Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Οι μεν επιβεβαιώνουν και ο άλλος διαψεύδει.Δεν πρόλαβαν να συνεννοηθούν ώστε να καλύψουν τουλάχιστον τον Μπραουδακη και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα.Φασκουν και αντιφάσκουν
Ας αποδείξει στο δικαστήριο ο κύριος. Μέχρι τότε είναι ένοχοςalp920 έγραψε:Οι μεν επιβεβαιώνουν και ο άλλος διαψεύδει.Δεν πρόλαβαν να συνεννοηθούν ώστε να καλύψουν τουλάχιστον τον Μπραουδακη και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα.Φασκουν και αντιφάσκουν
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
seaman έγραψε:jibbie έγραψε:η ανακοινωση της ερασιτεχνικης ΑΕΛ αναδεικνυει αυτο που εξαρχης ειπωθηκε και εδω. το ανεπαναληπτο αυτογκολ της απαντησης Αυγενακη στην οποια ομολογει οτι δεν εφαρμοζει τον νομο. ανελεητο κυνηγι στον τσατσο του φαταουλ.
Είναι απίστευτα τα έγγραφα που έχουν αναρτήσει στο FB. Διαχρονικό ξεβράκωμα της Επιτροπής και της κάλυψης που προσέφερε στην ανομία.
Τι έγγραφα;;
- invincible
Ο Γεωργιού (real marinakis fm) έβγαλε την απόφαση είπε, ότι και να γίνει θα φάει -5 ο ΠΑΟΚ σε αυτό το πρωτάθλημα, γιατί άμα φάει στο επόμενο θα είναι σκάνδαλο και θα βγούνε οι γαύροι στον δρόμο. Υπόψιν ο Γεωργιού μίλησε για -5 από αρχές Δεκεμβρίου και έλεγε μάλιστα σαν μάντης ότι δεν θα φάει υποβιβασμό αλλά -5 !!!
Θυμίζω ότι ο Γεωργίου το ξεκίνησε όλο αυτό πριν 9 μήνες με επιμονή και εμμονή ότι ο Σαββίδης έχει πάρει κάποιες ομάδες στην σουπερλιγκ και ο γαύρος πρέπει να κινηθεί στην ΕΕΑ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άργησε τότε να κινηθεί αλλά τελικά τον μήνυσε όταν βγήκε και το είπε και στον σπορ φμ στον Σπυρόπουλο. Δυστυχώς μετά απέσυρε τις μηνύσεις όλες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ξέρω γιατί ... Πάντως τώρα είναι σίγουρος για το -5 και επίσης είχε μαντέψει και όλες της εξελίξεις με χαρτί ρολό και χάρτινι το στήσιμο που φάγαμε στο δικαστικό τότε και μας κλέψανε το πρωτάθλημα.
Θυμίζω ότι ο Γεωργίου το ξεκίνησε όλο αυτό πριν 9 μήνες με επιμονή και εμμονή ότι ο Σαββίδης έχει πάρει κάποιες ομάδες στην σουπερλιγκ και ο γαύρος πρέπει να κινηθεί στην ΕΕΑ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άργησε τότε να κινηθεί αλλά τελικά τον μήνυσε όταν βγήκε και το είπε και στον σπορ φμ στον Σπυρόπουλο. Δυστυχώς μετά απέσυρε τις μηνύσεις όλες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ξέρω γιατί ... Πάντως τώρα είναι σίγουρος για το -5 και επίσης είχε μαντέψει και όλες της εξελίξεις με χαρτί ρολό και χάρτινι το στήσιμο που φάγαμε στο δικαστικό τότε και μας κλέψανε το πρωτάθλημα.
- PAOK_Antarctica
Και με -5 και με -6 μπορούμε να μπούμε ως πρώτοι στα πλέι οφ. Με ξένους εκεί το παίρνουμε και με 3-4 βαθμούς διαφορα.
τώρα που καταλάβαμε όλοι πως η αναμονή της ΠΑΕ ήταν ακριβώς για να τους αφήσει χώρο να εκτεθούν ανεπανόρθωτα, ώστε να βγάλει στη φόρα την κατάλληλη στιγμή τα όποια στοιχεία διαθέτει,
θεωρώ αυτονόητο εμείς οι οπαδοί να βρεθούμε ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ δίπλα στην ομάδα.
Αύριο (Πέμπτη) όλοι στην συγκέντρωση, μεθαύριο όσοι μπορούμε στην προπόνηση και εδώ μέσα περισσότερη υποστήριξη και λιγότερο άγχος.
θεωρώ αυτονόητο εμείς οι οπαδοί να βρεθούμε ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ δίπλα στην ομάδα.
Αύριο (Πέμπτη) όλοι στην συγκέντρωση, μεθαύριο όσοι μπορούμε στην προπόνηση και εδώ μέσα περισσότερη υποστήριξη και λιγότερο άγχος.
Καλά χαλαρώστε...gika έγραψε:Και με -5 και με -6 μπορούμε να μπούμε ως πρώτοι στα πλέι οφ. Με ξένους εκεί το παίρνουμε και με 3-4 βαθμούς διαφορα.
Θα λήξει το πρωτάθλημα και δε θα έχει βγει η ποινή για μλκ τους έχετε;;;
Μέχρι τότε θα έχουμε χάσει εμείς πόντους και θα κοιτάξουν να τιναξουν στον αέρα το μεταξύ μας
Αυτοί έχουν στήσει τα πάντα μέχρι τότε, τα έχουν υπολογίσει, έχει χαλάσει 32 κομπιουτεράκι ο χοντρός, ένα το έφαγε μάλιστα λένε φήμες
- invincible
Χαχα είπε και αυτό φαντάζεσαι λέει και με -5 να το σηκώσει?PAOK_Antarctica έγραψε:Με -5 το έχουμε σηκώσει ήδη.

