Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

diniko80 έγραψε:ενα προπονητη ζηταμε γαμω τη πουτ@να μου..τπτ παραπανω...
ουτε δεκαρια μαγους ουτε γηπεδα 40 χιλιαδων θεσεων ουτε υπερσυγχρονη μπουτίκ
ενα γαμημ€νο κοουτς που να παει μεσα στο γηπεδο και να σουζαρουν τα γατακια
ενα προπονητη απλα καλο με οραμα και γνωσεις..ενα δασκαλο...ενα μηχανικο

Πραγματικα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο κανουμε σαν παιδακια που τους πηραν το παιχνιδι απο τα χερια και ζητανε απο τον μπαμπα ενα καινουριο. Ενταξει ολοι θελουμε ενα καλο προπονητη, αλλα δεν τρελαινομαστε ρε αδερφια.
Δηλαδη εσεις τι θα κανατε στη θεση του Ζαγορ? Θα περνατε ενα προπονητη ΤΩΡΑ ενω σε 2-3 βδομαδες θα μπορουσατε να παρετε ενα με τα διπλα λεφτα (και αρα με καλυτερες περγαμηνες)? ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ? Ουρλιαζουμε για προπονητη απο το Μαιο και πηραμε 1 κανονικο που δε μας εκανε, ενα ανερχομενο (?) που δε μας εκανε και φωναζουμε τωρα που εχουμε ενα βοηθο προπονητη στον παγκο ο οποιος ως τωρα το παει καλα το καραβι (οχι τελεια αλλα υποφερτα).
Ασκουμε πιεση στη διοικηση, η οποια εδω και 5 μηνες βλεπει οτι με τα λεφτα που εχει στη διαθεση της πρεπει να βρει ενα λαχειο και κανει ολο λαθη. Τι προσφερει τωρα ολη αυτη η πιεση μπορειτε να μου πειτε? Καντε υπομονη, ΑΝ ειναι το σεναριο με τον Αραβα αληθινο και ευδοκιμησει τοτε να κραξω αν δεν παρω κανονικο προπονητη. Τωρα να κραζω που δε φερνει το Λε Γκεν ενω ας πουμε δε φαινεται να τον πολυπιστευει μονο για να τον φερει μονο ΚΑΚΟ κανω στην ομαδα που αγαπω
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πες τα ρε φίλε τώρα ξαφνικά νοσταλγησαμε τον σαντος που πέρσι
Τέτοια εποχή σκιζαμε τον σαντος τα ξεχάσαμε ; Θυμάστε
Που λέγαμε κοιματε στον πάγκο και κάνει αλλαγές στο 88
;
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΒΙΓΙΑΡΕΆΛ ας μην έρθει
Στο γήπεδο ρε παιδιά γιατί θα κραζει από την είσοδο των
Ομάδων και είναι κακό αυτό..
fonias4

Δημοσίευση από fonias4 »

Ήθελα να γράψω και εγώ να βγάλω την πικρα μου, αλλα δεν γαμιέται. Δεν βγάζει πουθενά.
Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να γυρίσει ο Aγγελος στη ομάδα γιατί δεν θέλει ο Πουρλιοτόπουλος και ο Κόλκας.
Τώρα έχουμε και τον Χάβo.
Πριν κανένα χρόνο είχαμε και τον Γκαγκάτση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

γενιικα απο μνημη πασχουμε σε ολα τα επιπεδα....Δε νομιζω να αμφισβητει κανεις την αναγκαιοτητα νεου προπονητη , σοβαρου με περγαμηνες και νεο πλανο.....αλλα αν ειναι να φερουμε κπν πολυ καλο ας περιμενουμε λιγο ακομα με το οποιο κοστος..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο άγγελος γύρισε καμμιά σαρανταρια φορές τι είναι ο ΠΑΟΚ
Και θα πηγαινοερχετε ο άγγελος ; Πρόσφερε είχε και στραβά
Αλλά όλα έχουν ένα τέλος κοιτάμε μπροστά όχι πίσω...
fonias4

Δημοσίευση από fonias4 »

