Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
- cristiano4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Ο «Δικέφαλος του Βορά» έχει βάλει πωλητήριο στον Πάμπλο Κοντρέρας και σκοπεύει να αντικαταστήσει το Χιλιανό με το Ζουέλα, ο οποίος πωλήθηκε πέρυσι από την Ξάνθη στη ρώσικη Κουμπάν αλλά δεν έχει καταφέρει να στεριώσει. Πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στην Αλάνια και φέτος είναι πολύ πιθανό να γίνει κάτοικος Τούμπας για ένα χρόνο. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη χώρα μας την τετραετία 2005-09.
σπορτφμ.γρ
αντικαταστατης του κοντρερας ο ζουελα?
δυσκολα να αντικαταστησεις εναν παιχτη με συμμετοχες σε μουντιαλ με καποιον που επαιζε σε ξανθη
και δεν στεριωσε σε καποια κουμπαν.
μακαρι να μην ισχυει κατι τετοιο.
σπορτφμ.γρ
αντικαταστατης του κοντρερας ο ζουελα?
δυσκολα να αντικαταστησεις εναν παιχτη με συμμετοχες σε μουντιαλ με καποιον που επαιζε σε ξανθη
και δεν στεριωσε σε καποια κουμπαν.
μακαρι να μην ισχυει κατι τετοιο.
Εκτός εάν προορίζεται ο condorito για δεξί μπακ εάν δεν πουληθεί και ο Ζουέλα για κεντρικός...
Εάν πουληθεί, τότε σίγουρα θα έρθει κάτι καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν νομίζω οτι ανέβασε τις μετοχές του στο μουντιάλ...
Επειδή γενικά δεν βλέπω ούτε αυτόν, ούτε το Μούσλι να πωλούνται, μάλλον μεταγραφή αν είναι να γίνει θα γίνει μόνο εάν περάσουμε τα πρώτα ματς.
Πάμε γερά!
Εάν πουληθεί, τότε σίγουρα θα έρθει κάτι καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν νομίζω οτι ανέβασε τις μετοχές του στο μουντιάλ...
Επειδή γενικά δεν βλέπω ούτε αυτόν, ούτε το Μούσλι να πωλούνται, μάλλον μεταγραφή αν είναι να γίνει θα γίνει μόνο εάν περάσουμε τα πρώτα ματς.
Πάμε γερά!
Το λιμό της ξάνθης στον ΠΑΟΚ του CL;
Πάτε καλά ρε;
Πάτε καλά ρε;
Και εγώ αυτό σκευτόμουν, έτσι κι αλλιώς θέλουμε υποτίθεται δεξί μπάκ, γιατί να μη χρησιμοποιήσουμε τον Κοντρέρας αφού θα έχουμε και το μίρο τη παιχτούρα και να πάρουμε μόνο ένα Σέντερ που μπορεί και δεξιά όπως ο Ζουέλα.bane1980 έγραψε:Εκτός εάν προορίζεται ο condorito για δεξί μπακ εάν δεν πουληθεί και ο Ζουέλα για κεντρικός...
Πάμε γερά!
Δε με χαλάει, δε θέλω προσωπικά πώληση Contreras.

- soflodoras
Τον μαυρουλη τον εβλεπα στην ξανθουλα και τον ζηλευα.Τη χρονια που πουληθηκε ηταν ο πιο ποιοτικος παικτης στο ελληνικο πρωταθλημα.Ειναι παρομοιος παικτης του Κοντρερας και αν ερθει θα ειναι αξιολογη προσθηκη.
Προσωπικη αποψη:Μακαρι να ισχυει η φημη.
Προσωπικη αποψη:Μακαρι να ισχυει η φημη.
- ΑποστόληςΑ
Θεωρώ ότι (ως δανεικός με λίγα χρήματα) θα δώσει εξτρά λύσεις στην άμυνα. Είναι ποιοτικός παίχτης, πολύ αθλητικός, ξέρει τη θέση, δεν είναι σαφώς επίπεδο Κοντρέρας, αλλά για μένα θα είναι πολύ καλή προσθήκη.
- ΑποστόληςΑ
Απ' ό,τι διαβάζω (από μερικούς) ή ο Contreras είναι ΤΟ μπακ, ή ο Ζουέλα τελείως άσχετος! Ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι, ή τόσο ακραίοι!
Καλός είναι ο Ζουέλα.. Φυσικά και δεν είνα στο επίπεδο του Κοντρέρας αλλά αν έρθει θα είναι ο δεύτερος καλύτερος κεντρκός αμυντικός..
Δε νομίζω οτί έρχεται για ανικαταστάτης του Πάμπλο.. Είμαι σίγουρος οτί πρώτα θα πουλούσαμε και μετά θα πέρναμε αντικαταστάτη.. Απλά μία παραπάνω λύση.. Μπορεί να μεταφερθεί ο Σαβίνι αριστερό μπακ ή ο Κοντρέρας δεξί μπακ αν και νομίζω θα πάρουμε δεξί μπακ..
Επίσης έχω την εντύπωση οτί ο Ζουέλα έπαιξε και αμυντικό χαφ στην Ξάνθη..
Δε νομίζω οτί έρχεται για ανικαταστάτης του Πάμπλο.. Είμαι σίγουρος οτί πρώτα θα πουλούσαμε και μετά θα πέρναμε αντικαταστάτη.. Απλά μία παραπάνω λύση.. Μπορεί να μεταφερθεί ο Σαβίνι αριστερό μπακ ή ο Κοντρέρας δεξί μπακ αν και νομίζω θα πάρουμε δεξί μπακ..
Επίσης έχω την εντύπωση οτί ο Ζουέλα έπαιξε και αμυντικό χαφ στην Ξάνθη..
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
καλό παιχτάκι ο Ζουέλα. τον θυμάμαι από την Ξάνθη.
+4niko70 έγραψε:Θεωρώ ότι (ως δανεικός με λίγα χρήματα) θα δώσει εξτρά λύσεις στην άμυνα. Είναι ποιοτικός παίχτης, πολύ αθλητικός, ξέρει τη θέση, δεν είναι σαφώς επίπεδο Κοντρέρας, αλλά για μένα θα είναι πολύ καλή προσθήκη.