σκιες Αυτη η συνεχιζομενη ταση ,να χαλανε οι φασεις στη τελικη προσπαθεια λογω επιλογης ατομικης ενεργειας αντι πασας στον ελευθερο συμπαικτη, δειχνει οτι ακομα δε γιναμε ομαδα.Οτι καποιοι βαζουν εαυτον πανω απ το κοινο καλο.Δειχνει ακομα οτι ο προπονητης δε νιωθει ακομα σιγουρος(μαλλον) και δε μπορει να επιβληθει.Δε μπορει να τραβηξει αυτια κι οι παικτες το καταλαβαινουν και το εκμεταλευονται. .
Υπαρχουν ομως και καποιες σκιες Αυτη η συνεχιζομενη ταση ,να χαλανε οι φασεις στη τελικη προσπαθεια λογω επιλογης ατομικης ενεργειας αντι πασας στον ελευθερο συμπαικτη, δειχνει οτι ακομα δε γιναμε ομαδα.Οτι καποιοι βαζουν εαυτον πανω απ το κοινο καλο.Δειχνει ακομα οτι ο προπονητης δε νιωθει ακομα σιγουρος(μαλλον) και δε μπορει να επιβληθει.Δε μπορει να τραβηξει αυτια κι οι παικτες το καταλαβαινουν και το εκμεταλευονται. .
- hasio_john
Έλεος ρε μλκς .... αφήστε να χαρούμε την καλή εμφάνιση ρε σεις!!!!
Πάνω που είδαμε μια μικρή ηλιαχτίδα μέσα από το τούνελ, εμείς θα φαγωθούμε στο τέλος για την τρύπα του όζοντος και για την εξαφάνιση της καρέτα καρέτα. Μην ασχολείστε με άσχετα πράγματα και πάμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ για μια θετική στυτική ενέργεια ως το ματς με την καριόλα την Κούλα.
ΠΑΟΚ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!
Πάνω που είδαμε μια μικρή ηλιαχτίδα μέσα από το τούνελ, εμείς θα φαγωθούμε στο τέλος για την τρύπα του όζοντος και για την εξαφάνιση της καρέτα καρέτα. Μην ασχολείστε με άσχετα πράγματα και πάμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ για μια θετική στυτική ενέργεια ως το ματς με την καριόλα την Κούλα.

ΠΑΟΚ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!
- aspromaura ioannina
Ου ρε φαλλοκρατωρ σεξιστη!hasio_john έγραψε:Έλεος ρε μλκς .... αφήστε να χαρούμε την καλή εμφάνιση ρε σεις!!!!
Πάνω που είδαμε μια μικρή ηλιαχτίδα μέσα από το τούνελ, εμείς θα φαγωθούμε στο τέλος για την τρύπα του όζοντος και για την εξαφάνιση της καρέτα καρέτα. Μην ασχολείστε με άσχετα πράγματα και πάμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ για μια θετική στυτική ενέργεια ως το ματς με την καριόλα την Κούλα.![]()
ΠΑΟΚ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

Μια χαρά ήταν η ομάδα, για να μην σε χαλάσουμε οι παίκτες κερδίσανε καμμια συμμετοχή ο προπονητής....Parolos έγραψε:Εγώ στη δουλειά μου αν αποδώσω 9/10 τα ακούω από παντού..
Εσύ ρε Ρουμάνε με 1/10 σήμερα, αγύμναστους παίχτες που δεν μπορούν να ακολουθησουν τα σώματά τους μια προσποίηση, με Βιειρίνια μετά από 2 μήνες να βγαίνει στο 80 ημιλιπόθυμος, και σήμερα 2,5 φάσεις ουσιαστικά...
σε αποθεώνουν και διαβάζουμε εδώ μέσα για Μπάρτσα και πανδεσία ποδοσφαιρική..
Πως το κάνεις?
Τελικά Ρουμάνος είναι επαγγελμα όχι εθνικότητα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
φυσικα και ειναι ρατσιστικο το να τσουβαλιαζεις εναν λαο με χαρακτηριστικα τα οποια βλεπεις σε εναν, δυο τρεις δεκα ανθρωπους. για την ακριβεια ειναι ο ορισμος του ρατσισμου.
