ωραίο βιντεάκι από άλλες αποχές, τότε που υπήρχαν και Έλληνες παιχταράδες, φυσικά δεν υπήρχε το FFP της UEFA αλλά ούτε η κρίση αλλά ούτε σημερινή φορολογία. Όλα έχουν αλλάξει από τότε, και στη ζωή μας και στο ποδόσφαιροScientist@PAOK έγραψε: Φυσικά κάποιοι έχουμε μείνει πολύ πίσω...χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω βίντεο με το πως γινόταν οι μεταγραφές το 95
https://www.youtube.com/watch?v=xwIyTemfvvc
που κάποιοι παλιάς κοπής αδερφοί σκέφτονται έτσι εν έτη 2016!
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Κ ο φορ πρεπει να παρθεί βασει χαρακτηριστικών κ ουχι ονόματος
Βεβαια, αυτο που δεν ειπε ο Μιχελ ηταν οτι ποσοτικα πηραμε Αντι-Μακ και ευλογα υπαρχουν ερωτηματα του τυπου "μα, ο Ντζαλμα δεν παιζει στην θεση του Μακ". Ποσοτικα οπως εχουν αναφερει και αλλοι, ειμαστε πληρεστατοι και η οποια αναβαθμιση πλεον μπορει να ερθει με ενα "ξεσκαρταρισμα" νομιζω οταν και αν αποφασισουν ο Ιβιτς και ο Μιχελ.
Ισχυει..ο πιο δοκιμος ορος θα ηταν "αντι-γκαρι" για ποιοτική αναβαθμιση (με ζαιρο να φευγει)..
Δεν νομιζω οτι με αυτα που εχει δειξει ο Ζαιρο μπορεις να βασιστεις επανω του και πιστευω οτι δεν εχει θεση στο ροστερ.Οποτε σαφεστατα μας παιρνει για μια μεταγραφη επιπεδου Τζαλμα και για αριστερα.Αλλωστε αν ισχυει το ο Τζαλμα ειναι αντι Μακ,δεν ειμαστε ενισχυμενοι,απλα ειμαστε μια η αλλη..
Αν κ προσωπικά διαφωνω (προσωπικοτητα,κρατημα μπάλας,τεχνική,ομαδικοτητα), ο καιρος θα δειξει..
Μακάρι να ισχύει για Μπομπαντίγια..Τρομερός φορ,με χαρακτηριστικά που λείπουν.
Αυτό με τον Μπαλοτέλι,μόνο για αστείο μου ακούγεται.Πιο προβληματικός από το πρόβλημα το ίδιο.Δεν υπάρχει περίπτωση.
Αυτό με τον Μπαλοτέλι,μόνο για αστείο μου ακούγεται.Πιο προβληματικός από το πρόβλημα το ίδιο.Δεν υπάρχει περίπτωση.
Απλα θεωρω οτο ο Μακ εχει ακομα περιωρια εξελοξης,ενω ο τζαλμα ειναι ενας ετοιμος και φυσικα πολυ καλος παικτης.Στην "εξισωση" δεν εβαλα τον Γκαρυ,ο οποιος δεν ξερω αν ειναι ετοιμος να παρει την ομαδα στις πλατες του.Περιμενεις απο αυτον να δειξει αν το εχει.Βεβαια για εμανα θα ηταν να εχει εναν αντιστοιχα ετοιμο παικτη οπως ο Τζαλμα,και απο αριστερα που ξερεις οτι θα σου παιξει αμεσα(η τουλαχιστον εχει περισσοτερες πιθανοτητες),γι αυτο σε ποστ μου αναφερω οτι μαζι με φορ ιδανικο θα ηταν και ενας ακομα παικτης αριστερα.
Υ,γ Μπομπαντιγια πολυ καλος παικτης.
Υ,γ Μπομπαντιγια πολυ καλος παικτης.
