14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από barlow4 »

kataramenos5 έγραψε:
barlow4 έγραψε:γιατι στη θεση του κ με το συμβολαιο του θα μπορουσε να ειναι ενας καλυτερος και νεοτερος.
Γιατι δε το συνεχίζουμε τοτε στο τοπικ του Στοχ? :roll: Ποσα εβαλε αυτός είπαμε?Αδιάφορο το αν νοιώθει δε νοιώθει.Σημασια έχει να τα βάζει.Σαφώς φέτος δεν ειναι σε καλή κατάσταση αλλα μήπως και να τανε δε θα τ ακουγε πάλι?Τελος παντων στη πλάκα το ρίξαμε να ξεχαστούμε πάλι σε διαξιφισμούς καταλήγουμε.Μεχρι κι ο Dimg4 κουράστηκε πλέον.
Ο στοχ δεν εχει συμβολαιο μεχρι το 17.δε μας αρεσε , το καλοκαιρι φευγει.ο σαλπιγωιδης υπεγραψε κλειστο συμβολαιο ως το 17 με το ονομα κ οχι με την αξια.κ στην τελικη περνανε τα χρονια.λες φετος στα 33 δεν ειναι καλα.του χρονου στα 34 θα ειναι?δεν ειπα κατα τα αλλα τιποτα υποτιμητικο.ειπα οτι ειναι για παγκο μονο.κ παλι οχι μονιμα.υπαρχει κ ενας κουλουρης που περιμενει.κ χρειαζονται πολυ καλυτεροι παικτες για να πετυχεις στοχους.
Οσο για την αποψη οτι ειναι παικτης μας κ δεν πρεπει να δεχεται αρνητικη κριτικη εγω απλα διαφωνω.ολοι κρινονται κ οχι μετα Χριστον.το ονομα του κ η αγαπη που δειχνει μεγαλη μεριδα του κοσμου κ του προεδρου τον κρατανε στην ομαδα κ οχι η ποδοσφαιρικη του ικανοτητα.που ναι μεν καποτε υπηρχε κ ηταν μεγαλη αλλα πλεον μας τελειωσε κ περιμενουμε τις εκλαμψεις του.τιποτα περιεργο δε λεω.αν αυριο υπογραψει ο στοχ μεχρι το 17 με κλειστο συμβολαιο τα ιδια θα λεω.εκτος αν βελτιωθει αισθητα μιας κ λογω ηλικιας υπαρχει τετοιο ενδεχομενο.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Τώρα θα φυτιλιάσω λίγο έτσι για να ανάψουνε τα αίματα.......Ο Σάλπι μας τελειώσε στα 33 ενώ ο Πάμπλο στα 36 είχε άλλα τρία χρόνια χαλαρά. Ας όψεται ο σπυριάρης που τον έκαψε βάζοντας τον να παίξει με την Άνω Ραχούλα, ο Λάμπρος που δεν τον έβαζε καθόλου και ο Πανόπουλος ο φονιάς που τον έδιωξε........ήμαρτον.

