Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Νομίζω ότι είναι λόγω κόστους και για αυτό το περιορίζουν μόνο στους τελικούς. Και επίσης στα περισσότερα γήπεδα των ομάδων που συμμετέχουν δεν υπάρχουν και οι υποδομές για να το εγκαταστήσουν.
-
Maezono Masakiyo
CCCP έγραψε:Με κανετε να νιωθω πολυ μεγαλο χαχαχα. Ακου λεει τα ειδε στο youtube, ρε εμεις τα ζησαμε αυτα
Θυμαμε απο την δεκαετια του 80 ακομα, τις μαχες γαυρου-βαζελου καθε χρονο για το πρωταθλημα και τη καλη εθνικη που πηρε το χαλκινο στο ευρωπαικο με μουστακιδη, αμαριανακη, καζαζη, τετζερη και φυσικα τον τεραστιο Γωντικα.
δεκατια 90 επαιξα βολλευ πριν ολες τις αλλαγες κανονισμων. Οταν το σκεφτεσε εγιναν αρκετες αλλαγες. Το συστημα με αλλαγες και απο 15 σε 25 ποντους, σερβις απο οπουδηποτε και οχι μονο απο τα δεξια , δε μπορουσες να βρεις τη μπαλα με το ποδι, δεν υπηρχε λιμπερο...
Δεκαετια 90 επισης παγκοσμιο στην ελλαδα...Θυμαμε οταν επαιζε η Ελλαδα world league ειχαν γινει καποια ματς και στο αλεξανδριο. Θυμαμε μας ειχε κανει παρτυ ο Γκανεφ με τη Βουλγαρια.
Πρέπει να είμαστε κοντά σε ηλικία. Εγώ τα πρώτα παιχνίδια που είδα τηλεοπτικα ήταν αυτα του F4 του 1992 που ο γαυρος έχασε στον τελικό απο Messaggero Ravena. Tο πρώτο παιχνίδι μας που είδα στο βόλεϊ ήταν το '99 στη ΜΕΝΤ κοντρα στον Ηρακλη. Να φανταστείς τότε ο Κάλμα έπαιζε πασαδόρος σε εμάς. Εξάδα Καλμαζίδης,Χριστοφορίδης, Μητρούδης,Ντηλ,Λάμπερτ και Φλώρος και απο Ηρακλή Μέλκας,Μπρουκς,Κατζ,Δεσλής,Χατζηαντωνίου. Προπονητές Πάτρας-Λεώνης. Σ αυτους που έγραψες παραπάνω θα θελα να προσθέσω Ντρακοβιτς και Φάκα. Κι αν θυμάμαι ο Αμαριανάκης πήγε στο γαύρο απο μας.
- Metagrafakias
Νομιζω η αποκτηση του Μπαρνς εγινε για να κλειδωθει το νταμπλ φετος γιατι αν υπηρχε μια πιθανοτητα να χαθει καποιος τιτλος φετος απο την σουπερ ομδα του Καλμα θα ηταν οι διακυμανσεις στην αποδοση του Κουκλινσκι...Για να ειμαστε δικαιοι εχει ανεβασει πολυ την αποδοση του και στην υποδοχη ειναι εξαιρετικος αλλωστε για αυτο αποκτηθηκε ποτε δεν ηταν σουπερ επιθετικος...ο Καλμα αρεσκεται σε ακραιους με αριστη υποδοχη θυμαμαι και απο τον παικταρα Σαφρανοβιτς...Ο Μπαρνς παντως παρακολουθωντας καποια ματς απο περιεργια της εθνικης Καναδα ειναι και αριστος υποδοχεας αλλα και επιθετικα πολυ καλος!!!!Ειναι παικτης κλασης Ουντρις!!
Ο Μπαρνς είναι ο ορισμός του all-around παίκτη και μάλιστα μπορείτε να δείτε και το στυλ παιχνιδιού του στο παιχνίδι με τη Μόντενα, που είχα ανεβάσει κιόλας. Αθλητικότητα, άμυνες, υποδοχές, σερβίς, επιθέσεις. Είναι ένας παίκτης κλάσης, που πραγματικά άμα δεν είχε τον τραυματισμό θα τον βλέπαμε όχι μόνο στη Λούμπε που είχε συμφωνήσει τότε αλλά και να σηκώνει κούπες. Δε θα ξεχάσω ποτέ την απόδοσή του στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Τουρ το 2016/2017. Ήταν απλά μαγικός και εύχομαι να δείξει το 100% των ικανοτήτων του. Θα μας ανεβάσει πάρα πολύ και θα ψαχνόμαστε να τον βλέπουμε.
Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το παιχνίδι της Παρασκευής όπου λογικά θα ντεμπουτάρει. Θα είναι καλή ευκαιρία και να ξεκουραστούν παίκτες και να δούμε τον Μπαρνς σε δράση.
Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το παιχνίδι της Παρασκευής όπου λογικά θα ντεμπουτάρει. Θα είναι καλή ευκαιρία και να ξεκουραστούν παίκτες και να δούμε τον Μπαρνς σε δράση.
- Metagrafakias
θεωρεις φιλε οτι υπαρχει δυνατοτητα να κρατηθουν για του χρονου οι Καναδοι συν Ουντρις μαζι με Πετρεα,Κουμεντακη,Κοκκινακη???Επισης ποιος Ελληνας θεωρεις οτι θα μπορουσε να αποκτηθει για να εμπλουτισουμε τον ελληνικο κορμο μας αλλα να κανει και διαφορα οχι να ειναι απλα συμπληρωματικος....το ιδανικο θα ηταν ο Ραπτης η Πρωτοψαλτης αλλα ειναι δυσκολο να αφησουν τον Παναθηναικο αυτοι...Ποιος αλλος θα μπορουσε???PaokCuba4 έγραψε:Ο Μπαρνς είναι ο ορισμός του all-around παίκτη και μάλιστα μπορείτε να δείτε και το στυλ παιχνιδιού του στο παιχνίδι με τη Μόντενα, που είχα ανεβάσει κιόλας. Αθλητικότητα, άμυνες, υποδοχές, σερβίς, επιθέσεις. Είναι ένας παίκτης κλάσης, που πραγματικά άμα δεν είχε τον τραυματισμό θα τον βλέπαμε όχι μόνο στη Λούμπε που είχε συμφωνήσει τότε αλλά και να σηκώνει κούπες. Δε θα ξεχάσω ποτέ την απόδοσή του στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Τουρ το 2016/2017. Ήταν απλά μαγικός και εύχομαι να δείξει το 100% των ικανοτήτων του. Θα μας ανεβάσει πάρα πολύ και θα ψαχνόμαστε να τον βλέπουμε.
Δε νομιζω οτι η αποκτηση του Μπαρνς εχει να κανει με τον Κουκλινσκι. Ειναι ακριβως οπως ειπωθηκε, ειναι καληψη αν τραυματιστει καποιος.
Επισης ε οχι και μπουμερ χαχαχα, θυμαμε το 87 οχι το 67
Καταρχάς θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες θα είναι διατεθιμένοι να κάτσουν στο τραπέζι για να συζητήσουν, καθώς και βρίσκονται σε ένα σοβαρό περιβάλλον με ένα σοβαρό προπονητή και ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Επίσης μη ξεχνάμε ότι απουσία επενδυτή, μετράμε και τα λεφτά μας προκειμένου να μην υπάρχουν θέματα. Το οικονομικό είναι ένας παράγοντας που πρέπει να λάβουμε υπόψιν.Metagrafakias έγραψε: θεωρεις φιλε οτι υπαρχει δυνατοτητα να κρατηθουν για του χρονου οι Καναδοι συν Ουντρις μαζι με Πετρεα,Κουμεντακη,Κοκκινακη???Επισης ποιος Ελληνας θεωρεις οτι θα μπορουσε να αποκτηθει για να εμπλουτισουμε τον ελληνικο κορμο μας αλλα να κανει και διαφορα οχι να ειναι απλα συμπληρωματικος....το ιδανικο θα ηταν ο Ραπτης η Πρωτοψαλτης αλλα ειναι δυσκολο να αφησουν τον Παναθηναικο αυτοι...Ποιος αλλος θα μπορουσε???
