Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Μου κανει εντυπωση που παιδια με πληροφοριες που μας ελεγαν για Μειτε εχουν εξαφανιστει κ δεν ειπωθηκε ξανα τπτ...επισης θα ηταν ενδιαφερον να μας εξηγησουν (στο περιπου κ χωρις να εκτεθουν) πως βγηκε η φημη οτι ηταν στη Χαλκιδικη!!!
- WestBlock4
Ε καλά το καμάρα ήταν ο πρώτος κ ο μόνος που επέμενε από τις αρχές. Μετά από αυτό μόνο για το μειτε έχει πάθει ψύχωση ότι θα έρθει στο τέλος κ μάλιστα το περίεργο στο παπατζη ειβαι ότι είχε γράψει για μια ντεμεκ περίεργη ιστορία που υπάρχει με το μειτε πριν το γράψει ο ginola εδώ μεσαtolis14 έγραψε:Μη δίνετε καμία βάση σ αυτόν. Εντελώς παπατζής. Δεν τον έχω δει να πετυχαίνει κάτι και μετά όλο στην πλάκα το ρίχνει. Αν βρει κάτι εντελώς τυχαία, το παρουσιάζει ως μεγάλη επιτυχία του. Τρελός παπατζήςUnpsofable78 έγραψε:Ο γνωστός τουιτερας ανεβάζει βόμβες. Λέτε;
Πόσο θέλω να πέσει μέσα
Υγ. Το συμπέρασμα όμως είναι ότι μόνο πλέον τις υπογραφές πιστεύω όλοι οι αρδ κ οι παπατζηδες του Χ μόνο για γέλιο ειναι
- WestBlock4
-
Πέρα από το γεγονός ότι δεν προκύπτει από κάπου κάτι για Μεϊτέ + ότι έχει γίνει φέτος το καλοκαίρι, με την έλευση και του Μπακαγιόκο και το 1.2 που θα πάρει + τα συμβόλαια των άλλων χαφ, δε νομίζω ότι βγαίνουν τα νούμερα για άλλο ένα συμβόλαιο 1.3 εκ.Immortal4 έγραψε:Αύριο έρχεται ο Colley για αριστερό στόπερ, λέγεται ότι έχουν βρει κι ένα δεξί στόπερ και πιστεύω Δευτέρα βράδυ ή Τρίτη θα ανακοινωθεί κι ο Μεϊτέ, οι μεταγραφές τελειώνουν τη Δευτέρα στην Πορτογαλία και λογικά θα μείνει ελεύθερος
-
- Mr Ξερόλας 2019
3 Σεπτεμβρίου 2024,θα υπάρχουν δημοσιευσεις
Ο Μειτε δανεικος,έρχεται στον ΠΑΟΚ....
Ο Μειτε δανεικος,έρχεται στον ΠΑΟΚ....
-
ναι στη Φιορεντινα και ο ιδιος δηλωσε οτι δεν ηθελε να φυγει απο τη ΡομαWestBlock4 έγραψε:Τελικά ο μποβε έγινε επίσημος ο δανεισμός του ?
Λογικα αν θελουν θα το κανουν οταν περάσουν οι προθεσμίες για τις μεταγραφες. Δεν εχει νοημα τωρα.Dimitris_L4 έγραψε:Μου κανει εντυπωση που παιδια με πληροφοριες που μας ελεγαν για Μειτε εχουν εξαφανιστει κ δεν ειπωθηκε ξανα τπτ...επισης θα ηταν ενδιαφερον να μας εξηγησουν (στο περιπου κ χωρις να εκτεθουν) πως βγηκε η φημη οτι ηταν στη Χαλκιδικη!!!
-
- Επικοινωνία:
Με 10,500 υποχρεωτική ρήτρα για το 60 %! Κρίμα....και ήμασταν μια ανάσαWestBlock4 έγραψε:Τελικά ο μποβε έγινε επίσημος ο δανεισμός του ?

-
Δεν πειράζει, παλεύουμε ακόμα για τον Melo που δεν υπολογίζεται στη Γιουβέντους.boogeyman77 έγραψε:Με 10,500 υποχρεωτική ρήτρα για το 60 %! Κρίμα....και ήμασταν μια ανάσαWestBlock4 έγραψε:Τελικά ο μποβε έγινε επίσημος ο δανεισμός του ?![]()
![]()

Δεν εχει ανακοινωθεί επίσημα..boogeyman77 έγραψε:Με 10,500 υποχρεωτική ρήτρα για το 60 %! Κρίμα....και ήμασταν μια ανάσαWestBlock4 έγραψε:Τελικά ο μποβε έγινε επίσημος ο δανεισμός του ?![]()
![]()
Νομίζω αυτοί που ξέρουν τί πραγματικά συμβαίνει δεν θα μιλήσουν γιατί όλο και κάποιος περιμένει στη γωνία να χαλάσει μιά συμφωνία. Δεν μιλάω για συγκεκριμένο παίκτη. Μόλις βγήκε του Μπόβε είδαμε τί έγινε (όχι οτι υπήρχε περίπτωση να γίνει, αλλά αντί για Μπόβε βάλτε Σορετίρε).Dimitris_L4 έγραψε:Μου κανει εντυπωση που παιδια με πληροφοριες που μας ελεγαν για Μειτε εχουν εξαφανιστει κ δεν ειπωθηκε ξανα τπτ...επισης θα ηταν ενδιαφερον να μας εξηγησουν (στο περιπου κ χωρις να εκτεθουν) πως βγηκε η φημη οτι ηταν στη Χαλκιδικη!!!
Λαγός ήμασταν. Αυτό πιστεύω.boogeyman77 έγραψε:Με 10,500 υποχρεωτική ρήτρα για το 60 %! Κρίμα....και ήμασταν μια ανάσαWestBlock4 έγραψε:Τελικά ο μποβε έγινε επίσημος ο δανεισμός του ?![]()
![]()
Στις τρεις τα ξημερώματα λογικά θα μάθουμε το όνομα του δεξιού στόπερ
Πάτερ Εκουαλαϊζέριος
Πάτερ Εκουαλαϊζέριος