Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Όταν αποβάλλουμε από πάνω μας σαν λαός (ένα κομμάτι τουλάχιστον, δυστυχώς μεγάλο) το 2003 που μας διακατέχει θα πάμε μπροστά. Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και εμείς ακούμε για dna και για ζαλαγέτες. Ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον μπροστά του. Όποιος αρνείται να το δει και μένει στα παλιά μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Άθελα ή ηθελημένα.
-
κοιτα απο τους τρεις σε αγωνα αρκετες φορες εχω δει μονο τον πετροβ και εχω θετικη αποψη...τον γκαγιτς τον ειδα ενα ματς φετος μονο με την μιλαν αλλα δεν εδωσα προσοχη οποτε δεν τον θυμαμαι και τον τραβασια δεν τον εχω δει καθολου αλλα απο βιντεακια φενεται να ειχναι εκπληκτικα γρηγορος και με ενταση....για τον γκαγιτς εχεις εικονα τον εχεις δει σε ματς του ερυθρου ? 1,5-2 μυρια ειναι κομπλε νομιζω εδω περυσι δωσαμε 1,2 για τον νινουα που δεν προοριζοτανε καν για βασικος και ειχαμε το ffp το θεμα ειναι να τα αξιζει...pisakaipoupoula έγραψε:η πιο καλή περίπτωση είναι ο Σέρβος, απλά ο ερυθρός αστέρας θα ζητήσει τουλάχιστον 1.5-2 μύρρια για τα δικαιώματά τουkosths BXL έγραψε:για δεξι μπακ που γραψαν οι μοντς, ξερουμε αν ειναι καποιος απο οσους αναφερθηκαν εδω μεσα ?
-πετροβ
-γκαγιτς
-τραβασια
και δεν θυμαμαι αν ειπαμε και καποιον αλλο
Aυτη η σιγουρια παντως οτι ο Παπαδοπουλος ειναι χειροτερος ακομα και απο τον Μιχαι...
- sourmenetes
- Moderator
Διαφωνώ..Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Όταν αποβάλλουμε από πάνω μας σαν λαός (ένα κομμάτι τουλάχιστον, δυστυχώς μεγάλο) το 2003 που μας διακατέχει θα πάμε μπροστά. Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και εμείς ακούμε για dna και για ζαλαγέτες. Ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον μπροστά του. Όποιος αρνείται να το δει και μένει στα παλιά μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Άθελα ή ηθελημένα.
Υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται μέταλλο που λέγεται κάπως που δεν το έχουν πολλοί παίκτες.
Δεν ξερω αν ο Κυριάκος, επειδή αναφέρθηκε σε αυτόν, το έχει άλλα προς το παρόν εγώ δεν έχω γνωρίσει στον ΠΑΟΚ πολλού παίκτες που έχουν αυτό το κάτι παραπάνω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- black_star_ninja
Λογοι για τους οποιους ενας παικτης θα προτιμησει την Κουλα απο εμας:
1. Πληρωνει καλυτερα; Κανει υπερβασεις σε οικονομικα θεματα; ΟΧΙ
2. Ειναι καλυτερο το περιβαλλον για να ζησει καποιος; ΟΧΙ αν εχει οικογενεια. ΙΣΩΣ αν δεν εχει αλλα με μικρες διαφορες.
3. Θα κυνηγησει πρωταθλημα; Κυπελλο; Διακριση στην Ευρωπη; Μπορει αλλα η απαντηση ειναι ΟΧΙ εκτος αν δωθουν πολλα χρηματα και αξιοποιηθουν και γινει ομαδα οποτε αυτο θα ισχυει για τις επομενες μεταγραφες.
4. Θα τον δουν περισσοτεροι μανατζερς, θα προβληθει καλυτερα; Θεωρωντας οτι πρωτα κοιταζουν τις ομαδες που κανουν πρωταθλητισμο η απαντηση ειναι ΟΧΙ. Βεβαια αν βγαλει ματια ο παικτης ή η ομαδα αυτο αλλαζει.
