Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
slidar

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από slidar »

Το θυμάμαι ως μια κίνηση δικιά μου. Δεν μπορώ να πω ότι ήξερα ότι θα το βάλω. Απλά στο προηγούμενο παιχνίδι της σειράς στο ΣΕΦ θα μπορούσα να σουτάρω, αλλά αποφάσισα τότε να δώσω πάσα. Κι είχα πει μέσα μου ότι ως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας ότι έπρεπε να πάρω τη φάση πάνω μου. Σημασία έχει ότι ο καλύτερα προετοιμασμένος παίκτης έχει περισσότερες πιθανότητες να το βάλει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παίζει ρόλο κι η τύχη. ..

Μεγαλος πετζα στογιακοβιτς ...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

οριστικά με γαύρο στα playoffs. τρέμετε λαίμαι...

PS: 4ο το ρέθυμνο και τρίτη η ρόδος...
PS2: christmas 23 πόντοι, 6 rebounds και 12 ασσιστ...
PS3: αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά,το άλλο ζευγάρι συμπολίτης-βάζελος. άντε να δούμε ποιός θα φάει πιο πολλά...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Κλείνει Γκρέι η Καβάλα!

Η Καβάλα έψαχνε τον αντικαταστάτη του Μάικ Τέιλορ εν όψει των πλέι οφ και τον βρήκε στο πρόσωπο ενός πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο Τζάστιν Γκρέι, θα ενισχύσει τους Καβαλιώτες στις μάχες με τον Κολοσσό, αποδεικνύοντας ότι η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα τα δώσει όλα για το κάτι παραπάνω.
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... avala.html
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μπλεξίματα Άρη με Ταπούτο

Μέσω... δικαστηρίων θα διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλονται απ' την ΚΑΕ Άρης ο Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος έχει λαμβάνειν περισσότερα από 80.000 ευρώ.

Ο 30χρονος φόργουορντ των «κιτρίνων» εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του να προχωρήσει σε αίτημα διαταγής πληρωμής, επιταγής ύψους 25.000 ευρώ. Ο λόγος δεν είναι άλλος απ' το γεγονός πως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης του οφείλει χρήματα απ' την περσινή κιόλας περίοδο, ένα ποσό που φτάνει στις 30.000 ευρώ, καθώς επίσης και 54.000 ευρώ ακόμα απ' την φετινή σεζόν.

Με την υπομονή του να έχει εξαντληθεί, προέβη σ' αυτή την κίνηση ώστε να διασφαλίσει τα χρήματά του, την στιγμή που απ' την ΚΑΕ Άρης κανείς δεν τον διαβεβαίωνε για την εξόφλησή του.

http://www.gazzetta.gr/a1-andron/articl ... me-tapoyto

Τους εφυγε κι ο Τσαλδαρης!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Πιερικός: αιχμές Γαλάνη

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Πιερικού Αρχέλαου για τον υποβιβασμό στη Β' Εθνική. Μετά την ήττα από την Κηφισιά, ο κόουτς της ομάδας, Δημήτρης Γαλάνης, άφησε αιχμές.
http://basketplus.gr/index.php?option=c ... Itemid=121

πείτε μου οτι ο υποβιβασθείς Δημήτρης Γαλάνης του Πιερικού δεν είναι ο ίδιος Γαλάνης του Πιερικού που είναι υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Άμα πάρουμε τον Γαλάνη ,θα αφήσω τα μαλλιά μου σαν του Γαλατσόπουλου.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ρε μην ταραζεστε απλη συνονυμια ομαδας και προσωπων ειναι... :mrgreen:

:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αξια πρωταθλητης ο γαβρος νομιζω...

