Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Στους δρόμους για τα Τέμπη η γενιά του Facebook ήταν. Δεν είδα πολλούς 50ρηδες.
Στις κάλπες, αντιθέτως...100 ετών 8 το πρωί να ψηφίσουν ΝΔ.
Καλό είναι σιγά σιγά οι παλιοί να σκύβετε το κεφάλι.
Στις κάλπες, αντιθέτως...100 ετών 8 το πρωί να ψηφίσουν ΝΔ.
Καλό είναι σιγά σιγά οι παλιοί να σκύβετε το κεφάλι.
Μην μου δίνεται για άλλη μια φορά πάτημα να εκφράσω το μίσος μου για την γενιά του ‘50 και του ‘60.
Αφήστε με να αγιάσω .
Αφήστε με να αγιάσω .
Η γενια του ΦΒ και του Ινσταiremidynami 4+ έγραψε:Ευσεβεις ποθοι φιλε μου.figurehead4 έγραψε:Σεβασμός ρε φίλε. Έτσι ακριβώς είναι και μας πρήζουν τα, συκώτια οι άχρηστοι σε κάθε τι με το υπεράνω υφακι τους. Οι χαμουτζήδες σαν νοοτροπία όλοι έτσι είναι. Τεμπέληδες και λαμογια και γι αυτό και η Ελλάδα είναι έτσι. Μακάρι να, ξυπνήσουμε εδώ πάνω και να τους πατήσουμε κάποτε σε όλα.Jean Valjean έγραψε:Κάνουμε όλοι μας το λάθος να "διαβάζουμε" τις κινήσεις των τριων του ΠΟΚ και ειδικότερα της χάρτινης (1) με βάση ποδοσφαιρικά κριτήρια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πρόκειται πρωτίστως για απατεώνες και δευτερευόντως ή τριτευόντως για ποδοσφαιρικούς παράγοντες. Το ποδόσφαιρο είναι η προμετωπίδα, ο φερετζές πίσω από τον οποίο κρύβονται τα πραγματικά κίνητρα και οι αιτίες της απατεωνικής τους συμπεριφοράς. Δεκάδες οι ισχυρές ενδείξεις γι αυτό εδώ και δεκαετίες. Οπότε θα πρέπει να σκεφτούμε διαφορετικά και να προσεγγίσουμε αλλιώς αυτά που κάνουν.
Ο Ηλιόπουλος όπως έχω ξαναγράψει είναι ένας απατεώνας ανάλογης "ποιότητας" με τον Μελισσανίδη. Όσοι γνωρίζουν λίγα πράγματα για το πως είναι δομημένη η ακτοπλοϊα στη χώρα καταλαβαίνουν πως όλες οι γραμμές τελικά δίνονται με ανάθεση από το Δημόσιο. Δεν πρόκειται δηλαδή για αυθεντικό επιχειρηματία, τέτοιοι ελλαδικοί επιχειρηματίες δεν υπάρχουν στο επίπεδο αυτό.
Το προφίλ που έχει προσδιορίζει και την συμεπριφορά του. Η απόκτηση του Μαρσιάλ γίνεται επειδή αυτή τη στιγμή η ΑΕΧ έχει τα ακριβότερα εισιτήρια χωρίς ουσιαστικά να προσφέρει τίποτε ποδοσφαιρικό!
Ευρωπαίκούς αγώνες δεν έχει, ισορροπημένο ρόστερ δεν έχει, ούτε έχει προπονητή που να παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο. Κάτι πρέπει να δώσει όμως στο πόπολο που έδωσε ένα κάρο λεφτά στα διαρκείας.
Από την εποχή του Γκέμπελς και δώθε, η αλάνθαστη συνταγή αποβλάκωσης του "λαού" είναι μια: κατασκευασμένοι εχθροί (εμείς είμαστε ο Νο1 γι αυτούς), σανό (venga, ζώνες, καλύτερη ομάδα, ήθος κλπ.) και ελπίδα (στηριγμένη και συνδεδεμένη με τα δυο προηγούμενα).