Γενικα πιστευω οτι οι παικτες που πηγαινουν σε ομαδες αυτονομες (οχι παραρτηματα) που βρισκονται τα τελευταια χρονια πιο κατω απο εμας ειναι ειτε:
1. προβληματικες περιπτωσεις τυπου Λιβαγια, Βρανιες, Καρλιτος κλπ
2. προιον σκαουτινγκ (Λιβαι Γκαρσια) που δεν εχουμε παρει γραμμη εμεις
3. δε τους θελουμε
Προφανως υπαρχουν εξαιρεσεις σε ολα αυτα, ετσι..
1. Πληρωνει καλυτερα; Κανει υπερβασεις σε οικονομικα θεματα; ΟΧΙ
2. Ειναι καλυτερο το περιβαλλον για να ζησει καποιος; ΟΧΙ αν εχει οικογενεια. ΙΣΩΣ αν δεν εχει αλλα με μικρες διαφορες.
3. Θα κυνηγησει πρωταθλημα; Κυπελλο; Διακριση στην Ευρωπη; Μπορει αλλα η απαντηση ειναι ΟΧΙ εκτος αν δωθουν πολλα χρηματα και αξιοποιηθουν και γινει ομαδα οποτε αυτο θα ισχυει για τις επομενες μεταγραφες.
4. Θα τον δουν περισσοτεροι μανατζερς, θα προβληθει καλυτερα; Θεωρωντας οτι πρωτα κοιταζουν τις ομαδες που κανουν πρωταθλητισμο η απαντηση ειναι ΟΧΙ. Βεβαια αν βγαλει ματια ο παικτης ή η ομαδα αυτο αλλαζει.
Γενικα πιστευω οτι οι παικτες που πηγαινουν σε ομαδες αυτονομες (οχι παραρτηματα) που βρισκονται τα τελευταια χρονια πιο κατω απο εμας ειναι ειτε:
1. προβληματικες περιπτωσεις τυπου Λιβαγια, Βρανιες, Καρλιτος κλπ
2. προιον σκαουτινγκ (Λιβαι Γκαρσια) που δεν εχουμε παρει γραμμη εμεις
3. δε τους θελουμε
Προφανως υπαρχουν εξαιρεσεις σε ολα αυτα, ετσι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black_star_ninja την Πέμ 10 Ιουν 2021, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος ή χειρότερος ξερω ότι θα είναι λάθος να μην πάρουν την ευκαιρία τους οι ΜΙΧΑΙ μιχαηλιδης, την ωρα που έχουν δώσει καλά δείγματα, ώστε να παίρνει ευκαιρίες ο Παπαδόπουλος.joshua έγραψε:Aυτη η σιγουρια παντως οτι ο Παπαδοπουλος ειναι χειροτερος ακομα και απο τον Μιχαι...
Να μην είχαμε παίκτες στη θέση, θα τον ήθελα σίγουρα.
Εκτός αν πωληθεί κάποιος.
Kαι εγω λεω πως οταν εχεις 2 στοπερ στα 35, στο τελευταιο χρονο του συμβολαιου τους και αλλους 2 ετοιμους να φυγουν στη πρωτη καλη προταση, ειναι σωστο να δωσεις ευκαιρια σε 28χρονο Ελληνα, χωρις πλεον φιλοδοξιες για καριερα στο εξωτερικο, να δειξει αν μπορει να αποτελεσει μια σταθερα στη θεση για τα επομενα 4-5 χρονια.
