Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
τελικά υπάρχει θεμα με το ffp?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Μητρογλου διαβασα εκλεισε αιντχοφεν..Ζαντός έγραψε:Mauricio-8- έγραψε:Εγώ σας προηδοποιησα πάντως ο ΠΑΟΚ περνάει την Πέμπτη και Παρασκευή έχει βομβες!Μπορεί και 3 ταυτόχρονα.
Ένα κι ένα κάνουν δύο.
Αν δεν κλείσει ο Μήτρογλου μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, θα μείνεις εκτός μέχρι την επίσημη έναρξη μεταγραφών χειμώνα.
- sourmenetes
- Moderator
Εσυ συμφωνεις σε αλλο τοπικ οτι υπαρχει.Gospi έγραψε:τελικά υπάρχει θεμα με το ffp?
Τι ρωτας;;;
Επισης αν υπαρχει θεμα με ενα 10εκ.€ τηλεοπτικα απο το οπεν δεν το λυνεις;;λεω γω...
Τα 10εκ€ του πριγιο
Τα 3,5εκ€ του κουλουρη
Τα 1 εκ€ απο χατζηισαια-κιτσιου
Τα συμβολαια των ρευ-χατσεριδη-γλυκου-μαλεζα-ολιβειρα-μελισσα
Τις ληξεις συμβολαιων των χαριση-μουλεν-ουαρντα(λογικα θα γινουν)
Το 1 εκ.€ του ενρικε
Τι σκατα γινονται;;;;
Και πηρες εσιτι-αουγκουστο-ζιβκο-μιχαι-μελιοπουλο-στοχ!
Ειλικρινα βαλτε λιγο κατω τα νουμερα χοντρικα και πειτε μας τι βλεπετε εσεις σαν απλοι παρατηρητες και οχι λογιστες.
Μονο εγω βλεπω ενα μπατζετ κατω του 25%???
Ειχαμε ποσα συμβολαια που καθονταν και πληρωνονταν ετσι.τα εχετε υπολογισει αυτα;;;
Δε μειωνονται αυτα;;
Το μονο που δεν ξερω ειναι αν η μεταγραφη πριγιο υπολογιζεται στην προηγουμενη ή σε αυτη τη χρονια.
ζαντε ο μητρογλου επαιξε και επισημα ματς με την αιντχοφεν.ανενημερωτο σε βρισκω 

- Μπαρκαρούτσος
Εγώ βλέπω επιμονή στο ρόστερ πιο πολύ παρά πρόβλημα με το FFP.
Αν κοιτάξει κανείς το ρόστερ μας, αυτούς που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, θα δεί παίκτες οπως ο Σοάρες (καλύτερο πλαγιο μπάκ στην Πορτογαλία), Λάμπρου (φοβερή χρονιά), Στόχ (επίσης πολύ καλή χρονιά), Ιφκοβιτς καί τους πυλώνες της περσινής ομάδας Αντελίνο και Μαουρίσιο. Επίσης υπάρχει ο Βερνμπλουμ που τον Σεπτέμβριο θα μπεί στους αγώνες. Επίσης Ινγκασον, Μιχάι δεν είναι αμελητέες ποσότητες στα μπακ.
Η μόνη εξαίρεση, είναι η απόκτηση παίκτη στο κέντρο, στύλ Ολιβέιρα ή ακόμα καλύτερο σε κράτημα μπάλας. Νομίζω κι εγώ πως με τον Πολωνό και τον Ακπομ στα φόρ είμαστε μιά χαρά.
Το γιατί αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν ρολλάρει είναι άλλο ερώτημα. Και αυτό κάνει πολύ κόσμο να μιλάει για ενίσχυση. Εγώ πιστεύω ότι εντός ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν σε αυτό το ρόστερ και δεν θέλουν άλλες μεταγραφές! Με 4 μάτς που είδα βλέπω ότι πέρυσι κάναμε πολύ χειρότερα παιχνίδια αλλά παίρναμε το αποτέλεσμα. Βλέπω ένα μπέρδεμα και μιά αφέλεια ειδικά στην άμυνα, σε φάσεις που πέρυσι τις καθαρίζαμε. Δεχόμαστε πολλές τελικές και χαζά γκόλ λόγω κακών τοποθετήσεων και συνεννόησης. Καί στα 4 μάτς το είδαμε και άν αυτό είχε λυθεί τώρα θα λέγαμε άλλα για τον ίδιο ΠΑΟΚ που τώρα μας προβληματίζει.