Από εκεί και έπειτα θεωρώ ότι οι Έλληνες θα μείνουν γιατί βλέπουν ότι πέρα του κλίματος η παρουσία Καλμαζίδη εγγυάται ένα πλάνο για τα επόμενα χρόνια και ένα περιβάλλον που τους έχει δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το παιχνίδι και απελευθερωμένοι να κάνουν πολύ καλές χρονιές όπως ο Κουμεντάκης, ο Κοκκινάκης και ο Πετρέας. Για τους Καναδούς πιστεύω ότι υπάρχει η δυνατότητα γιατί ο Μπράουν έχει βελτιώσει τομείς που δεν είχε διορθώσει στο Φοίνικα Σύρου όπως η εκτέλεση των πρώτων χρόνων, ενώ ο Ουολς πέρα ότι είναι και αυτός ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ έχει και τον πολύ καλό του φίλο, Μπαρνς, που του δίνει έξτρα κίνητρο για την παραμονή. Μάλιστα βλέπει και ο ίδιος ότι με τις καλές του εμφανίσεις στον ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τη θέση βασικού στην Εθνική Καναδά, καθώς ο Μπλανκενάου μεγαλώνει με τον ίδιο ή τον Σάντερς να πρέπει να τον αντικαταστήσει και μπορεί ο Ουολς να ισχυροποιήσει τη θέση του ως βασικός πασαδόρος (ήδη παίζει βασικός στο Nations League). Ο Μπαρνς μένει να δείξει αν αξίζει τη θέση του και για του χρόνου, καθώς προέρχεται από αποχή και έχει δρόμο μπροστά του. Άμα δείξει πράγματα, θεωρώ ότι θα μείνει γιατί ο ΠΑΟΚ του προσφέρει ένα πολύ καλό περιβάλλον για να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Ο Ούντρις τώρα τον θεωρώ δύσκολη περίπτωση μόνο και μόνο γιατί πιστεύω ότι θα έχει προτάσεις από Ρωσία, Γαλλία και από άλλα Πρωταθλήματα και από ομάδες πολύ πάνω από το επίπεδό μας. Το θεωρώ απίθανο να μην τον προσεγγίσουν.
Εγώ έναν Έλληνα θέλω που είμαι σίγουρος ότι θα έκανε τη διαφορά. Δεν είναι ο Πρωτοψάλτης και δε θέλω Πρωτοψάλτη, γιατί πλέον έχει βεβαρυμένο ιστορικό τραυματισμών και με τη διαχείριση που του κάνει ο Παναθηναϊκός που τον βάζει να παίζει τραυματία, πολύ δύσκολα θα δείξει σε έμας πράγματα και θα πέφτει όλο και περισσότερο. Ο Ράπτης θέλει πολύ δουλειά για να βελτιωθεί μετά το "κάψιμο" που έχει φάει από τον Ανδρεόπουλο για χάρη του γιου. Ο ΠΑΟΚ του Καλμαζίδη θα ήταν ένα πολύ καλό περιβάλλον αλλά πιο πιθανό τον βλέπω να πηγαίνει σε Ολυμπιακό ή Σύρο παρά σε εμάς για δικούς του λόγους. Ο παίκτης που θα ήθελα είναι ο Σπύρος Χανδρινός. Το παιδί έχει θράσος, είναι από τους ελάχιστους ακραίους που έχουν υποδοχή, έχει σερβίς και αθλητικότητα. Ο Καλμαζίδης μπορεί να τον μεταμορφώσει σε πολύ μεγάλο παίκτη. Ακόμα και στα 21 του μπορεί να σταθεί πολύ καλά. Άλλος διακαής μου πόθος είναι ο Δημήτρης ο Μούχλιας που παίζει διαγώνιος. Πολύ καλός αθλητικά και καλές εκτελέσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Τρί 08 Φεβ 2022, 01:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
CCCP έγραψε:Δε νομιζω οτι η αποκτηση του Μπαρνς εχει να κανει με τον Κουκλινσκι. Ειναι ακριβως οπως ειπωθηκε, ειναι καληψη αν τραυματιστει καποιος.
Θεωρώ ότι δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και ότι είναι κίνηση με γνώμονα το μέλλον. Κανείς δεν αμφισβητεί τον Κουκλίνσκι, αλλά ο Μπαρνς είναι μια περίπτωση που μπορεί να σου βγει σε πάρα πολύ καλό. Όχι μόνο σαν παίκτης που θα βοηθήσει στο rotation παικτών αλλά και σε μια πολύ μεγάλη κίνηση αν δείξει την αξία του. Για παράδειγμα, άμα μας βγει και δέσει γρήγορα με την ομάδα μπορεί να βοηθήσει και μέσα στο Β' Γύρο μπερδεύοντας την τακτική του αντιπάλου ή ξεκουράζοντας τον ίδιο τον Κουκλίνσκι. Του χρόνου που ενδεχομένως θα έχουμε 5 ξένους, γιατί πλέον ακούγεται όλο και πιο έντονα, μπορεί να αποτελέσει μια προσθήκη που σε ανεβάζει πάρα πολύ.
