Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Ποσα να δίνουμε στην ομαδα άραγε κ ποσα ζητάει αυτος λογικα για να το καθυστερήσει ;
- Vet_eranos
Και με απρομαυρο φωτοστέφανο?????!!!!Mattias_g4 έγραψε:
Έφτασε!!!![]()
![]()
![]()
Αυτό είναι ΠΑΟΚτσακι από κούνια...
Κ ΤΟ φωτοστέφανο ΠΑΟΚ είναι..
3 στην ομάδα, μέχρι 2 έδινε η αλαβες.MANIAKOS έγραψε:Ποσα να δίνουμε στην ομαδα άραγε κ ποσα ζητάει αυτος λογικα για να το καθυστερήσει ;
Αυτό που περιμένει είναι μπας και από καραμπόλα, πάει σε ομάδα Πριμερα αύριο, αλλά σφιχτοι φαίνονται
SM-G935F
Δεν χάθηκα goran εδώ είμαι...Απλά περιμένω άρθρο που θα ξεκινάει κλασικά ''και ξαφνικά ο Τάδε για τον ΠΑΟΚ..'' γιατί δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε κάποιον από Μίκου ή τον άλλον (να πω την αμαρτία μου ειδικά ο άλλος δε με γεμίζει κι ας με βρίζουν) μου βρωμάει καραμπόλα......goran 64 έγραψε:Τι να το κάνω το παλτό τον Κόνο όταν έχω Κόρο?pilotos έγραψε:επίσημα στη Σάλκε το παιδί
OFICIAL | Yehven Konoplyanka, nuevo jugador del Schalke 04
Υ.Γ. @Agios, που χάθηκες? Προλαβαίνουμε κάνα σερί (από καραμπόλα) μέχρι να έρθει ο δικός σου νομίζω...
οσο τον θελουν και αλλες ισπανικες ομαδες τιποτα δεν ειναι σιγουρο,γιατι μπορει και η χεταφε να μας χρησιμοποιει για να τον πουλησει στην ισπανια πιο ακριβα ή ο παικτης να θελει να μεινει ισπανια
Προς το παρόν, μέχρι πριν λίγο που άκουγα, δεν έχουν δείξει έστω και ανεπίσημο ενδιαφέρον, μόνο φήμες, αλλά είπαμε, είναι μέρες που οι φήμες δίνουν και παίρνουν .
SM-G935F
SM-G935F
Κάποιοι ανέφεραν και για Dorlan Pabon...Αν είναι δυνατόν...Ίσως βγαίνουν ονόματα για να πιέσει με τον τρόπο του και ο ΠΑΟΚ τους ήδη προαναφερθέντες...
-
Πιστευω οτι μεχρι σημερα το βραδυ πρεπει να υπαρξει συμφωνια με καποιον (περα απο Τιαμ). Αν συνεχισει και αυριο τις διαπραγματευσεις δεν προλαβαινουμε νομιζω. Κι αυτος ο Αλβαρο ποσα θελει ο φουστης ρε γαμωτο;
Βρε πάρτε το χαμπάρι ΟΛΟΙ βρεεεεεεεεε...anekfrastos έγραψε:Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο Μαρινάκης, ο Ιβαν, ο Κοντομηνάς κλπ και οι συνεργάτες τους θα είναι 50 ώρες χωρίς κινητό, επειδή τους τα ζήτησαν στην είσοδο; Ο χοντρός μπορεί να έχει καταπιει και στρατιωτικό ασύρματο. Η ότι ο Αλαφούζος για 50 ώρες δε θα ξέρει τι γίνεται;GoMaRoS έγραψε:παπάδες για τις άδειες, κανένας δεν μπορεί να ξέρει ποιος την πήρε, αύριο το πρωί θα ανακοινωθούν όλοι μαζί
Ο Π.Α.Ο.Κ. φέτος παίρνει Πρωτάθλημα και οι άλλοι δυο αλλόχρωμοι κι αλλόθρησκοι θα έχουν πλέον άλλοθι ότι τους σαμποτάρισε ο πρωθυπουργός και δεν κατάφεραν να ενισχυθούν ουσιαστικά στις μεταγραφές!!!!

Πάλι θα λένε ότι μας το χάρισε η κυβέρνηση το Πρωτάθλημα όπως έλεγαν το 1985 για τον Κίμωνα Κουλούρη!!!!

Εμένα το ότι παλεύουμε να φέρουμε παίχτες από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου μου αρκεί,
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει ο πρώτος στόχος που έχουν θέσει.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει ο πρώτος στόχος που έχουν θέσει.
- paokovios1974
Επειδη εχω ασχοληθει με το ευγενες αθλημα το Γαλλικο μπιλιαρδο,η αλλιως¨καραμπολα"
η μπιλια μπορει να ακοουθησει μια προδιαγεγραμενη πορεια και να γκελαρει ομορφα στις αλλες 2.
Υπαρχουν ομως και στιγμες που πιανουν αναποδα τα φαλτσα και παει κατα διαολου.
Ελπιζω ο Μιχελ να ειναι Νικος Ριζος στη καραμπολα.
η μπιλια μπορει να ακοουθησει μια προδιαγεγραμενη πορεια και να γκελαρει ομορφα στις αλλες 2.
Υπαρχουν ομως και στιγμες που πιανουν αναποδα τα φαλτσα και παει κατα διαολου.
Ελπιζω ο Μιχελ να ειναι Νικος Ριζος στη καραμπολα.
