Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από sic-4 »

το σχολιασα και χθες προχθες...
μας φαινονται λιγα τα 5 για τον Γκαρυ κι εχουμε κανει ολοκληρο σαματα, αλλα θελουμε να παρουμε Βιερινια με 2...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ναι αλλα ο αντρε ειναι 31 και θέλουν να τον διώξουν ...ο γκαρυ ειναι μβπ και 26...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο Γκαρι τεχνικα δεν συγκρινεται με Βιερινια. Ας ειναι 31, ειναι σε υψηλοτατο επιπεδο και εχει τουλαχιστον μια διετια εκρηκτικη στο χαμηλο επιπεδο της ελλαδας. Ο Γκαρι δεν ξερουμε που θα φτασει και ουτε θα μαθουμε αφου δεν θελει να μεινει.
Άβαταρ μέλους
Mirko Taccola

Δημοσίευση από Mirko Taccola »

γεια χαρά. Αν και δεν γράφω συχνά είμαι πολύ τακτικός επισκέπτης του φόρουμ σχεδόν από την αρχή της λειτουργίας του, χωρίς να είμαι εγγεγραμμένος χρήστης μέχρι και πρόσφατα, και έχω περάσει άπειρες ώρες κάνοντας παρέα με πολλούς από εσάς εδώ μέσα έστω και... σιωπηλά. Καλή χρονιά λοιπόν σε όλους σας από τα χιονισμένα και ασπρόμαυρα Χανια!

Ο λόγος που γράφω σήμερα έχει να κάνει με τις διάφορετικές απόψεις που διαβάζω τις τελευταίες μέρες στο φόρουμ πέρι της αξίας του γκάρυ αλλά και του βιερίνια και τη στάση του παοκ στη μεταγραφή των δύο. Θα εξηγησω λίγο το σκεπτικό μου και άν κάνω καπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Έχει έρθει πρόταση για τον Γκάρι, ο παίκτης θέλει να φύγει, η διοίκηση το παλευει να πάρει τα λεφτα της ρήτρας. Ο παίκτης έχει προσφέρει 100% στην ομάδα, και έχει δώσει ότι μπορούσε. Θα μπορούσε να δώσει κιάλλα λέω εγώ, αλλά εγώ δεν είμαι ο ροντρίγκεζ και ο παίκτης θέλει να φύγει. Ο οποίος βεβαίως έχει ρήτρα αγοράς. Τα σκας, 4-5 πόσα είναι δεν ξέρω και τον πάιρνεις. Η διοίκηση είναι σε δύσκολη θέση γιατί ο παικτης πιέζει για να φύγει. Προσπαθεί λοιπόν να τον πουλήσει στο ποσό της ρήτρας του. Αν τα σκάσει η γαλατά θα τον πάρει, αν δεν τα σκάσει δεν θα τον πάρει. Αν λοιπόν τα σκάσει και τον πάρει θέλουμε εξτέμ. Πάμε λοιπόν και εκεί.

Υπάρχει θέμα Βιερίνια. Όπου Βιερίνια, το καλύτερο εξτρέμ που έχει παίξει στην τούμπα τα τελευταία 22 χρόνια που παρακολουθώ σαν ενήλικας την ομάδα. Ο παίκτης έχει δεσμούς με την ομάδα και την πόλη, ξέρει που έρχεται, μιλάει τη γλώσσα, παιζει τα τελευταία χρόνια συνεχόμενα σε τοπ επίπεδο με 170 συμμετοχές την τελευταία πενταετία σε μπουντεσλίγκα τσ/λίγκ και εθνική πορτογαλίας, θα προσφέρει εγγυημένα θετικά στοιχεία άμεσα στο χορτάρι και στα αποδυτήρια και είναι 30 χρονών. Υπάρχει κάποιος άλλος παίκτης στην αγορά με αυτό το πακέτο;
Προσωπικά θεωρώ ότι σε ενδεχόμενη τράμπα Γκάρυ-Βιερίνια η ομάδα όχι μόνο δεν θα ζημιωθεί αλλά θα βελτιωθεί σε όλους τους τομείς πολύ πολύ άμεσα. Δεν συζητάω καν για την συσπείρωση που θα δημιουργηθεί στον κόσμο και σε όλη την ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα, αυτό είναι δεδομένο.

Δεν βλέπω τίποτα κακό που μπορεί να συμβεί αν το παραπάνω μεταγραφικό σενάριο πραγματοποιηθεί και γίνει τελικός η τράμπα. Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι η καλύτερη μεταγραφική κίνηση επί ημερών Ιβαν. Εγώ λέω μακάρι. Όσο για τα σενάρια περί επιστροφής Στόχ, δεν τον εμπιστεύομαι, ναι έχει πολύ καλά στοιχεία, πιστεύω όμως ότι είναι πολύ αλοπρόσαλος χαρακτήρας, παίκτης ατομιστής και όχι ομαδικός, στα όρια του επαγγελματία, σαφώς χαμηλότερη κλάση από τον βιερίνια και η ενδεχόμενη απόκτηση του ενπεριέχει πολύ πολύ μεγάλο ρίσκο.

:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο γκαρι σε ανοικτό χωρο ειναι για ομαδα 8 του τς λου σε κλειστό χωρο ομως εχει πολλές αδυναμίες

Ο βιερι που χαμε λιγότερος καλος απο γκαρι σε ανοικτό χωρο αλλ σε κλειστό κλάσεις ανώτερος
Σιγουρα οταν αλλαζει θεςη μακαρι απο Περιοχή κλπ δεν ειναι εύκολο αλλα ... η ηλικια ειναι ιδανική για να ναι ηγέτης
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Με 4χαρτία να φύγει αφού δεν θέλει ούτε αναναίωση συμβολαίου ούτε να μείνει στην ομάδα.
Τώρα αν έρθει ο Βιειρίνηα αντικαταστάτης ισάξιος και καλύτερος του στο καλό να πάει..
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

MANIAKOS έγραψε:Ο γκαρι σε ανοικτό χωρο ειναι για ομαδα 8 του τς λου σε κλειστό χωρο ομως εχει πολλές αδυναμίες

Ο βιερι που χαμε λιγότερος καλος απο γκαρι σε ανοικτό χωρο αλλ σε κλειστό κλάσεις ανώτερος
Σιγουρα οταν αλλαζει θεςη μακαρι απο Περιοχή κλπ δεν ειναι εύκολο αλλα ... η ηλικια ειναι ιδανική για να ναι ηγέτης
Σωστά. Πρακτικά σημαίνει ότι αν ο αντίπαλος (βλέπε παο στην λεωφόρο) τον κλείσει κρατώντας τα μπακ πάνω του και δεν τον αγνοήσει πλήρως (βλέπε τα 2 ματς με Φιόρε), τότε ο Γκάρι αχρηστεύεται και το έχουμε δει κατ επανάληψη σε αγώνες φέτος. Ειδικά στις ήττες απο Κάραμπαχ, Πανιώνιο.

Τώρα ο Βιερίνια δεν έχει φυσικά αυτή την φοβερή ταχύτητα και αθλητικότητα του Γκάρι αλλά έχει τρομερά υψηλή τεχνική και ταχύτητα σκέψης που σίγουρα θα βοηθάει να σπανε οι κλειστές άμυνες. Παρόλαυτα, ο ΠΑΟΚ σίγουρα χρειάζεται ΚΑΙ τους δύο, γιατί το να έχεις μια σφαίρα πλάγιο επιθετικό *κρατάει* τον αντίπαλο πλάγιο πίσω και γενικά μειώνει την επιθετικότητα του αντιπάλου.

Το μυστήριο στην υπόθεση του Γκάρι είναι αν η ΠΑΕ το είχαν στο μυαλό τους να τον πουλήσουν απο το καλοκαίρι και ψάχνανε να βρούνε αγοραστή. Απλά έκανε φοβερά παιχνίδια τους τελευταίους 3 μήνες και η τιμή του ανέβηκε πάνω από τα 3,4 Μ που τον κοστολογούσαν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παντως αν ισχυει το 6 αρχική ... χλωμό το βλεπω

Ποσο να παει ; στην καλύτερη 4,5 δε νομιζω να μπορουμε να δώσουμε τετοιο ποσο
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεδομένης της πώλησης Γκάρι, το ερώτημα είναι αν θέλει ο Ιβάν να επενδύση 10Μ τον Ιανουάριο και να φέρει 3 παίχτες αξίας (Βιερίνια ο ένας), ή θα προτιμήσει να πάμε για το καλοκαίρι όπου και ο Βιέρι θα είναι πιο φτηνός, και θα έχει επιλογές και χρόνο. Η δεύτερη λύση με κάποια άμεση μεταγραφή τυπου Σωτηρίου ή Ιρανού δεν είναι απίθανη. Το απεύχομαι αυτό το σενάριο, αλλά βλέποντας πώς λειτουργεί η ΠΑΕ θα πόνταρα 80% σ´αυτό το σενάριο.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

IF PAE akoulithisi that way it will not be a surprise if we end 4-5 of soupaleague. Every year we say in the summer we will bring good players when the time of meleti is longer and we end up with the bird in our hand. You sell Rodriguez? Bring 4 players that are better than all the players you ever had and hit all your goals for this year and you get the monye back. We are tired of the "3-years plan" if you all the time sell the best players.
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

βλέποντας λίγο το roster μας προσπάθησα να δω που μπορούμε να ενισχυθούμε χωρίς να ύπαρξη αποχώρηση κάποιου και διαπίστωσα ότι όλες οι θέσεις είναι καλυμμένες, οποτε θα πρέπει να δούμε ποιος είναι εφικτό να φύγει και μετά να λέμε πάρε αυτόν η τον άλλο. το λέω αυτό γιατί βλέπω και πολλές φορες πιάνω και τον εαυτό μου να ζητάμε σε κάθε μεταγραφική περίοδο 10 παίχτες.