:pano:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Κανενα φυτιλιασμα.απλα τσουβαλιαζεις.κανεις δεν ειπε οτι ο γκαρσια ειχε αλλα τρια χρονια.ο κοσμος για το γκαρσια ηθελε φετος να ειναι στην ομαδα κ να κλεισει την καριερα του στον ΠΑΟΚ με ψηλα το κεφαλι κ ως σημαντικο μελος της.οχι να τον βαζεις οπου ναναι σε αγωνες κυπελου με γ εθνικης ομαδες κ μετα τρεις μηνες εκτος αποστολων.αυτο κ στο σαλπιγγιδη να γινοταν το ιδιο θα ελεγα.αδικο για τον οποιονδηποτε προσεφερε θα ηταν.εσυ βρισκεις καμια [quote][/quote]ομοιοτητα στη συμπεριφορα που ειχε η ομαδα αναμεσα στους δυο παικτες?στο σαλπιγγιδη ως τωρα φερεται καθως πρεπει κ ακομα καλυτερα κ ο γκαρσια απο τη μια φουλ σεζον ηρθε στην επομενη ως ψοφαλογο κ μ@αλακας που δεν τον ενδιεφερε το καλο της ομαδας κ κοιτουσε μονο την παρτη του.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
barlow4 έγραψε:γιατι στη θεση του κ με το συμβολαιο του θα μπορουσε να ειναι ενας καλυτερος και νεοτερος.
Γιατι δε το συνεχίζουμε τοτε στο τοπικ του Στοχ? :roll: Ποσα εβαλε αυτός είπαμε?Αδιάφορο το αν νοιώθει δε νοιώθει.Σημασια έχει να τα βάζει.Σαφώς φέτος δεν ειναι σε καλή κατάσταση αλλα μήπως και να τανε δε θα τ ακουγε πάλι?Τελος παντων στη πλάκα το ρίξαμε να ξεχαστούμε πάλι σε διαξιφισμούς καταλήγουμε.Μεχρι κι ο Dimg4 κουράστηκε πλέον.
Ο στοχ δεν εχει συμβολαιο μεχρι το 17.δε μας αρεσε , το καλοκαιρι φευγει.ο σαλπιγωιδης υπεγραψε κλειστο συμβολαιο ως το 17 με το ονομα κ οχι με την αξια.κ στην τελικη περνανε τα χρονια.λες φετος στα 33 δεν ειναι καλα.του χρονου στα 34 θα ειναι?δεν ειπα κατα τα αλλα τιποτα υποτιμητικο.ειπα οτι ειναι για παγκο μονο.κ παλι οχι μονιμα.υπαρχει κ ενας κουλουρης που περιμενει.κ χρειαζονται πολυ καλυτεροι παικτες για να πετυχεις στοχους.
Οσο για την αποψη οτι ειναι παικτης μας κ δεν πρεπει να δεχεται αρνητικη κριτικη εγω απλα διαφωνω.ολοι κρινονται κ οχι μετα Χριστον.το ονομα του κ η αγαπη που δειχνει μεγαλη μεριδα του κοσμου κ του προεδρου τον κρατανε στην ομαδα κ οχι η ποδοσφαιρικη του ικανοτητα.που ναι μεν καποτε υπηρχε κ ηταν μεγαλη αλλα πλεον μας τελειωσε κ περιμενουμε τις εκλαμψεις του.τιποτα περιεργο δε λεω.αν αυριο υπογραψει ο στοχ μεχρι το 17 με κλειστο συμβολαιο τα ιδια θα λεω.εκτος αν βελτιωθει αισθητα μιας κ λογω ηλικιας υπαρχει τετοιο ενδεχομενο.
Κένι, ώρες ώρες, θέλω να τα φτιάξουμε και να καθόμαστε μαζί στην παραλία κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μα δεν τα λεω εκτακτα ωρες ωρες..που να εβαζα κ εμοτικονς.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sick Bastard έγραψε:Κένι, ώρες ώρες, θέλω να τα φτιάξουμε και να καθόμαστε μαζί στην παραλία κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα.
Να πω ότι δεν σας έχω φανταστεί;
Ψέματα θα 'ναι! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

