Σ'ευχαριστώ! Κι εσύ ότι επιθυμείς.bristol έγραψε:ολα τα αλλα που λες ειναι να χαμε να λεγαμε
Πες μου πότε γιορτάζεις να σου χαρίσω μια γραμματική. Ένα ξεσκόνισμα από μέρους σου στα σημεία στίξης θα κάνει καλό σε όλους μας.
Σ'ευχαριστώ! Κι εσύ ότι επιθυμείς.bristol έγραψε:ολα τα αλλα που λες ειναι να χαμε να λεγαμε
D.A.A.T. έγραψε:επισης θα ηθελα να ρωτησω αν πιστευει κανενας οτι υπαρχει επιχειρηματιας με τρελα λεφτα στην ελλαδα που δεν εμπλεκεται σε περιεργες ιστοριες?
yiannisPAOKitalia έγραψε:Σ'ευχαριστώ! Κι εσύ ότι επιθυμείς.bristol έγραψε:ολα τα αλλα που λες ειναι να χαμε να λεγαμε
Πες μου πότε γιορτάζεις να σου χαρίσω μια γραμματική. Ένα ξεσκόνισμα από μέρους σου στα σημεία στίξης θα κάνει καλό σε όλους μας.
το τεκμηριο της αθωοτητας το εχει. το τεκμηριο της οικονομικης δυνατοτητας πρεπει να το αποδειξει. πριν μπει, γιατι μετα θα ειναι αργα για δακρυα.logios έγραψε:Καλημέρα, σκεφτειτε σε εναν ΠΑΟΚ λαικης βασης, λεμε τωρα, να πρεπει να παρθουν αποφασεις.
Δεν παμε καθολου καλα.
Εχουμε αντιστρεψει το τεκμηριο αθωοτητας , για τον οποιονδηποτε επενδυτη-αγοραστη, σε ενοχης επειδη ενδιαφερθηκε για την ομαδα ,εκτος βεβαια και αν googlαροντας το ονομα του εμφανιστουν οι τραπεζικες του καταθεσεις.
yiannisPAOKitalia έγραψε:Γέρο, στα τέτοια μας που είναι τα λεφτά. Δηλαδή αν σου τα φέρουν να τα δείς, τί θα πείς? Α, οκ, ορίστε περάστε?
Έχω καιρό να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο topic, γιατί κουράστηκα από τις άναρθρες κραυγές και τα ουγκ. Ήμουν και είμαι κατά των (οποιονδήποτε) επενδυτών. Την εποχή του παραμυθιού των Αράβων το είχα δηλώσει ξεκάθαρα. Το ίδιο κάνω και τώρα, όχι επειδή πιστεύω ότι ο Σαχπαζίδης ή ο Φλωρίδης δεν είναι ικανοί ή δεν έχουν το οικονομικό υπόβαθρο, αλλά επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ στον ΠΑΟΚ. Δε με νοιάζει πόσο ΠΑΟΚτσήδες είναι, δε με ενδιαφέρει σε πόσα παιχνίδια παρακολουθούν την ομάδα, δε δίνω δεκάρα για το αν και πόσο αγαπάνε τον ΠΑΟΚ ή όχι. Περισσότερο από τον απλό Λαό δεν τον αγαπάνε. Γιατί αν τον αγαπούσαν και ήταν Παόκια αγνά, θα έκαναν ότι έκανε ο κοσμάκης. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, 5-10-50-1000 μετοχές από το υστέρημά του, και τέλος.
Θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα ή τον Ζαγοράκη, ή την διοίκηση οικονομικά? Ας δώσουν χορηγία στη φανέλα για να διαφημιστούν κιόλας. Δε θέλουν διαφήμιση? Οκ, ας κεράσουν στην παε τον καινούριο χλοοτάπητα, ή πληρώσουν μια μεταγραφή, ή ξερωγω ας καλύψουν τα έξαδα του προπονητικού. Όταν διαβάζω για αυτό το γαμημένο το 51% των μετοχών, μου ανάβουν τα λαμπάκια. Γιατί ρε μάστορα θέλεις το 51%? Γρουσούζικο είναι το 49? Πάρε το 48, πάρε το 45, πάρε το 32, πάρε ότι σκατά θες! Κουμάντο, γιατί θες να κάνεις?
