Igor Tudor
- ace79grpaok
Re: Igor Tudor
Εγώ ξέρω ότι κανεις πορεία υποβιβασμού και ο τουντορ να εχει χάσει αποδυτήρια και να μην τον πιστεύουν οι παίκτες του.Όταν ο στρατός χάνει την πίστη στον στρατηγό του δεν μπορείς να αλλάξεις τον στρατό σου
Δεν έλεγα κάτι άλλο πιο πριν?
Δεν είπε κάτι παράλογο, ίσως αποτύπωσε την πραγματικότητα, αλλά εμφανώς έχασε τη ψυχραιμία του όπως και κάποιο καιρό πριν αλλά σε μικρότερο βαθμό.
Η αρχή (του τέλους?) πάντως είχε γίνει τότε...
Δεν είπε κάτι παράλογο, ίσως αποτύπωσε την πραγματικότητα, αλλά εμφανώς έχασε τη ψυχραιμία του όπως και κάποιο καιρό πριν αλλά σε μικρότερο βαθμό.
Η αρχή (του τέλους?) πάντως είχε γίνει τότε...
Μια χαρά παίχτες έχουμε.
Ναι εντάξει , δεν λέω ότι κινδυνεύουμε να μας τους πάρει η Μπάτσα.
Αλλά κάτι φταίει σε μας.
Ναι εντάξει , δεν λέω ότι κινδυνεύουμε να μας τους πάρει η Μπάτσα.
Αλλά κάτι φταίει σε μας.
Ποτέ δεν "δίνεις" παίκτες στη συνέντευξη τύπου ΠΟΤΕ
Μπές στα αποδυτάρια και κάντα πουτάνα , όχι όμως δημόσια
Οι ΑΡΔ και διάφορα ραδιοφωνικά λαμόγια τρίβουν τα χέρια τους
Μπές στα αποδυτάρια και κάντα πουτάνα , όχι όμως δημόσια
Οι ΑΡΔ και διάφορα ραδιοφωνικά λαμόγια τρίβουν τα χέρια τους
Τόσα χρόνια είδαμε την προκοπή με τις αλλαγές προπονητή. Όποιος και να έρθει, με την παρούσα κατάσταση θα απαξιωθεί κι αυτός όπως όλοι οι προκάτοχοι του, αργά ή γρήγορα.
Έχει ευθύνες και μάλιστα μεγάλες. Αλλαγές συστημάτων, πειράματα, άσχημα κοουτσαρίσματα κλπ.
Αλλά θέλω επιτέλους σαν οπαδός να κρίνω έναν προπονητή όταν δω το έργο του ολοκληρωμένο. Κι ας είναι άσχημο. Δε με νοιάζει. Φτάνει με τα εύκολα θύματα.
Έχει ευθύνες και μάλιστα μεγάλες. Αλλαγές συστημάτων, πειράματα, άσχημα κοουτσαρίσματα κλπ.
Αλλά θέλω επιτέλους σαν οπαδός να κρίνω έναν προπονητή όταν δω το έργο του ολοκληρωμένο. Κι ας είναι άσχημο. Δε με νοιάζει. Φτάνει με τα εύκολα θύματα.
igor ο κοσμος δεν ειναι χαζος και ξερει πολυ καλα τι φταιει...γι αυτο και εισαι ο τελευταιος που θα κρινω...
το κακο με τους περισσοτερους παιχτες του ΠΑΟΚ ειναι οτι κανουν σαν μαμοθρευτα...καλοπληρωμενοι παντα στην ωρα τους, βολτουλες, μαλλι γλειψιμο, στυλακια, ψωνισμενοι μεχρι τελικης πτωσης, 0 πιεση, κλαμα στο πρωτο κραξιμο...καθολου γυαλισμενο ματι, καθολου πνευμα νικητη, καθολου διαθεση για βελτιωση και προοδο...καμια αναγκη να φτασουν στην κορυφη...λειπει κοινως το πνευμα του πρωταθλητισμου απο την ομαδα και οι προσωπικοτητες που θα μπορεσουν να το καλλιεργησουν αυτο το πνευμα στα μυξιαρικα που εχουμε...
ο ΠΑΟΚ του σαντος ειχε πολεμιστες μεσα...πολεμιστες που επαιρναν κατι παιδακια σαν τον μαλεζα καλη ωρα και τους εκαναν να φαινονται ποδοσφαιριστες...γι αυτο αγαπηθηκε εκεινη η ομαδα...