barlow4 έγραψε: Ο στοχ δεν εχει συμβολαιο μεχρι το 17.δε μας αρεσε , το καλοκαιρι φευγει.ο σαλπιγωιδης υπεγραψε κλειστο συμβολαιο ως το 17 με το ονομα κ οχι με την αξια.κ στην τελικη περνανε τα χρονια.λες φετος στα 33 δεν ειναι καλα.του χρονου στα 34 θα ειναι?δεν ειπα κατα τα αλλα τιποτα υποτιμητικο.ειπα οτι ειναι για παγκο μονο.κ παλι οχι μονιμα.υπαρχει κ ενας κουλουρης που περιμενει.κ χρειαζονται πολυ καλυτεροι παικτες για να πετυχεις στοχους.
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα ΕΤΣΙ οπως τα γράφεις(λαμπρό επαγγελματικό μέλλον προβλέπω :mrgreen: ).Με τα "αμπαλος"," τελειωμένος" ,"πρωην παίκτης" κλπ διαφωνώ .Αυτο δεν ειναι απλα αρνητική κριτική. Παρόμοια σχόλια δε διαβασα στο τόπικ του σλοβάκου που σέρνεται ολόκληρη χρονιά και γι αυτό το ανέφερα δε πήγαινε προσωπικά .Οσο για το συμβόλαιο θέμα Ιβαν και των συμβούλων του.Εσένα που αξίζεις πχ 100, αν ερχόταν ενας παλαβός και σου έλεγε σε θέλω με 150 θα λεγες όχι?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sick Bastard έγραψε:Κένι, ώρες ώρες, θέλω να τα φτιάξουμε και να καθόμαστε μαζί στην παραλία κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα.
Κι ο danni με το guardian και δυο κιθάρες να τραγουδάν το "Αστα τα μαλάκια σου ανακατωμένα.." (ως μπηχτή φυσικά)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

cellophan έγραψε:Τώρα θα φυτιλιάσω λίγο έτσι για να ανάψουνε τα αίματα.......Ο Σάλπι μας τελειώσε στα 33 ενώ ο Πάμπλο στα 36 είχε άλλα τρία χρόνια χαλαρά. Ας όψεται ο σπυριάρης που τον έκαψε βάζοντας τον να παίξει με την Άνω Ραχούλα, ο Λάμπρος που δεν τον έβαζε καθόλου και ο Πανόπουλος ο φονιάς που τον έδιωξε........ήμαρτον.

γιατι συγκρινεις ανομοια πραγματα και τζαμπα εκθετεις προσωπα και πραγματα.
ο σαλπι εκανε καριερα με βασικο του οπλο εκρηξη-ταχυτητα-δυναμη.χαθηκαν αυτα χαθηκε και ο παικτης

ο γκαρσια ποτε το δυνατο του σημειο δεν ηταν τα φυσικαλ.ηταν ενας παικτης με απιστευτη τεχνικη για την θεση που αγωνιζονταν και τεραστια οξυδερκια στο παιχνιδι του.
δυστυχως ο δουρειος ιππος που βαλαμε στην Τουμπα ειχε ως πρωτο στοχο τον γκαρσια και τα καταφερε.απο κει και περα ολα τ αλλα ειναι απλα για να χαμε να λεγαμε
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

[/quote]
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα ΕΤΣΙ οπως τα γράφεις(λαμπρό επαγγελματικό μέλλον προβλέπω :mrgreen: ).Με τα "αμπαλος"," τελειωμένος" ,"πρωην παίκτης" κλπ διαφωνώ .Αυτο δεν ειναι απλα αρνητική κριτική. Παρόμοια σχόλια δε διαβασα στο τόπικ του σλοβάκου που σέρνεται ολόκληρη χρονιά και γι αυτό το ανέφερα δε πήγαινε προσωπικά .Οσο για το συμβόλαιο θέμα Ιβαν και των συμβούλων του.Εσένα που αξίζεις πχ 100, αν ερχόταν ενας παλαβός και σου έλεγε σε θέλω με 150 θα λεγες όχι?[/quote]
Για το συμβολαιο καλα κανει κ το παιρνει.ουτε εγω θα ελεγα οχι κ ουτε πολυμιλαω για συμβολαια πλεον.αλλος πληρωνει.το μονο που λεω ειναι το συμβολαιο του κ τη θεση του στο ροστερ καλυτερα να τα ειχε ενας καλυτερος κ νεοτερος.
Οσο για το στοχ ρε φιλε αστο.δεν ειναι καλο παραδειγμα.ειδες κανεναν να λεει κατω τα χερια απο το στοχ που εβγαλε ασιστ σε κρισιμο παιχνιδι πριν 6 μηνες κ λοιπα επιχειρηματα του ερωτα?ολοι συμφωνουμε για στοχ.κ αν δεν αλλαξει δραματικα θα φυγει.δε θα ανανεωσει κλειστα για 5 χρονια.πολλα παιρνει για αυτα που κανει ως τωρα.
Για το στοχ ολοι συμφωνουμε οτι για μεγαλο διαστημα ηταν μαυρη τρυπα.για το σαλπιγγιδη εδω κ 4 χρονια τρωγομαστε για να αποδειξουμε αν αντιστοιχες πανω κατω εμφανισεις ειναι καλες η κακες.ε κακες ειναι πως να το κανουμε.αν ειναι κακες για τον εναν ειναι κ για τον αλλο.κ για να σε τσιγκλισω λιγο αν ελεγα ξερα οτι ο σαλπιγγιδης πλεον σερνεται δε θα το θεωρουσες εμπαθεια?για το στοχ το ειπες ομως.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