Το μόνο που μένει να δούμε είναι να μας δείξει τι εστί Μπαρνς. Φυσικά και ο Κουκλίνσκι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, καθώς κουμπώνει στα θέλω του Καλμαζίδη. Και επίσης ο Καλμαζίδης ξέρει πότε θα μπεις ποιος σε αυτή την ομάδα. Η διαχείριση που έχει κάνει, έχει δημιουργήσει και ένα ρόστερ γροθιά και οικογένεια μαζί.
Αν και είναι νωρίς, τη (δύσκολη) ανανέωση που θέλω και περιμένω είναι του Καλμαζίδη. Ολα τα υπόλοιπα είναι εφικτά.
Μην μου πείτε οτι δεν έχετε ακούσει για τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη. Δεν ξέρετε ΤΙ ΧΑΣΑΤΕ.

Όχι boomers, τέλος Gen X, σχεδόν millennial.miburosaito έγραψε:Κουβανε, με τι μπουμερς εχουμε μπλεξει ρε συ?![]()
![]()
Μην μου πείτε οτι δεν έχετε ακούσει για τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη. Δεν ξέρετε ΤΙ ΧΑΣΑΤΕ.
PaokCuba4 έγραψε:ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΩΝ 80's και 90's θα ονομάσουμε το φόρουμ.
CCCP έγραψε:Δε νομιζω οτι η αποκτηση του Μπαρνς εχει να κανει με τον Κουκλινσκι. Ειναι ακριβως οπως ειπωθηκε, ειναι καληψη αν τραυματιστει καποιος.
Θεωρώ ότι δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και ότι είναι κίνηση με γνώμονα το μέλλον. Κανείς δεν αμφισβητεί τον Κουκλίνσκι, αλλά ο Μπαρνς είναι μια περίπτωση που μπορεί να σου βγει σε πάρα πολύ καλό. Όχι μόνο σαν παίκτης που θα βοηθήσει στο rotation παικτών αλλά και σε μια πολύ μεγάλη κίνηση αν δείξει την αξία του. Για παράδειγμα, άμα μας βγει και δέσει γρήγορα με την ομάδα μπορεί να βοηθήσει και μέσα στο Β' Γύρο μπερδεύοντας την τακτική του αντιπάλου ή ξεκουράζοντας τον ίδιο τον Κουκλίνσκι. Του χρόνου που ενδεχομένως θα έχουμε 5 ξένους, γιατί πλέον ακούγεται όλο και πιο έντονα, μπορεί να αποτελέσει μια προσθήκη που σε ανεβάζει πάρα πολύ.CCCP έγραψε:Δε νομιζω οτι η αποκτηση του Μπαρνς εχει να κανει με τον Κουκλινσκι. Ειναι ακριβως οπως ειπωθηκε, ειναι καληψη αν τραυματιστει καποιος.
Το μόνο που μένει να δούμε είναι να μας δείξει τι εστί Μπαρνς. Φυσικά και ο Κουκλίνσκι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, καθώς κουμπώνει στα θέλω του Καλμαζίδη. Και επίσης ο Καλμαζίδης ξέρει πότε θα μπεις ποιος σε αυτή την ομάδα. Η διαχείριση που έχει κάνει, έχει δημιουργήσει και ένα ρόστερ γροθιά και οικογένεια μαζί.[/quote]
Προδόθηκες τώρα, σε λίγο θα μας πεις ότι πρόλαβες τον Παϊσιάδη να παίζει βόλεϊ!CCCP έγραψε:Επισης ε οχι και μπουμερ χαχαχα, θυμαμε το 87 οχι το 67
Αυτή η ανανέωση θα είναι η ανανέωση της χρονιάς. Από αυτήν θα εξαρτηθούν τα πάντα για την επόμενη χρονιά. Δεν είναι τυχαίο το ότι αναφέρω συνεχώς τον προπονητή και ειδικά στο κομμάτι της παραμονής. Είναι καταλύτης πολλών πραγμάτων εντός της ομάδας. Και η υπόθεσή του θα δείξει και το αν όντως ο Α.Σ. αποφάσισε να λειτουργήσει σωστά και δεν έψαχνε ευκαιριακές κατακτήσεις. Αν και είμαι αισιόδοξος προς την παραμονή Καλμαζίδη, καθώς δεν πιστεύω ότι θα γυρνούσε αν δε λάμβανε εγγυήσεις, ενώ φέτος δεν υπάρχουν οι παρεμβάσεις και ο εκνευρισμός που υπήρχε το 2016/2017. Αυτό μια προσωπική μου εκτίμηση, αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε θετικές εξελίξεις στο κομμάτι αυτό.Descartes έγραψε:Αν και είναι νωρίς, τη (δύσκολη) ανανέωση που θέλω και περιμένω είναι του Καλμαζίδη. Ολα τα υπόλοιπα είναι εφικτά.