Όταν ήρθε ο Μπατατούδης, ήξερε κανείς που θα καταντήσουμε? Τον υποδεχθήκαμε ωσάν σωτήρα?
Όταν ήρθαν ο Γούμενος κι ο Παγώνης, ήξερε κανείς που θα καταντήσουμε? Τους υποδεχθήκαμε ωσάν σωτήρες?
Φέραμε το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ, και τώρα θέλουμε να το παραγκωνίσουμε. Ή πιστεύει κανείς ότι αν έρθει μεγαλοεπενδυτής και πάρει αυτό το ρημάδι το 51% ο Ζαγοράκης θα κάνει κουμάντο όπως τώρα? Ή θα γίνει ότι με τον Βρύζα?
Μεγαλοεπενδυτές και ΠΑΟΚ είναι έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες! Δεν πάνε μαζί, το έδειξε η ιστορία. Δεν κολλάνε, δεν μπορούν να προχωρήσουν. Δοκιμάσαμε μία, δοκιμάσαμε δύο, δοκιμάσαμε δεκαδύο, δε φτάνει? Δε βάζουμε μυαλό? Ναι, εμπιστεύομαι τον Ζαγοράκη, αλλά ποιος εγγυάται ότι αύριο-μεθαύριο δε φύγει ο Ζαγοράκης και μείνουμε με το πουλί στο χέρι αλλά με αφεντικά στο κεφάλι?
Και δεν έχω καταλάβει ακόμη, από πότε ο ΠΑΟΚ κοστίζει 12 εκατομμύρια? Αυτή είναι αξία της παε ΠΑΟΚ σήμερα? Μόνο ο αέρας που φυσάει πάνω από την Τούμπα ρε κάνει 10, κι αυτοί -οι οποιοιδήποτε αυτοί- με 6 θέλουν να κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟΚ?
Ο ταξέρωκαιταγαμαώόλα παραπάνω ρωτάει ποιος είναι ο Σαχπαζίδης και ποιος ο Φλωρίδης, και ποιο το ποιόν τους. Σωστή ερώτηση, αλλά στα ΠΑΠΑΡΙΑ μας ποιοί είναι και τι κάνουν! Όλοι μπορούν να προσφέρουν και να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ, αλλά από μεράκι και γκαύλα, όχι ανταποδοτικά. Όχι τουλάχιστον με τον τρόπο που οι ίδιοι θέλουν. Ο Λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι αχάριστος (παραείναι, δηλαδή, αλλά τέλος πάντων), ξέρει να αναγνωρίζει και να εκτιμά όποιον προσφέρει, αρκεί να μην είναι λαμόγιο! Βρώμικα χρήματα δεν έχουν δουλειά στον ΠΑΟΚ, ούτε βρωμάνθρωποι. Ο ΠΑΟΚτσής, πρωταθλήματα δεν έχει όπως κάτι τρύπιοι που τα μετράνε από το πρωί μέχρι το βράδυ μην ξεχάσουν κανένα, αλλά το κούτελό του το γυαλίζει κάθε πρωί για να το έχει πεντακάθαρο!
Σε ποιον από εσάς ρε μάγκες δεν έχει τύχει να κερδίζει με το μυαλό του το Joker και να το χαρίζει στον ΠΑΟΚ? Υπάρχει έστω και ένας που φαντάζεται τον εαυτό του να κερδίζει 10 μύρια και να θέλει να "αγοράσει" τον ΠΑΟΚ για να κάνει κουμάντο? Αναρωτιέστε αυτοί που τα έχουν γιατί δεν κάνουν αυτό που θα κάνατε εσείς? Αφού είναι ΠΑΟΚια, ντε...? Τι διαφορετικό έχουν? Έχουν τα φράγκα, που εμείς ονειρευόμαστε να είχαμε? Ε, να! Αυτοί αν έχουν πλούτη, εμείς έχουμε καρδιά και ψυχή και τη δίνουμε για τον ΠΑΟΚ χωρίς αντάλλαγμα! Άντε, λίγη γκρίνια και κανένα ντου ενίοτε, ίσως από άγνοια ή βλακεία, σίγουρα όχι όμως από λαμογιά!
Απ'ευθείαςσε όσους θέλουν επενδυτές και καρχαρίες στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του!
