Σελίδα 192 από 500
					
				Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
				Δημοσιεύτηκε: Δευ 09 Νοέμ 2020, 09:43
				από bersekeros
				Καλημέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά για την εορτή του Αγίου Νεκταρίου.
Όταν νικάει η ΠΑΟΚΑΡΑ, η εβδομάδα ξεκινάει παρά πολύ ευχάριστα και αισιόδοξα!
			 
			
					
				Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
				Δημοσιεύτηκε: Δευ 09 Νοέμ 2020, 10:13
				από john4serres
				Καλημέρα σας
Καλή εβδομάδα
			 
			
					
				Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
				Δημοσιεύτηκε: Δευ 09 Νοέμ 2020, 13:30
				από Μαυρο Χιονι
				Καλημέρα! Στην πίτσα όταν βάζουμε μπεηκον, το τηγανίζουμε πρώτα ή το βάζουμε κατευθείαν πάνω ωμό;
			 
			
					
				Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
				Δημοσιεύτηκε: Δευ 09 Νοέμ 2020, 13:32
				από sourmenetes
				Ο κιμπαρης το τηγανιζει!!
Χαχαχα...
Νομίζω κι άψητο να το βάλεις θα ψηθεί..
Κοίτα άγχη που χει ο κόσμος...
Χαχαχαχα 
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
			 
			
					
				Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
				Δημοσιεύτηκε: Δευ 09 Νοέμ 2020, 14:31
				από theo G4
				Μαυρο Χιονι έγραψε:Καλημέρα! Στην πίτσα όταν βάζουμε μπεηκον, το τηγανίζουμε πρώτα ή το βάζουμε κατευθείαν πάνω ωμό;
 Ανάλογα με την ζύμη αν είναι τσιγαρόχαρτο ( πολύ λεπτή , Ιταλικό στυλ ) το σοτάρουμε χωρίς λάδι .
 Αν ( που ελπίζω ) η ζύμη σου είναι χοντρή και αφράτη ( ΕΛΑΔΑΡΑ στυλ ) όχι γιατί θέλεις περισσότερο ψήσιμο
 και θα το κάψεις .
 Καλά να περνάς !
 
			
					
				Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
				Δημοσιεύτηκε: Δευ 09 Νοέμ 2020, 15:56
				από ΑποστόληςΑ
				Η pizza δεν ανήκει στην καλή, παραδοσιακή, Ελληνική κουζίνα, αλλά στην ξενέρωτη Ιταλική. Η Ελληνική πρέπει να διαθέτει απαραίτητα χοιρινό (πχ κοντοσούβλι), ή καμιά προβατίνα για τους πιο μερακλήδες.
			 
			
					
				Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
				Δημοσιεύτηκε: Δευ 09 Νοέμ 2020, 16:07
				από mpafos4
				ΑποστόληςΑ έγραψε: ή καμιά προβατίνα 
ΠΩ!....Τι ειπες τωρα?!!....!
Κι εδω πανω....στις σουβλες και τις  προβατινες ειμαστε.....νηπια!....
 
			
					
				Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
				Δημοσιεύτηκε: Δευ 09 Νοέμ 2020, 16:11
				από theo G4
				ΑποστόληςΑ έγραψε:Η pizza δεν ανήκει στην καλή, παραδοσιακή, Ελληνική κουζίνα, αλλά στην ξενέρωτη Ιταλική. Η Ελληνική πρέπει να διαθέτει απαραίτητα χοιρινό (πχ κοντοσούβλι), ή καμιά προβατίνα για τους πιο μερακλήδες.
 Το μπέηκον είναι χοιρινό . 
 
 
 Η pizza όπως και οι πίτες έχουν την ίδια φιλοσοφία .
 Με λίγο αλεύρι και ότι άλλο έχεις διαθέσιμο πρέπει να χορτάσουν όλοι !
 Check  Λαδένια !  
 
  
 
			
					
				Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
				Δημοσιεύτηκε: Δευ 09 Νοέμ 2020, 16:18
				από bersekeros
				Μαυρο Χιονι έγραψε:Καλημέρα! Στην πίτσα όταν βάζουμε μπεηκον, το τηγανίζουμε πρώτα ή το βάζουμε κατευθείαν πάνω ωμό;
Όλα ωμά μπαίνουν, ό,τι και να βάλεις... στους 250°C.
 
			
					
				Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
				Δημοσιεύτηκε: Δευ 09 Νοέμ 2020, 16:36
				από ΑποστόληςΑ
				Σούβλα και ξερό ψωμί λαίμαι!
			 
			
					
				Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
				Δημοσιεύτηκε: Δευ 09 Νοέμ 2020, 16:42
				από theo G4
				ΑποστόληςΑ έγραψε:Σούβλα και ξερό ψωμί λαίμαι!
  + 4
 
			
					
				Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
				Δημοσιεύτηκε: Δευ 09 Νοέμ 2020, 16:42
				από bersekeros
				Ξερό ψωμί με λάδι και ρίγανη στη σχάρα.
			 
			
					
				Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
				Δημοσιεύτηκε: Δευ 09 Νοέμ 2020, 16:47
				από mpafos4
				theo G4 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Σούβλα και ξερό ψωμί λαίμαι!
  + 4
 
Και αλλα τοσα απο μενα!!!
 
			
					
				Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
				Δημοσιεύτηκε: Δευ 09 Νοέμ 2020, 17:38
				από theo G4
				Να είναι καλά το Μαύρο Χιόνι ,
 κάτι θα ψήσουμε και σήμερα !
			 
			
					
				Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
				Δημοσιεύτηκε: Δευ 09 Νοέμ 2020, 18:16
				από ΑποστόληςΑ