Descartes έγραψε: Όχι boomers, τέλος Gen X, σχεδόν millennial.![]()
![]()
Τον Μιχάλη δε ξέρουμε; Μπορεί να μη τους προλάβαμε αλλά φυσικά και τον ξέρω.
Εδώ είχα την ευκαιρία να δω Γιώργο Ντράγκοβιτς σε vintage Πρωτάθλημα με τη φανέλα του Κερατσινίου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Τρί 08 Φεβ 2022, 01:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Με αφορμή το Καναδικό χρώμα που έχει αποκτήσει η ομάδα, θέλω να σας κάνω ένα κουίζ που θα έχει θέμα: "Θα θέλατε 5 Καναδούς στην ομάδα και αν ναι, ποιους;". 
Ξεκινάω με εμένα και παραθέτω τους εξής:
Πάσα: Ουολς
Ακραίοι: Μάρσαλ και Μπαρνς
Κεντρικός: Μπράουν
Διαγώνιος: Έβανς (
)
Και αν δε ξέρετε τι εστί Έβανς, ιδού:
[youtube]SK0H1qUghwY[/youtube]
Διαγώνιος: Έβανς (
κουβανε αν και τους καναδους εχω καταλαβει ολοι εδω μεσα οτι τους εχουμε σε εκτιμηση για τον χαρακτηρα τους και τις ικανοτητες τους γενικοτερα , εγω θα προτιμουσα μια πενταδα-τετραδα απο βραζιλιανους η κουβανους που πηδανε στον θεο, βεβαια αυτο εχει αλλους κινδυνους οπως βιωσαμε τα προηγουμενα χρονια(απειθαρχια κλπ ειδικα την χρονια που αρχισε ο γιουρι τον πιστευα πολυ και με τις επιλογες τα καναμε σκ@τ@).
ωραιος ο διαγωνιος σε περιπτωση φυγης ουντρις(αυτο εννοουσα παραπανω πηδαει στον θεο)
ΠΑΟΚ
ωραιος ο διαγωνιος σε περιπτωση φυγης ουντρις(αυτο εννοουσα παραπανω πηδαει στον θεο)
ΠΑΟΚ
Για χαβαλέ το έκανα το γκάλοπ, αφού ο Έβανς είναι από τους καλύτερους διαγώνιους στον κόσμο και παίζει Ιαπωνία. Επομένως καταλαβαίνεις τι χρήμα πρέπει να πέσει για να έρθει (εξ' ου και το γέλιο δίπλα στο επώνυμό του).
Δεν είναι κακές οι εθνικότητες που αναφέρεις. Να θυμάσαι κάτι, πειθαρχικά παραπτώματα υπάρχουν σε κάθε εθνικότητα. Δεν είναι άγιοι όλοι οι Καναδοί, αλλά ούτε και απείθαρχοι όλοι οι Κουβανοί ή οι Έλληνες ή οι Βραζιλιάνοι. Το θέμα είναι να γίνονται σωστές επιλογές. Αυτό που έγινε το 19/20 ήταν ένα δείγμα λάθος επιλογών και "σταμπαρίσματος" μιας χώρας που έχει παράδοση στον αθλητισμό. Όταν δεν υπάρχει ένα πλάνο και ένα scouting γύρω από τους παίκτες, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φέρεις παίκτες με τοξικό χαρακτήρα προς την ομάδα. Και τα τραγελαφικά που έγιναν ουσιαστικά πλέον λειτουργούν αποτρεπτικά στο να πάρεις Κουβανούς, που για μένα αυτό είναι κατακριτέο γιατί δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε όλους τους Κουβανούς. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αφήσουν εποχή, αρκεί να τους βρεις. Σκέψου αντί στη θέση των Κουβανών μπορούσε να είναι και άλλης εθνικότητας παίκτες. Θέλει προσοχή στις επιλογές των παικτών. Να βλέπεις τον επαγγελματισμό τους, τη νοοτροπία τους και τη συμπεριφορά τους. Και αυτό θέλει χρόνο και όχι προχειροδουλειές.