Υ.Γ1: Δεν προβλέπω το μέλλον, ούτε κινδυνολογώ! Απλώς δε θέλω να έχω μελλοντικά déjà vu.
Υ.Γ2: Μπατατούδη-Γούμενε τα χρέη σας!
Υ.Γ3: Ζαγοράκη & Βρύζα, στηρίζω εσάς, επειδή εσείς είστε Το Κεφάλι του ΠΑΟΚ! Εσείς!
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Πόσες φορές ακόμα πρέπει να φάμε την τσαπού για να βάλουμε μυαλό;
Η μόνη αποδεκτή περίπτωση επενδυτή είναι μία, αυτή του ανθρώπου που θα χώσει τον Παρά και θα αφήσει τον Ζαγόρ και τον Βρύζα να κουμαντάρουν το καράβι.
Χωρίς αυτούς καραβοκύρηδες και κυρίως τον Ζαγόρ (το συγκεκριμενοποιώ για έναν μόνο λόγο, διότι ο Ζήσης πολύ άργησε να διαχωρίσει την θέση του από τις φήμες περί βάζελου, αυτό για μένα "κάτι έχει να πεί"), δεν υπάρχει ουδεμία αποδοχή και ανοχή σε επενδυτές και νάχαμε να λέγαμε.. Τελεία και παύλα.
Υ.Γ. Αυτό που έγραψα δεν θα βαρεθώ να το επαναλαμβάνω...για να μην ξαναζήσω ποτέ τις γαμημένες εποχές του 2006-07.
ΠΑΟΚ πάνω από όλα και μετά Ζαγόρ.
Και ναι για Ζαγόρ και Πάμπλο Γκαρσία είμαι προσωπολάτρης και γουστάρω. Γιατί αυτοί μιλήσανε με πράξεις και όχι με μπλά-μπλά.
ετσι ακριβως...Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Πόσες φορές ακόμα πρέπει να φάμε την τσαπού για να βάλουμε μυαλό;
Η μόνη αποδεκτή περίπτωση επενδυτή είναι μία, αυτή του ανθρώπου που θα χώσει τον Παρά και θα αφήσει τον Ζαγόρ και τον Βρύζα να κουμαντάρουν το καράβι.
Χωρίς αυτούς καραβοκύρηδες και κυρίως τον Ζαγόρ (το συγκεκριμενοποιώ για έναν μόνο λόγο, διότι ο Ζήσης πολύ άργησε να διαχωρίσει την θέση του από τις φήμες περί βάζελου, αυτό για μένα "κάτι έχει να πεί"), δεν υπάρχει ουδεμία αποδοχή και ανοχή σε επενδυτές και νάχαμε να λέγαμε.. Τελεία και παύλα.
Υ.Γ. Αυτό που έγραψα δεν θα βαρεθώ να το επαναλαμβάνω...για να μην ξαναζήσω ποτέ τις γαμημένες εποχές του 2006-07.
rainmaker έγραψε:Ααααα...
Πολλά στραβά βλέπω σήμερα και δε μ αρέσει..
Απο εκεί που υπήρχε ένα καλό κλίμα την Παρασκευή, αρχίσανε πολλά στραβά σχετικά με την ομάδα και μου τη δίνει..
Καλημέρα κατ αρχάς..
Πρώτον, μου τη δίνει που έχει χαθεί το μέτρο στις φυλλάδες. Ένα μέτρο το οποίο είχε επιβάλλει η διοίκηση Ζαγοράκη τα προηγούμενα καλοκαίρια, και συνίστατο στο να μην γράφονται ατελείωτα κατεβατά με παίκτες ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ που ο κάθε δημοσιογράφος - λέμε τώρα- τους έκανε πρωτοσέλιδο. Μπορεί να υπήρχε το αρνητικό οτι μόνο τα σπορ είχαν πληροφορίες, αλλά τουλάχιστον υπήρχε μέτρο.
Δεύτερον, μου τη δίνει ο καυγάς για τους επενδυτές. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν άνθρωπο ΜΟΝΟ για να βάζει λεφτά στις δύσκολες καταστάσεις. Να μη ζητάει τίποτα και να κλείνει τρύπες. Δυστυχέστερα, αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει στον πλανήτη μας. Επομένως είναι άχρηστη η συζήτηση.
