Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ειχε ξεκινησει κατι τετοιο αλλα απο οσο ξερω δεν ολοκληρωθηκε!

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=5&t=6068
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

iasoiako έγραψε:
Sabri32 έγραψε:Δεν γινεται σαν paokmania με καποιο τροπο να κανουμε μια δηλωση στηριξης προς τον φρανκ Αρνεσεν?
Η να στειλουμε και μια επιστολη προς Σαββιδη να μην ακουει διαφορα λαμογια και να εμπιστευτει αυτον τον ανθρωπο?
και εγώ συμφωνώ με αυτό
Να ξέρετε έχω γραφομηχανή Москва, ρωσική γραμματοσειρά, με τα CCCP της με τα όλα της.
Να εμφανιστούμε τυπικοί, να αγγίξουμε και τη χορδή της καρδιάς του.
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Ειναι πραγματικα απιστευτο το κλιμα που πανε να περασουν ολοι αυτοι που βγαζουν τα προς το ζην απο την ομαδα μας και δεν μπορουσαν να πετυχουν ουτε μια μεταγραφη το καλοκαιρι , παρα μονο αφου τους βλεπαν μπροστα τους σε καποιο εστιατοριο.
Σιγουρα δεν υπαρχει πληρης ικανοποιηση απο τον Φρανκ , αλλα το κλιμα των φιλαθλων που αντιλαμβανομαι , και το προσωπικο, ειναι οτι ενα 80-90 % θελουν να συνεχισει το εργο του απροσκοπτα.
Πρεπει εμεις οι φιλαθλοι να δειξουμε σε αυτα τα λαμογια ποιος πρεπει να μεινει και ποιος οχι στον ΠΑΟΚ.
Πρεπει να τριξουμε τα δοντια και να ακουστουμε ,και ελπιζω οτι την ιδια αποψη θα εχουν και οι οργανωμενοι.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Διαβάζω εδώ τα του κόλκα. Παράλληλα βλέπω στην κεντρική τα ίδια από κουβεντίδη (που είναι μαλωμένοι με τον κόλκα) και για το θέμα τερματοφύλακα και από τη novasports. Οπότε ως προς το ότι δεν έγιναν δεκτές εισηγήσεις του Άρνεσεν, μάλλον ισχύει. Έτσι κι αλλιώς για τον Βελλίδη ήμουν σίγουρος ότι είναι φυτευτός, δεν ξέρω από ποιόν.

Το θέμα όμως της "ανασφάλειας" του Άρνεσεν, από δύο αρδ που δεν είναι και φιλαράκια, δείχνει πόσο υπόγεια κινούνται κάποια λαμόγια προς την κατεύθυνση φαγώματος του ΦΑ.
Συμφωνώ με τα 1000 σε κάθε ενέργεια στήριξης του ΦΑ. Και επιτέλους, ας ενημερώνει κάποιος αγνός ΠΑΟΚτσής τον Ιβάν με τι ανθρώπους έχει να κάνει.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Η ποιότητα των σχολίων κάτω από τις αναρτησεις των ΑΡΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η πληρωμή της εργασίας τους. Μπορεί να έχουν ποσότητα, αλλά από ποιότητα, δεν. Λες δαν ζίρο.

Προσωπικά απολαμβάνω κάτι καταφαντασίαν ΠΑΟΚάρχες που σε κοντρίτσα του κώλου πετάνε το θεϊκό "Είσαι 20 πόντους πίσω" στον συνομιλητή τους, λες και ο ίδιος είναι 30 βαθμούς μπροστά.

Αυτός ο δευτερος ενικός δείχνει πεντακάθαρα ποιος είναι το ζωντόβολο και πως μέσα στο μυαλό κάποιων υπάρχει ξεκάθαρη ιεραρχία.