Επειδή τα διαθέσιμα χρήματα είναι αρκετά, υπάρχει και η περίπτωση που λέει ο άγιος, ξαφνικά να χωθούμε αλλού.
Βέβαια σε τόσες λίγες ώρες που μένουν, μπορεί να μείνουμε και με το πουλί στο χέρι...
Σε αυτές τις διαπραγματεύσεις, δεν μετρούν μόνο τα χρήματα, θέλει και τύχη...
SM-G935F
Βέβαια σε τόσες λίγες ώρες που μένουν, μπορεί να μείνουμε και με το πουλί στο χέρι...
Σε αυτές τις διαπραγματεύσεις, δεν μετρούν μόνο τα χρήματα, θέλει και τύχη...
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 30 Αύγ 2016, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα κατάφερα
Τα διάβασα ολα μεσα σε μια ωρα
Ευχαριστω το μανιακ για τη δημοσιότητα χαχαχαχ
Ευχαριστω το γκοραν για την προμήθεια
Και φυσικά τον περαια για το γκολντ μεμπερ στάτους
Στα μεταγραφικά μολις είδα βιντεακι τιαμ
Παιχτουρα αυτος ειναι εξτρεμοφορ και φοροεξτρεμ και οτι θελετε εσεις
Φέρτε τον τιαμ και κλείσαμε
Τα διάβασα ολα μεσα σε μια ωρα
Ευχαριστω το μανιακ για τη δημοσιότητα χαχαχαχ
Ευχαριστω το γκοραν για την προμήθεια
Και φυσικά τον περαια για το γκολντ μεμπερ στάτους
Στα μεταγραφικά μολις είδα βιντεακι τιαμ
Παιχτουρα αυτος ειναι εξτρεμοφορ και φοροεξτρεμ και οτι θελετε εσεις
Φέρτε τον τιαμ και κλείσαμε
-
1. Δεν απαντησες σε καμια ερωτηση που εθεσα.goran 64 έγραψε:1...Κανένας δεν σε ψάχνει φίλε μου κι ευχαριστώ για τα 3 χρόνια που με χαρίζεις με το "67" που γράφεις...TreloPaoktsaki έγραψε:Λοιπον επειδη ακουσα οτι καποιος Γκοραν67 με ψαχνει θετω 4 σημεια στα οποια πρεπει να προσεξουμε καλα εμεις ολοι!
1. Θελετε οι τελευταιες μεταγραφες που θα κανουν, αν κανουν, ο Μιχελ με τους επιτελεις του να ειναι παικτες που θα υπαρχουν απλως στο ροστερ ή να ξεχωριζουν απο τους ηδη υπαρχοντες?
2. Υπαρχει περιπτωση με το συστημα που παιζει ο Ιβιτς να πετυχει ο Μικου ή ο Αλβαρεζ με τα βιντεακια που εχετε δει ολοι σας πλεον συμφωνα και με τον τροπο που παιζουν?
3.Υπαρχει καποιος να μου απαντησει εδω μεσα ειλικρινα σε ποιες θεσεις υπαρχουν τα κενα του ροστερ μας ωστε να μην εκνευριζουμε ο ενας τον αλλον με οποια μπουρδα πετα ενας ΑΡΔ για να μας συγχιζει?
4.Αφηστε τις αλληγοριες και τις συγκρισεις οπως μου εθεσε ενας φιλος και δεν καταλαβε οτι εγινε ρεζιλι λεγοντας οτι ο Νεντβεντ και ο Βαρντυ ηταν και ειναι αντιστοιχα παικτες σειρας πριν επιτυχουν κατι σημαντικο στην καριερα τους και απαντηστε μου σε αυτην την απορια που εχω: Ειναι ικανο αυτο το ροστερ να φερει επιτυχιες στον ΠΑΟΚ με τις οποιες προσθηκες και αν εγιναν και που περιμενουμε να γινουν, ωστε να ανταπεξελθει στο δυσκολο προγραμμα της σαιζον?
Υ.Γ.: Μην μπειτε εδω να ειρωνευτειτε σας ρωταω σοβαρα τωρα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2...Σε λέμε να μην ανακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια αφού η άποψη σου ήδη καταφράφηκε...
3...Ελπίζω να διαβάζεις και κανένα post που δεν απαντάει στα δικά σου...
4...Προπονητές δεν είμαστε για να ξέρουμε ούτε τι συστήματα παίζει ο Ίβιτς, ούτε τα κενά του ρόστερ, ούτε και τι σημαίνει ισορροπία στα αποδυτήρια, εσύ είσαι προπονητής πουθενά και ξέρεις μήπως?
5...Μήπως επίσης γνωρίζεις πόσα άτομα αριθμεί σήμερα ακόμα το ρόστερ μας?
Σοβαρά πιστεύω ότι βλέπεις πως στα γράφω και περιμένω και σοβαρές απαντήσεις φυσικά...
2. Συνεχιζεις να ειρωνευεσαι καποιον που μπορει να μην εχει ιδεα απο προπονητικη αλλα τουλαχιστον του αρεσει να συζηταει για ποδοσφαιρο κατι που δεν γινεται σε αυτο το φορουμ!
3. Ποιο θεμα αναδημοσιευω? Ειναι κακο δλδ που ρωταω αν οι μεταγραφες μας ξεκολλησουν απο τα χρονια ατιτλιας που μας διακατεχει?
4. Το ροστερ που υπαρχει αυτην την στιγμη στον ΠΑΟΚ απαριθμει ισα με 27/28 παικτες οποτε ταγαροβλαχο που δεν ξερει τι του γινεται δεν μπορεις να με αποκαλεσεις.