Επιπλέον,κι αυτό είναι το χειρότερο, έχει αρχίσει μια τρελή πρεμούρα στα ΜΜΕ σχετικά με την επικείμενη αλλαγή του ιδιοκτησιακού, που είναι πολύ περίεργη. Και μην βιαστείτε να απαντήσετε "ε καλά οι αρδ πουλάνε παπά".
Γιατί, αποδείχτηκε οτι ειδικά αυτή τη φορά, η υπόθεση ισχύει και δεν αποδείχτηκε παπαριά, παρότι σερνόταν για καιρό ως φήμη. Όμως, αντέδρασαν περίεργα τα ΜΜΕ κι εμένα αυτό με παραξενεύει. Και εξηγώ :
Πρώτον, το έσερναν τις προηγούμενες εβδομάδες κάτι περίεργοι συντάκτες, απο site π.χ. contra και άλλα. Πότε ξανάβγαλαν αυτοί ειδήσεις φρέσκιες, για να τις βγάλουν τώρα; Πού είχαν πρόσβαση που δεν είχε ο Βασιλόπουλος;
Δεύτερον, γιατί η Μέτροσπορτ και το κωλοράδιο τους, ενώ πριν λίγες μέρες το έκαναν σημαία, μετά έριξαν απότομα τους τόνους και ειδικά ο Γρηγοριάδης απο εκεί που έλεγε οτι κάιτ καλό πάει να γίνει, μετά ζητά προσοχή και σύνεση απο τον Τέο και το Ζήση; Αφού υποτίθεται οτι δεν μεσολάβησε και τίποτα ιδιαίτερο..
Τρίτον, γιατί ο Βασιλόπουλος απο εκεί που έλεγε οτι δεν θα πεί τίποτα και θα περιμένει τις εξελίξεις, μετά το έβγαζε τόσο πολύ;
Τέταρτον, γιατί υποτίθεται οτι φτάσαμε μια μέρα πριν τις οριστικές εξελίξεις, κι ακόμα πολλοί αρδ γράφουνε οτι μόλις ΑΥΡΙΟ ο Τέο θα κρίνει αν έχουν σοβαρό πλάνο κι αν τους εμπιστεύεται; Ακόμα δεν έχουν μιλήσει; Πλάκα κάνουμε;
Πέμπτον, γιατί ξαφνικά επέλεξε και το site της γυναίκας του προέδρου, να βγάλει ένα κειμενάκι που κάτι λέει, αλλά και κάτι ΔΕΝ λέει;
Τί διάολο συμβαίνει τελικά;
Θεωρώ δεδομένο πως η τιμιότητα του Τέο και η υπευθυνότητα του, θα του υπαγορεύσουν να μην αφήσει άλλο ξεκρέμαστη την ομάδα περιμένοντας τις εξελίξεις.Τώρα ακούγεται πάλι οτι θα πάμε μέχρι Τετάρτη. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράματα. Αύριο πρέπει να τελειώσει η κατάσταση ή έστω Τρίτη. Αρχίζει η προετοιμασία δεν θα πάιζουμε.
Δεν τους ξέρω τους κυρίους, ελπίζω να βοηθήσουν και κυρίως να επανέλθει η ηρεμία που ήταν το κυρίως συστατικό για την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Είναι δηλαδή μια περίοδος ευρύτερων αναταράξεων τριγύρω απο την ομάδα, που πρέπει να τελειώνει.
υ.γ. Θεωρώ οτι οι ατάκες "που είναι τα λεφτά" κ.λ.π., είναι ατυχείς και αστείες. Βεβαίως υπάρχει απαίτηση να προβούν σε έμπρακτη συμμετοχή στην ΠΑΕ, ΑΝ ΟΜΩΣ συμφωνηθεί αυτή η συμμετοχή. Πριν συμφωνηθεί, που στο διάολο να στα δείξουν τα λεφτά; Εκτός κι αν έβγαλαν ανακοίνωση που λένε " Δοξάστε μας εμείς είμαστε τα νέα αφετνικά του ΠΑΟΚ", πριν βάλουν τα λεφτά, και δεν το κατάλαβα.