το κακο με τους περισσοτερους παιχτες του ΠΑΟΚ ειναι οτι κανουν σαν μαμοθρευτα...καλοπληρωμενοι παντα στην ωρα τους, βολτουλες, μαλλι γλειψιμο, στυλακια, ψωνισμενοι μεχρι τελικης πτωσης, 0 πιεση, κλαμα στο πρωτο κραξιμο...καθολου γυαλισμενο ματι, καθολου πνευμα νικητη, καθολου διαθεση για βελτιωση και προοδο...καμια αναγκη να φτασουν στην κορυφη...λειπει κοινως το πνευμα του πρωταθλητισμου απο την ομαδα και οι προσωπικοτητες που θα μπορεσουν να το καλλιεργησουν αυτο το πνευμα στα μυξιαρικα που εχουμε...
ο ΠΑΟΚ του σαντος ειχε πολεμιστες μεσα...πολεμιστες που επαιρναν κατι παιδακια σαν τον μαλεζα καλη ωρα και τους εκαναν να φαινονται ποδοσφαιριστες...γι αυτο αγαπηθηκε εκεινη η ομαδα...
Όπως με Στέφενς παράδειγμα. Τότε δεν μας βοήθησε και πολύ βέβαια...ace79grpaok έγραψε:Εγώ ξέρω ότι κανεις πορεία υποβιβασμού και ο τουντορ να εχει χάσει αποδυτήρια και να μην τον πιστεύουν οι παίκτες του.Όταν ο στρατός χάνει την πίστη στον στρατηγό του δεν μπορείς να αλλάξεις τον στρατό σου
- ace79grpaok
Καλα μέχρι τον μαη αν πάμε ετσι μας βλέπω να παλεύουμε με την καλλονή για την παραμονηMīngus έγραψε:Τόσα χρόνια είδαμε την προκοπή με τις αλλαγές προπονητή. Όποιος και να έρθει, με την παρούσα κατάσταση θα απαξιωθεί κι αυτός όπως όλοι οι προκάτοχοι του, αργά ή γρήγορα.
λογια υπο πιεση μετα απο ενα ασχημο αποτελεσμα και δυστηχως με ασχημη αποδοση.
Μην πιεζουμε καταστασεις και ας διαβαζουμε πισω απο τις γραμμες φιλοι μου η ομαδα θελει ενισχυση με παικτες προσωπικοτητες και οχι απο παιδακια που αν κανουν ενα καλο παιχνιδι αλλαζουν το μαλακι τους η αρχιζουν τους βεντετισμους καποτε λεγαμε το ποδοσφαιρο ειναι αντρικο αθλημα γιατι αραγε?
συμπερασματικα συμφωνω 100% με τουντορ, ας τον αφησουμε να φερει τις αλλαγες που θελει ,μην ξεχναμε που ειμασταν περσι τετοια εποχη και πως κατεληξε η χρονια, μεσα μου ειμαι αισιοδοξος
Μην πιεζουμε καταστασεις και ας διαβαζουμε πισω απο τις γραμμες φιλοι μου η ομαδα θελει ενισχυση με παικτες προσωπικοτητες και οχι απο παιδακια που αν κανουν ενα καλο παιχνιδι αλλαζουν το μαλακι τους η αρχιζουν τους βεντετισμους καποτε λεγαμε το ποδοσφαιρο ειναι αντρικο αθλημα γιατι αραγε?
συμπερασματικα συμφωνω 100% με τουντορ, ας τον αφησουμε να φερει τις αλλαγες που θελει ,μην ξεχναμε που ειμασταν περσι τετοια εποχη και πως κατεληξε η χρονια, μεσα μου ειμαι αισιοδοξος
- ace79grpaok
Εκτός από γχ δεν υπάρχει άλλος προπονητής ?Gimnistis έγραψε:Όπως με Στέφενς παράδειγμα. Τότε δεν μας βοήθησε και πολύ βέβαια...ace79grpaok έγραψε:Εγώ ξέρω ότι κανεις πορεία υποβιβασμού και ο τουντορ να εχει χάσει αποδυτήρια και να μην τον πιστεύουν οι παίκτες του.Όταν ο στρατός χάνει την πίστη στον στρατηγό του δεν μπορείς να αλλάξεις τον στρατό σου
ωραια λοιπον βγαινει ο ΠΑΟΚ πεμπτος και το καλοκαιρι ολοι ξαναστηριζουμε τουντορ
και αμα την δευτερη χρονια κανει τα ιδια...λεμε υπομονη τον ξαναστηριζουμε και τον μεθεπομενο χρονο γιατι ετσι ειναι το 3ετες πλανο
στηριξη στηριξη στηριξη
και αμα την δευτερη χρονια κανει τα ιδια...λεμε υπομονη τον ξαναστηριζουμε και τον μεθεπομενο χρονο γιατι ετσι ειναι το 3ετες πλανο
στηριξη στηριξη στηριξη
Το ηλεκτροσοκ το κανεις στα αποδυτηρια και οχι δημοσια...
