Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- pagotatzis
Re: Fernando Santos
FLIGHT 16542 THESSALONIKI - PORTO 28.09.2009 16.45
MR.FERNANDO SANTOS
PLEASE COME TO CKEK IN
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
MR.FERNANDO SANTOS
PLEASE COME TO CKEK IN
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Η ομάδα δεν ήταν και τόσο άσχημη.. Το θέμα είναι οτι δεν έρχονται τα αποτελέσματα.. Και γι' αυτό κάτι φταίει... Δεν ξέρω αν είναι ο Σαντος το πρόβλημα αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει... Παίκτες δεν μπορούμε να αγοράσουμε τώρα, άρα?
Τα πρόσφατα αποτελέσματα με κάνουν να σκεφτώ πολύ το θέμα Σάντος..
Όμως συνεχίζω να πιστεύω πως δεν τίθεται θέμα μετακίνησης από τη θέση του..(ακόμα τουλάχιστον,γιατί άμα συνεχίσουμε έτσι δεν μας βλέπω καθόλου καλά)
Όμως συνεχίζω να πιστεύω πως δεν τίθεται θέμα μετακίνησης από τη θέση του..(ακόμα τουλάχιστον,γιατί άμα συνεχίσουμε έτσι δεν μας βλέπω καθόλου καλά)
πολυ μεγαλη σπαζοκεφαλια ειναι αυτο το θεμα ρε π@στη μου!!!! σε αλλη περιπτωση ο προπονητης θα ειχε φυγει παραπροχθες αλλα τωρα????????
:whatever:
- pagotatzis
βρε παιδιά δεν είμαι προπονητής και δεν ξέρω όμως αυτές η αλλαγές του δεν τις καταλαβαίνω με τίποτα.
τι μου βάζεις contreras και αλλάζεις τον νικολάκη .?
δηλαδή βάζει παίχτες σε θέσεις που δεν πρέπει και αλλάζει τα πάντα,σε σημεία που πρέπει να ρισκάρει για την νίκη.
θα μου πείτε και ποιον να έβαζε???βάλε τον πιτσιρικα τον for!!
θέλω να πω ότι με μια αλλαγή φέρνει τα πάνω κάτω και δεν ξέρουν που briskonte.o νικολάκης από δεξιά aristerra.o contreras από κεντρικός δεξιά ο lino από αμυντικός for.
είμαι εκνευρισμένος καλύτερα
να μην γράψω άλλο.
τι μου βάζεις contreras και αλλάζεις τον νικολάκη .?
δηλαδή βάζει παίχτες σε θέσεις που δεν πρέπει και αλλάζει τα πάντα,σε σημεία που πρέπει να ρισκάρει για την νίκη.
θα μου πείτε και ποιον να έβαζε???βάλε τον πιτσιρικα τον for!!
θέλω να πω ότι με μια αλλαγή φέρνει τα πάνω κάτω και δεν ξέρουν που briskonte.o νικολάκης από δεξιά aristerra.o contreras από κεντρικός δεξιά ο lino από αμυντικός for.
είμαι εκνευρισμένος καλύτερα
να μην γράψω άλλο.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
η αλλαγη απαραδεκτη .......τον βιερινια τον εκαψε εκει που τον εβαλε...ενα ασχημο παιχνιδι ακομα
ο ατρομητος επαιξε καλυτερα απο εμας ..............ΠΟΙΟΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...χαχααχαχαχ ανανεωση 2050 ο σαντος
ο ατρομητος επαιξε καλυτερα απο εμας ..............ΠΟΙΟΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...χαχααχαχαχ ανανεωση 2050 ο σαντος
Παίξε με τον ίδιο τρόπο με τον Ηρακλή και μήν κερδίσεις και βλέπουμε μετά αδερφέ...novito έγραψε:Aμ δε...
Ο Σαντος ειναι ακομη προπονητης του ΠΑΟΚ !!!
Οτι εχει κολληματα ειναι γνωστο και το απεδειξε και σημερα!!!
Ομως ειναι ακομη προπονητης του ΠΑΟΚ, κι οσο ειναι καποιος προπονητης στον ΠΑΟΚ εγω δε θα πω κουβεντα, ειτε αυτος λεγεται Σαντος, ειτε Μπουρμπουτσαλος. Αλλωστε δε φταιει μονο ο προπονητης, αλλα και οι παικτες.
Ειδαμε σημερα και τον Ιβιτς, και τον Τσιριλο και τον Αραμπατζη κι ολους τους αλλους!!!!
