Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Καθαρά ποδοσφαιρικά άμα το δούμε μια επένδυση σε παίκτη τύπου Bou ή Willian Jose μπορεί να είναι περισσότερο ελκυστική τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Απλά εγώ θα ήθελα να γίνει και δεύτερη υπέρβαση για έναν αντι Μακ πάντα κινούμενοι γύρω από την ποδοσφαιρική λογική.Για παράδειγμα έναν παίκτη σαν τον Ατσου ή τον Αισάτι.
Το άρθρο πάντως του Paokvoice που αποδεδειγμένα φέτος δείχνει ότι έχει μία κάποια εσωτερική πληροφόρηση δεν μεταφράζεται σε επιλογές τύπου Bou ή Jose.Ο παίκτης που φωτογραφίζεται κατ'εμέ είναι περισσότερο ο Klaas Jan Huntelaar και λιγότερο ο Loic Remy.Βέβαια αναρωτιέμαι για το κατά πόσο μπορούμε να φέρουμε τέτοιους παίκτες τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κινήτρου.Πραγματικά θα μου κάνει τρομερή έκπληξη αν καταφέρουμε να φέρουμε Huntelaar (και θα μου προκαλέσει και ενθουσιασμό σίγουρα) ή ανάλογο όνομα δείγμα ότι τελικά έχουμε αλλάξει επίπεδο σε πρεστίζ.Σκεφτείτε μονάχα τις τέσσερις τελευταίες ομάδες που έπαιξε ο Huntelaar για παράδειγμα...Schalke, Milan, Real Madrid, Ajax.
Το άρθρο πάντως του Paokvoice που αποδεδειγμένα φέτος δείχνει ότι έχει μία κάποια εσωτερική πληροφόρηση δεν μεταφράζεται σε επιλογές τύπου Bou ή Jose.Ο παίκτης που φωτογραφίζεται κατ'εμέ είναι περισσότερο ο Klaas Jan Huntelaar και λιγότερο ο Loic Remy.Βέβαια αναρωτιέμαι για το κατά πόσο μπορούμε να φέρουμε τέτοιους παίκτες τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κινήτρου.Πραγματικά θα μου κάνει τρομερή έκπληξη αν καταφέρουμε να φέρουμε Huntelaar (και θα μου προκαλέσει και ενθουσιασμό σίγουρα) ή ανάλογο όνομα δείγμα ότι τελικά έχουμε αλλάξει επίπεδο σε πρεστίζ.Σκεφτείτε μονάχα τις τέσσερις τελευταίες ομάδες που έπαιξε ο Huntelaar για παράδειγμα...Schalke, Milan, Real Madrid, Ajax.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Σάβ 30 Ιούλ 2016, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οχι ο μπαλοτελι?makispaspartou έγραψε:Καθαρά ποδοσφαιρικά άμα το δούμε μια επένδυση σε παίκτη τύπου Bou ή Willian Jose μπορεί να είναι περισσότερο ελκυστική τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Απλά εγώ θα ήθελα να γίνει και δεύτερη υπέρβαση για έναν αντι Μακ πάντα κινούμενοι γύρω από την ποδοσφαιρική λογική.Για παράδειγμα έναν παίκτη σαν τον Ατσου ή τον Αισάτι.
Το άρθρο πάντως του Paokvoice που αποδεδειγμένα φέτος δείχνει ότι έχει μία κάποια εσωτερική πληροφόρηση δεν μεταφράζεται σε επιλογές τύπου Bou ή Jose.Ο παίκτης που φωτογραφίζεται κατ'εμέ είναι περισσότερο ο Klaas Jan Huntelaar και λιγότερο ο Loic Remy.
ασε που στο αρθρο ελεγε θα κανει μεγαλυτερο μπαμ απο τον μπερμπατοφ
ουτε ο ρεμι ουτε ο χουντελαρ ειναι μεγαλυτερο μπαμ απο τον μπερμπατοφ
παππα πουλανε αυτοι στανταρ η φαλκαο η μπαλοτελι λενε
- Unpsofable78
Η πρωτη σου παραγραφος με εκφραζει απολυτα.makispaspartou έγραψε:Καθαρά ποδοσφαιρικά άμα το δούμε μια επένδυση σε παίκτη τύπου Bou ή Willian Jose μπορεί να είναι περισσότερο ελκυστική τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Απλά εγώ θα ήθελα να γίνει και δεύτερη υπέρβαση για έναν αντι Μακ πάντα κινούμενοι γύρω από την ποδοσφαιρική λογική.Για παράδειγμα έναν παίκτη σαν τον Ατσου ή τον Αισάτι.

-
Μπορεί να εννοούν και Balloteli απλά μου φαίνεται ακόμη πιο δύσκολο να ισχύει για αυτόν άσε που θα υπάρχουν και εξωαγωνιστικοί ενδοιασμοί σε μια τέτοια κίνηση.Ποιος άραγε μπορεί να τον τιθασεύσει???paoktzis έγραψε:ασε που στο αρθρο ελεγε θα κανει μεγαλυτερο μπαμ απο τον μπερμπατοφ
Φυσικά και θα κάνει μεγαλύτερο μπαμ με Huntelaar και Remy.Πρώτον σκέψου ηλικιακά ότι έρχονται ακόμη ενεργοί.Ιδίως ο Remy.Γνώμη μου πάντα.Όσο για τον Huntelaar νομίζω απλά και μόνο το βιογραφικό του είναι ισάξιο έως καλύτερο από του Berbatov.