Μακαρι να ηταν απλα θεμα αμπαλιασης, οι 24 και ειδικα ο τζορμπα ηταν αυτοανακυρηχθεντες (δημοσια το ελεγε) υπερασπιστες των ελληνων παικτων του ΠΑΟΚ. Το οποιο φυσικα δεν ηταν λογο..εθνικισμου η λογο του πολυ κραξιματος που τρωνε τα ελληνακια (το οποιο ειναι παπαρια, και οι ελληνες και οι ξενοι το ιδιο bulling τρωνε), αλλα λογο του οτι πιο ευκολο να δημιουργησεις σχεση με τον ελληνα (ειδικα για τον μπουρτζοβλαχο αγραμματο σαλονικιο αθλητικοαρδ που ουτε αγγλικα δε μιλαει) και να περνεις χαρτακι...TheCursed έγραψε:Αυτό σε πείραξε εδώ ο τζορμπατζογλου που έκανε τότε αναμετάδοση στα φιλικά είχε πει την εξής ατάκα δεν ξερω κατά ποσό ο ματος θα μπορέσει να πάρει την θέση του βασικού απέναντι στον στελιο κιτσιου κ μόλις μπήκε στο φιλικο έβγαλε ασιστ με την μια μιλάμε για μπαλαδοφατσες ολοι όχι αστεία.rainmaker έγραψε:sourmenetes έγραψε:Ρειν βάλε το άρθρο για Ματος όταν ηρθε
https://www.gazzetta.gr/stili/oi-prwtag ... nei-o-paok
Εφιστώ την προσοχή σας στο κομμάτι του αρδ που ΤΟΝΙΖΕΙ οτι ο Μάτος δεν θα συνεισφέρει ιδιαίτερα στην επίθεση, δεν θα απειλεί τους αντιπάλους αλλά θα κοιτάει κυρίως τα μετόπισθεν.
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν
Εκεινη την εποχη οι τζορμπατζοκολκες που ειχαν κοντινη σχεση με βρυζα, χασανε το access στην ΠΑΕ και γιαυτο ειχαν επενδυσει σε κοντινες σχεσεις με τους Ελληνες παικτες του ΠΑΟΚ. Η γνωστη σε ολο τον πλανητη πελατιακη σχεση παικτη με αρδ, δωσε μου πληροφοριες και θα γραφω καλα για εσενα και θα σε υπερασπιζωμαι. Αποκορυφωμα της τοξικοτητας αυτης της σχεσης των 24, το bulling που επεσε σε Κρεσπο και ειδικα σε Ολσεν για τα ματια ειδικα του αρχιλαμογιου Τζαβελλα.
Στον Κρεσπο επιθεση απο την αρχη σοφτ ειναι αυτος δεν κανει μη τυχων του φαει τη θεση, και σε Ολσεν που δυστυχως το φαγανε το σανο και πολλοι εδω μεσα οτι για ολα φταιει ο τερμας και για τιποτα η αμυνα. Ευτυχως που καθαρισε ο Ιβιτς που δεν τον εχω προπονητικα σε εκτιμηση αλλα για το καθαρισμα του κοπρου του αυγεια που ηταν τα αποδυτηρια της ομαδας εκεινο το καιρο θα ειμαι παντα ευγνωμων.
ΥΓ. Α και να μη ξεχασω το αστειο προμοταρισμα επι χρονια για το υπερταλεντο τερματοφυλακα Σιαμπανη που δεν εχουν δει ποτε τα ματια τους τετοιο παικτη και κανει τρομερα πραγματα στις προπονησεις.
- pisakaipoupoula
Ο Μιχάι ναι, ο Μιχαηλίδης από που κι ως που? Η απόλυτη μετριότητα, όταν ήταν ένας απ τους δύο στόπερ σε σύστημα με 4 ήταν τουλάχιστον επικίνδυνοςsourmenetes έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος ή χειρότερος ξερω ότι θα είναι λάθος να μην πάρουν την ευκαιρία τους οι ΜΙΧΑΙ μιχαηλιδης, την ωρα που έχουν δώσει καλά δείγματα, ώστε να παίρνει ευκαιρίες ο Παπαδόπουλος.joshua έγραψε:Aυτη η σιγουρια παντως οτι ο Παπαδοπουλος ειναι χειροτερος ακομα και απο τον Μιχαι...
Να μην είχαμε παίκτες στη θέση, θα τον ήθελα σίγουρα.
Εκτός αν πωληθεί κάποιος.