guardian4 έγραψε:Ναι barlow εξεπλαγειν που ειδα αυτη σου την τοποθετηση(οτι ο σαλπιγγιδης μπορει να διδαξει ΠΑΟΚ).

Επισης θα ηθελα να τοποθετηθω για το "πανηγυρι" των τελευταιων σελιδων. Εγω οσα εγραψα τα εγραψα υπερβαλλωντας και θελωντας να καυστηριασω την αδικη κριτικη που του γινεται. Πιστευω πως ο ποδοσφαιριστης δημητρης σαλπιγγιδης εχει πολλα να προσφερει στην ομαδα μας, στον ΠΑΟΚ των ονειρων μας. Ηταν βαρομετρο για να ερθουν πολλοι ποδοσφαιριστες που γουσταρουν ΠΑΟΚ,και τους βλεπουμε σημερα στο χορταρι της Τουμπας και τους χαιρομαστε, οπως σπυροπουλος, κατσουρανης, τζιολης(αν και ειναι μακρυα μας), νινης, και αν δεν στηνοταν αυτος ο μεγαλος ξεσηκωμος απο πολλους γραφικους, σημερα, ισως ειχαμε και τον βυντρα, τον καρνεζη,τον αδικημενο λαζαρο, αλλα ισως και να ειχαμε την τυχη, να δουμε στον ΠΑΟΚ ακομα και το διδυμο που βλεπουμε και στην εθνικη μας, τον Φανη με τον δημητρη. Αν παντα λεω δεν στηνοταν αυτος ο ξεσηκωμος απο διαφορα κυκλωματα που δεν θελουν τον ΠΑΟΚ μεγαλο, και άλλα, που βαζουν τον εγωισμο τους πανω απο τον συλλογο.
Ο σαλπιγγιδης βγαζει στο γηπεδο αυτο το στυλ της ελληνορωμαικης παλης,που πηγαινε απο μικρος, ματωνοντας τη φανελα με τον δικεφαλο στο στηθος και προκαλωντας ταυτοχρονα πονοκεφαλο στις αντιπαλες αμυνες. Το οτι τιποτα σε αυτον δεν ξεχωριζει, εννοωντας οτι ολα του τα προσοντα ειναι ισαξια, προκαλει συγχυση στους αμυντικους γιατι δεν ξερουν τι θα πρωτοχρησιμοποιησει για να τρυπησει την αμυνα. Θεωρω, πως παρα την αφορητη ψυχολογικη πιεση που του ασκειται ολα αυτα τα χρονια εχει δειξει αξιοσημειωτη βελτιωση απο την μερα που ηρθε,ταυτοχρονα βεβαια με την μεγαλη προσφορα του,προσφεροντας στους φιλαθλους του συλλογου γκολ και θεαμα, αλλα και αμειωτο παθος. Μονο αυτος ξερει πως συγκρατα τα νευρα του, και δεν "γκρεμιζει" καναν αντιπαλο με τις τεχνικες που ξερει. Μπορει ο επαγγελματισμος του να μην τον συγκρατισει, το ηθος ομως που τον διακρινει, καθως και η ατοφια αγαπη του για τον συλλογο τον ηρεμει και ετσι γλιτωνουν και οι αντιπαλοι τα χειροτερα. Ειμασταν ολοι μαρτυρες, οταν αθελα του, τραυματησε ενα αλλο ανθρωπο, σε μια ατυχη σιγμη , οπου τα αντανακλαστικα του και η εμπειρια του στην ελληνορωμαικη, σε μια αστραπιαια μονομαχια οδηγησε εξω τον αντιπαλο, τραυματια σε φοριο, στο παγωμενο ζαγκρεμπ.