Με αυτούς θα μείνουνε στο τέλος και με κάτι τσακαλάκια που για να μετρήσουνε πανω απο δεκα πρεπει να βγαλουνε και τα παπουτσια.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Mīngus έγραψε:
iasoiako έγραψε:
Sabri32 έγραψε:Δεν γινεται σαν paokmania με καποιο τροπο να κανουμε μια δηλωση στηριξης προς τον φρανκ Αρνεσεν?
Η να στειλουμε και μια επιστολη προς Σαββιδη να μην ακουει διαφορα λαμογια και να εμπιστευτει αυτον τον ανθρωπο?
και εγώ συμφωνώ με αυτό
Να ξέρετε έχω γραφομηχανή Москва, ρωσική γραμματοσειρά, με τα CCCP της με τα όλα της.
Καλή φάση Mingus έχει και η μάνα μου κάτι μπάμπουσκες να τις βάλουμε πακέτο.

Παρ`όλα αυτά, δε θεωρώ ότι είναι κακή μια έκφραση στήριξης σε ένα πρόσωπο, τη στιγμή που και ανακοινώσεις συνδέσμων, π.χ. Ελευθερούπολης, δεν αναφέρθηκαν από κανένα μέσο. Άν είναι κάτι κοινά αποδεκτό δεν είναι κακό να εκφραστεί πολιτισμένα και σε αντίθεση με τις κραυγές και τα αίσχοιπου αναφέρονται από ΑΡΔ και βετεράνους της ομάδας.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

[quote="Asimos

Με αυτούς θα μείνουνε στο τέλος και με κάτι τσακαλάκια που για να μετρήσουνε πανω απο δεκα πρεπει να βγαλουνε και τα παπουτσια.[/quote]

Απαιχτος!!!!!

Δεν μπορουσες να το γραψεις πριν 3 ωρες?
Καπου θα το κολουσα. :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prist64 την Τετ 03 Φεβ 2016, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Συγγνώμη πάτερ, θα είμαι πιο γρήγορος την επόμενη φορά.

:nairepaok:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Το γοργον και χαριν εχει.

Ακους.........Αργησεν??
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Σήμερα, το PAOK24 αποκαλύπτει, ότι η συνέχεια αυτής της συνεργασίας δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μια και έχει προβλεφθεί συγκεκριμένος όρος που δίνει το δικαίωμα στον Ιβάν Σαββίδη να την διακόψει.

Το συμβόλαιο του Άρνεσεν έχει τριετή διάρκεια, αλλά…

Αν ο Σαββίδης θέλει να το διακόψει, έχει δικαίωμα να το κάνει μέχρι τις 31 Μαρτίου, δίνοντας προφανώς μία αποζημίωση στον Δανό αθλητικό διευθυντή. Σε διαφορετική περίπτωση το συμβόλαιο θεωρείται κλειστό και ολοκληρώνεται την Άνοιξη του 2018.

Αρα δεν θα φύγει το καλοκαίρι όπως μας "αποκάλυπταν" οι άλλοι. Εκτός αν ο Σαββίδης θέλει να του πληρώσει αλλα δύο χρόνια συμβόλαιο...
Τι το ψάχνετε, ότι να ναι πραγματικά είναι οι άνθρωποι.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

iasoiako έγραψε:
Mīngus έγραψε:

Καλή φάση Mingus έχει και η μάνα μου κάτι μπάμπουσκες να τις βάλουμε πακέτο.

