Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευση από invincible »

Φίλε Pastor_of_Muppets εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι τις μεταθέσεις αυτές τις κάνανε γιατί ετοιμαζότανε να μπει ο dpg στον Βαζελο με συνεργασία και βοήθεια και ευλογισών Ιβαν και φοβούνται ... σέβομαι βέβαια τους υσχιρισμούς σου αλλά βάση νομου δεν κυνδινεύει ούτε ΠΑΟΚ ούτε Ξανθη ούτε κανένας... Γιατί κανονικά βάση ηθικής δεν μπορεί να έχει την νοβα και τα τηλεοπτικά ομάδων πρόεδρος ΠΑΕ....
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Pastor_of_Muppets έγραψε:
icue έγραψε:Δεν μπορουν να αποφασισουν για κατι χωρις αποδεικτικα στοιχεια. Οταν θα πρεπει να παρουσιασουν το σκεπτικο θα ξεφτιλιστουν.
Στην απόφαση αναφέρεται ότι ο Γιάννης Τζιμπλάκης αποσιώπησε τις φιλικές σχέσεις του με τον Αιμίλιο Κοτσώνη, συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη και ότι «προκάλεσε δικαιολογημένα την εντύπωση ότι η απαλλακτική του κρίση υπέρ του κ. Μαρινάκη ήταν μεροληπτική» για την υπόθεση του Koriopolis.
Με πρόστιμο ίσο με τις καθαρές αποδοχές 30 ημερών τιμωρήθηκε ο εισηγητής του βουλεύματος του Koriopolis, Γιάννης Τζιμπλάκης, από τον Άρειο Πάγο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Στα αρχίδια τους τελείως όμως και να ξεφτυλιστούν;
Ελλάδα είσαι.
Η δουλειά να γίνεται με οποιονδήποτε τρόπο.
Αδερφέ ο Π.Α.Ο.Κ. δεν πέφτει να το ξες...θα πρέπει να πέσουμε όλοι μας για να γίνει αυτό...

Και για αυτό ακριβώς μπορούν να σε καταδικάσουν χωρίς στοιχεία, όπως ο άλλος αθώωσε το Μαρινάκη οριστικά και αμετάκλητα και τιμωρήθηκε με 30 ημερομίσθια πρόστιμο! :lol:

Κι ας καταπέσει στην έφεση στο CAS, αυτοί τη δουλειά που ήθελαν την έκαναν...
Τόσο απλό και ελληνικό.

Το λέω πάλι.
Μην εκπλαγείτε με οποιαδήποτε απόφαση σκάνδαλο εναντίον μας!

Το να αθωωθούμε πανηγυρικά σημαίνει τεράστια ήττα για το γάβρο και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του.
Κανάλια, σελίδες, εφημερίδες.
Και αυτό σηκώνει τεράστιες αποζημιώσεις μετά.
Αλλά ακόμα χειρότερη θα είναι η επικοινωνία του ήττα σε κάθε επίπεδο.

Σιγά μην αφήσει ο Μητσοτάκης κι ο Αυγενάκης να συμβεί αυτό στο Μαρινάκη το χρηματοδότη και προσωπικό χορηγό τους, αλλά και στην αγαπημένη πουστρο-ομάδα τους.

Γνώμη μου βέβαια...
Eagle1980 says:
Οτι αποφαση και να βγαλουν ο Π.Α.Ο.Κ. δεν πεφτει κατηγορια τοσο απλα τι δεν καταλαβαινεις..
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Στη χώρα της πουστι@ς μην έχετε πολλές ελπίδες στη δικαιοσύνη και τις επιτροπές.

Ότι θέλει η ακροδεξιά διορίζει...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

invincible έγραψε:Φίλε Pastor_of_Muppets εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι τις μεταθέσεις αυτές τις κάνανε γιατί ετοιμαζότανε να μπει ο dpg στον Βαζελο με συνεργασία και βοήθεια και ευλογισών Ιβαν και φοβούνται ... σέβομαι βέβαια τους υσχιρισμούς σου αλλά βάση νομου δεν κυνδινεύει ούτε ΠΑΟΚ ούτε Ξανθη ούτε κανένας... Γιατί κανονικά βάση ηθικής δεν μπορεί να έχει την νοβα και τα τηλεοπτικά ομάδων πρόεδρος ΠΑΕ....

