ποιος αλγερινος ο μαχρεζtheodorsalonika έγραψε:εαν ερθει ο αλγερινος,που θα ερθει λογικα,θα ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη των τελευταιων ετων...εγω αυτο ξερω!!!!παικτουρα τεραστια!!![]()
![]()
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Ποιος ειναι παλι Αλεγρινος; Δεν τον θελω τον Τζιμπουρ.theodorsalonika έγραψε:εαν ερθει ο αλγερινος,που θα ερθει λογικα,θα ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη των τελευταιων ετων...εγω αυτο ξερω!!!!παικτουρα τεραστια!!![]()
![]()
Ανγκολα εννοεις.
- Kostas_Peraia4
Ο συγκεκριμενος ηταν δανεικος ολη την χρονια απο την Παλερμο και τελικα η Σαμπντορια πληρωσε την ρητρα του.Οποτε....K_geo έγραψε:μακάρι.Metagrafakias έγραψε:Πιθανον θα παιξει και του http://www.transfermarkt.de/emiliano-vi ... eler/24316![]()
Ρε μαγκες γραφει οτι πουληθηκε στη Σαμπντορια για 2,3 εκ ευρω..K_geo έγραψε:μακάρι.Metagrafakias έγραψε:Πιθανον θα παιξει και του http://www.transfermarkt.de/emiliano-vi ... eler/24316![]()
υγ: ποιος αλγερινός;;
- Kostas_Peraia4
Ρε σεις το ερωτημα αλλο ειναι. Γιατι δεν ανακοινωνεται ο Ιμπραιμοβιτς απο την Μαν.Γιου;;;;
Φερτον.
Φερτον.
theodorsalonika έγραψε:εαν ερθει ο αλγερινος,που θα ερθει λογικα,θα ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη των τελευταιων ετων...εγω αυτο ξερω!!!!παικτουρα τεραστια!!![]()
![]()
Αρχισαμε παλιιιιιιιιι...........ελεοςςςςςςς
- Kostas_Peraia4
μπαιρδευτηκε μαλλν με την αγκολα δεν νομιζω να το εννοουσεKostas_Peraia4 έγραψε:Κανεναν Feghouli εννοει...Ημαρτον!!!!
- Kostas_Peraia4
Λες να εννοουσε τον Djalma την μεγαλυτερη μεταγραφη των τελευταιων ετων?
εχουμε ακουσει εδω μεσα αλλα κι αλλαKostas_Peraia4 έγραψε:Λες να εννοουσε τον Djalma την μεγαλυτερη μεταγραφη των τελευταιων ετων?
το μετροσπορ εχει poll στο site του για το ποιοι ποδοσφαιριστες θελει ο κοσμος να μεινουν και ποιοι να φυγουν.
Καποια ποσοστα μου εκαναν εντυπωση οπως π.χ το 75% παραμονης του Γλυκου .Και γω να μεινει ψηφισα,αλλα περιμενα να εχει πολλα απωθημενα ο κοσμος εναντιον του
Καποια ποσοστα μου εκαναν εντυπωση οπως π.χ το 75% παραμονης του Γλυκου .Και γω να μεινει ψηφισα,αλλα περιμενα να εχει πολλα απωθημενα ο κοσμος εναντιον του
- theodorsalonika
Kostas_Peraia4 έγραψε:Λες να εννοουσε τον Djalma την μεγαλυτερη μεταγραφη των τελευταιων ετων?
αγκολα γ@@ω την φαση μου!!!
ζητω ταπεινα συγνωμη!!
- anekfrastos
Μπουσαϊντί:
Για το αν ο Σάχοφ μοιάζει με τον Ίβιτς: Χαίρομαι που ο Ίβιτς είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ, που ένα κομμάτι της ομάδας συμμετέχει σε αυτή και την βοηθάει. Ο Ίβιτς ήταν ένας παίκτης που σκόραρε και που είχε τη δυνατότητα να αντέχει την πίεση. Ήταν τεχνίτης και μπορούσε να αντέχει την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ. Ο Σάκχοφ δεν είναι ίσως τόσο γρήγορος, είναι τεχνίτης και καλός παίκτης που μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι, αλλά θέλει χρόνο να προσαρμοστεί σε μία ομάδα με μεγάλη πίεση, όπως ο ΠΑΟΚ. Θέλει έναν καιρό αρχικά για να προσαρμοστεί.

Για το αν ο Σάχοφ μοιάζει με τον Ίβιτς: Χαίρομαι που ο Ίβιτς είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ, που ένα κομμάτι της ομάδας συμμετέχει σε αυτή και την βοηθάει. Ο Ίβιτς ήταν ένας παίκτης που σκόραρε και που είχε τη δυνατότητα να αντέχει την πίεση. Ήταν τεχνίτης και μπορούσε να αντέχει την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ. Ο Σάκχοφ δεν είναι ίσως τόσο γρήγορος, είναι τεχνίτης και καλός παίκτης που μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι, αλλά θέλει χρόνο να προσαρμοστεί σε μία ομάδα με μεγάλη πίεση, όπως ο ΠΑΟΚ. Θέλει έναν καιρό αρχικά για να προσαρμοστεί.