Παρ`όλα αυτά, δε θεωρώ ότι είναι κακή μια έκφραση στήριξης σε ένα πρόσωπο, τη στιγμή που και ανακοινώσεις συνδέσμων, π.χ. Ελευθερούπολης, δεν αναφέρθηκαν από κανένα μέσο. Άν είναι κάτι κοινά αποδεκτό δεν είναι κακό να εκφραστεί πολιτισμένα και σε αντίθεση με τις κραυγές και τα αίσχοιπου αναφέρονται από ΑΡΔ και βετεράνους της ομάδας.
την άλλη Πέμπτη στις 19.30 που θα βγούμε στην τηλεόραση, μπορούμε να τα πούμε live
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Να πω και εγω την αποψη μου επι του θεματος αν θελετε

Καταρχην συμφωνω 100% με το θεμα της επιστολης αλλα εγω θα ηθελα να ειναι κατι μεγαλυτερο απο μια επιστολη ενος φορουμ (θελω ομως να ξεκινησει απο αυτο το φορουμ γιατι το υποστηριζω). Θα ηθελα αυτη η επιστολη να παρει την μορφη κινηματος και να γινει αποδεκτη απο πολλους ανθρωπους πρωτα για να γινει αρκετα ισχυρη και μετα να παραδοθει εκει που πρεπει. Πως το εννοω αυτο:

α) συνταξη επιστολης στην οποια (κατα την αποψη μου) συμφωνουμε στο να συνεχισει ο Ιβαν να παιρνει στην ομαδα διεθνως καταξιωμενους ανθρωπους σε θεσεις που χρειαζονται τετοιοι ανθρωποι και που εχουν γνωσεις πανω στο αντικειμενο τους και οχι μονο και μονο επειδη παλια ηταν στον ΠΑΟΚ κατι. Σε αυτη την επιστολη θα μιλαμε για φτιαξιμο ομαδας απο τον Αρνεσεν χωρις καμια μεσολαβηση απο αλλους. Επισης θα συμφωνουμε οτι πρεπει να μεινει ενας προπονητης για 2 τουλαχιστον χρονια βρεξει χιονισει και χωρις να γινεται λογος για κανεναν στοχο που θα δημιουργει πιεση (για μενα το ιδανικο ειναι αυτη η χρονια να ειναι εκεινη χωρις κανενα αλλο στοχο περα απο την συγκροτηση κορμου). Ο Αρνεσεν θα αποφασισει αν προπονητητς θα ειναι ο τωρινος 'η καποιος αλλος. Γενικως, δωσε τα κλειδια σε αυτους που ξερουν και το μπατζετ δεν ειναι αναγκη να ειναι μεγαλο.

β) Ισχυροποιηση της επιστολης: Επειδη οι συνδεσμοι εχουν φωνη αλλα ολοι εμεις οι "ανοργανωτοι" δεν εχουμε παρα μονο (και μεμονωμενα ο καθενας) ενα κομμεντ κατω απο ενα ποστ της ΠΑΕ 'η μια φωνη εδω μεσα (παλι μεμονωμενα), το ιδανικο για μενα θα ηταν να ενωθουν αυτες οι δυο φωνες κατω απο την ιδια "στεγη".

γ) Η στεγη: Κατασκευη μιας σελιδας στο φεισμπουκ πχ στην οποια ολοι θα "υπογραφουν" την επιστολη (με λαικ 'η καπως ετσι γιατι δεν εχω και μεγαλη σχεση με αυτα :mrgreen: ) και οι συνδεσμοι με το ονομα τους αλλα και ο καθενας ξεχωριστα (ειτε ειναι μελος συνδεσμου ειτε οχι), ωστε μεσα απο αυτο η επιστολη να μαζεψει χιλιαδες υπογραφες πρωτα.

δ) Παραδοση της επιστολης: Αφου πρωτα ο καθενας που θα "υπογραφει" αυτη την επιστολη θα φροντιζει ταυτοχρονα να την κοινοποιει στα σοσιαλ μιδια και σε φιλους (και αυτοι το ιδιο μετα) με σκοπο να μαζευτουν οι φωνες και να γινουν μια και ισχυρει, μπορει τοτε να παραδοθει με οποιον τροπο νομιζετε.