Αν κοιτάξει κανείς το ρόστερ μας, αυτούς που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, θα δεί παίκτες οπως ο Σοάρες (καλύτερο πλαγιο μπάκ στην Πορτογαλία), Λάμπρου (φοβερή χρονιά), Στόχ (επίσης πολύ καλή χρονιά), Ιφκοβιτς καί τους πυλώνες της περσινής ομάδας Αντελίνο και Μαουρίσιο. Επίσης υπάρχει ο Βερνμπλουμ που τον Σεπτέμβριο θα μπεί στους αγώνες. Επίσης Ινγκασον, Μιχάι δεν είναι αμελητέες ποσότητες στα μπακ.
Η μόνη εξαίρεση, είναι η απόκτηση παίκτη στο κέντρο, στύλ Ολιβέιρα ή ακόμα καλύτερο σε κράτημα μπάλας. Νομίζω κι εγώ πως με τον Πολωνό και τον Ακπομ στα φόρ είμαστε μιά χαρά.
Το γιατί αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν ρολλάρει είναι άλλο ερώτημα. Και αυτό κάνει πολύ κόσμο να μιλάει για ενίσχυση. Εγώ πιστεύω ότι εντός ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν σε αυτό το ρόστερ και δεν θέλουν άλλες μεταγραφές! Με 4 μάτς που είδα βλέπω ότι πέρυσι κάναμε πολύ χειρότερα παιχνίδια αλλά παίρναμε το αποτέλεσμα. Βλέπω ένα μπέρδεμα και μιά αφέλεια ειδικά στην άμυνα, σε φάσεις που πέρυσι τις καθαρίζαμε. Δεχόμαστε πολλές τελικές και χαζά γκόλ λόγω κακών τοποθετήσεων και συνεννόησης. Καί στα 4 μάτς το είδαμε και άν αυτό είχε λυθεί τώρα θα λέγαμε άλλα για τον ίδιο ΠΑΟΚ που τώρα μας προβληματίζει.
Αν δείτε σε αυτό που λέει ο @Magpies4 έχει 1 δίκαιο.
Επίσης θα συμφωνήσω και με τον @sourme για παραπάνω τα λεφτά με παίχτες που φύγαν δεν είναι κέρδος;
Εγώ έτσι το βλέπω πάντος δεν ξέρω αν συμφωνείται ούτε για τα ffp και μ@λκιες που γράφουν αρκετοί δεν νομίζω να υπάρχει εκεί πρόβλημα αδέρφια.
Φύγαν αρκετοί με πωλήσεις που δε περιμέναμε και θα φύγουν κανά 2 ακόμα ήδη γίνονται διαβάζω συζητήσεις Moulin/Warda(να πάρει πόδι και αυτός.
1) η Επιμονή στο ρόστερ για τους παίχτες που ανέφερε και δεν πήραν ουδέ 1 ευκαιρία
2) Αν δείτε στα ματς με τον Ajax πολλά λάθη αμυντικά άσκοπα με μεγάλη εμφάνιση άσκοπα goal λόγω άμυνας.
Είδα επίσης στο ματς με τον Παναιτωλικό πολλά λάθη ο Crespo μέρα με τη νύχτα με πέρυσι δείτε το και εσείς.
Εκείνος ο Dalcio του Παναιτωλικού μπροστά στο Varela-Crespo φαινόταν Messi.
3) Πρόβλημα υπάρχει γιατί και να ζητάμε προσθήκες; γιατί βλέπουμε τον gayρο να περνάει αβέρτα-κουβέρτα με τα χωριά μπήκε και ομίλους τσέπωσε την 30αρα μας πολεμάνε και κάτω τμε τα τηλεοπτικά τα ξεφτίλα και ο Ιβάν τα πήρε και έκανε το τωρινό με το PaokTV+++ και βλέπουμε εκτός την σύγχηση που υπάρχει να θέλουμε 'στο καλό το καλύτερο'.