Βάσει νόμου κι ο Μαρινάκης κακώς απαλλάχθηκε με βούλευμα και για αυτό τιμωρήθηκε ο εφέτης που έβγαλε αυτή την απόφαση.
Επειδή γνωρίζω τι εστί ο συγκεκριμένος εφέτης, λέω πεντακάθαρα ότι στα φτωχαδάκια και τον κοσμάκη είναι ο αυστηρότερος όλων.
Και εδώ απήλλαξε κακώς το Μαρινάκη.
Βάσει νόμου αυτό.
Νομίζετε τους νοιάζει πολύ αν θα δικαιωθούμε στο CAS μετά;
Τη ρετσινιά του στημένου που έπρεπε να υποβιβαστεί και του τη χάρισαν προσπαθούν να σου κολλήσουν, που 30 χρόνια να περάσουν δεν θα ξεκολλήσει από το όνομα της ομάδας μετά.
Αντιθέτως θα ενισχυθεί καθώς κανείς δε θα θυμάται στο πέρασμα των ετών τι συνέβη!

Και με αυτό από πάνω φίλε Eagle1980 πιστεύω απάντησα τι ακριβώς καταλαβαίνω.
ALEXANDRO_4

Δημοσίευση από ALEXANDRO_4 »

Αυτά που βλέπαμε επί παράγκας θείου φαντάζουν παιδική χαρά μπροστά στο πόλεμο και τη τρομοκρατία που σπέρνει ένας και μόνος άνθρωπος. Έχει καταλύσει κάθε έννοια δημοκρατίας και λογικής σε βαθμό να φοβάμαι προσωπικά τι άλλο θα δούμε, γιατί ακόμη κι αυτά που βλέπουμε μέχρι τώρα μοιάζουν χάδι μπροστά σε αυτά που θα κάνουν αν συνεχίσουμε να τους πηγαίνουμε κόντρα και εκεί θέλω να καταλήξω.. Αξίζει; Αξίζει να γίνουμε σαν αυτούς; Γιατί άρχισα να μην βλέπω άλλη λύση πέρα από την αντίδραση με τα ίδια μέσα από τη πλευρά μας. Να φωνάξουμε σε ποιους; στην κυβέρνηση(εδώ γελάμε); Σε συμμάχους; δεν τους βλέπω. Η λύση για σίγουρη επιτυχία φαντάζει μόνο μια.ομως εγώ σαν οπαδός του ΠΑΟΚ δεν την ασπάζομαι. Προτιμώ να μαχομαι όπως έμαθα κι ας χάσω τίτλους. Οι πρώτοι θα'ναι; ούτε μπράβο θα ακούσουμε ούτε τίποτα. Αλλά αυτό δε μας νοιάζει. Αν μας ένοιαζε θα ήμασταν άλλη ομάδα, ομάδα που θα εξυπηρετούσε, όπως εξυπηρετούν χρόνια τώρα κιτρινοπρασινοι, το σύστημα. Τα κοχονες τα έχουμε για να προχωρήσουμε στο σωστό δρόμο και φαίνεται να τα έχει και ο Ιβάν. Θα χάσουμε μάχες στη πορεία κι αυτό το θεωρώ δεδομένο. Ο πόλεμος όμως δεν πρέπει να χαθεί, γιατί ο πόλεμος αυτός πέραν των συμφερόντων που εξυπηρετεί άμεσα αυτούς, όπως είναι το χρήμα και οι τίτλοι, είναι και κάτι πιο μεγάλο. Το dna του ΠΑΟΚτση. Δε θέλω να κερδίσουμε όλες τις μάχες με κάθε μέσο και πάση θυσία γιατί αυτό θα σημαίνει ότι χάσαμε τον πόλεμο.Ο πόλεμος αυτός είναι η ιστορία των προγόνων μας και εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να τιμήσω τη μνήμη τους πατώντας σταθερά στο δρόμο που μου άφησαν. Είναι ανηφορικός και δύσκολος αλλά μεταξύ μας... Σε ποιον δεν αρέσει; :pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Θα αποφύγω περισπούδαστες αναλύσεις πάνω στο συγκεκριμένο "θέμα". ΣΤ'@@ ΜΟΥ το τι ΘΑ "κολλήσουν" δίπλα στο όνομα της ομάδας οι μούλοι! Θα με ενδιαφέρει τι θα έχουν να μου πούνε ... οπαρδοί των αεκλεφτοκοτάδων, της οσφπρέζας, του χλεμπονιάρη κλπ! :lol: :lol: :lol: Λίγο σοβαροί να είμαστε ρε σεις. Το γ@μήσι τους θα συνεχιστεί και τη σεζόν αυτή. Ας επενδύσουν :lol: :lol: μπας και κάνουν τη μεγάλη έκπληξη.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δεν αμφιβάλω αυτά που λες Pastor_ ...αλλά το CAS καθυστερεί πολύ να εκδικάσει μια υπόθεση και δεν νομίζω να πουν πέφτετε αλλά παίζετε τώρα και αν πάρετε το πρωτάθλημα και δικαιωθείτε και στο CAS εμείς στην ΝΔ θα πάρουμε την ρετσινιά ότι προσπαθήσαμε να ρίξουμε τον ΠΑΟΚ και την Ξανθη στα χαρτιά για χάρη του Μαρινάκη αλλά αποτύχαμε. Ο Τραμπ σήμερα βράδυ θα πει στον Κουλη ότι θα αγοράσεις τα F35 για να μην αφήσω να σου φάει ο άλλος τα νησιά που θα αγοράσει και ο ερντογαν τα F35. Και οι δύο θα μπείτε και στο ΔΝΤ ξανά προκείμενου να σας φτάσουν τα λεφτά. Για αυτό πήγε στο ΔΝΤ χθες ο Κουλης. Ο Κουλης θα πέσει και η Ελλαδα θα μπει σε μνημόνιο ξανά... για να μην γίνει πολεμος... Δεν νομίζω ότι έχει πολυτέλεια να ασχολείται με τον χοντρο ο Κουλης.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Θυμάσαι την απόφαση του βάζελου στο CAS τότε με τον "πρωταθλητή" παραμάσχαλα;
Είχε βγει άμεσα.

