Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από sic-4 »

K_geo έγραψε:για το περυσινο καλοκαιρι λεει και καλο θα ειναι να το αλλαξει. ειναι η δευτερη φορα που το λεμε.

βγαίνω, αλλά μπορώ να επεμβαίνω και με το κινητό. λίγο λογική, ελάχιστη σοβαρότητα. δεν ειναι κατι δύσκολο. και aoratos, δεν έχει μείνει άλλη ευκαιρία.

μαλιστα... μπορει να το εχει και το 2024 δηλαδη αλλα να εννοει το καλοκαιρι του '15... σαφη πραγματα...
οκ... ο καθ' ενας μπορει να εστιαζει οπου και οπως νομιζει... και λογικο απο την αλλη ειναι, σε ενα δημοσιο forum, οι τοποθετησεις του καθ' ενος να προκαλουν θαυμασμο ή αηδια..
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Όλο τα καλύτερα χάνω.
Μην πάω στο σούπερ μάρκετ, όλα τα μελέ τότε γίνονται.
Σιχτίρι.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν παίζεις στις 16:00 θα έχεις ατυχίες. Τι έγινε η φοβερή μεσοεπιθετικά ομάδα; Αυτή με τον επιθετικό πλουραλισμό; Ρε ας παίξουμε λίγη μπαλιτσα εμείς και δεν με νοιάζει τίποτε. Δεν θέλω πολλά: Μια εξάρα σήμερα και ένα διπλό σε μια εβδομάδα.
Στο 1ο γκολ, είχε και ήλιο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Aureliano Buendia έγραψε:ΠΑΙΔΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ:

Είναι κουραστικό οι μεν σε κάθε καλό αποτέλεσμα αλλόθρησκων να λέτε "δεν έχουμε τον τάδε, τον δείνα, είμαστε ανύπαρκτοι, χάλια, δεν είμαστε για τπτ, ξυπνάτε πρόβατα" και η απέναντι πλευρά σε κάθε τόνγκα των σιχαμένων να λέει "αυτός ειναι ο βάζελος που θαυμάζατε οι βλάκες… τον είδαμε… που'ναι ο ενας, που'ναι ο αλλος…"

Αυτό ΔΕΝ είναι συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Aureliano Buendia έγραψε:ΠΑΙΔΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ:

Είναι κουραστικό οι μεν σε κάθε καλό αποτέλεσμα αλλόθρησκων να λέτε "δεν έχουμε τον τάδε, τον δείνα, είμαστε ανύπαρκτοι, ξυπνάτε πρόβατα" και η απέναντι πλευρά σε κάθε τόνγκα των σιχαμένων να λέει "αυτός ειναι ο βάζελος που θαυμάζατε οι βλάκες… τον είδαμε…"

Αυτό ΔΕΝ είναι συζήτηση.

Και εξακολουθώ να πιστεύω -ίσως αφελώς- ότι μπορεί να γίνει συζήτηση.

υγ: είχα δει το ματς του βάζελου με Τρίπολη και τα αμυντικά κενά ήταν φανερά.Σε συνδυασμό με το ότι η Ξάνθη έχει κάνει κηδείες τα τελευταία χρόνια εκεί, ήμουν αισιόδοξος.
Βασικά αυτό.

Δεν ήξερα ότι μου το ''είπατε'' (πόσοι;) και δεύτερη φορά να αλλάξω την υπογραφή μου!
Σόρρυ, δεν θα γίνει αυτό, μέχρι το τέλος της χρονιάς, αυτό άλλωστε είναι και το ασφαλές κριτήριο
για τις όποιες μεταγραφές και κατά πόσο βοήθησαν την ομάδα. Και καθώς εδώ και χρόνια έχουμε σαν ομάδα τις ίδιες και τις ίδιες πάνω κάτω ελλείψεις κι αυτές δεν διορθώνονται, αρχίζω απ τον κατώτατο βαθμό (φιάσκο)
και ελπίζω να ανεβούν στον ανώτατο (πρωτάθλημα).
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αρα απο περυσι ειχες προβλεψει και για φετος; τι λες :shock: :roll: ... για πες και κανα τζοκερ μπας και αλλαξω σπιτι,αμαξι,γκομενα... :D