και το χειροτερο ειναι οτι αυτες ειναι κατι εξυπνακιστικες ρησεις που εχουν βγει απο στουρνους για τους οποιους θα αξιζε να ειπωθει πως ελληνας και σκεπτομενο ον, δυο εννοιες αντιθετες.
και το χειροτερο ειναι οτι αυτες ειναι κατι εξυπνακιστικες ρησεις που εχουν βγει απο στουρνους για τους οποιους θα αξιζε να ειπωθει πως ελληνας και σκεπτομενο ον, δυο εννοιες αντιθετες.
- hasio_john
Γιάννενα, ο Παπά Χρήστος μου έστειλε την ατάκα με sms .... 
(Δεν θέλω να πάρω θέση για το "ρατσιστικό" θέμα που προέκυψε από το ΠΟΥΘΕΝΑ, αλλά εφόσον αυτός που το είπε εξήγησε πως το εννοεί και ότι ΔΕΝ το έθεσε ρατσιστικά, ΓΙΑΤΙ να το συνεχίσουμε εμείς? Αφήστε το να περάσει ρε μάγκες, έτσι για το καλό της ημέρας αλλά και το ακόμα καλύτερο που έρχεται με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας να δείχνει σημάδια ανάστασης)

(Δεν θέλω να πάρω θέση για το "ρατσιστικό" θέμα που προέκυψε από το ΠΟΥΘΕΝΑ, αλλά εφόσον αυτός που το είπε εξήγησε πως το εννοεί και ότι ΔΕΝ το έθεσε ρατσιστικά, ΓΙΑΤΙ να το συνεχίσουμε εμείς? Αφήστε το να περάσει ρε μάγκες, έτσι για το καλό της ημέρας αλλά και το ακόμα καλύτερο που έρχεται με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας να δείχνει σημάδια ανάστασης)
+1926kataramenos5 έγραψε:Το πρωτο ημιχρονο και το δευτερο γκολ λενε πολλα.Λεν πως κατι γινεται.Το αν αυτο που γινεται θα μεγαλωσει κι αλλο ωστε να γινει αρκετο ειναι αλλο καπελο.Ο χρονος θα δειξει.
- hasio_john
Πολύ σωστός ο Κατ.
Είδαμε λίγο φως στο τούνελ, ωστόσο ο χρόνος θα δείξει αν θα γίνουμε ποτέ ομάδα!
Ας ξεκινήσουμε με την κούλα και πιστεύω πως είναι η ΤΕΛΕΙΑ ευκαιρία να πάρουμε την ψυχολογική ντόπα που χρειαζόμαστε για την συνέχεια.
Είδαμε λίγο φως στο τούνελ, ωστόσο ο χρόνος θα δείξει αν θα γίνουμε ποτέ ομάδα!
Ας ξεκινήσουμε με την κούλα και πιστεύω πως είναι η ΤΕΛΕΙΑ ευκαιρία να πάρουμε την ψυχολογική ντόπα που χρειαζόμαστε για την συνέχεια.
Εχουν περάσει τέρατα πένας από αυτό το φόρουμ, με κάποιους είχα την τιμή να συνομιλήσω, με κάποιους όχι γιατι δεν είχα φτιάξει λογαριασμό παραμόνο τους διάβαζα.. Αυτό το φόρουμ έχει ιστορία παιδιά, αλλά εγώ απέχω καθότι δεν εκφράζει αυτό που εξέφραζε παλιότερα, αλλά συνεχίζω να διαβάζω που κ που.
Σταμάτησα γιατί είχα κουραστεί από το διαχωρισμό "οι γκρινιάρηδες" και οι "μη γκρινιάρηδες". Το οποίο μικρόβιο ακόμη είναι ζωντανό όπως διαπιστώνω.. "Εμεις" "Αυτοί" "Οι άλλοι"..
Την ατάκα την είχα ακούσει πρώτη φορά για τον Μπόλονι στο γηπεδο και μου είχε φανεί αρκετά αστεία και to the point για το υψηλό IQ που έχει, που κάποιοι μετέφραζαν σε πονηριά, που κι αυτό χρήσιμο είναι σε έναν προπονητή.