Ο Μπουμπακάρ θα ήταν εξαιρετική περιπτωση για πολλούς και διαφορους λόγους.vs40 έγραψε:Ο Khouma Babacar είναι πολύ καλή περίπτωση. Νομίζω ότι θα έκανε παπάδες στη Λίγκα μας. Η Φιορεντίνα έχει πάρα πολλές επιλογές στην επίθεση και νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να τον δανίσει προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Για απευθείας μεταγραφή νομίζω ότι θα θέλει η Φιορεντίνα από 10Μ και πάνω, αλλά και ο παίκτης αποκλείεται να ενδιαφερθεί.
Αλλά ως δανεικό δε νομίζω...
Και κάτι ακόμη που γραφουν πολλοί ότι δεν χρειαζομαστε εξτρεμ...εγω πιστεύω ότι είναι σημαντική ενισχυση με εναν αριστεροποδαρο ακραίο...όλοι όσους εχουμε είναι καλύτεροι στα δεξιά παρά στα αριστερα...
Μπομπαντιγια... Κανόνι λαιμαι
Αν οχι αυτός τοτε κάποιος με αυτα τα στοιχεία θα ειναι ιδανική λυση
Αν οχι αυτός τοτε κάποιος με αυτα τα στοιχεία θα ειναι ιδανική λυση
Ρε παιδιά ο μπομπαντιλια που έπαιζε στον Ρούλη θα αναβαθμίσει τον ΠΑΟΚ
- Scientist@PAOK
Από thessports.gr :
Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να δώσει έστω και 3-4 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει παίκτη..
Κρατείστε το αυτό γατάκια όταν θα γίνει το μπαμ και θα πέσουν φαπες...Ααα ναι η ΑΕΚ δεν μπορει να έκανε προταση για μπομπαντιγια γιατι πήρε Αλμειδα
ενώ ο ΠΑΟ που φυσικά μπορεί να δώσει 800,000 συμβόλαιο έχει μπεργκ! Άρα μένει μόνο ο γαυροσκόνης για να έκανε πρόταση!

Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να δώσει έστω και 3-4 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει παίκτη..
Κρατείστε το αυτό γατάκια όταν θα γίνει το μπαμ και θα πέσουν φαπες...Ααα ναι η ΑΕΚ δεν μπορει να έκανε προταση για μπομπαντιγια γιατι πήρε Αλμειδα

Εχουν περασει χρονια απο τοτε που επαιξε ενα 6μηνο στο Αρη,στην ελβετια εκανε παπαδες με τη γιανγκ μποις.
Ειναι καλος παιχτης τσε αλλα σιγουρα μπορουμε και καλυτερο.
Ειναι καλος παιχτης τσε αλλα σιγουρα μπορουμε και καλυτερο.
Ισχυει.. Με προκριση στα playoffs CHL (τουλάχιστον 8 μυρια εσοδα χωρις καν να συνυπολογιστουν τα χρηματα απο συγκομιδη βαθμών στους ομιλους γιουροπα), θα ηθελα εναν ντζουτζακ αριστερα (πακετο με νεσιντ,ποια μπουρσα τωρα..)Βεβαια για εμανα θα ηταν να εχει εναν αντιστοιχα ετοιμο παικτη οπως ο Τζαλμα,και απο αριστερα που ξερεις οτι θα σου παιξει αμεσα(η τουλαχιστον εχει περισσοτερες πιθανοτητες)
Και κάτι ακόμη που γραφουν πολλοί ότι δεν χρειαζομαστε εξτρεμ...εγω πιστεύω ότι είναι σημαντική ενισχυση με εναν αριστεροποδαρο ακραίο...όλοι όσους εχουμε είναι καλύτεροι στα δεξιά παρά στα αριστερα...
- ilovegame27
che4 έγραψε:Ρε παιδιά ο μπομπαντιλια που έπαιζε στον Ρούλη θα αναβαθμίσει τον ΠΑΟΚ
Με νιώθεις αδερφέ