Στην τελική, δε μπορώ να ξέρω αν είναι υποχρεωμένοι να αναμένουν απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.
Μπορεί να σε ρίξουν πρωτόδικα και μετά άντε βγάλε άκρη.

Στα υπόλοιπα δεν έχω να πω κάτι, παρά μόνο ότι ο Μαρινάκης αν θέλει ρίχνει αύριο κιόλας την κυβέρνηση.
Όσα ανοιχτά μέτωπα κι αν έχει ο Κούλης, μόλις χτυπήσει το ντέφι ο χοντρός, όλη η κυβέρνηση θα χορέψει καρσιλαμά για πάρτη του.
Άβαταρ μέλους
invincible

Φίλε Pastor εννοείται δεν είμαστε μελλοντολόγοι εκτιμήσεις κάνουμε εξάλλου τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Δεν είναι μια εύκολη περίοδος για την Ελλάδα να ασχολείται με τρίχες για αυτό έφυγε και άρον άρον ο Τσίπρας. :lol: Ο Μαρινακης ναι έχει στενές επαφές με την οικογένεια Κουλη αλλά δεν κυβερνάει ο Κουλης αυτόν τον τόπο αν θες να δεις την μεγάλη εικόνα και ο Μαρινάκης είναι απλώς ενας εκατομμυριουχος. Ο Ιβαν όμως είναι ένας δισεκατομμυριουχος στα χαρτιά και ένας πολύδισεκατομμυριουχος πολιτικά. Τέλος ο Μαρινάκης θέλει να βγάλει λεφτά από το ποδόσφαιρο. Ο Ιβαν πετάει μέχρι στιγμής λεφτά στο ποδόσφαιρο και στην Ελληνική οικονομία. Δεν υπάρχουν πολλοί που να κάνουν γιάχμα λεφτά στην Ελληνική οικονομία. Με άλλα λόγια δεν υπάρχουν κορόιδα. Αν λάβεις αυτές τις εξισώσεις υπόψη σου θα καταλάβεις πολλά. Αν θέλουν να σε κλέψουν το πρωτάθλημα μπορούν μέσο της διαιτησίας. Δεν μπορούν όμως να σε εξαφανίσουν. Τέλος δεν είναι εύκολο ακόμα και να στο κλέψουν γιατί παίζουν πολλά και εκεί. Πριν από λίγο βγήκε οτι τραυματίστηκε αστυνομικός στο Καραϊσκάκης με υπότροπο τον γαυρό. Αυτό σημαίνει μέχρι και αφαίρεση βαθμών. (αυτογκολ αυγενάκη να μην δεχτει να καταργηθεί η αφαίρεση βαθμών)
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