και αρκετα ελληνακια....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Να το βάλουνε στον κώλο τους και να μην μπορούνε να το ξεσφηνώσουνε οι μπαγλαμάδες.
Άξιος και γάβρος στην ίδια πρόταση δεν υπάρχουν ΠΟΤΕ.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Αγωνιστικά το πήρανε πανάξια νομίζω. Απλώς μαζί με τους βάζελους έχουν καταφέρει να δυναστεύουν στο ελληνικό μπάσκετ και ουσιαστικά να παίζουν μόνοι τους.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Έπρεπε να αποσυρθεί ο Πέτζα για να σπάσει η κατάρα κουφάλες λωκόγαυροι
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Ο Σπανουλης ειναι σε τρομερη φορμα.Ελπιζω να παιξει ετσι και με τη γαλανολευκη στο Λονδινο.
Οσον αφορα το γαυρο εχω να πω οτι ειναι ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
τελικα επιασαν τοπο οι επι σειρα ετων λεηλατησεις και αφαιμαξεις των υπολοιπων ομαδων, η αλογιστη σπαταλη χρηματων , τα παιχνιδια εξουσιας και οι επιθετικες πολιτικες στην αγορα παικτων, η παντελης ελλειψη πλανου και αναγκης τηρησης fair play κτλ.
η Α1 εξαιτιας των δυο διεκδικητων του τιτλου καταντησε ετσι οπως καταντησε.
οταν χρηματα δεν υπαρχουν και αυτοι δινουν παχυλα συμβολαια και αρπαζουν απο τις υπολοιπες ομαδες τους παικτες,οταν εχουν κλειδωμενες και εγγυημενες θεσεις στην ευρωλιγκα ασχετα απο τη θεση που θα καταταγουν , οταν νομιζουν οτι η διαιτησια πρεπει μονιμως να ευνοει τους δυο τους κ κανουν το παν για να το πετυχουν , τοτε ναι ειναι αξιοι πρωταθλητες και μπραβο στον ολυμπιακο και κριμα δεν πειραζειψρε εξαστερε μας εχεις δωσει πολλες χαρες....
"...και αν περασαν χρονια κ μου μεινε μια εικονα......"

If you find any spelling errors you are authorised to keep them
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Holypaok έγραψε:Ο Σπανουλης ειναι σε τρομερη φορμα.Ελπιζω να παιξει ετσι και με τη γαλανολευκη στο Λονδινο.
Οσον αφορα το γαυρο εχω να πω οτι ειναι ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
τελικα επιασαν τοπο οι επι σειρα ετων λεηλατησεις και αφαιμαξεις των υπολοιπων ομαδων, η αλογιστη σπαταλη χρηματων , τα παιχνιδια εξουσιας και οι επιθετικες πολιτικες στην αγορα παικτων, η παντελης ελλειψη πλανου και αναγκης τηρησης fair play κτλ.
η Α1 εξαιτιας των δυο διεκδικητων του τιτλου καταντησε ετσι οπως καταντησε.
οταν χρηματα δεν υπαρχουν και αυτοι δινουν παχυλα συμβολαια και αρπαζουν απο τις υπολοιπες ομαδες τους παικτες,οταν εχουν κλειδωμενες και εγγυημενες θεσεις στην ευρωλιγκα ασχετα απο τη θεση που θα καταταγουν , οταν νομιζουν οτι η διαιτησια πρεπει μονιμως να ευνοει τους δυο τους κ κανουν το παν για να το πετυχουν , τοτε ναι ειναι αξιοι πρωταθλητες και μπραβο στον ολυμπιακο και κριμα δεν πειραζειψρε εξαστερε μας εχεις δωσει πολλες χαρες....
"...και αν περασαν χρονια κ μου μεινε μια εικονα......"

Αδέρφι μου συμφωνώ μόνο ένα θα σου πω (έκανα και ρήμα ο μ@λ@κ@ς) να τους γράψουμε στα @@ μας και να κοιτάξουμε την υγεία μας. Την εξιγύανση. Να πούμε μπράβο στον Ολυμπιακό ο οποίος έπαιξε και ωραίο μπάσκετ και μέχρι εκεί. Εμείς όχι μιζέρια αγάπη και στήριξη στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

If you find any spelling errors you are authorised to keep them
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Κυρ 03 Ιουν 2012, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Υπάρχει και το κουμπάκι της επεξεργασίας εκτός από αυτό της παράθεσης.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

http://www.gazzetta.gr/a1-andron-agonis ... zots%C2%BB

Η συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού διακόπηκε, αφού φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπήκαν μέσα και πέταξαν αντικείμενα στον Διαμαντίδη και τον Ομπράντοβιτς.

Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλούσαν στη συνέντευξη Τύπου, τελικά όμως η βία μίλησε για ακόμη μία φορά. Οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στην αίθουσα και πέταξαν αντικείμενα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, μεταξύ αυτών και μία καρέκλα στην τζαμαρία με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού να αποχωρούν.

Για δείτε. Ωραία πράγματα. Δεν ντρέπονται λέω εγώ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εγω ξέρω ότι ο ιδωτικος στρατός του γαβρου ειναι για ειδικές αποστολές να καίει φούρνους να στήνει ενεδρες κλπ. Ειναι η ποιο βρώμικη φαρα απο κοντα με τους γλυωδεις πράσινους

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”