Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από obanebane »

Οχι και τιμη μας ρε τσε ημαρτον.
Ενταξει δε λεω ουτε τζορτζεβιτς ειναι ουτε γιαννακοπουλος και ανατολακης.
Αλλα δε γινεται ρε παιδια ενας ποδοσφαιριστης που δεν εχει καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ να ερθει να τελειωσει την καριερα του σε εμας.
Ολα καλα για το παθος του με το ποδοσφαιρο και τη μεγαλη του καριερα,αλλα αυτος δεν εχει καμια δουλεια στον ΠΑΟΚ για παρα πολλους λογους.
Πουτανα θελετε να γινουμε; εφαγαν λινο βουκιτς γκαρσια και θα φερουν και αλλον βαζελο;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

http://inpaok.com/191513/ζίμπρου-με-το-ζόρι-video/

οποιος αντεχει ας δει λιγο το ματς και να μας πει τι ειναι αυτο το ζιμπρου :lol: :lol: :lol: :lol:

εγω παντως αν και αρρωστος ποδοσφαιρακιας μολδαβικο πρωταθλημα δεν αντεχω να δω :lol: :lol: :lol: :lol:
obanebane έγραψε:Οχι και τιμη μας ρε τσε ημαρτον.
Ενταξει δε λεω ουτε τζορτζεβιτς ειναι ουτε γιαννακοπουλος και ανατολακης.
Αλλα δε γινεται ρε παιδια ενας ποδοσφαιριστης που δεν εχει καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ να ερθει να τελειωσει την καριερα του σε εμας.
Ολα καλα για το παθος του με το ποδοσφαιρο και τη μεγαλη του καριερα,αλλα αυτος δεν εχει καμια δουλεια στον ΠΑΟΚ για παρα πολλους λογους.
Πουτανα θελετε να γινουμε; εφαγαν λινο βουκιτς γκαρσια και θα φερουν και αλλον βαζελο;
ρε μπανε εγω τον καρα τον βαζω σε διασταση εθνικης ομαδας και οσο και αν καποιοι συνοπαδοι βριζουν την εθνικη εγω που μεγαλωσα και ζω στο εξωτερικο την χω στην καρδια μου με ολα τα στραβα επο κτλ

εμενα ο καρα με εκανε πολλες φορες περηφανο ποδοσφαιρικα απ τον ΠΑΟΚ μονο εμεις οι οπαδοι με κανουν περηφανο τοσο για την τρελα μας .... ειδα το βιντεο της παε στο λπονδινο και ακομα νιωθω περηφανος....

μπραβο στον αλε και στα αλλα αγγλακια παοκτσακια

το θεμα καρα ας το λυξουμε εδω σαν βαζελο δε θα τον ηθελα αλλα σαν το μεγαλυτρερο ελληνα ποδοσφαιριστη τον θελω και για μενα ειναι και πριν κρεμασει τα παππουτσια του....οχι ο καλυτερος ο μεγαλυτερος

τον ντιεγκο οι αργεντινοι δεν τον λενε καλυτερο τον λενε μεγαλυτερο απ τον πελε
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

che4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Τι εγινε ρε τσε τωρα ειναι καλος ο μακ;
Τον λουκας τον ξαναξεχασες τι θα γινει ολο εγω θα σου τον θυμιζω,πως παει η αποθεραπεια,ποτε θα πατησει χορταρι; :mrgreen:

μπανε δε με παρακολουθεις εγραψα σημερα λουκορεπορταζ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: που θες να το γραφω να το βλεπεις
Σπουδαίο ρεπορτάζ έκανες. «Τραυματίας» λέει και «θα αργήσει» και ΑΡΔιές. :lol:
Η ομάδα του παίζει τώρα τελικό στο τουρνουά Teresa Herrera και ο Λούκας είναι στον πάγκο!
Πάρε και λινκ, αν μπει αλλαγή να τον καμαρώσεις: http://neolive.net/265858/1/Watch-Sport ... la-Coruna/

ΥΓ: Τί δουλειά έχουμε να μπλέξουμε με τη σημαία του βάζελου;

Εδιτ: Την ώρα που έγραφα το τοστ, μπήκε αλλαγή στη θέση του Κουένκα, κάνοντας ντεμπούτο. Παίζει με το 7 στην πλάτη.
Πάμε ρε Λούκας, δίδαξε ΠΑΟΚ στους Ίβηρες! :lol:

Το σήκωσε ο Λούκας και δεν βλέπω να ξαναπαίζει μπάλα στον ΠΑΟΚ. Κάποια στιγμή κλέβει την μπάλα και βγάζει μία αντεπίθεση χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και τον χειροκρότησε όλο το γήπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stephanos την Κυρ 10 Αύγ 2014, 22:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

stephanos έγραψε:
che4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Τι εγινε ρε τσε τωρα ειναι καλος ο μακ;
Τον λουκας τον ξαναξεχασες τι θα γινει ολο εγω θα σου τον θυμιζω,πως παει η αποθεραπεια,ποτε θα πατησει χορταρι; :mrgreen:

μπανε δε με παρακολουθεις εγραψα σημερα λουκορεπορταζ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: που θες να το γραφω να το βλεπεις
Σπουδαίο ρεπορτάζ έκανες. «Τραυματίας» λέει και «θα αργήσει» και ΑΡΔιές. :lol:
Η ομάδα του παίζει τώρα τελικό στο τουρνουά Teresa Herrera και ο Λούκας είναι στον πάγκο!
Πάρε και λινκ, αν μπει αλλαγή να τον καμαρώσεις: http://neolive.net/265858/1/Watch-Sport ... la-Coruna/

ΥΓ: Τί δουλειά έχουμε να μπλέξουμε με τις σημαία του βάζελου;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ελα ρε παιχτουρα lpm7 αρρωστια λεμεεεεεεεε

μπραβο στεφανε απ[ο αυριο θα γινω καλυτρος στο υποσχομαι εχω ελαφρυντικο ειμαι διακοπες

καληνυχτα και αν σκασει καρα μην τον βλεπετε πρασινο αλλα γαλανολευκο και ισως κατι βγει καλο

πλησιαζουμε και τη 200 ποιος ξερει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το να συζηταμε για πιθανη αποκτηση Καραγκουνη εν ετη 2014 και μαλιστα ως τον παικτη που χρειαζομαστε για να προσθεσει το κατι παραπανω και να κανει την διαφορα στον αξονα οπου υπαρχει προφανες ελλειμα ποιοτητας πραγματικα φανταζει απο σουρεαλ εως ανεκδοτο.Δεν δωσαμε 100.000 στον Λινο για να τελειωσει την καριερα του στον ΠΑΟΚ,θεωρησαμε υπερβολη να δωσουμε αλλο ενα χρονο συμβολαιο στον 35 χρονο Βουκιτς που περσυ μας ξελασπωσε σε μια σειρα παιχνιδιων,καναμε 30.000 προσφορα στον Γκαρσια ως βοηθο προπονητη και καποιοι θεωρουν λογικο να δωσουμε πανω απο 200.000 στον καραγκουνη για να κλεισει την καριερα του στον ΠΑΟΚ.ΕΛΕΟΣ παλικαρια!!!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αστειο πραγματικα να γινεται τετοια συζητηση
απο τη μια λεμε μεγαλυτερη ταχυτητα οτι εχουμε, και θα προσθεσουμε τον Καραβουτα για να καθυστερει την αναπτυξη?
ολα τα αλλα τα λυσαμε
ψαχνουμε 2 μηνες τωρα παιχτες, μειναμε με ενα εξτρεμ και με ενα σεντερ μπακ κανονικο
και αυτο που μας λειπει ειναι η πρασινη μπαλαρινα
αστεια πραγματα...σημερα παντως θα φανει και η λιστα με τους διαθεσιμους για το γιουροπα
οποτε αν δε γινει κινηση ακομα για στοπερ, να κανουμε ταμα στην παναγια να μην αρχισει το αγχος και η ανασφαλεια του Κατσικα στα ματς τα ευρωπαικα, γιατι θα κλαιμε με μαυρο δακρυ
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

che4 έγραψε:
stephanos έγραψε:Σπουδαίο ρεπορτάζ έκανες. «Τραυματίας» λέει και «θα αργήσει» και ΑΡΔιές. :lol:

ΥΓ: Τί δουλειά έχουμε να μπλέξουμε με τις σημαία του βάζελου;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ελα ρε παιχτουρα lpm7 αρρωστια λεμεεεεεεεε

μπραβο στεφανε απ[ο αυριο θα γινω καλυτρος στο υποσχομαι εχω ελαφρυντικο ειμαι διακοπες

Στέφανε, τιμή σου.
Che, ντροπή σου ρε παλιοΑΡΔ να 'ούμε! Είναι δυνατόν να μας λες ντεμέκ ότι είναι τραυματίας και αυτός να μπαίνει αλλαγή να παίξει μπάλα;;; :mrgreen:

Όσο για Καραγκούνη... Δεν θα πω κουβέντα.