Επίσης θα συμφωνήσω και με τον @sourme για παραπάνω τα λεφτά με παίχτες που φύγαν δεν είναι κέρδος;

Εγώ έτσι το βλέπω πάντος δεν ξέρω αν συμφωνείται ούτε για τα ffp και μ@λκιες που γράφουν αρκετοί δεν νομίζω να υπάρχει εκεί πρόβλημα αδέρφια.

Φύγαν αρκετοί με πωλήσεις που δε περιμέναμε και θα φύγουν κανά 2 ακόμα ήδη γίνονται διαβάζω συζητήσεις Moulin/Warda(να πάρει πόδι και αυτός.

1) η Επιμονή στο ρόστερ για τους παίχτες που ανέφερε και δεν πήραν ουδέ 1 ευκαιρία
2) Αν δείτε στα ματς με τον Ajax πολλά λάθη αμυντικά άσκοπα με μεγάλη εμφάνιση άσκοπα goal λόγω άμυνας.
Είδα επίσης στο ματς με τον Παναιτωλικό πολλά λάθη ο Crespo μέρα με τη νύχτα με πέρυσι δείτε το και εσείς.
Εκείνος ο Dalcio του Παναιτωλικού μπροστά στο Varela-Crespo φαινόταν Messi.
3) Πρόβλημα υπάρχει γιατί και να ζητάμε προσθήκες; γιατί βλέπουμε τον gayρο να περνάει αβέρτα-κουβέρτα με τα χωριά μπήκε και ομίλους τσέπωσε την 30αρα μας πολεμάνε και κάτω τμε τα τηλεοπτικά τα ξεφτίλα και ο Ιβάν τα πήρε και έκανε το τωρινό με το PaokTV+++ και βλέπουμε εκτός την σύγχηση που υπάρχει να θέλουμε 'στο καλό το καλύτερο'.
- Maximus
Ετσι φίλε... Αν δεν είχαμε υπομονή στο ρόστερ, τώρα θα είχαμε πάρει αρ. μπακ για τα ματς με τον Αγιαξ (που ειχε φαγωθεί το μισό φορουμ) και θα είχε παραγκωνιστεί ο Γιαννούλης... Λίγο στηριξη ρε φουστη μου. Έχουμε το πιο πληρες ροστερ στην Ελλάδα και δεν το έχουμε καταλάβει. Επίσης μην ξεχνάμε να αναφέρουμε και τον Γαιτανίδη, που δείχνει να υπολογίζεται... Προφανώς 1-2 προσθήκες χρειάζονται και μπορεί να γίνουν, αλλά λίγο υπομονή με την ομάδα. 28 Αυγούστου έχουμε...Magpies4 έγραψε:Εγώ βλέπω επιμονή στο ρόστερ πιο πολύ παρά πρόβλημα με το FFP.
- black_star_ninja
Καλημέρα σας. @teo οταν αναφέρθηκα σε επικοινωνιακό τρικ, είχα κατα νου όσα μας είπε ο μάτσο σχετικά με τις ανανεώσεις του Ιανουαρίου (κρεσπο μπισε κλπ οτι έχουν κλείσει κ οτι η ΠΑΕ αποφασίζει πως θα το πλασάρει).
Κατα τα αλλα, αν όντως υπάρχει θέμα με το ffp, σκεφτείτε ποσο αστείο ακούγεται το σενάριο γκουντελι ή Ριμπερί ή ακόμα κ το σενάριο για αγορά Ολιβέιρα με 7 εκ. (Τα παραπάνω είτε σαν ευσεβείς πόθοι είτε σαν πιθανά σενάρια μας απασχόλησαν.) Παράλληλα θα ηθελα να ρωτήσω πως η φιορεντινα πήρε Ριμπερί; Εχει δυο χρόνια μηδενικά έσοδα απο Ευρώπη; Παρομοιως για σταριτζ κ τραμπζονσπορ; Θα μου πείτε οτι εχει παραπάνω έσοδα απο τηλεοπτικά κ μάλλον μικρότερη φορολογία.