Και ένα άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ράντκε που ο Φοίνικας τον πήρε ως όνομα χωρίς να σκεφτεί τον χαρακτήρα ως παράμετρο. Ο τύπος "έφαγε" τον Ορφανό και δεν έπαιξε και ποτέ καλά. Δηλάδή αυτά είναι που πρέπει να αποτρέπονται.
Κατά τ'άλλα και ποιος δε θέλει Κουβανούς, Βραζιλιάνους, Αργεντίνους, Αμερικάνους και άλλες εθνικότητες. Σημασία έχει να κοιτάμε τον επαγγελματισμό και την ικανότητα του παίκτη και όχι τη σημαία.
Δεν είναι κακές οι εθνικότητες που αναφέρεις. Να θυμάσαι κάτι, πειθαρχικά παραπτώματα υπάρχουν σε κάθε εθνικότητα. Δεν είναι άγιοι όλοι οι Καναδοί, αλλά ούτε και απείθαρχοι όλοι οι Κουβανοί ή οι Έλληνες ή οι Βραζιλιάνοι. Το θέμα είναι να γίνονται σωστές επιλογές. Αυτό που έγινε το 19/20 ήταν ένα δείγμα λάθος επιλογών και "σταμπαρίσματος" μιας χώρας που έχει παράδοση στον αθλητισμό. Όταν δεν υπάρχει ένα πλάνο και ένα scouting γύρω από τους παίκτες, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φέρεις παίκτες με τοξικό χαρακτήρα προς την ομάδα. Και τα τραγελαφικά που έγιναν ουσιαστικά πλέον λειτουργούν αποτρεπτικά στο να πάρεις Κουβανούς, που για μένα αυτό είναι κατακριτέο γιατί δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε όλους τους Κουβανούς. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αφήσουν εποχή, αρκεί να τους βρεις. Σκέψου αντί στη θέση των Κουβανών μπορούσε να είναι και άλλης εθνικότητας παίκτες. Θέλει προσοχή στις επιλογές των παικτών. Να βλέπεις τον επαγγελματισμό τους, τη νοοτροπία τους και τη συμπεριφορά τους. Και αυτό θέλει χρόνο και όχι προχειροδουλειές.
Και ένα άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ράντκε που ο Φοίνικας τον πήρε ως όνομα χωρίς να σκεφτεί τον χαρακτήρα ως παράμετρο. Ο τύπος "έφαγε" τον Ορφανό και δεν έπαιξε και ποτέ καλά. Δηλάδή αυτά είναι που πρέπει να αποτρέπονται.
Κατά τ'άλλα και ποιος δε θέλει Κουβανούς, Βραζιλιάνους, Αργεντίνους, Αμερικάνους και άλλες εθνικότητες. Σημασία έχει να κοιτάμε τον επαγγελματισμό και την ικανότητα του παίκτη και όχι τη σημαία.
-
Maezono Masakiyo
PaokCuba4 έγραψε:Με αφορμή το Καναδικό χρώμα που έχει αποκτήσει η ομάδα, θέλω να σας κάνω ένα κουίζ που θα έχει θέμα: "Θα θέλατε 5 Καναδούς στην ομάδα και αν ναι, ποιους;".
Διαγώνιος: Έβανς ()
Αν εκανες αυτη την ερωτηση πριν 12-15 χρονια θα ελεγα Πολ Ντουερντεν και θα σταματουσα εκει χωρις να ζητησω οτιδηποτε αλλο. Μιας παντως και το γκαλοπ ειναι για χαβαλε και οι απαντησεις δεν ειναι αναγκη να ειναι ρεαλιστικες στους ακραιους θα ηθελα Χογκ(δεν ξερω αν παιζει ακομα Τουρκια) η Μααρ