ας τα πάρουμε από την αρχή: ο γιαννούλης ζήτησε να πάει δανεικός οποτε η πάει κοροβέσης εκεί για αναπληρωματικός αρ. μπακ η χρειάζεσαι μεταγραφή ξεκάθαρα

με την επιστροφή κάτσε στις θέσεις 6-8 υπάρχουν 4 και μπαλαντέρ ο shakhov οποτε είμαστε καλυμμένοι. στην θέση 10 είναι ο μπισεσβαρ, πέλκας και κατά συνθήκη ο shakhov οποτε αριθμητικά είμαστε καλυμμένοι πάλι. για να πάρουμε κάποιον εδώ πρέπει η να πουληθεί ο πέλκας όπως ακούστηκε η να πάει δανεικός ο χαρίσης για να αδειάσει μια θέση από τα χαφ αλλα ο ίβιτς είπε ότι ο χαρίσης θα πάρει τις ευκαιρίες του οποτε μην περιμένετε πολλά αυτήν την αίσθηση τουλάχιστον μου αφήνουν τα δεδομένα.

στα extrem με την διαφαινόμενη πώληση του garry και την απομάκρυνση του thiam χρειαζόμαστε 2 για εμενα το καλύτερο θα ήταν μια επιστροφή του ζάιρο (ποσο χειρότερος θα είναι από τον thiam?) και μια αγορά κάποιου ενδεκαδατου τώρα ποιος θα είναι αυτός....vieirinha?? δύσκολα με τα ποσα που ακούγονται. πολλοί εδώ μέσα έχουν προτείνει κάποιους ας ρίξουν μια ματια οι υπεύθυνοι δωρεάν scouting προσφέρουμε. :D

στην επίθεση τώρα εγώ βλέπω 2 πιθανές λύσεις η μια δανεισμό του κουλούρη και η δεύτερη απομάκρυνση του pereira ώστε να αποκτηθεί βασικός striker και να πάει ο klaus στον πάγκο.
με λιγα λογια να περιμενουμε και αλλες αποχωρησεις....
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Demir έγραψε:Άσχετο αλλα μας γλεντάει η σπορτντει...τύμπανα πολέμου στον ΠΑΟΚ κ ανοιχτή επιστολή οπαδών στην εφημερίδα...που κράζουν για γκαρυ...Χαχαχα οι τύποι ξεφύγανε...
Είναι σαν την επιστολή των 16 στον Στέλλα για τον ΘΖ, νομίζω
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Νομιζω τα πραγματα ειναι απλα...εγω πιστευω και τις δυο πλευρες..και του γκαρυ και της παε..και οι δυο συμτωνουν στο οτι ο γκαρυ θελει να φυγει..στο καλο εαν ικανοποιηθει η ομαδα..ΑΛΛΑ σαν παε εχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ την επομενη μερα κιολας ΕΑΝ θελεις να λεγεσαι οργανωμενο σωματειο να κλεισεις τον αντικαταστατη του..επισης πρεπει μεχρι την κυριακη να κλεισουν και οι υπολοιπες τρυπες οπως είχε πει και ο οβιτς..υποτιθεται ειχατε βρει τους παιχτες..αντε να σας δω και εαν παρουσιαστει στο τελος καμια ευκαιρια στυλ νατχο ευπροσδεκτη..υπομονη(ξερω καταντησε γελοιο πλεον για ολους μας) μιε βδομαδα ακομα..εκει θα φανει τελικα ποιος κοροιδευει ποιον...παμε να κερδίσουμε σημερα και περιμενουμε μετα..
Το αεκακι παντως εκει που ηθελε παιχτες πηρε πριν γινει η αγωνιστικη.δν με νοιαζει εαν της βγουν..ειχε παντως το πλανο της ετοιμο και εκλεισε τις τρυπες της..ποιο....;;το αεκακι με τον καβουρια...
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Πιστευει κανεις οτι η αγορα Βιερνια με τα λεφτα που ακουγονται ειναι "εξυπνη"?
Λενε για 6 οτι θα ζητησουν αντε να πανε στα 4 και ο Βιερινια παιρνει 2.2 να μας κανει σκοντο να παει στο 1.5 + την εφορια...
Γιατι να τρεξουμε να αγορασουμε καποιον που θελουν να τον ξεφορτωθουν σε ηλικια 31 ετων?
Ας τα βρει με την ομαδα του που δε τον υπολογιζει και ας του δωσουμε ενα καλο συμβολαιο
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν κατάλαβα...
Κουμάντο στα λεφτά του Σαββίδη κάνετε;
Αν δεν ήταν ο Σαββίδης ξέρετε που θα είμασταν; Μαζί με την κούλα και τα σκουλήκια!
Για πείτε, ποιόν προτείνετε τώρα που θέλετε να διώξετε τον Σαββίδη;

(μου ήρθε μια περίεργη ορμή να τα πω αυτά, πρέπει να τ ακούσει ο κόσμος...νταξ τώρα μου πέρασε) :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”