Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- bersekeros
- Δημοσιεύσεις: 11366
- Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 20:56
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά για την εορτή του Αγίου Νεκταρίου.
Όταν νικάει η ΠΑΟΚΑΡΑ, η εβδομάδα ξεκινάει παρά πολύ ευχάριστα και αισιόδοξα!
Όταν νικάει η ΠΑΟΚΑΡΑ, η εβδομάδα ξεκινάει παρά πολύ ευχάριστα και αισιόδοξα!
- john4serres
- Δημοσιεύσεις: 32071
- Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Δημοσιεύσεις: 10796
- Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 22:23
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Καλημέρα! Στην πίτσα όταν βάζουμε μπεηκον, το τηγανίζουμε πρώτα ή το βάζουμε κατευθείαν πάνω ωμό;
- sourmenetes
- Moderator
- Δημοσιεύσεις: 28938
- Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
- Τοποθεσία: sourmena
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Ο κιμπαρης το τηγανιζει!!
Χαχαχα...
Νομίζω κι άψητο να το βάλεις θα ψηθεί..
Κοίτα άγχη που χει ο κόσμος...
Χαχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχα...
Νομίζω κι άψητο να το βάλεις θα ψηθεί..
Κοίτα άγχη που χει ο κόσμος...
Χαχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Ανάλογα με την ζύμη αν είναι τσιγαρόχαρτο ( πολύ λεπτή , Ιταλικό στυλ ) το σοτάρουμε χωρίς λάδι .Μαυρο Χιονι έγραψε:Καλημέρα! Στην πίτσα όταν βάζουμε μπεηκον, το τηγανίζουμε πρώτα ή το βάζουμε κατευθείαν πάνω ωμό;
Αν ( που ελπίζω ) η ζύμη σου είναι χοντρή και αφράτη ( ΕΛΑΔΑΡΑ στυλ ) όχι γιατί θέλεις περισσότερο ψήσιμο
και θα το κάψεις .
Καλά να περνάς !
- ΑποστόληςΑ
- Δημοσιεύσεις: 100580
- Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
- Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Η pizza δεν ανήκει στην καλή, παραδοσιακή, Ελληνική κουζίνα, αλλά στην ξενέρωτη Ιταλική. Η Ελληνική πρέπει να διαθέτει απαραίτητα χοιρινό (πχ κοντοσούβλι), ή καμιά προβατίνα για τους πιο μερακλήδες.
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
ΠΩ!....Τι ειπες τωρα?!!....!ΑποστόληςΑ έγραψε: ή καμιά προβατίνα
Κι εδω πανω....στις σουβλες και τις προβατινες ειμαστε.....νηπια!....
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Το μπέηκον είναι χοιρινό .ΑποστόληςΑ έγραψε:Η pizza δεν ανήκει στην καλή, παραδοσιακή, Ελληνική κουζίνα, αλλά στην ξενέρωτη Ιταλική. Η Ελληνική πρέπει να διαθέτει απαραίτητα χοιρινό (πχ κοντοσούβλι), ή καμιά προβατίνα για τους πιο μερακλήδες.

Η pizza όπως και οι πίτες έχουν την ίδια φιλοσοφία .
Με λίγο αλεύρι και ότι άλλο έχεις διαθέσιμο πρέπει να χορτάσουν όλοι !
Check Λαδένια !


- bersekeros
- Δημοσιεύσεις: 11366
- Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 20:56
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Όλα ωμά μπαίνουν, ό,τι και να βάλεις... στους 250°C.Μαυρο Χιονι έγραψε:Καλημέρα! Στην πίτσα όταν βάζουμε μπεηκον, το τηγανίζουμε πρώτα ή το βάζουμε κατευθείαν πάνω ωμό;
- ΑποστόληςΑ
- Δημοσιεύσεις: 100580
- Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
- Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)
- bersekeros
- Δημοσιεύσεις: 11366
- Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 20:56
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Και αλλα τοσα απο μενα!!!theo G4 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Σούβλα και ξερό ψωμί λαίμαι!
+ 4
- ΑποστόληςΑ
- Δημοσιεύσεις: 100580
- Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
- Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)