Ο καθε φαν περσι κ καλυτερα μπορει να ρχεται;
- Kostas_Peraia4
Προταση απο Ελλαδα για Bobadilla,λεει ο μανατζερ του.
- navigator11
- Kostas_Peraia4
Σεντερφορακλα με τα ολα της.Πραγματικο τανκ
-
Μπορεί ο γάβρος να έχει κάνει πρόταση για Bobadilla.Καλός παίκτης αλλά σίγουρα όχι το τόσο εξαιρετικό.
- Scientist@PAOK
Μην φοβάσαι αδερφέ ο ιβάν το κατάλαβε και πλέον δεν επεμβαίνει πουθενά εκτός και αν αφορούν οικονομικά θέματα. Έκανε το κομματι του με τον Μπερπατοφ όπως και εμείς οι οπαδοί...όλοι πάθαμε μάθαμε (πιστεύω η πλειοψηφία) ότι το ποδόσφαιρο αλλάζει, εξελίσεται. Θέλει πλέον τεχνογωσία, διπλωματία και έμπνεσυη. Φυσικά κάποιοι έχουμε μείνει πολύ πίσω...χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω βίντεο με το πως γινόταν οι μεταγραφές το 95tad έγραψε:Διαβάζω παλι οτι όντως ο ΠΑΟΚ διαπραγματευτικε με τον πρώην ποδοσφαιριστή αντεμπαγιορ ...
Και βέβαια τρελενομαι ...
Ελπίζω πρόεδρε να μην ισχύουν οι φήμες οτι για μια ακομα φορα προσπαθείς να κανεις το κομμάτι σου στην πλάτη της ομάδας ...
Η ομαδα δεν θέλει άλλους λαϊκισμούς, δεν θέλει άλλους εντυπωσιασμούς και σίγουρα δεν θέλει άλλους πρώην ποδοσφαιριστές να χαλάνε το κλίμα στα αποδυτήρια ...
Φέρτε ρε σεις ενα φιλόδοξο σεντερ φορ και ας μην ειναι όνομα ...
Ρισκάρετε στην τελική με κάποιον παίχτη απο την Λατινική Αμερική ... Έναν καλύτερο Περειρα ... Τέτοιο παίχτη θελουμε και οχι πρώην παίχτες - λεζάντες ...
https://www.youtube.com/watch?v=xwIyTemfvvc
που κάποιοι παλιάς κοπής αδερφοί σκέφτονται έτσι εν έτη 2016!
Ο Khouma Babacar είναι πολύ καλή περίπτωση. Νομίζω ότι θα έκανε παπάδες στη Λίγκα μας. Η Φιορεντίνα έχει πάρα πολλές επιλογές στην επίθεση και νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να τον δανίσει προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Για απευθείας μεταγραφή νομίζω ότι θα θέλει η Φιορεντίνα από 10Μ και πάνω, αλλά και ο παίκτης αποκλείεται να ενδιαφερθεί
.

-
Όσο διαβάζω για Ντζούτζακ και γάβρο τόσο εύχομαι να γινόταν να τον έκλεβε ο Ιβάν.Τρομερός παίκτης, ηγέτης, θα ήταν ταυτόχρονα κίνηση σπουδαίας ενίσχυσης αλλά και σημαντικότατης επικοινωνιακής νίκης απέναντι στον χοντρό.
- Unpsofable78
Αυτος ειχε περασει καποτε απο το ληκι?Εαν ειναι αυτος δεν μου ειχε γεμισει το ματι τοτε.Ειναι οντως τοσο καλος?Kostas_Peraia4 έγραψε:Σεντερφορακλα με τα ολα της.Πραγματικο τανκ
- GiorgosAtha
Maki δεν έχει να κάνει με σένα... απλά πήρα λαβή από το post σου.makispaspartou έγραψε:... δεύτερη υπέρβαση για έναν αντι Μακ...
Αντι-Mak πήραμε... τον Djalma! Κάποια στιγμή πρέπει να το κατανοήσουμε και να το καταλάβουμε.
Μέχρι και ο Lubos το είπε... εμείς γιατί δεν το απόδεχομαστε?
Οποιοδήποτε άλλο εξτρέμ έρθει θα είναι ποιοτική -και ποσοτική- αναβάθμιση του ρόστερ.
Κάτι το οποίο δεν είναι βασικό θέμα της ομάδας αυτή την στιγμή... αφού τα εξτρέμ είναι μια θέση που είμαστε πολύ καλά και ποιοτικά και ποσοτικά.
Απλά πράγματα... και βέβαια αν κάτσει κάτι καλό αποδεκτό.
ΥΣ. Στο ξαναγράφω... δεν έχει να κάνει με την άποψη σου με την οποία συμφωνώ.
Έχει να κάνει μόνο με την φράση "να αποκτηθεί αντι-Mak" που παίζει πολύ εδώ και σε άλλα site.