Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από gika »

DimisK έγραψε:Η μόνη λύση εάν δεν έρθει επενδυτής είναι ο ΠΑΟΚ να επενδύσει στα δικά του παιδιά, τα οποία θα πλαισιώσουν 6-7 έμπειροι παίκτες. Η νέα γενιά της ομάδας μας είναι πολύ καλή και δείχνει το δρόμο...
Ο ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ προπονητής μας το είπε.
Η ομάδα έβγαλε τον Σταφυλίδη. Και έχει σκοπό να βγάλει άλλους 2 παίκτες μέχρι το καλοκαίρι. Μάλιστα είπε ότι με την φυγή Αρίας ανοίγει ο δρόμος στον Παναγιωτούδη.
Άλλο όμως το δουλεύω σε ένα πλάνο για να βγάζω μικρούς, κι άλλο το παίρνω 14 μικρούς βάζω και 7 μεγάλους και όλα καλά.
Δεν γίνονται έτσι, αυτά.

Με τις απομακρύνσεις όλων αυτών των παικταράδων καις και τους πιτσιρικάδες.
Είναι σαν να διώχνεις τον δάσκαλο.
Και να ρίχνεις το μαθητή που ακόμα δεν έχει μάθει τα βασικά στην αρένα με τα λιοντάρια.
Θα επωμιστούν το βάρος του πρωταθλητισμού τα 17χρονα;;
Δεν γίνονται αυτά!!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε: Λυπάμαι και για εμάς που δεν σταθήκαμε στο ύψος μας τα 4,5 αυτά χρόνια.Και δεν μιλάω μόνο για οικονομική βοήθεια,εκεί έγινε το κατα δύναμην.
Αλλού γίνανε τα λάθη μας/τους.

το οικονομικο κατα δυναμη σημαινει πολλες θυσιες φιλε.
Αστο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Παρ 30 Δεκ 2011, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Κοίτα Sera
αν δεν είχε γυρίσει πίσω ο Ζήσης που ακούω σήμερα πρώτη φορά από τότε που γύρισε και
αν δεν είχα δει τον Ζαγοράκη του τελευταίου διαστήματος (τον βλέπω αλλαγμένο και συνειδητοποιημένο) θα ήμουν εντελώς απαισιόδοξος όπως και εσύ ...

το τι θα κάνει ο υπόλοιπος κόσμος δεν το ξέρω ....
εγώ και όλος ο κύκλος παοκτσήδων που γνωρίζω είναι και παραμένουν πολύ θερμοί ...
όταν γίνονταν οι παλινωδίες με Ζήση, Ζαγόρ, Βιολίδη κλπ είχε κλονιστεί το σύστημα ... κάθε μέρα πλακωνόμασταν ..

αν βλέπω παοκτσήδες σαν και εσένα και σαν τον Guardian να είστε απαισιόδοξοι τότε κλονίζεται η αισιοδοξία μου αλλά δεν μπορώ να μην σου πω ότι τους πιστεύω ακόμα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ... !!!

Αυτό λέει η εμπειρία μου ...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

tad μην απογοητευεσαι.υπαρχουν αρκετοι που θα στηριξουν.ισως σταματησει και η μοδα ΠΑΟΚ που εμφανιστηκε απο το '08 και μετα.
Άβαταρ μέλους
guardian4

ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ. ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, ΑΣ ΜΗ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΥΡΩΠΗ.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

uinited we stand
divided we fall.

Θέλει ψυχραιμία απ όλους.

Πρέπει να κατανοήσουν όλοι ότι αυτό που πάει να γίνει είναι η τελευταία μας ελπίδα.
Για όλους. Από τον πιο ταπεινό φίλαθλο μέχρι τον Ζαγοράκη.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

guardian4 έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε: Λυπάμαι και για εμάς που δεν σταθήκαμε στο ύψος μας τα 4,5 αυτά χρόνια.Και δεν μιλάω μόνο για οικονομική βοήθεια,εκεί έγινε το κατα δύναμην.
Αλλού γίνανε τα λάθη μας/τους.

το οικονομικο κατα δυναμη σημαινει πολλες θυσιες φιλε.
Αστο.

Να πάω να δώσω το μηνιάτικο στον Ζαγόρ δλδ ? Αυτό είναι θυσία για σένα?
4 χρόνια διαρκείας ,μεμονομένα εισιτήρια,μπουτίκ,πούμα,μετοχές,αυξήσεις ΜΚ, μηνύματα,εμεμες και τζιπιες . Τι άλλο να κάνει ο ρημάδις ο κόσμος ? Να οργανώσει έρανο? Και αυτό ο κόσμος?
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

tad έγραψε:εγώ και όλος ο κύκλος παοκτσήδων που γνωρίζω είναι και παραμένουν πολύ θερμοί
Μαζί σας κι εγω! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Ο κόσμος καίγεται και μ**νί ξυρίζεται.

ΖΗΣΑΚΟ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ???
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

παει ο κοντρερας,παει ο βιερι,παει ο σαλπι,παει ο βιτολο..ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!ΜΠΡΑΒΟ!
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Είπε όχι.
Ηρέμησε.
Άβαταρ μέλους
guardian4

tad έγραψε:Κοίτα Sera
αν δεν είχε γυρίσει πίσω ο Ζήσης που ακούω σήμερα πρώτη φορά από τότε που γύρισε και
αν δεν είχα δει τον Ζαγοράκη του τελευταίου διαστήματος (τον βλέπω αλλαγμένο και συνειδητοποιημένο) θα ήμουν εντελώς απαισιόδοξος όπως και εσύ ...

το τι θα κάνει ο υπόλοιπος κόσμος δεν το ξέρω ....
εγώ και όλος ο κύκλος παοκτσήδων που γνωρίζω είναι και παραμένουν πολύ θερμοί ...
όταν γίνονταν οι παλινωδίες με Ζήση, Ζαγόρ, Βιολίδη κλπ είχε κλονιστεί το σύστημα ... κάθε μέρα πλακωνόμασταν ..

αν βλέπω παοκτσήδες σαν και εσένα και σαν τον Guardian να είστε απαισιόδοξοι τότε κλονίζεται η αισιοδοξία μου αλλά δεν μπορώ να μην σου πω ότι τους πιστεύω ακόμα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ... !!!

Αυτό λέει η εμπειρία μου ...
Αδερφε, το προβλημα μου δεν ειναι οι δυσμενεις συνθηκες που αντιμετωπιζουμε, αλλα η εμπιστοσυνη που εδειξα και τα ονειρα που μου ειπαν να κανω.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Συνεντευξη τραγωδια!!! :redcard:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν ξερω κατα ποσο η συγκεκριμενη διοικηση αξιζει δευτερης ευκαιριας βαση αποτελεσματος εγω αυτο λεω...γιατι εχουν γινει εγκληματα 3 χρονια τωρα...αν δεν λεγονταν ζαγορακης και βρυζας ολοι ξερουμε τι θα γινοταν...

υγ ταντ,λεφι το θεμα δεν ειμαστε εγω και εσυ ουτε η μοδα...το να ειμαστε 5000-10000 στο γηπεδο και να παλευουμε 3-5 τι να το κανουμε???μια απο τα ιδια...αν αυτο θελουμε τοτε οκ...

υγ2 σημερα απλα ηταν και το επισημο γκρεμισμα του οικοδομηματος των 2 σοβαρων χρονων της διοικησης..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 30 Δεκ 2011, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Με τις υγείες σας απανταχού αδέρφια !! :nairepaok: :x
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”