Οτι εχει κολληματα ειναι γνωστο και το απεδειξε και σημερα!!!
Ομως ειναι ακομη προπονητης του ΠΑΟΚ, κι οσο ειναι καποιος προπονητης στον ΠΑΟΚ εγω δε θα πω κουβεντα, ειτε αυτος λεγεται Σαντος, ειτε Μπουρμπουτσαλος. Αλλωστε δε φταιει μονο ο προπονητης, αλλα και οι παικτες.
Ειδαμε σημερα και τον Ιβιτς, και τον Τσιριλο και τον Αραμπατζη κι ολους τους αλλους!!!!
Gika είσαι σοβαρό παιδί και πουλέν...!! Πού την είδες την όχι και τόσο άσχημη ομάδα...?? Σοβαρέψου...!!gika έγραψε:Η ομάδα δεν ήταν και τόσο άσχημη.. Το θέμα είναι οτι δεν έρχονται τα αποτελέσματα.. Και γι' αυτό κάτι φταίει... Δεν ξέρω αν είναι ο Σαντος το πρόβλημα αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει... Παίκτες δεν μπορούμε να αγοράσουμε τώρα, άρα?
Υ.Γ. Έχουμε ρίξει τόσο πολύ τον πήχη ώστε 15 λεπτά απλά υποφερτής μπάλας στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου να τα θεωρούμε επίτεγμα ή πρόοδο...??
- sidpanos
ναι ρε..αμάν πια...
ο άλλος λέει μβπ ο κονσεισάο...ρε έχετε δει μπάλα για να δείτε τι είναι μβπ?
ο άλλος δίνει δύο ασιστ και σκέφτεται αν θα είναι στους διακριθέντες...έλεος...
αρη σε δύο πράγματα συμφωνώ..στο πρώτο ότι δεν είμαστε πρόβατα...στο δεύτερο πως έχουμε ρίξει τον πήχη πάαααρα πολύ...δηλαδή πόσο καιρό θα κάνουμε να δούμε ένα καλό ματς[ολοκληρο στην τούμπα]?
το καλό ολόκληρο ματς είναι δύο φορές αυτό που είδαμε με τον λεβαδειακό στο 2ο ημίχρονο...
και λίγο κράξιμο...δεν περίμενα να δω τον ΠΑΟΚ μετά απο δυόμιση χρόνια με τον ίδιο προπονητή να είναι μια ασύνδετη ομάδα χωρίς στόχο...δεν γίνεται...σηκώνω τα χέρια ψηλά...
ο άλλος λέει μβπ ο κονσεισάο...ρε έχετε δει μπάλα για να δείτε τι είναι μβπ?
ο άλλος δίνει δύο ασιστ και σκέφτεται αν θα είναι στους διακριθέντες...έλεος...
αρη σε δύο πράγματα συμφωνώ..στο πρώτο ότι δεν είμαστε πρόβατα...στο δεύτερο πως έχουμε ρίξει τον πήχη πάαααρα πολύ...δηλαδή πόσο καιρό θα κάνουμε να δούμε ένα καλό ματς[ολοκληρο στην τούμπα]?
το καλό ολόκληρο ματς είναι δύο φορές αυτό που είδαμε με τον λεβαδειακό στο 2ο ημίχρονο...
και λίγο κράξιμο...δεν περίμενα να δω τον ΠΑΟΚ μετά απο δυόμιση χρόνια με τον ίδιο προπονητή να είναι μια ασύνδετη ομάδα χωρίς στόχο...δεν γίνεται...σηκώνω τα χέρια ψηλά...
το διορθώνω τότε.... αμ δε με νδ κυβέρνηση....arisk έγραψε:Παίξε με τον ίδιο τρόπο με τον Ηρακλή και μήν κερδίσεις και βλέπουμε μετά αδερφέ...novito έγραψε:Aμ δε...
- paoki_sweden
MR Santos and players of PAOK!
Continue to make rezili of the history of this big team called PAOK!
You dont deserve the have te dubbelheaded eagle ontop of your hearts! Only the fans of PAOK deserve! We are allways winners, when will you win a game mister Santos? Peristeri re epezes!!! Oxi nou camp. Pali kala pou kratises to miden, me tin alagi tou contreras.
Continue to make rezili of the history of this big team called PAOK!
You dont deserve the have te dubbelheaded eagle ontop of your hearts! Only the fans of PAOK deserve! We are allways winners, when will you win a game mister Santos? Peristeri re epezes!!! Oxi nou camp. Pali kala pou kratises to miden, me tin alagi tou contreras.