Ωραίες οι αντιδράσεις και οι επαναστάσεις, αλλά με στόχο και οχι με κλεφτοπόλεμο στα βουνά και τις κατσικοπλαγιές του 21. Αν δεν μπουν τα λεφτά, το συζητάμε. Εϊναι όμως γελοίο να λέμε οτι κάποιος κάνει διαφήμιση στην πλάτη του ΠΑΟΚ ενώ δεν πρόκειται να επενδύσει, τη στιγμή που τόσος κόσμος ρωτάει, "μα ποιές είναι οι επιχειρήσεις τους", "ποιοί είναι αυτοί" κ.α.
Δηλαδή, αφού είναι άγνωστοι και χωρίς επιχειρήσεις, τί στο διάολο διαφημίζουν ρε παιδιά; Τα ορυχεία στο Κιλιμάντζαρο;
transfernews.grΌταν οι Άραβες τόλμησαν να πουν ότι θα κρατήσουν μόνο τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην διοίκηση και όλοι οι υπόλοιποι θα πάρουνε... πόδι, άρχισε και η αντίστροφη μέτρηση για την πολυπόθητη αγορά της ΠΑΕ.
Φυσικά και υπήρχαν οι Άραβες. Δεν το λέμε εμείς. Το είπε και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του. Μάλιστα ο συγκεκριμένος Άραβας ήρθε κάποιες φορές στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Πάνο Ραπτόπουλο και ας μιλάνε κάποιοι για.. σενάρια. Φυσικά και οι δυο τους έχουν σχέσεις...
Κάθισαν μάλιστα και δίπλα, δίπλα, στο ίδιο τραπέζι στο ξενοδοχείο όπου και διεξήχθη πριν λίγο καιρό το επιχειρηματικό φόρουμ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Τι θα έκαναν όμως όλοι οι υπόλοιποι εκτός του Ζαγοράκη; Αλλά και μερίδα των ΜΜΕ πώς θα συνέχιζε να «ζει» στις πλάτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
Το «μπίζνες πλαν» γιατί δημοσιεύτηκε μία ημέρα αφού οι Άραβες το έδωσαν στην ΠΑΕ; Λες και θα έπαιρνε κανά... καφενείο ο Οντέι; Ποιος το «ρουφιάνεψε» και γιατί;
Ο «πόλεμος» ξεκίνησε νωρίς και αυτοί πήραν τις... καμήλες τους και έφυγαν.
Και τώρα έρχεται η ομάδα Βρύζα να «ταράξει» τα νερά.
Και το transferews ρωτάει: Τι θα γίνει με τους... λόγους που έκαναν τον Βρύζα να μην θέλει να γυρίσει όπως ο ίδιος υποστήριζε με σθένος και επίσημη ανακοίνωση του;
Έχουν φύγει; Όχι. Θα τους διώξει; Είναι εύκολο; Μήπως γι' αυτό αργεί η μεταβίβαση;
Ποιοι φοβούνται ότι θα χάσουν την θέση τους αλλά και τα πρωτεία αν αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
ο ιδανικος και κατα συνεπεια πληρως αποδεκτος επενδυτης θα ειναι ο ανθρωπος που θα εχει επιχειρηματικες δραστηριοτητες στην ελλαδα. θα ειναι γνωστος ελληνας επιχειρηματιας με ονοματεπωνυμο και διευθυνση.Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Πόσες φορές ακόμα πρέπει να φάμε την τσαπού για να βάλουμε μυαλό;
ΠΑΟΚ πάνω από όλα και μετά Ζαγόρ.
Και ναι για Ζαγόρ και Πάμπλο Γκαρσία είμαι προσωπολάτρης και γουστάρω. Γιατί αυτοί μιλήσανε με πράξεις και όχι με μπλά-μπλά.
Συμφωνώ.lefis έγραψε:από τότε που έφυγε ο βουλινός τα bold μπορουν να χρησιμοποιηθουν σαν αιτιολογία για κάθε ενδεχόμενο deal που χάλασε. βαρέθηκα και τα bold και τα arial. ελπίζω η ιστορία να κρατήσει το πολύ μέχρι την τετάρτη που όπως έγραψες θα υπάρξουν ανακοινώσεις. βαρέθηκα τα μισόλογα και τα αν και θα κλπ κλπ (δεν είναι μπηχτή για κανένα απλά μη έχονταν ενημέρωση από κάποιον γνωστό όπως ο moican ή ο daat μου γυρνάνε τα μυαλά όσο τραβάνε αυτες οι υποθέσεις)