Κατα τα αλλα, αν όντως υπάρχει θέμα με το ffp, σκεφτείτε ποσο αστείο ακούγεται το σενάριο γκουντελι ή Ριμπερί ή ακόμα κ το σενάριο για αγορά Ολιβέιρα με 7 εκ. (Τα παραπάνω είτε σαν ευσεβείς πόθοι είτε σαν πιθανά σενάρια μας απασχόλησαν.) Παράλληλα θα ηθελα να ρωτήσω πως η φιορεντινα πήρε Ριμπερί; Εχει δυο χρόνια μηδενικά έσοδα απο Ευρώπη; Παρομοιως για σταριτζ κ τραμπζονσπορ; Θα μου πείτε οτι εχει παραπάνω έσοδα απο τηλεοπτικά κ μάλλον μικρότερη φορολογία.
sourmenetes έγραψε:Εσυ συμφωνεις σε αλλο τοπικ οτι υπαρχει.Gospi έγραψε:τελικά υπάρχει θεμα με το ffp?
Τι ρωτας;;;
Επισης αν υπαρχει θεμα με ενα 10εκ.€ τηλεοπτικα απο το οπεν δεν το λυνεις;;λεω γω...
Τα 10εκ€ του πριγιο
Τα 3,5εκ€ του κουλουρη
Τα 1 εκ€ απο χατζηισαια-κιτσιου
Τα συμβολαια των ρευ-χατσεριδη-γλυκου-μαλεζα-ολιβειρα-μελισσα
Τις ληξεις συμβολαιων των χαριση-μουλεν-ουαρντα(λογικα θα γινουν)
Το 1 εκ.€ του ενρικε
Τι σκατα γινονται;;;;
Και πηρες εσιτι-αουγκουστο-ζιβκο-μιχαι-μελιοπουλο-στοχ!
Ειλικρινα βαλτε λιγο κατω τα νουμερα χοντρικα και πειτε μας τι βλεπετε εσεις σαν απλοι παρατηρητες και οχι λογιστες.
Μονο εγω βλεπω ενα μπατζετ κατω του 25%???
Ειχαμε ποσα συμβολαια που καθονταν και πληρωνονταν ετσι.τα εχετε υπολογισει αυτα;;;
Δε μειωνονται αυτα;;
Το μονο που δεν ξερω ειναι αν η μεταγραφη πριγιο υπολογιζεται στην προηγουμενη ή σε αυτη τη χρονια.
δεν εχουμε θεμα με το ffp
αλλα το τηλεοπτικο και η μη προκριση ειναι ζορι
ξεχασες να βαλεις τις μεταγραφες του γεναρη ιγκανσον και σφιντερφσκι μεγαλυτερο κοστος προπονητη μπραγκα και συμβολαιο
και αυξυσεις στα συμβολαια βαρελα- μπισε
και αλλα..
το ffp δεν ειναι τοσα εβγαλες περσι τοσα θα δωσεις φετος
ειναι πιο γενικο και επιτρεπει επενδυσεις
-
Το φετεινο καλοκαιρι οσο και αν σας φαινεται περιεργο εχουμε δωσει ΜΟΝΟ σε μεταγραφες, 10 μυρια ζεστα ζεστα!
Μιλαμε ισως για τα περισσοτερα σε μεταγραφικη περιοδο για ΠΑΟΚ ever!
Oποτε μην λετε χαζομαρουλες, φυσικα και εχουμε θεμα με το ffp. Tα εσοδα μας ειναι πληρως αστεια. Με 100 ευρω παιρνεις συνδεσμιτικο διαρκειας και με 250 παιρνεις διαρκειας για ολα τα ματς στο κεντρο κεντρο. Τιμες της πλακας για ομαδα εκατομμυριων. Παλι ο ιβαν χωνει συνεχεια.
