29.Róbert Mak
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 29.Róbert Mak
Τώρα που ξαναείδα τις φάσεις, μάλλον ο επόπτης σου στέρησε ένα πολύ όμορφο γκολ,μιας και δεν πρέπει να ήταν οφ Σαιντ
Re: 29.Róbert Makαρονια με κιμά τελος
Ελπίζω τωρα να δουμε πραγματικό μακ
Γιατι ο Λημνιος ειναι ακίνδυνος ακομα
Γιατι ο Λημνιος ειναι ακίνδυνος ακομα
- ΑποστόληςΑ
Ποιος αλλάζει τους τίτλους των τόπικς; Άκου "Róbert Makαρονια με κιμά τελος". Είμαστε σοβαροί;
Ήταν,ελάχιστα άλλα ήταν.desperando έγραψε:Τώρα που ξαναείδα τις φάσεις, μάλλον ο επόπτης σου στέρησε ένα πολύ όμορφο γκολ,μιας και δεν πρέπει να ήταν οφ Σαιντ
- PAOK_Antarctica
Re: 29.Róbert Ma(nia)k
ABOLEYTOI έγραψε:![]()
![]()
![]()
the pillars of creation να ποιος![]()
![]()
Καρφί ...
Κ το κανα διακριτικά να τονίσω οτι αδυνατισε
- Aureliano Buendia
Ορεξάτος, με πρωτοβουλίες, με ωραίες συνεργασίες, με πολύ λίγα λάθη, με πίεση, με το γκολ που ξεκλείδωσε το ματς και ένα ακόμη (μάλλον σωστά) ακυρωθέν τεμάχιο.
Είναι τεράστια υπόθεση να ανέβει ο Μακ και να έχουμε μία τριάδα παικτών μπροστά που βρίσκουν με ευκολία δίχτυα (Μακ, Πέλκας, Πρίγιοβιτς)
Είναι τεράστια υπόθεση να ανέβει ο Μακ και να έχουμε μία τριάδα παικτών μπροστά που βρίσκουν με ευκολία δίχτυα (Μακ, Πέλκας, Πρίγιοβιτς)
- navigator11
Ε, εντάξει, δεν ήταν όμως και τόσο ξεκάθαρο όπως ας πούμε το "πέναλτι" του γκει ...obanebane έγραψε:Ήταν,ελάχιστα άλλα ήταν.desperando έγραψε:Τώρα που ξαναείδα τις φάσεις, μάλλον ο επόπτης σου στέρησε ένα πολύ όμορφο γκολ,μιας και δεν πρέπει να ήταν οφ Σαιντ
Ποιός θα του έλεγε κάτι, αν το άφηνε!
Πολύ βελτιωμένος σήμερα και πολύ τον χάρηκα για να πω αλήθεια...Μαγικό ξεπέταγμα στο κλέψιμο-πρώτο γκολ...
Αν "έβλεπε" και συνεργαζόταν πιο πολύ με τον Βιέρι θα τον ψήφιζα MVP, αλλά νομίζω ότι είναι ισάξιος για τον τίτλο!
Να συνεχίσει έτσι και θα χουμε μεγάλα γλέντια και στα εκτός έδρας, εκεί που θα βρίσκει περισσότερους χώρους...

Αν "έβλεπε" και συνεργαζόταν πιο πολύ με τον Βιέρι θα τον ψήφιζα MVP, αλλά νομίζω ότι είναι ισάξιος για τον τίτλο!
Να συνεχίσει έτσι και θα χουμε μεγάλα γλέντια και στα εκτός έδρας, εκεί που θα βρίσκει περισσότερους χώρους...
- hasio_john
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
9ιθgoran 64 έγραψε:Πολύ βελτιωμένος σήμερα και πολύ τον χάρηκα για να πω αλήθεια...Μαγικό ξεπέταγμα στο κλέψιμο-πρώτο γκολ...
Αν "έβλεπε" και συνεργαζόταν πιο πολύ με τον Βιέρι θα τον ψήφιζα MVP, αλλά νομίζω ό ιπαλωγτι είναι ισάξιος για τον τίτλο!
Εγω παλι ψηφισα τον Μακ,γιατι για μενα εκανε το καλυτερο παιχνιδι του φετος με εμας και φυσικα τωρα που ερχονται τα κρισιμα παιχνιδια,να αρχισει μα βρισκει τη φορμα του.
Οχι οτι πηγε πισω ο Βιερινια αλλα θα τον κρινω αργοτερα ως εξτρεμ
Προς το παρων ειναι το καλυτερο αριστερο μπακ του ΠρωταθληΜΑΤΟΣ(Δεξι).
Βασικα πρωτη φορα μου αρεσε τοσο πολυ η ομαδα φετος.
Ολοι διακριθεντες.
Αιντε παμε σιγα σιγα να το σηκωσουμε το ΝΤΑΜΠΛ.
- Παλαιολόγος
εχει καλυτερη φυσικη κατασταση απο τοτ επου ηρθε και δειχνει να επανηλθε σε γνωριμες ταχυτητες