Όχι από ραπτοπουλοδιάφορους όπως υπόθηκε και για Ιβιτς και παπαριες.
Παρεμπιπτόντως Μπόλονι ο αγαπημένος μου προπονητής όπως είπα και πριν.. (που σαι ρε Ολι να τα πούμε)..
Δεν είναι ρατσιστική, τουλάχιστον έτσι όπως την έχω εκλάβει εγώ..
Αυτά.. συνεχίστε..
Σταμάτησα γιατί είχα κουραστεί από το διαχωρισμό "οι γκρινιάρηδες" και οι "μη γκρινιάρηδες". Το οποίο μικρόβιο ακόμη είναι ζωντανό όπως διαπιστώνω.. "Εμεις" "Αυτοί" "Οι άλλοι"..
Την ατάκα την είχα ακούσει πρώτη φορά για τον Μπόλονι στο γηπεδο και μου είχε φανεί αρκετά αστεία και to the point για το υψηλό IQ που έχει, που κάποιοι μετέφραζαν σε πονηριά, που κι αυτό χρήσιμο είναι σε έναν προπονητή.
Όχι από ραπτοπουλοδιάφορους όπως υπόθηκε και για Ιβιτς και παπαριες.
Παρεμπιπτόντως Μπόλονι ο αγαπημένος μου προπονητής όπως είπα και πριν.. (που σαι ρε Ολι να τα πούμε)..
Δεν είναι ρατσιστική, τουλάχιστον έτσι όπως την έχω εκλάβει εγώ..
Αυτά.. συνεχίστε..
Parolos εννοείται δεν ήταν προσωπική αναφορά σε σένα, απλά η έκφραση δεν μου φάνηκε ''ωραία''.
Ον τόπικ: Δεν μου αρέσουν αυτές οι φοβικές συνεντεύξεις..
Ον τόπικ: Δεν μου αρέσουν αυτές οι φοβικές συνεντεύξεις..
- Sick Bastard
Μπράβο της την Sυperleague θα πάει μπροστά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το δεύτερο ήταν καταπληκτική ομαδική δουλειά. Το πρώτο όμως, που άνοιξε το δρόμο όχι. Η Superleague πάντως δεν δίνει ασίστ σε κανένα από τα δύο γκολ. Τα θεωρεί προσωπικές ενέργειες.
Και το πρώτο γκολ προέρχεται από ομάδικη δουλειά όμως.
Βγαίνει το φορ δεξιά, σπάει στο δεξί μπακ και κάνει κίνηση
το δεξί μπακ πασάρει στο δεξί χαφ βγαίνει μια καλή σέντρα
η μπάλα δεν σπάει στα πλάγια, σουτ έξω απ την περιοχή και γκολ.
Μια χαρά ομαδική δουλειά.
Παιδιά, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πάρα πολύ καλά στο 1ο ημίχρονο
ας μην βγάζουμε απ την μύγα ξύγκι.
- ΑποστόληςΑ
Δεν αμφισβητείται αυτό. Το έγραψα άλλωστε στην κριτική του αγώνα, στα θετικά, ότι είχαμε:
1. Περισσότερη κινητικότητα στο πρώτο ημίχρονο απ’ ότι άλλες φορές
2. Μεγαλύτερη ομαδικότητα στο πρώτο ημίχρονο
3. Περισσότερη διάθεση από τους παίκτες (πάλι στο πρώτο ημίχρονο)
Δεν μου άρεσε όμως που δεν κυνηγήσαμε ένα τρίτο γκολ.
1. Περισσότερη κινητικότητα στο πρώτο ημίχρονο απ’ ότι άλλες φορές
2. Μεγαλύτερη ομαδικότητα στο πρώτο ημίχρονο
3. Περισσότερη διάθεση από τους παίκτες (πάλι στο πρώτο ημίχρονο)
Δεν μου άρεσε όμως που δεν κυνηγήσαμε ένα τρίτο γκολ.
- navigator11
Αυτό είναι αλήθεια. Ποδόσφαιρο είναι. Μπορεί να δεχτείς ένα γκολ από το πουθενά και να έχεις ντράβαλα μετά. Οπότε κλείδωσε το ματς με ένα γκολ ακόμα.