Πολλοι γραφικοι λενε οτι πηδηξε την τελευταια στιγμη απο το καραβι που βουλιαζε που λεγεται παναθηναικος, και ηρθε σε μας, ωστοσο αυτοι που τον ξερουν καλυτερα εχουν να πουν οτι ο σαλπιγγιδης, κατι τετοια καραβια λιμανια αεροδρομια η δεν ξερω γω τι αλλο,τα καταπινει αμασητα, αλλα εχει μονο μια ιθακη, την Τουμπα. Ο δημητρης οταν ηρθε στον ΠΑΟΚ δεν ηθελε να πληρωθει. Σε μια χαρακτηριστικη συνομηλια με τον Θεόδωρο,φερεται να ειπε, παρτα λεφτα σου Θοδωρη, βοηθα τον ΠΑΟΚ, θυμιζοντας τον Φουντουκιδη με τον Παντελακη. Ο Θοδωρης ομως επεμεινε, και του ειπε οτι δεν φευγει αν δεν πληρωθει και οτι οι αλλοι παικτες θα νοιωσουν ασχημα που κραταν τα λεφτα και καπως ετσι λυγισε.
Δυστυχως πιστευω οτι μετα το μουντιαλ δεν θα μπορουμε πλεον να τον κρατησουμε οσο και αν θελει και ο ιδιος να μεινει, αφου ειμαστε ακομα ομηροι των χρεων μας, και η πωληση του δημητρη, οσο ψυχρο και αν ακουγεται σε πολλους απο μας η λέξη "πωληση" για τον ανθρωπο δημητρη, θα σβησει κομματι απο τα χρεη,ουτως ωστε να ελευθερωθει και ο ιβαν και να ενισχυσει την ομαδα οικονομικα αλλα και με παικτες.Ισως οχι τοσο καλους αλλα η ομαδα θα ειναι πιο "ζυγισμενη".(Χωρις να θελω να θειξω τους υπολοιπους ποδοσφαιριστες μας, αλλα ειναι αρετη να αναγνωριζουμε την ανωτεροτητα του αλλου και τουτεστιν να βελτιωνομαστε για να τον φτασουμε)
Επισης πρεπει επιτελους να αφησουμε τον ΑΕΤΟ δημητρη σαλπιγγιδη να πεταξει, χωρις να τον κραταμε πλεον ομηρο της μεγαλης του αγαπης και καψουρας. Ετσι και αλλιως μπορει να γυρισει καποια στιγμη και αν δεν θελει να γινει προπονητης, αφου ειναι γεννημα θρεμα ΠΑΟΚ, εχει ζησει τον ΠΑΟΚ στα πετρινα χρονια , αλλα και στα σημερινα του, εχει δει πλεον τα λαθη που εκανε ο θεοδωρος και ο ζησης , αρα θα μπορουσε να μπει στην διοικηση, και γιατι οχι και προεδρος στην ομαδα, πλαι πλαι με αλλα ΠΑΟΚτσακια, οπως ο λουκας, που αποφευγοντας πλεον τα λαθη του παρελθοντος θα οδηγησουν τον συλλογο εκει που του αξιζει.