Επίσης Βαρέλα και Κρέσπο οδεύουν στα 35...από φέτος θα πρέπει να ανανεώσει ο Ίνγκασον και να ψάχνουμε τον παρτενέρ του, και ο Κυριάκος είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ επιλογή απ όλες τις απόψεις, αν μείνει μακρυά από σοβαρό τραυματισμό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisakaipoupoula την Πέμ 10 Ιουν 2021, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Νομίζω μπορείς να καταλάβεις πως το εννοώ. Γι'αυτό το παλαιολιθικό που υπάρχει στη δημοσιογραφία της πόλης και περνάει και σε μεγάλο μέρος του κόσμου. Στο dna και σε τέτοιου είδους εκφράσεις αναφέρομαι και όχι στον Κυριάκο συγκεκριμένα.sourmenetes έγραψε:Διαφωνώ..Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Όταν αποβάλλουμε από πάνω μας σαν λαός (ένα κομμάτι τουλάχιστον, δυστυχώς μεγάλο) το 2003 που μας διακατέχει θα πάμε μπροστά. Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και εμείς ακούμε για dna και για ζαλαγέτες. Ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον μπροστά του. Όποιος αρνείται να το δει και μένει στα παλιά μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Άθελα ή ηθελημένα.
Υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται μέταλλο που λέγεται κάπως που δεν το έχουν πολλοί παίκτες.
Δεν ξερω αν ο Κυριάκος, επειδή αναφέρθηκε σε αυτόν, το έχει άλλα προς το παρόν εγώ δεν έχω γνωρίσει στον ΠΑΟΚ πολλού παίκτες που έχουν αυτό το κάτι παραπάνω.
-
- Επικοινωνία:
Ο Τραβασια ποιος ειναι; Μήπως εννοείς Saravia;kosths BXL έγραψε:για δεξι μπακ που γραψαν οι μοντς, ξερουμε αν ειναι καποιος απο οσους αναφερθηκαν εδω μεσα ?
-πετροβ
-γκαγιτς
-τραβασια
και δεν θυμαμαι αν ειπαμε και καποιον αλλο
-
Σαφώς και ένας Κυριάκος Παπαδόπουλος θα ήταν καλή κίνηση, στην θέση του Βαρέλα. Αλλά το συμβόλαιο του Βαρέλα είναι απίθανο να μην ολοκληρωθεί στον ΠΑΟΚ γιατί είναι τεράστιο.
- FreeWatcher
Αναφέρεσαι στο dna-ΠΑΟΚ που έγραψα? Υπάρχουν πολλοί που όντως δεν μπορούν να αντιληφθούν το τι σημαίνει! Ιδιαιτέρως νότιοι οι οποίοι αθροίζοντας μια ζωή τους τίτλους τους και ακούγοντας τα αντικειμενικότατα μέσα των Αθηνών απορούν ΓΙΑΤΙ γίνεται κάποιος ΠΑΟΚ??? Τους είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσουν γιατί το κίνημα του ΠΑΟΚ γιγαντωνόταν κ γιγαντώνεται! Ούτως ή άλλως γιαυτους το ποδόσφαιρο μια μπιζνα είναι...Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Όταν αποβάλλουμε από πάνω μας σαν λαός (ένα κομμάτι τουλάχιστον, δυστυχώς μεγάλο) το 2003 που μας διακατέχει θα πάμε μπροστά. Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και εμείς ακούμε για dna και για ζαλαγέτες. Ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον μπροστά του. Όποιος αρνείται να το δει και μένει στα παλιά μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Άθελα ή ηθελημένα.
Καλή η εξέλιξη κ το μέλλον λοιπόν συνπαοκτσή αλλα να μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε κ που πάμε!!!!
- black_star_ninja
Νομιζω οτι με την ελευση ενος καλου χαφ και τη δουλεια που μας εχει συνηθισει ο Λουτσεσκου στα στημενα θα αλλαξει εντελως η εικονα της ομαδας. Γενικα πιστευω οτι τα προβληματα που ειχε η ομαδα φετος ηταν σε μεγαλο βαθμο ψυχολογικα. Βαζαμε γκολ δυσκολα κ τρωγαμε ευκολα.