Αν δεν ταίσουν με σανό τον κόσμο τους, ο κόσμος θα φύγει. Με ποδόσφαιρο δεν μπορούν να τον ταίσουν. Εξηγώ αμέσως το γιατί.
Ας θυμόμαστε ότι οι απατεώνες έχουν αλλεργία και αποστροφή στη δουλειά, στον σχεδιασμό, στην υλοποίηση, στο ρίσκο. Αυτό δεν αλλάζει. Κι αυτή είναι η ισχυρότερη ένδειξη πως το ΠΟΚ απαρτίζεται από απατεώνες. Δεν κάθησαν ποτέ να φτιάξουν ομάδα. Δεν ήταν ο στόχος τους αυτός. Τις ελάχιστες φορές που έγινε αυτό έγινε κατά τύχη, από συγκυρίες και χωρίς να το έχουν σχεδιάσει. Αυτό που πάντοτε έκαναν ήταν να αγοράζουν ή να εκβιάζουν διαιτητές, παράγοντες μικρών ομάδων κλπ. ώστε να παίρνουν χωρίς κόπο τίτλους για να αυξάνουν το κοινό τους και να το ελέγχουν πλήρως.
(1) Θα εξηγήσω σε εύθετο χρόνο γιατί η περίπτωση της ΑΕΧ είναι ιδιαίτερη, σε ποιά ακριβώς στοιχεία συνίσταται η ιδιαιτερότητα αυτή και γιατί εμείς στον ΠΑΟΚ αποτελούμε υπαρξιακή απειλή για την ΑΕΧ (κι επομένως τον βασικό τους αντίπαλο).
Σχεδον ολη η β. Ελλάδα μπλε ηταν στις τελευταίες εκλογές
Μην περιμενεις επαναστασεις απο τη γενια του f/b και του instagram.
Μονο για τα like νοιάζονται.
Πληρης προβατοποιηση.
Εχω απωλεσει καθε ελπιδα.
1.Δεν ασχολειται γιατι μεγαλωσε στην Ελλαδα της κρισης που ακουγαν απο μωρα παιδια "ολοι ειναι αχρηστοι,καμια ελπιδα,κανενα μελλον"
2.Παιρνει πτυχια και φευγει και καλα κανει
Εσυ τι εχεις κανει αντι να κατηγορεις την γενια που φταιει το λιγοτερο σε ολα για την κατασταση που βρισκομαστε;
- iremidynami 4+
Σεβαστες οι γνώμες σας κυριοι, αλλα Οσα εργασιακα δικαιωματα κερδηθηκαν, κερδηθηκαν απο τις γενιες του 50 κ του 60.
Απωλεσθηκαν απο τις γενιες του f/b.
Νομίζω ότι συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Δηλαδή οι τωρινοι 40-50δες που είμαι εγώ τώρα, π.χ ειμασταν στους δρόμους για τη Μακεδονία, αλλά τώρα δεν ειμασταν (σίγουρα κάποιοι ήταν) στα Τέμπη. Άλλο τότε που ήμουν 20, άλλο τώρα που είμαι 50. Άλλες ευθύνες, άλλες σκοτούρες, άλλη διάθεση. Και ναι μπορεί να το χρησιμοποιώ ως άλλοθι (μέχρι ένα σημείο) αλλά τα δεδομένα αλλάζουν όσο μεγαλώνεις. Λάθη έχουμε κάνει όλες οι γενιές, αλλά όλοι οι μικροί είναι επαναστάτες και όλοι οι γονείς το σκέφτονται περισσότερο το αν και πως θα δράσουν...
