Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
principal

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από principal »

icue έγραψε:Το ποσο καλη μεταγραφη ηταν ο Ναρει φανηκε στο τελος που ελειψε.
Κοίτα φίλε αυτόν βρήκες να ξεσκονίσεις; Narey, R.Soares'νορμαλ τίποτα το ωραί΄, Ο Sastre και Ο Kotarski ήταν Καλές Μεταγραφές. Υπάρχουν τόσοι και τόσοι δεν θα αναφερθώ μόνο στον Quagliata ''διότι το διόρθωσε βρήκε ομάδα να τον δώσει με όψιον υποχρεωτική'' μέχρι Δεκ.
Μιλάω για τον Filipe Soares ήταν επιτυχημένη; Απαντάω μόνος ΟΧΙ
Ο Brandon ήταν επιτυχημένη μεταγραφή; Απαντάω μόνος ΟΧΙ
O Nasberg ήταν επιτυχημένη; Απαντάω μόνος ΟΧΙ
Ο André Ricardo, Dantas, Morichelli για την αξιολόγηση του τοπ ΤΔ μέτριοι στα δικά μου μάτια.
Άβαταρ μέλους
principal

ΑποστόληςΑ έγραψε:O Rafa είναι ένα μέτριο αριστερό μπακ. Πήρε πολλές συμμετοχές λόγω Τσαούση.
Μέτριος για την Ομάδα για δεύτερος να δίνει ανάσες και να δοθεί ο Τσαούσης με τα τωρινά δεδομένα να πάρει συμμετοχές μετά τον τραυματισμό του εγώ το βλέπω καλά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

https://www.uol.com.br/esporte/colunas/ ... amengo.htm

Ενδιαφέρον της Flamengo.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Εχουμε ρήτρα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν ισχύει ότι τις μεταγραφές τις κάνει ο Γιώργης τότε δεν έχει κανένα λόγο να κάθεται στον ΠΑΟΚ.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ναι ρε παιδιά, κάποιες μεταγραφες δεν του βγήκαν. Αλλά αν τον θέλει η Φλαμένκο που αν μη τι άλλο είναι μεγαλύτερο μέγεθος, ο δε Άμπελ πήγε κ αυτός σε πιο δυνατή ομάδα, μήπως εμείς είμαστε λάθος?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Άνθρωπος που ήταν ήδη έξι μήνες στην Ελλάδα και υποτίθεται ότι διάβασε το ελληνικό πρωτάθλημα και την ομάδα μας... και έφερε νεσμπεργκ και Ράφα για να πάρω πρωτάθλημα, δεν θα μου λείψει καθόλου.
Μπορεί να πάει σε κάποια πλούσια της Βραζιλίας ή κάπου αλλού όπου τα εκατομμύρια θα πέφτουν σαν στραγάλια και να κάνει παπάδες... δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Στο δικό μας Πλαίσιο απέτυχε παταγωδώς
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

άντε πάλι με το πρωτάθλημα, εχουν πει ολοι όσοι ασχολούνται με το αγωνιστικο οτι γινεται προσπάθειά για την ανανέωση της ομάδας.. εκεί εμείς γιατι δεν έφερε παικτες να χτυπήσουν τίτλο με την πρωτη

μονο ο Γκαγκατσης κι ο κυρ κυρ τα έλεγαν αυτα που ειναι άσχετοι απο μπαλα και παλι με αρκετό ζόρι, τα τετριμμένα δηλαδή ο ΠΑΟΚ υποχρεούται κάθε χρονιά να κάνει πρωταθλητισμό κτλ κτλ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Άντε πάλι
Και φέτος ανανέωση? Και του χρόνου?
Γιατί οι Ράφα, νεσμπεργκ κτλ εδώ είναι
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

αν δεν ηταν και αυτοί τότε θα χρειάζονταν ακόμη περισσότεροι παικτες φετος και τοτε ο χρόνο για να φτιάξεις κάτι αξιόμαχο θα ήταν ακόμη περισσοτερος