Αυτο που ειχε πετυχει τοτε ο Λουτσεσκου ηταν να κανει τους παικτες να νιωθουν ανικητοι. Πρωτα στο μυαλο και μετα στο γηπεδο. Θελαμε 2-3 στημενα για να βαλουμε γκολ. Η αυτοπεποιθηση στα υψη. Αλλιως παιζεις αμυνα οταν ξερεις οτι βαζεις ευκολα γκολ. Ειχε βγει κ μια αναλυση με αριθμους που επιβεβαιωνε αυτη τη θεωρια. Κατι αντιστοιχο ισχυει κ στην αμυνα. Απο εναν "ανικητο" τερματοφυλακα αντλουν αυτοπεποιθηση τα στοπερ. Μια "ανικητη" τετραδα πισω απελευθερωνει τα χαφ. Και παει λεγοντας.
Δε θα με χαλουσε ο Κυριακος. Καλο το οπαδιλικι αλλα για να το παρω στα σοβαρα πρεπει καποιος να εχει καλυτερες επιλογες και να επιλεξει ΠΑΟΚ. Τοτε μαλιστα.
Στα 35 δεν ειναι συνταξιουχοι οι σεντερ μπακ. Δε λεμε να βγαζουν 50 παιχνιδια το χρονο, αλλα δε νομιζω οτι ειναι προβλημα βγαλουν 20. Κατι αντιστοιχο κ για τους νεους. Δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα να παιξει 20 παιχνιδια ο Μιχαηλιδης. Χρονο χρειαζεται η ομαδα. Υπομονη και εμπιστοσυνη.
Αυτο που ειχε πετυχει τοτε ο Λουτσεσκου ηταν να κανει τους παικτες να νιωθουν ανικητοι. Πρωτα στο μυαλο και μετα στο γηπεδο. Θελαμε 2-3 στημενα για να βαλουμε γκολ. Η αυτοπεποιθηση στα υψη. Αλλιως παιζεις αμυνα οταν ξερεις οτι βαζεις ευκολα γκολ. Ειχε βγει κ μια αναλυση με αριθμους που επιβεβαιωνε αυτη τη θεωρια. Κατι αντιστοιχο ισχυει κ στην αμυνα. Απο εναν "ανικητο" τερματοφυλακα αντλουν αυτοπεποιθηση τα στοπερ. Μια "ανικητη" τετραδα πισω απελευθερωνει τα χαφ. Και παει λεγοντας.
Δε θα με χαλουσε ο Κυριακος. Καλο το οπαδιλικι αλλα για να το παρω στα σοβαρα πρεπει καποιος να εχει καλυτερες επιλογες και να επιλεξει ΠΑΟΚ. Τοτε μαλιστα.
Στα 35 δεν ειναι συνταξιουχοι οι σεντερ μπακ. Δε λεμε να βγαζουν 50 παιχνιδια το χρονο, αλλα δε νομιζω οτι ειναι προβλημα βγαλουν 20. Κατι αντιστοιχο κ για τους νεους. Δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα να παιξει 20 παιχνιδια ο Μιχαηλιδης. Χρονο χρειαζεται η ομαδα. Υπομονη και εμπιστοσυνη.
-
- Επικοινωνία:
Δυστυχώς ο Varela πλέον αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα βαρίδια της ομάδας με αποδοχές Melberg!!!Μόνη ελπίδα κάποια τρελή πρόταση από Αραβιες και Κίνας που δεν νομίζω ποτέ να έρθει.Grouchopoulos4 έγραψε:Σαφώς και ένας Κυριάκος Παπαδόπουλος θα ήταν καλή κίνηση, στην θέση του Βαρέλα. Αλλά το συμβόλαιο του Βαρέλα είναι απίθανο να μην ολοκληρωθεί στον ΠΑΟΚ γιατί είναι τεράστιο.