33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Το βρήκαααα......................
Έκανε χώρο για να περνάει ανεμπόδιστο το βέλος όταν το βγάζει απ την φαρέτρα!!!!
-
τσιριγώτης
Γιατί μπορείgiapas έγραψε:Αγόρι μου γιατί τα κάνεις αυτά στον εαυτό σου;
Βελτίωση σε σχέση με τι? Είχε κάτι τρίχες εκεί πίσω που του κρύβανε το ξυπνητήρι? Τώρα πλέον θα ξυπνάει στην ώρα του...kataramenos5 έγραψε:Προσπαθεια για "συνεχη βελτιωση" βλεπω εγω.Guitarman έγραψε:Ξεσαλώστε!
Και αν δε θέλετε να κράξετε τώρα, κρατήστε το για την πρώτη στραβή του...
Νικόλα κ εγώ αυτό σκεφτόμουν. Έχοντας λίγο παραπάνω τρίχες από όσες έχει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος το μόνο που σκέφτηκα όταν είδα την φράντζα ήταν "γιατί μπορεί"nikolasf έγραψε:Γιατί μπορεί![]()
![]()
![]()
Ο βαζελος ετσι και ο μπεργκ αλλιως και μας τα εχετε κανει τσουρεκια δηλαδης...
αν κανουμε καμια αναζητηση στην database του paokmania των τελευταιων μηνων, ειμαι σιγουρος οτι οι λεξεις που θα εμφανιζονται συχνοτερα πλην της λεξης ΠΑΟΚ και ΚΑΠΟΙΑ ονοματα ποδοσφαιριστων μας, θα ειναι οι λεξεις παναθηναικος και μπεργκ...
Ναι, οκ, ξερω, δεν εννοειτε τιποτα, απλα ως παραδειγμα κλπ... ε φτανει πια.... βρειτε αλλο παραδειγμα.. πειτε για τη γρια, για τη θελτα, για τη μιλαν, δεν ξερω τι... ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ με τον μπεργκ και το βαζελο... ξεκολατε με τις πρασιναδες πια
edit: ή πειτε να το πουμε vazelolagneia το forum... δεν εχει παραγινει απλα.. εχει ξεφυγει απο καθε οριο... χιλιαδες ομαδες υπαρχουν στον πλανητη, κατανταει πια να φαινεται υποπτο ολο αυτο το κολημα με το βαζελο
αν κανουμε καμια αναζητηση στην database του paokmania των τελευταιων μηνων, ειμαι σιγουρος οτι οι λεξεις που θα εμφανιζονται συχνοτερα πλην της λεξης ΠΑΟΚ και ΚΑΠΟΙΑ ονοματα ποδοσφαιριστων μας, θα ειναι οι λεξεις παναθηναικος και μπεργκ...
Ναι, οκ, ξερω, δεν εννοειτε τιποτα, απλα ως παραδειγμα κλπ... ε φτανει πια.... βρειτε αλλο παραδειγμα.. πειτε για τη γρια, για τη θελτα, για τη μιλαν, δεν ξερω τι... ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ με τον μπεργκ και το βαζελο... ξεκολατε με τις πρασιναδες πια
edit: ή πειτε να το πουμε vazelolagneia το forum... δεν εχει παραγινει απλα.. εχει ξεφυγει απο καθε οριο... χιλιαδες ομαδες υπαρχουν στον πλανητη, κατανταει πια να φαινεται υποπτο ολο αυτο το κολημα με το βαζελο
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Πάντως στο παραπανω ποστ έγραψες 4 φορες βαζελος 2 Μπεργκ και 1 Παναθηναϊκός. Θα προστεθούν στο search counter. Πρόσθεσε και τα δικα μου και να πως ανεβαίνουν οι counters
Παντως θα ηθελα και μια φωτο με κανενα προσωπικο γυμναστη με tag "Να εδω, βελτιωνουμε ταχυδυναμη και εκρηξη"

τσιριγώτης έγραψε:Απορώ γιατί τα δημοσιεύει..
Μυαλό πενταχρονου
Γιατι να μην?
Κοίτα φίλε κιθαρίστα πέρσι στα 50 χρόνια μου και όσο μου επιτρέπουν ακόμα οι τρίχες της κεφαλής μου έκανα πιο "extreem" πράγματα...Guitarman έγραψε:Νικόλα κ εγώ αυτό σκεφτόμουν. Έχοντας λίγο παραπάνω τρίχες από όσες έχει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος το μόνο που σκέφτηκα όταν είδα την φράντζα ήταν "γιατί μπορεί"nikolasf έγραψε:Γιατί μπορεί![]()
![]()
![]()
Ποτέ δεν κρίνω κανένα από την εμφάνισή του αλλά από τις πράξεις του!!!!!
simba έγραψε:Παντως θα ηθελα και μια φωτο με κανενα προσωπικο γυμναστη με tag "Να εδω, βελτιωνουμε ταχυδυναμη και εκρηξη"
Να το γραψει σε Τάτου μπορει ..
Δε με νοιαζουν μωρε τα τατου ουτε τα μαλλια, ας γινει κ σαν τον Ροντμαν..
Αν και δε μ'αρεσει να βγαζει μονο τετοια ως προφιλ, γτ ως αρχηγος του ΠΑΟΚ ειναι προτυπο..
Το θεμα ειναι να προσπαθει για τη βελτιωση του και στις 4 γραμμες ναναι σκυλος.
Αν και δε μ'αρεσει να βγαζει μονο τετοια ως προφιλ, γτ ως αρχηγος του ΠΑΟΚ ειναι προτυπο..
-
Dimg4
Ο κλαους μονο με εξτρεμ τυπου λουκας κ βιερινια που ειχαν την ασιστ στο αιμα τους μπορει να βγαλει ματια. Ειδικα ο λουκας ο πουστης λες και ειχε διαβητη
-
Dimg4
Ρε φιλε κουρεμα εκανε οχι πρεζα!! Πωπω πως κανετε ετσι καποιοι ρε σεις.simba έγραψε:Δε με νοιαζουν μωρε τα τατου ουτε τα μαλλια, ας γινει κ σαν τον Ροντμαν..