eorptol έγραψε:Ο άγγελος γύρισε καμμιά σαρανταρια φορές τι είναι ο ΠΑΟΚ
Και θα πηγαινοερχετε ο άγγελος ; Πρόσφερε είχε και στραβά
Αλλά όλα έχουν ένα τέλος κοιτάμε μπροστά όχι πίσω...
Το θέμα δεν είναι ο Aγγελος συγκεκριμένα.
Το θέμα είναι ότι αποφασίζει ο Πουρλιοτόπουλος και ο Κόλκας αν έρθει η όχι.
Εγώ ξέρω κάποιον ακόμα που έφυγε και μετά από λίγους μήνες ξανάρθε.
Και αυτός μάλιστα μας απειλούσε κάθε βδομάδα ότι θα φύγει.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Όπως όλοι και εγώ περιμένω με ανυπομονησία να δω ποιος θα είναι επιτέλους ο νέος προπονητής μας. Δεν θα μπω σε αναλύσεις για την σχέση Άραβα - προπονητής, αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι οι σκέψεις μου για την επίδραση του αγώνα της Πέμπτης στο θέμα του προπονητή. Πιστεύω πως μετά τον αγώνα αυτόν (και αν ο Άραβας είναι παπάς) θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό θα "αναγκαστεί" η διοίκηση να καταφύγει σε μια γρήγορη και πρόχειρη λύση, αν όμως το αποτέλεσμα είναι θετικό τότε θα έχουν 2 σημαντικά ατού για την επίτευξη του στόχου μεγάλος προπονητής στον ΠΑΟΚ. Γιατί τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση κάτι που δίνει πρώτον κίνητρο σε κάποιον αξιόλογο και σοβαρό προπονητή να έρθει στον ΠΑΟΚ και δεύτερον επιπλέον χρήματα που θα αποτελέσουν εγγύηση για τον προπονητή ότι θα γίνουν αρχικά το Γενάρη 2-3 προσθήκες της επιλογής του ώστε να μην παίξει το όνομα του κορόνα γράμματα. Οπότε τι να βγει να πει ο Ζαγοράκης? αν βγει και πει κάτι τέτοιο ξεκάθαρα αφαιρεί το κίνητρο από τους παίκτες (κυρίως από αυτούς που θα σκεφτούν οτι θα είναι οι πρώτοι που θα φύγουν είτε λόγο ηλικίας είτε λόγο απόδοσης).
Προς Θεού δεν προσπαθώ να κάνω τον δικηγόρο της διοίκησης, και ούτε ξέρω αν όλα αυτά που λέω είναι βάσιμα ... μπορεί απλά να υπάρχει αδράνεια στο θέμα προπονητή..
Απλά είναι μια απελπισμένη προσπάθεια που κάνω να καταλάβω τι στον κόρακα μπορεί να γίνεται και να βρω μια λογική εξήγηση σ' αυτά που συμβαίνουν γιατί αρνούμαι να παραδεχτώ οτι η διοίκηση αδρανεί.
Αν βέβαια ο Άραβας υπάρχει τότε.....

Συγνώμη αν σας κούρασα , πρώτη φορά γράφω
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

δεν θελω να γινω κακος αλλα απο οτι βλεπω μονο ο ζαγορ δεν κανει κουμαντο!! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ...γιατι αν φυγει θα μεινουμε με τους εξωγενεις !
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συμφωνω με το Panda . Καπως ετσι εχουν τα πραγματα .Γι'αυτο και τηρουν σταση αναμονης .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτές οι λογικές είναι αντίθετες με την δική μου, το έχω γράψει και στις μεταγραφές. Αν θέλεις να μπεις στους ομίλους ρίχνεις από πριν λεφτά (έστω και με ρίσκο) ώστε η ομάδα να στελεχωθεί κατάλληλα και να μπει. Αν δεν τα ρίξεις η ομάδα δεν θα μπει ΠΟΤΕ και απλά, εκ των υστέρων, θα γκρινιάζουμε σαν γριούλες προβάλλοντας απίστευτες δικαιολογίες (του ...μώλου) του τύπου: "περιμέναμε πρώτα να δούμε αν θα περάσουμε και αν ναι, τότε θα προχωρούσαμε σε μεταγραφές (ή προπονητή). Μα αν είναι να μπορείς να περάσεις χωρίς στελέχωση και χρήμα, γιατί να το ρίξεις μετά;
Επιπλέον στη περίπτωση του πιθανού Άραβα έχει ήδη εκδηλωθεί το ενδιαφέρον για συμμετοχή στη ΑΜΚ στις κατ' ιδίαν συζητήσεις με τον Ζαγορ. Τα λεφτά επομένως γνωρίζει αν θα έρθουν:
1. Εφόσον έρθουν, είναι λογικό ότι θα πάρουμε κάποιο από τα τρία μεγάλα ονόματα (γι' αυτό άλλωστε και υπήρξε η "ελεγχόμενη διαρροή") και δεν δικαιολογείται καμία καθυστέρηση, παρά μόνο αν υπάρχουν διαφωνίες στο τριετές πλάνο. Ο ΠΛΗΡΗΣ παραλογισμός είναι να προσθέτονται νέα ονόματα, μικρότερου βεληνεκούς, ή απόψεις ότι θα κρατήσουμε τον Ιωακείμ (κάτι που δεν το πιστεύω, αλλά το θεωρώ φλούδα των δημοσιογράφων).
2. Εφόσον δεν έρθουν δεν έχει λογική η διαρροή των βαριών ονομάτων.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Πάντως βλέπω το εργο....... οσο παίρνει αποτελέσματα ο χαβος τον κρατάμε και μόλις έρθει το άσχημο αποτέλεσμα (γιατι με αυτα που δείχνει η ομάδα θα έρθει σύντομα) τα ρίχνουμε ολα στον χαβο τον διώχνουμε και παίρνουμε κανα βοηθό του μεχρι να βρούμε προπονητή.

Ζαγορ σαγαπω σε εκτιμώ αλλα ασε τις αναμονές και παρε προπονητή σήμερα μην χάσουμε και τον τελευταίο στόχο .... το κύπελλο.
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

ρε παιδια αληθεια θελω να μου πειτε.. εχετε ελπιδες οτι θα παρουμε προποντη και μεγαλου βεληνεκους τυπου Αντιτς κλπ?? δλδ πιστευετε με αυτα που βλεπουμε απο το καλοκαιρι εως σημερα οτι εχει η ομαδα την δυνατοτητα να παρει προπονητη της ταξεως του 1 εκ με 2 εκ τον χρονο?? αν ναι !! τοτε ρε παιδια μαλλον εγω δεν ξερω τι μου γινεται και βρίσκομαι σε αλλη διασταση! Ζω μια άλλη πραγματικότητα !!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

καβαλα

αεκ

γαβρος

μπριζ
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Προσθέστε και τον Ζεσουαλντο Φερέιρα..
Τώρα που έφυγε από την μαλαγα σίγουρα θα ακουστει το ονομα του..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αυτός πέρσυ που ήτανε;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”