- john4serres
Η Λάρισα σαν έδρα δεν ειναι εχθρικη με την αποχή των οπαδών.
Ουάρντα και Κατσε δεν μπορουν να παιξουν, δυο καλές μονάδες της ομαδας τους.
Ξένους διαιτητες θα εχουμε, οποτε τι;
Ποσο εχθρικο να ειναι το ματσάκι;
Όπα όπα παιδιά να οργανωθούμε λίγο... τι είναι αυτά που βγαίνουν, αφού μέχρι πριν από λίγο με είχατε πείσει ότι ο ΠΑΟΚ είχε λερωμενη την φωλιά του και ότι είμαστε ένοχοι
- PAOK_Antarctica
Re: Προπαγάνδα και
pilotos έγραψε:Καλά χαλαρώστε...gika έγραψε:Και με -5 και με -6 μπορούμε να μπούμε ως πρώτοι στα πλέι οφ. Με ξένους εκεί το παίρνουμε και με 3-4 βαθμούς διαφορα.
Θα λήξει το πρωτάθλημα και δε θα έχει βγει η ποινή για μλκ τους έχετε;;;
Μέχρι τότε θα έχουμε χάσει εμείς πόντους και θα κοιτάξουν να τιναξουν στον αέρα το μεταξύ μας
Αυτοί έχουν στήσει τα πάντα μέχρι τότε, τα έχουν υπολογίσει, έχει χαλάσει 32 κομπιουτεράκι ο χοντρός, ένα το έφαγε μάλιστα λένε φήμες
Ας βγούμε πρώτοι και μετά ας το δώσουν Με διάταγμα στον γκέι, χέστηκα
Εγώ να μοιραστώ ένα γεγονός που έχει κ αυτό τη σημειολογία του...
Φιλος μου που βρισκόταν πέριξ του Μαξίμου προχτές ,μου ορκιζότανε ότι ειδε το Μαρινάκη να μπαίνει από τη πίσω πόρτα ..κ να μην ισχύει ,έχουμε πρωθυπουργό που ο ντροχος πάντρεψε την αδερφή του ...αυτοί μπορεί κ να τρώνε κάποιες μέρες της εβδομάδας παρέα ..το τι διαπλοκή κ στήσιμο παίζει πίσω από τη πλάτη μας ούτε το διανοούμαστε
Δυστυχώς κ με τη συνδρομή μας βγήκε αυτό το ον πρωθυπουργός ...
Το κουλη...τώρα που θ αρχίσουν κ οι δικες οι σοβαρές έχουμε να χάσουμε πολλά μαλλιά μ αυτά που θα δούμε να συμβαίνουν σ αυτή τη μπανανία
Φιλος μου που βρισκόταν πέριξ του Μαξίμου προχτές ,μου ορκιζότανε ότι ειδε το Μαρινάκη να μπαίνει από τη πίσω πόρτα ..κ να μην ισχύει ,έχουμε πρωθυπουργό που ο ντροχος πάντρεψε την αδερφή του ...αυτοί μπορεί κ να τρώνε κάποιες μέρες της εβδομάδας παρέα ..το τι διαπλοκή κ στήσιμο παίζει πίσω από τη πλάτη μας ούτε το διανοούμαστε
Δυστυχώς κ με τη συνδρομή μας βγήκε αυτό το ον πρωθυπουργός ...
Το κουλη...τώρα που θ αρχίσουν κ οι δικες οι σοβαρές έχουμε να χάσουμε πολλά μαλλιά μ αυτά που θα δούμε να συμβαίνουν σ αυτή τη μπανανία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Τετ 29 Ιαν 2020, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα κάνει καραγκιοζιλικια ο κοντός αλλά πάλι ε και;john4serres έγραψε:Η Λάρισα σαν έδρα δεν ειναι εχθρικη με την αποχή των οπαδών.
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλληλογραφία της εδώ και ένα χρόνο με την ΕΕΑ για θέμα διοίκηση και κατοχής μετοχών της ΠΑΕ Λάρισα από τον γίγαντα.PAOK_Antarctica έγραψε:seaman έγραψε:jibbie έγραψε:η ανακοινωση της ερασιτεχνικης ΑΕΛ αναδεικνυει αυτο που εξαρχης ειπωθηκε και εδω. το ανεπαναληπτο αυτογκολ της απαντησης Αυγενακη στην οποια ομολογει οτι δεν εφαρμοζει τον νομο. ανελεητο κυνηγι στον τσατσο του φαταουλ.
Είναι απίστευτα τα έγγραφα που έχουν αναρτήσει στο FB. Διαχρονικό ξεβράκωμα της Επιτροπής και της κάλυψης που προσέφερε στην ανομία.
Τι έγγραφα;;
Η ερασιτεχνική ΑΕΛ απόψε πραγματικά ξεβρακώνει την Επιτροπή και τον διαχρονικό ρόλο της. Της αναφέρουν ότι ο κοντός έχει με βούλευμα παραπεμφθεί για κακούργημα. Τους απαντάνε δεν το γνωρίζουμε επίσημα. Της γράφουν ότι σύμφωνα με τη "συμβουλή της" έχει παραιτηθεί από μέλος του ΔΣ της εταιρίας, αλλά εξακολουθεί να ασκεί επί της ουσίας διοίκηση. ΕΕΑ: Δεν πειράζει, αρκεί να μην φαίνεσαι επίσημα.
Κατεβάστε τα έγγραφα πριν τα μαζέψουν από το fb