DC, δάγκωσε τη γλώσσα σου αυτή τη φορά... ;)
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

john4serres έγραψε:
Χωρικός έγραψε:
adidas1926 έγραψε:Apple μακαρι να ηξερες ποσοι θα ξεκοψουν απο τη Τουμπα αμα γινει κατι τετοιο και ερθει ο καραγκουνης...
κι'ας την κόψουν αν είναι τόση η αγάπη τους για την ομάδα..
υπαρχει και το μπασκετ και το χαντμπολ , οπου μπορεις να βγαλεις και καλυτερα γουστα
αρκεί να βρεις εισιτήριο για εκεί, γιατί συνήθως είναι προπωλημένα και σολντ αουτ..
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

Δεν υπάρχει θέμα Καραγκούνη στον παοκ, η ομάδα θα πάρει στόπερ και αν βρει φθηνή και αξιόπιστη λύση στα αριστερά θα πάρει.Ούτε 8αρια που γράφετε ούτε 6αρια ούτε βαρύ φορ ουτε κάτι τυχαρπαστα ονόματα των αρδ και του football manager. Θεωρώ ότι ακόμη και αν την κοπανήσει ο itanz μέχρι το Γενάρη βολεύομαι με τους υπάρχοντες τερματαδες. Το θέμα είναι πως θα προστατεύσει την ομάδα ο Ιβάν και ο Αγγελιδης από τα λαμογια της επο,αν δεν ρίξουν σε κανένα χαντάκι 2-3 φιλιπινεζες του χοντρού μην περιμένετε προκοπή όσες μεταγραφές και να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

black death έγραψε:Τον ήθελε ο βάζελος αλλά δεν τα βρήκανε στο οικονομικό.
Ενας φίλος βάζελος, μου είπε ότι δεν τον ήθελε ο Αλαφούζ.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Παιχτης καραγκουνης δεν υπαρχει. για ονομα του θεου ρε παιδια 37 χρονων τελιωμενος ελεος κ παλι ελεος
black death

Δημοσίευση από black death »

Για να κάτσουν να συζητήσουν, κάποιος τον ήθελε. Κι αν τον είχαν, μπορεί να περνούσαν τους Βέλγους. Σάμπως ο Πρανιτς κι ο Μεντες είναι καλύτεροι;
Ο Πελεγκρινι δεν είναι λακαμάς που πήγε και πήρε το Λαμπαρντ.
Τώρα θα μου πεις: Αυτοί έχουν και Τουρέ όμως.
Δεκτό, αλλά δεν βλέπω και να φέρνουμε (αντίστοιχο) Τουρέ...
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

danirifle έγραψε:K_geo

εμένα γιατί μου κολλάει τελευταία πολύ ότι στο υπάρχον ρόστερ ταιριάζει περισσότερο το 4-4-2 με ρόμβο?
Ρεαλιστικη η σκεψη σου, αλλα ο κοουτς δεν το εχει δοκιμασει.

Με μολις 1 σοβαρο εξτρεμ (μακ ) , πληθωρα στα χαφ και επιθετικα μπακ, θεωρητικα θα μπορουσαμε να το παιξουμε.
HeartOfDarkness έγραψε: Θα συμφωνήσω. Μιλάμε για μεταγραφές αλλά νομίζω πως θα θελαν να φυγουν οι πχ Τζιώλης+Σπυρό απο τη στιγμή που δεν είναι αναντικατάστατοι ( ουτε καν βασικοί ) και έτσι ενεργοποιώ και ποζαντζίδη για αριστερά ( που φαίνεται να χει κ τσαμπουκά ) και παίρνω έναν ενδεκαδάτο.
+ιτανζ
+κατσικα

Θα πω εγω....
Άβαταρ μέλους
PA0Kman

Δημοσίευση από PA0Kman »

To wikipedia λεει οτι πηραμε εναν Omar Abdulrahman (winger)

http://en.wikipedia.org/wiki/PAOK_FC

ξερεται τιποτα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”