ειπαμε, για να το λεω, θα ειμασταν πανω απο ενας. δλδ δυο. επίσης, όντως: είναι η τριτη γιατι ειναι η δευτερη που στο λεω εγω.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

as i said, δεν αλλάζει κάτι
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το βλεπω. δε χρειαζεται να το πεις.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Μόλις είδα στιγμιότυπα από τη Λεωφόρο.
Ξεκαρδιστικό το πρώτο γκολ, είναι αστείο να συγκριθεί με γκολ Πάμπλο ή Ροναλντίνιο.
Το ότι σηκώνει ο Στιλ το χέρι για άουτ απογειώνει τη φάση.
Ο Ισίδωρος Πρίντεζης, φυσικά, από την πρεμούρα του να κάνει σαν γάτα σε οίστρο σε κάθε γκολ, κάπου είδε "φοβερή έμπνευση"
Ενθαρρυντικότατο το ότι ο βάζελος δεν έκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ κλασική ευκαιρία.
Επίσης, δεν ξέρω αν το πήρατε πρέφα, αλλά δεν δίνεται ένα καθαρό πέναλτι στην Ξάνθη, σε μία ομολογουμένως δύσκολη φάση, πάντως
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Δηλαδη αναφερεσαι στο φετινο καλοκαιρι, οχι στο περυσινο;
Και το θεωρεις φιασκο. Και οχι μονο αυτο αλλα το κανεις και σημαια/υπογραφη, να το υπενθυμιζεις σε καθε αναρτηση σου. Και εισαι οπαδος του ΠΑΟΚ.. οκ.. Οτι νομιζει ο καθ' ενας, να μην σου το χαλαμε...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ε παιδιά, βρείτε κάτι σοβαρότερο ν ασχολείστε που έχετε πάρει το ΠΑΟΚόμετρο και ψυρίζετε το καθετί που διαφωνείτε και μάλιστα πολλές φορές κιόλας
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

sic-4 έγραψε: Και εισαι οπαδος του ΠΑΟΚ.. οκ..
Εσυ τωρα τι θελεις και ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη?

Θες να εχουμε ιστοριες,σβησιματα...κ.λ.π.?

Μια συγνωμη για το απαξιωτικο σχολιο σου,θα βοηθουσε την κατασταση.

Εντιτ Με προλαβες
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

η εναλλακτικα μπορεις να παρεμβαλεις ενα "καλος"
εισαι εσυ καλος ΠΑΟΚτσης δηλαδη
υγ.ειμαι στα τσακ να βαλω κ εγω υπογραφη ,που δεν το εχω κανει ποτε.δεν θα παψω ποτε να απορω πως γινεται να στραβωνουν ολοι εδω μεσα.εγω παντως παιδια ειμαι ο κωνσταντινιδης , γουσταρω γκασεροζες κ οτι κ να μου πειτε στα @@ μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 16 Οκτ 2016, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

αν επιχειρησουμε ομως να παρουμε στα σοβαρα την ...εξηγηση σου... αναφερεις :

αρχίζω απ τον κατώτατο βαθμό (φιάσκο)
και ελπίζω να ανεβούν στον ανώτατο (πρωτάθλημα).

Αντε λοιπον αρχισες απο τον κατωτατο βαθμο (φιασκο). Ηδη ομως εχει περασει ενα μικρο μερος της σαιζον και η ομαδα εχει παρουσιασει καποιο προσωπο. Μπορει αυτο να μην σε ικανοποιει, αλλα δεν το λες και "κατωτατο βαθμο". Ο κατωτατος βαθμος θα ηταν πχ να τρως 5αρες απο Βεροια, Παναιτωλικο και Ξανθη και να παραμενεις στους -3 βαθμους. Κατωτατος! Πιο κατω δεν εχει δηλαδη. Εσυ λοιπον τον ΠΑΟΚ τον βλεπεις ακομα εκει; Στον ΚΑΤΩΤΑΤΟ βαθμο; Ενα φιασκο; Γιατι η πραγματικοτητα δειχνει πως ακομα και παρα τις ασχημες στιγμες που ειχε η ομαδα, παραμενει πλησιεστερα στον ανωτατο βαθμο (στις πρωτες θεσεις βαθμολογικα δηλαδη) παρα στον κατωτατο. Εσυ ομως επιμενεις στο φιασκο. Αλλα η εξηγηση που εδωσες νωριτερα αποδεικνυεται αυτη ενα φιασκο.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sick Bastard έγραψε:Ε παιδιά, βρείτε κάτι σοβαρότερο ν ασχολείστε που έχετε πάρει το ΠΑΟΚόμετρο και ψυρίζετε το καθετί που διαφωνείτε και μάλιστα πολλές φορές κιόλας
οχι ρε φιλε, βολευει η καραμελα με το ΠΑΟΚομετρο αλλα δεν προκειται περι αυτου...
Ψειριζουμε το καθετι; Υπογραφη και σημαια το εκανες οτι ειμαστε ενα φιασκο, δεν θελει και τρελο ψειρισμα, μας το τριβεις στη μουρη σε καθε σου post.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”