Αποτελούμε απειλή επειδή η οπαδική μας βάση αυξάνεται ενώ η δική τους μειώνεται και αυτή την στιγμή τους περάσαμε.Jean Valjean έγραψε:Κάνουμε όλοι μας το λάθος να "διαβάζουμε" τις κινήσεις των τριων του ΠΟΚ και ειδικότερα της χάρτινης (1) με βάση ποδοσφαιρικά κριτήρια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πρόκειται πρωτίστως για απατεώνες και δευτερευόντως ή τριτευόντως για ποδοσφαιρικούς παράγοντες. Το ποδόσφαιρο είναι η προμετωπίδα, ο φερετζές πίσω από τον οποίο κρύβονται τα πραγματικά κίνητρα και οι αιτίες της απατεωνικής τους συμπεριφοράς. Δεκάδες οι ισχυρές ενδείξεις γι αυτό εδώ και δεκαετίες. Οπότε θα πρέπει να σκεφτούμε διαφορετικά και να προσεγγίσουμε αλλιώς αυτά που κάνουν.
Ο Ηλιόπουλος όπως έχω ξαναγράψει είναι ένας απατεώνας ανάλογης "ποιότητας" με τον Μελισσανίδη. Όσοι γνωρίζουν λίγα πράγματα για το πως είναι δομημένη η ακτοπλοϊα στη χώρα καταλαβαίνουν πως όλες οι γραμμές τελικά δίνονται με ανάθεση από το Δημόσιο. Δεν πρόκειται δηλαδή για αυθεντικό επιχειρηματία, τέτοιοι ελλαδικοί επιχειρηματίες δεν υπάρχουν στο επίπεδο αυτό.
Το προφίλ που έχει προσδιορίζει και την συμεπριφορά του. Η απόκτηση του Μαρσιάλ γίνεται επειδή αυτή τη στιγμή η ΑΕΧ έχει τα ακριβότερα εισιτήρια χωρίς ουσιαστικά να προσφέρει τίποτε ποδοσφαιρικό!
Ευρωπαίκούς αγώνες δεν έχει, ισορροπημένο ρόστερ δεν έχει, ούτε έχει προπονητή που να παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο. Κάτι πρέπει να δώσει όμως στο πόπολο που έδωσε ένα κάρο λεφτά στα διαρκείας.
Από την εποχή του Γκέμπελς και δώθε, η αλάνθαστη συνταγή αποβλάκωσης του "λαού" είναι μια: κατασκευασμένοι εχθροί (εμείς είμαστε ο Νο1 γι αυτούς), σανό (venga, ζώνες, καλύτερη ομάδα, ήθος κλπ.) και ελπίδα (στηριγμένη και συνδεδεμένη με τα δυο προηγούμενα).
Αν δεν ταίσουν με σανό τον κόσμο τους, ο κόσμος θα φύγει. Με ποδόσφαιρο δεν μπορούν να τον ταίσουν. Εξηγώ αμέσως το γιατί.
Ας θυμόμαστε ότι οι απατεώνες έχουν αλλεργία και αποστροφή στη δουλειά, στον σχεδιασμό, στην υλοποίηση, στο ρίσκο. Αυτό δεν αλλάζει. Κι αυτή είναι η ισχυρότερη ένδειξη πως το ΠΟΚ απαρτίζεται από απατεώνες. Δεν κάθησαν ποτέ να φτιάξουν ομάδα. Δεν ήταν ο στόχος τους αυτός. Τις ελάχιστες φορές που έγινε αυτό έγινε κατά τύχη, από συγκυρίες και χωρίς να το έχουν σχεδιάσει. Αυτό που πάντοτε έκαναν ήταν να αγοράζουν ή να εκβιάζουν διαιτητές, παράγοντες μικρών ομάδων κλπ. ώστε να παίρνουν χωρίς κόπο τίτλους για να αυξάνουν το κοινό τους και να το ελέγχουν πλήρως.
(1) Θα εξηγήσω σε εύθετο χρόνο γιατί η περίπτωση της ΑΕΧ είναι ιδιαίτερη, σε ποιά ακριβώς στοιχεία συνίσταται η ιδιαιτερότητα αυτή και γιατί εμείς στον ΠΑΟΚ αποτελούμε υπαρξιακή απειλή για την ΑΕΧ (κι επομένως τον βασικό τους αντίπαλο).