ραφα σοαρες δεν ειναι αδιαφορος παικτης, τον περιμένουμε φετος ακομη πιο δυνατό
νασμπεργκ μπορεί καποιος να τον δικαιολογησει, περιεργη χρονιά γι συτον.παγκο κάθεται

με λιγες σωστές κινήσεις ο χρόνος μπορει να γίνεις σύμμαχος της ομάδας..ομως θέλει δουλειά δουλεια

δεν εχουμε και τοσο κακη ομαδα οσο την παρουσιαζουμε

επισης χρειαζεται και λιγο να μπαζωσεις πριν να "ξυσεις" :mrgreen:
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Άραγε πόσο συχνά αλλάζουν οι τεχνικοί διευθυντές στις μεγάλες ομαδες; Στα great institutions που λέει κ ο Πεπ;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εγώ δεν είμαι υπέρ του να αλλάζουμε διαρκώς ΤΔ.
Ο Μπότο όμως δεν είναι ΤΔ. Δεν ήταν ποτέ τουλάχιστον. Σε εμάς ήρθε να γίνει.
Άβαταρ μέλους
principal

Blackgr4 έγραψε:Εγώ δεν είμαι υπέρ του να αλλάζουμε διαρκώς ΤΔ.
Ο Μπότο όμως δεν είναι ΤΔ. Δεν ήταν ποτέ τουλάχιστον. Σε εμάς ήρθε να γίνει.
Στο πρώτο συμφωνώ στο ''δεν είμαι υπέρ να αλλάζουμε διαρκώς ΤΔ''.
Στο δεύτερο τι είναι φυσιοθεραπευτής;
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Jose Boto

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Δεν πρέπει ποτέ οι ανθρωποι να παίρνουν προαγωγή; Πρέπει να μένουν πάντα στην ίδια θέση, στάσιμοι;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Το ότι δε στεριώνει ένας τεχνικός διευθυντής στην ομάδα ειναι μεγάλο πρόβλημα για μένα.

Γιατί αλλάζουν σαν τα πουκαμισα; Δεν κέρδισαν την εμπιστοσύνη του προπονητή; Του μεγαλομετοχου; Μήπως το πρόβλημα το έχει ο προπονητής ή/και ο μεγαλομετοχος, που δεν εμπιστευονται κ δεν δίνουν χρόνο (δηλαδή χρόνια) σε καποιους ανθρωπους να δείξουν εργο; Μήπως οι τεχνικοί διευθυντές που επιλέγονται είναι πολύ φιλόδοξοι κ εχουν το ρόλο εποχιακού υπαλλήλου στον ΠΑΟΚ;

Αξίζει να δει κάποιος τη συνέντευξη του CEO της Brighton στο youtube Channel: high performance. Πραγματικά ζήλεψα.. Ζήλεψα οργάνωση, ζήλεψα νοοτροπία, ζήλεψα επαγγελματισμο. Οδηγοί υπάρχουν, θεληση για να τους ακολουθήσουμε δεν υπάρχει. Κ μιλάω για τον μεγαλομετοχο μας. Μας εκτόξευσε αλλά μήπως μέχρι εδώ μπορεί; Πείτε το αχαριστία, πείτε το ε ρε Γουμενο που θέλουν κάποιοι. Θέλω τον ΠΑΟΚ πιο υγιή. Δε με νοιάζει κάθε χρόνο να παίρνω τίτλους. Θέλω να υπάρχει σχέδιο, οργάνωση. Ευδιάκριτοι στόχοι. Ευδιάκριτοι ρολοι διαφάνεια. Όλα από κει ξεκινάνε παιδιά. Έτσι κερδίζονται οι οπαδοί/φιλαθλοι/ουδέτεροι. Έτσι μεγαλώνουμε σαν σύλλογος κ πάμε μπροστά.

[youtube]lsehfEYzj9U[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”