Καπως ετσι το φανταζομαι και καπως ετσι μας φανταζομαι επισης ως σωματοφυλακες της ομαδας μας (ισως και με κραξιμο στα σοσιαλ μιδια) εναντιον ολων που μιλανε αισχρα εναντιον παικτων και θεσμων (προπονητου, ΤΔ κτλ). Γιατι τα κομμεντς κατω απο ποστ της ΠΑΕ εχουν παραγινει και μου προκαλουν μεγαλη αηδια πλεον. Καθε φορα που διαβαζω κατι θελω να βρισω τον καθενα τους για το ποσο ΠΑΟΚ αισθανονται.

Τεσπα, μερικως οφφ τοπικ αλλα και μερικως ον τοπικ μιας και μιλαω για στηριξη στο Αρνεσεν. Σορρυ για το σεντονακι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

pilotos έγραψε:μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι εννοεί εδώ ο ποιητής;;

"Το γεγονός και μόνο ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Άρνεσεν είχε το απόλυτο κουμάντο της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά από τον Δεκέμβριο και μετά έχει γύρω του πολλούς και σημαντικούς ποδοσφαιρανθρώπους με τους οποίους του επιβλήθηκε η συνεργασία, φανερώνει εκ των πραγμάτων ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Δανό. "

ποιοι είναι αυτοί;;;

Ηρθαν δύο, έτσι; Ο ένας αντικατέστησε έναν άλλον που φεύγει ( Μίχελ αντί Αγγελίδη ) ο άλλος φεύγει κακήν-κακώς γιατί ( μάλλον ) άρχισε να μπλέκει στα χωράφια του ΦΑ με δική του πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση κανενός.
¨Εκ των πραγμάτων" αυτό εμένα δεν μου δείχνει τίποτα. Προσπαθούν να περάσουν μια γραμμή ότι ντε και καλά ο Σαββίδης είναι δυσαρεστημένος με τον ΦΑ για να στηρίξουν τις αβάσιμες μπούρδες τους ότι ο ΦΑ θα αποχαιρετίσει.
Αν η καταλύτική ημερομηνία είναι όντως η 31η Μαρτιου , τότε ο ΦΑ όχι μόνο θα μείνει αλλά θα κάνει και τον βασικό μεταγραφικό σχεδιασμό του χρόνου.
Το ότι ενδυναμώνω ένα πρότζεκτ δεν σημαίνει ότι υποθάλπτω τις δραστηριότητες κάποιου στελέχους. Ας δουν το ποτήρι μισογεμάτο γιατί έτσι είναι κι ας σταματήσουν αυτα τα σενάρια.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Αν όντως ισχύει αυτήν η ρήτρα που εμφανίστηκε τελευταία, ότι δλδ μέχρι 31 Μαρτίου ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να αποδεσμεύσει τον Άρνεσεν με μικρή αποζημίωση, τότε αυτά που θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε το επόμενο δίμηνο δεν θα έχουν προηγούμενο. Μόνο υγεία και κουράγιο να έχουμε
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Marianov6 έγραψε:Να πω και εγω την αποψη μου επι του θεματος αν θελετε

Καταρχην συμφωνω 100% με το θεμα της επιστολης αλλα εγω θα ηθελα να ειναι κατι μεγαλυτερο απο μια επιστολη ενος φορουμ (θελω ομως να ξεκινησει απο αυτο το φορουμ γιατι το υποστηριζω). Θα ηθελα αυτη η επιστολη να παρει την μορφη κινηματος και να γινει αποδεκτη απο πολλους ανθρωπους πρωτα για να γινει αρκετα ισχυρη και μετα να παραδοθει εκει που πρεπει. Πως το εννοω αυτο:

α) συνταξη επιστολης στην οποια (κατα την αποψη μου) συμφωνουμε στο να συνεχισει ο Ιβαν να παιρνει στην ομαδα διεθνως καταξιωμενους ανθρωπους σε θεσεις που χρειαζονται τετοιοι ανθρωποι και που εχουν γνωσεις πανω στο αντικειμενο τους και οχι μονο και μονο επειδη παλια ηταν στον ΠΑΟΚ κατι. Σε αυτη την επιστολη θα μιλαμε για φτιαξιμο ομαδας απο τον Αρνεσεν χωρις καμια μεσολαβηση απο αλλους. Επισης θα συμφωνουμε οτι πρεπει να μεινει ενας προπονητης για 2 τουλαχιστον χρονια βρεξει χιονισει και χωρις να γινεται λογος για κανεναν στοχο που θα δημιουργει πιεση (για μενα το ιδανικο ειναι αυτη η χρονια να ειναι εκεινη χωρις κανενα αλλο στοχο περα απο την συγκροτηση κορμου). Ο Αρνεσεν θα αποφασισει αν προπονητητς θα ειναι ο τωρινος 'η καποιος αλλος. Γενικως, δωσε τα κλειδια σε αυτους που ξερουν και το μπατζετ δεν ειναι αναγκη να ειναι μεγαλο.

β) Ισχυροποιηση της επιστολης: Επειδη οι συνδεσμοι εχουν φωνη αλλα ολοι εμεις οι "ανοργανωτοι" δεν εχουμε παρα μονο (και μεμονωμενα ο καθενας) ενα κομμεντ κατω απο ενα ποστ της ΠΑΕ 'η μια φωνη εδω μεσα (παλι μεμονωμενα), το ιδανικο για μενα θα ηταν να ενωθουν αυτες οι δυο φωνες κατω απο την ιδια "στεγη".

γ) Η στεγη: Κατασκευη μιας σελιδας στο φεισμπουκ πχ στην οποια ολοι θα "υπογραφουν" την επιστολη (με λαικ 'η καπως ετσι γιατι δεν εχω και μεγαλη σχεση με αυτα :mrgreen: ) και οι συνδεσμοι με το ονομα τους αλλα και ο καθενας ξεχωριστα (ειτε ειναι μελος συνδεσμου ειτε οχι), ωστε μεσα απο αυτο η επιστολη να μαζεψει χιλιαδες υπογραφες πρωτα.

δ) Παραδοση της επιστολης: Αφου πρωτα ο καθενας που θα "υπογραφει" αυτη την επιστολη θα φροντιζει ταυτοχρονα να την κοινοποιει στα σοσιαλ μιδια και σε φιλους (και αυτοι το ιδιο μετα) με σκοπο να μαζευτουν οι φωνες και να γινουν μια και ισχυρει, μπορει τοτε να παραδοθει με οποιον τροπο νομιζετε.

Καπως ετσι το φανταζομαι και καπως ετσι μας φανταζομαι επισης ως σωματοφυλακες της ομαδας μας (ισως και με κραξιμο στα σοσιαλ μιδια) εναντιον ολων που μιλανε αισχρα εναντιον παικτων και θεσμων (προπονητου, ΤΔ κτλ). Γιατι τα κομμεντς κατω απο ποστ της ΠΑΕ εχουν παραγινει και μου προκαλουν μεγαλη αηδια πλεον. Καθε φορα που διαβαζω κατι θελω να βρισω τον καθενα τους για το ποσο ΠΑΟΚ αισθανονται.

Τεσπα, μερικως οφφ τοπικ αλλα και μερικως ον τοπικ μιας και μιλαω για στηριξη στο Αρνεσεν. Σορρυ για το σεντονακι :mrgreen:
Συμφωνώ με αυτά που λες σε όλες τις γραμμές. Απλά μήπως θα ήταν καλό να υπάρξει αντι μιας κάθετης στήριξης σε πρόσωπα, μια προσπάθεια στήριξης θεσμών και όχι προσώπων. Διότι σκοπός δε θα είναι μια απλή στήριξη σε κάτι τωρινό, αλλά γενικά μια σταθερη τήριση αξιών, ιεραρχίας και θεσμών στο εσωτερικό της ομάδας σε μακροχρόνια βάση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”