Αυτό μπορεί εύκολα κάποιος να το αντιληφθεί αν ελέγξει τους ακόλουθους των ΠΑΕ στα social media.
1. Twitter ΠΑΟΚ 101745 ΑΕΧ 64831
2. Facebook ΠΑΟΚ 524000 ΑΕΧ 324000
Έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω. Άστον να αγιασει γιατί ξέχασες μια χρεοκοπία, ένα διεφθαρμένο ρδελο που παρέλαβε η γενιά του fb και θα το ζήσει και η γενια του tiktok και η επόμενη και η μεθεπόμενη και όσο φτάνει το μάτι.iremidynami 4+ έγραψε:Σεβαστες οι γνώμες σας κυριοι, αλλα Οσα εργασιακα δικαιωματα κερδηθηκαν, κερδηθηκαν απο τις γενιες του 50 κ του 60.
- Μπαρκαρούτσος
Το ρδελομπού της μεταπολίτευσης ποιος το ενθάρρυνε και το εκμεταλλεύτηκε; Εγώ; Ο αδερφός μου; Οι φίλοι μου που μετανάστευσαν;
Μόνο στο Λονδίνο έχει καμία 300.000 έλληνες και όπου ταξιδεύεις στην ευρώπη δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις έλληνα να περπατάει δίπλα σου ή να δουλεύει σε κανένα μαγαζί που θα επισκεφτείς.
Δεν έφυγαν όλοι αυτοί για να διευρύνουν τηην πολυπολιτισμικότητα των άλλων χωρών - έφυγαν γιατί δεν ήθελαν να φάνε μια ζωή να διορθώνουν το σάπιο κράτος που έφτιαξαν οι προηγούμενες γενιές και γιατί δεν ήθελαν να συναναστρέφονται με τους απόγονους των οφελημένων από την σάπια κατάσταση του κράτους.
Ζούσατε τον παράδεισο το 80 και το 90 και φτάσαμε στο 2024 που η Πολωνία, η Σλοβακία και η Βουλγαρία είναι εργασιακοί παράδεισοι μπροστά στην Ελλάδα.
Οι γενιές με τους πιο παρτάκηδες έλληνες στην ιστορία της ελλάδας να κουνάν το δάχτλο στους νέους; Τα έχουμε δει όλα.
Τελευταίο οφ τοπικ από μένα.
Δεν έφυγαν όλοι αυτοί για να διευρύνουν τηην πολυπολιτισμικότητα των άλλων χωρών - έφυγαν γιατί δεν ήθελαν να φάνε μια ζωή να διορθώνουν το σάπιο κράτος που έφτιαξαν οι προηγούμενες γενιές και γιατί δεν ήθελαν να συναναστρέφονται με τους απόγονους των οφελημένων από την σάπια κατάσταση του κράτους.
Ζούσατε τον παράδεισο το 80 και το 90 και φτάσαμε στο 2024 που η Πολωνία, η Σλοβακία και η Βουλγαρία είναι εργασιακοί παράδεισοι μπροστά στην Ελλάδα.
Οι γενιές με τους πιο παρτάκηδες έλληνες στην ιστορία της ελλάδας να κουνάν το δάχτλο στους νέους; Τα έχουμε δει όλα.
Πόσο δίκιο έχεις φίλε. Την ποιότητα της εξουσίας την κατάλαβε μέσα σε ένα χρόνο παίκτης, Μεξικανός παρακαλώ που η χώρα του βρωμάει από μαφία και ναρκωτικά .gika έγραψε:Μόνο στο Λονδίνο έχει καμία 300.000 έλληνες και όπου ταξιδεύεις στην ευρώπη δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις έλληνα να περπατάει δίπλα σου ή να δουλεύει σε κανένα μαγαζί που θα επισκεφτείς.
Οι Έλληνες ΑΡΔ πήραν την μεταφραση του Πισαρο και την ξεχείλωσαν έτσι ώστε να φαινεται ότι μιλούσε για το κρατος, ενω ξεκάθαρα η αναφορά ήταν στην διοικηση του χαρτιου. Βρήκα το μεξικανικο δημοσιευμα το πέταξα στο chatgpt και ορίστε η μεταφραση που μου βγάζει.