invincible έγραψε:Τέλος δεν είναι εύκολο ακόμα και να στο κλέψουν γιατί παίζουν πολλά και εκεί. Πριν από λίγο βγήκε οτι τραυματίστηκε αστυνομικός στο Καραϊσκάκης με υπότροπο τον γαυρό. Αυτό σημαίνει μέχρι και αφαίρεση βαθμών. (αυτογκολ αυγενάκη να μην δεχτει να καταργηθεί η αφαίρεση βαθμών)
Ως την πρώτη τελεία, έχω να πω μόνο πρωτάθλημα 2017-2018.
Δε γνωρίζω τις προβλεπόμενες ποινές για περίπτωση πολυ-ιδιοκτησίας, ας υποθέσουμε ότι σου ρίχνουν -6 βαθμούς έστω και πρωτόδικα. Κι ας σβηστεί μετά. Τότε είμαστε καλά;
Εγώ θέλω να μπει στο αρχείο ως κάτι μη γενόμενο. Τέλος.
Καμία σκιά στο όνομα του ΠΑΟΚ.

Αν δεν έχει γραφτεί στο φ.α. ο τραυματισμός, δεν θα τον καλέσουν καν τον γάβρο σε απολογία για τον τραυματισμό.
Άβαταρ μέλους
invincible

Καλά σίγουρα θα μάθουμε σε 3 μέρες τι θα γίνει τελικά αλλά το φύλλο αγώνα με την έκθεση της αστυνομίας δεν είναι πάντα το ίδιο για γεγονότα στην αποστολή του βαζελου στο προαύλιο του Καραϊσκάκης ?
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Στο φ.α. περιλαμβάνεται συμπληρωματικά και η έκθεση της αστυνομίας αλλά συνήθως δε λαμβάνεται υπόψιν αν τα επεισόδια δεν έχουν γραφτεί και στο φ.α. ξεχωριστά.
Τώρα αν σε κεκλεισμένων την συμπεριλάβουν και του ρίξουν καμπάνα βαθμών θα εκπλαγώ και πολύ θα το γουστάρω.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Pastor_of_Muppets έγραψε:Στο φ.α. περιλαμβάνεται συμπληρωματικά και η έκθεση της αστυνομίας αλλά συνήθως δε λαμβάνεται υπόψιν αν τα επεισόδια δεν έχουν γραφτεί και στο φ.α. ξεχωριστά.
Τώρα αν σε κεκλεισμένων την συμπεριλάβουν και του ρίξουν καμπάνα βαθμών θα εκπλαγώ και πολύ θα το γουστάρω.
Εύχομαι να εκπλαγείς και να το γουστάρεις !!!
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν ξερω πως να το πω πιο κομψα, αλλα στα @@ μου τι θα πιστευουν και τι θα φανταζονται οι υπολοιποι. Εχει παψει να με απασχολει. Οπως εχει παψει να εχει και την παραμικρη βαρυτητα η γνωμη ατομων που τρωνε το σανο αμασητο, ειτε στα πολιτικα, ειτε στα αθλητικα στην καθημερινη μου ζωη εδω και χρονια.

Ειναι το οπλο τους αυτο. Να μας εκνευριζουν για να αντιδραμε λαθος. Οταν παψουν να μας εκνευριζουν, θα εχουμε οριστικα κερδισει.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τέτοιες μεθοδεύσεις, δεν έχουν ξανά γίνει πουθενά.
Πρώτο κρατούμενο. Λέει το... Κράτος, φοβάμαι μην γίνουν επεισόδια, όπως αυτά που έγιναν στην Τραγάνα. Είχατε ακούσει εσείς για εκείνα τα επεισόδια; Τιμωρήθηκε κανείς τότε;
Δεύτερο κρατούμενο. Αφού ξέρετε, και έχετε πληροφορίες για επεισόδια, τα προλαμβάνει η αστυνομία πριν γίνουν. Αν δεν μπορούν και ομολογούν ότι δεν έχουν το σχέδιο να αντιμετωπίσουν τους χούλιγκαν, δίνουν πάτημα σε όλους να κάνουν τα ίδια.
Τρίτο κρατούμενο. Έρχεται λοιπόν ο τύπος ο στημένος και αποφασίζει αναβολή αγώνα. Και ερωτω εγώ. Που είναι η ανακοίνωση της COSMOTE tv, που της κάνουν λάστιχο το πρόγραμμα και χάνει έσοδα από την μη διεξαγωγή του αγώνα; Πού είναι η ανακοίνωση του αστέρα Τρίπολης που του διαταράσσουν το πρόγραμμα;

ΠΑΟΚ against all κουφαλιτσες, αλλάξτε χώρα ασπρόμαυρη είναι όλη!!!

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”