Oποτε μην λετε χαζομαρουλες, φυσικα και εχουμε θεμα με το ffp. Tα εσοδα μας ειναι πληρως αστεια. Με 100 ευρω παιρνεις συνδεσμιτικο διαρκειας και με 250 παιρνεις διαρκειας για ολα τα ματς στο κεντρο κεντρο. Τιμες της πλακας για ομαδα εκατομμυριων. Παλι ο ιβαν χωνει συνεχεια.
Εχουμε δωσει 10 μυρια και οι πρωτες 5 μεταγραφες προοριζονταν για τον παγκο.Καπως ετσι βρισκομαστε παντα με υπεραριθμο ροστερ αλλα αυτο δεν εξασφαλιζει οτι ειμαστε πληρεις σε χαρακτηριστικα.Πηραμε μηδενικη προσφορα απο αυτες στους μεχρι τωρα αγωνες και να σκεφτει καποιος οτι ο Ελ Καντουρι εφτασε ενα βημα απο τη μεταγραφη του.Φανταζομαι οτι και σε αυτη τη περιπτωση καποιοι θα εγραφαν πως δεν μπορει να βρεθει παικτης Ιουλιο μηνα και θα κατεβεναμε με 3 χαφ στα προκριματικα.Δεν εχει νοημα να τσακωνομαστε μεταξυ μας, καποιοι παντα θα πιστευουν οτι ολα γινονται καλα και καποιοι οτι εχουμε θεμα στο μεταγραφικο σχεδιασμο.
γιατι εχουμε θεμα με ffp ?giliopoulos έγραψε:Το φετεινο καλοκαιρι οσο και αν σας φαινεται περιεργο εχουμε δωσει ΜΟΝΟ σε μεταγραφες, 10 μυρια ζεστα ζεστα!
- pirate_salonica
Φέτος όμως, λόγω αύξησης των τιμών, η χαμηλότερη τιμή για διαρκείας για κάποιον που δεν είχε ήδη διαρκείας ξεκινούσε από τα 180€... Αυτό /18 μας κάνει 10€... τώρα εάν έχεις την τύχη και περάσεις τη Σλόβαν πράγματι βγαίνεις κερδισμένος αλλιώς για ποιο λόγο να πάρεις διαρκείας; Και έπειτα τα 180€ για πολλούς είναι το μισό μηνιάτικο με την τωρινή κατάσταση που ζούμε (εργασία part time 4ώρων κτλ. για πολλούς από εμάς...)giliopoulos έγραψε:Το φετεινο καλοκαιρι οσο και αν σας φαινεται περιεργο εχουμε δωσει ΜΟΝΟ σε μεταγραφες, 10 μυρια ζεστα ζεστα!
Υπάρχουν οικογένειες που είναι π.χ. 3 ΠΑΟΚια ενήλικες... πόσο κοστίζουν τα διαρκείας και πόσο κοστίζει η μεταφορά τους αν είναι εκτός Θεσσαλονίκης; Ακόμα και η δυνατότητα για ένα διαρκείας να υπήρχε χάνεται στο ποιος θα τη χρησιμοποιήσει και πόσο αξιοκρατική θα είναι αυτή η "μοιρασιά"... Υπάρχουν και τέτοια προβλήματα που δεν κάνουν αυτούς που τα έχουν λιγότερο ΠΑΟΚ ξερωγώ...
Εγώ ξέρω ΠΑΟΚτσήδες που έδωσαν από αυτά που δεν τους περισσεύαν για να δουν ΠΑΟΚ τιβι... ούτε καν να παν γήπεδο δηλαδή... Είναι λίγο παράλογο να λέμε για "αστεία τιμή" στα διαρκείας όταν μάλιστα πολλά από τα 22 χιλιάδες κοστίσανε πάνω από 300 το ένα...
Εγώ θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έχει τα περισσότερα έσοδα από διαρκείας στην Ελλάδα φέτος ίσως εκτός του γάβρου...
Τι λες, να κάνουμε κι εμείς ένα ΘεσσαλονίκηΑλάιβ και να βάλουμε έτσι από 8-10€ γιατί και λίγα μας ζητάει ο Ιβάν;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ FFP
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
https://www.contra.gr/podosfairo/fakelo ... 39535.html
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
https://www.contra.gr/podosfairo/fakelo ... 39535.html