Με μενα που ακριβως διαφωνειτε δηλαδη? Αναφερομαι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε dani, barlow, sick bastard, marley,dimbar, sera, και kranato.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Δευ 31 Μαρ 2014, 13:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Barlow & Despe η σύγκριση είναι αναπόφευκτη όταν ονομάζεις κάποιον 'σημαία' μιας ομάδας και σίγουρα δεν έχει ξεκινήσει από εμένα. Σε παλαιότερα posts έχω δηλώσει πως αν σώνει και ντε πρέπει κάποιος να ονομαστεί σημαία του ΠΑΟΚ για μένα δεν είναι ο Γκαρσία αλλά ο Σάλπι, πράγμα στο οποίο προφανώς διαφωνούμε. Από την άλλη σε θέματα συμπεριφοράς προπονητών και διοίκησης απέναντι στον Γκαρσία, θα πρέπει κανείς να αναλογιστεί πως σε μια σχέση παίζουν ρόλο και τα δύο εμπλεκόμενα μέρη. Σε αυτό το κομμάτι εγώ προφανώς είμαι με το θεριό και όχι με το Γιάννη, αλλά πάλι αυτή είναι ολόδικη μου άποψη. Κανείς δε ξέρει τα πράγματα από πρώτο χέρι και ας το αφήσουμε εδώ.

Την Τετάρτη θα είμαι Καραισκάκη ανάμεσα σε γαύρους με κουκούλα και σιγαστήρα, οπότε wish me luck μη γίνει καμιά στραβή και βάλουμε γκολ, γιατί να κρατηθώ ούτε συζήτηση.

marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Π.Α.Ο.Κ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Δευ 31 Μαρ 2014, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

cellophan έγραψε:Barlow & Despe η σύγκριση είναι αναπόφευκτη όταν ονομάζεις κάποιον 'σημαία' μιας ομάδας και σίγουρα δεν έχει ξεκινήσει από εμένα. Σε παλαιότερα posts έχω δηλώσει πως αν σώνει και ντε πρέπει κάποιος να ονομαστεί σημαία του ΠΑΟΚ για μένα δεν είναι ο Γκαρσία αλλά ο Σάλπι, πράγμα στο οποίο προφανώς διαφωνούμε. Από την άλλη σε θέματα συμπεριφοράς προπονητών και διοίκησης απέναντι στον Γκαρσία, θα πρέπει κανείς να αναλογιστεί πως σε μια σχέση παίζουν ρόλο και τα δύο εμπλεκόμενα μέρη. Σε αυτό το κομμάτι εγώ προφανώς είμαι με το θεριό και όχι με το Γιάννη, αλλά πάλι αυτή είναι ολόδικη μου άποψη. Κανείς δε ξέρει τα πράγματα από πρώτο χέρι και ας το αφήσουμε εδώ.

Την Τετάρτη θα είμαι Καραισκάκη ανάμεσα σε γαύρους με κουκούλα και σιγαστήρα, οπότε wish me luck μη γίνει καμιά στραβή και βάλουμε γκολ, γιατί να κρατηθώ ούτε συζήτηση.

φυσικα και διαφωνουμε καθως σημαια του ΠΑΟΚ ειναι μια και εχει πανω της τον δικεφαλο αετο ;)
οσο γι αυτο πουε γραψα οτι ο δουρειος ιππος κατεστρεψε τον παικτη,σαφως και ανφερομουν στις τρεις διαδοχικες θλασεις που υπεστη ο παικτης λογο των ενεργειων του τοτε ΄΄προπονητη :lol: ΄΄
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

:lol: :lol: :lol:

γκάρντιαν έχω κάνει φέτες

κατ, μπας και ζηλεύεις τη φάση με την κιθάρα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”