Και ναι, για ολα τα ματς χρειαζεται προπονητης, αυτα με τις φανελες και τα λιμα ειναι μυθοι, πριν καμια 15ετια μπορει να ισχυαν, πλεον οχι...
Ποσο μαλλον οταν αναγκαζεις 2 παικτες να παιζουν αντιπαλοι με 3-4 στο χωρο του κεντρου...
Ποσο μαλλον οταν δε διορθωνεις τις παραφωνιες και σωστα και εγκαιρα...
Ποσο μαλλον οταν η φυσικη κατασταση των αλλων φανηκε να ειναι καλυτερη απ'τη δικη μας...
Αλλα για το οτι δεν υπαρχει πλεον ουτε 1 σταθερα στο κεντρο, δε φταιει μονο αυτος με τοσους τραυματισμους, ουτε οτι ο Μπερμπα εχασε 2 φασεις που ουτε σε 20 χρονια δεν εχει χασει..
Και ναι, για ολα τα ματς χρειαζεται προπονητης, αυτα με τις φανελες και τα λιμα ειναι μυθοι, πριν καμια 15ετια μπορει να ισχυαν, πλεον οχι...
Ποσο μαλλον οταν αναγκαζεις 2 παικτες να παιζουν αντιπαλοι με 3-4 στο χωρο του κεντρου...
Ποσο μαλλον οταν δε διορθωνεις τις παραφωνιες και σωστα και εγκαιρα...
Ποσο μαλλον οταν η φυσικη κατασταση των αλλων φανηκε να ειναι καλυτερη απ'τη δικη μας...
Αλλα για το οτι δεν υπαρχει πλεον ουτε 1 σταθερα στο κεντρο, δε φταιει μονο αυτος με τοσους τραυματισμους, ουτε οτι ο Μπερμπα εχασε 2 φασεις που ουτε σε 20 χρονια δεν εχει χασει..
Έγινε.ace79grpaok έγραψε:Καλα μέχρι τον μαη αν πάμε ετσι μας βλέπω να παλεύουμε με την καλλονή για την παραμονηMīngus έγραψε:Τόσα χρόνια είδαμε την προκοπή με τις αλλαγές προπονητή. Όποιος και να έρθει, με την παρούσα κατάσταση θα απαξιωθεί κι αυτός όπως όλοι οι προκάτοχοι του, αργά ή γρήγορα.
Όταν οι παίκτες σου επί 45 λεπτά δεν προσπαθούν ούτε να κερδίσουν ούτε μια προσωπική μονομαχία,σέρνονται σαν δημόσιοι υπάλληλοι σε ημιαργία και δεν μπορούν να δώσουν πάσα στο 1,5 μέτρο,εγώ δικαιολογώ την έκρηξη του..
spyretto έγραψε:Ε τις δυνατότητες των παικτών μας τις ξέραμε, τώρα τις έμαθε και ο Τούντορ.
Αλλά και πάλι αυτό δεν είναι δικαιολογία για το χάλι που παρουσιάζει η ομάδα, γιατί ούτε ο Πανιώνιος έχει καλύτερους ούτε ο Αστέρας.
αυτο ειναι που ποναει περισσοτερο και για αυτο η ευθυνη βαραινει σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστο τον Τουντορ.Κανεις δε του ζητησε να παρει πρωταθλημα ουτε να κερδισουμε μεσα εξω την ντορνμουντ.
Μια αξιοπρεπη πορεια στην Ευρωπη θελαμε και την ομαδα να ναι κοντα στις πρωτες θεσεις,παραλληλα θετωντας βασεις για την επομενη χρονια και εχει αποτυχει σχεδον εξ'ολοκληρου.Οποιος δεν το βλεπει,καλο θα ταν να προσγειωθει στην πραγματικοτητα