"Ο Μεξικανός επιθετικός Ροδόλφο Πισάρρο δήλωσε ότι στη Σούπερ Λιγκ της Ελλάδας υπάρχει ένα περιβάλλον γεμάτο διαφθορά και κατήγγειλε πως λόγω της "πολλής μαφίας" δεν κατάφερε να καθιερωθεί ως βασικός στην ΑΕΚ Αθηνών, κάτι που τελικά τον ανάγκασε να επιστρέψει στο Μεξικό.
"Πάντα καλά, έτσι είναι η σχέση μου με τον Ματίας Αλμέιδα, μέχρι και σήμερα πολύ καλά. Τελείωσα με τον καλύτερο τρόπο μαζί του. Πολλές φορές είναι επίσης μέρος της διοίκησης, γιατί στο τέλος, αυτοί είναι οι ανώτεροι και αυτοί που δίνουν τις εντολές. Σε αυτό το θέμα, στην Ελλάδα υπάρχει πολλή μαφία, για να το πω έτσι. Αν εδώ στο Μεξικό η χώρα είναι διεφθαρμένη, η Ελλάδα της ρίχνει τρεις γύρους", δήλωσε ο νέος παίκτης της Mazatlán FC της Liga MX, σε συνέντευξή του στο TV Azteca.
Ο "Τζόκερ" Πισάρρο επανέλαβε ότι, λόγω των προβλημάτων που είχε με την υψηλή ιεραρχία της ομάδας της Αθήνας, είναι πεπεισμένος πως ήταν κακή απόφαση να πάει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
"Ήταν η χειρότερη απόφαση που έχω πάρει, γιατί δεν μπόρεσα να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο. Δεν θα την έπαιρνα, αλλά είναι θέματα της ζωής που σε κάνουν να μαθαίνεις", δήλωσε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε επίσης στη MLS με την Ίντερ Μαϊάμι."
"Ο Μεξικανός επιθετικός Ροδόλφο Πισάρρο δήλωσε ότι στη Σούπερ Λιγκ της Ελλάδας υπάρχει ένα περιβάλλον γεμάτο διαφθορά και κατήγγειλε πως λόγω της "πολλής μαφίας" δεν κατάφερε να καθιερωθεί ως βασικός στην ΑΕΚ Αθηνών, κάτι που τελικά τον ανάγκασε να επιστρέψει στο Μεξικό.
"Πάντα καλά, έτσι είναι η σχέση μου με τον Ματίας Αλμέιδα, μέχρι και σήμερα πολύ καλά. Τελείωσα με τον καλύτερο τρόπο μαζί του. Πολλές φορές είναι επίσης μέρος της διοίκησης, γιατί στο τέλος, αυτοί είναι οι ανώτεροι και αυτοί που δίνουν τις εντολές. Σε αυτό το θέμα, στην Ελλάδα υπάρχει πολλή μαφία, για να το πω έτσι. Αν εδώ στο Μεξικό η χώρα είναι διεφθαρμένη, η Ελλάδα της ρίχνει τρεις γύρους", δήλωσε ο νέος παίκτης της Mazatlán FC της Liga MX, σε συνέντευξή του στο TV Azteca.
Ο "Τζόκερ" Πισάρρο επανέλαβε ότι, λόγω των προβλημάτων που είχε με την υψηλή ιεραρχία της ομάδας της Αθήνας, είναι πεπεισμένος πως ήταν κακή απόφαση να πάει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
"Ήταν η χειρότερη απόφαση που έχω πάρει, γιατί δεν μπόρεσα να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο. Δεν θα την έπαιρνα, αλλά είναι θέματα της ζωής που σε κάνουν να μαθαίνεις", δήλωσε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε επίσης στη MLS με την Ίντερ Μαϊάμι."
Η ηγεσία της αεχ ήταν στενά συνδεδεμένη με το κράτος.