Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Το θυμάμαι ως μια κίνηση δικιά μου. Δεν μπορώ να πω ότι ήξερα ότι θα το βάλω. Απλά στο προηγούμενο παιχνίδι της σειράς στο ΣΕΦ θα μπορούσα να σουτάρω, αλλά αποφάσισα τότε να δώσω πάσα. Κι είχα πει μέσα μου ότι ως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας ότι έπρεπε να πάρω τη φάση πάνω μου. Σημασία έχει ότι ο καλύτερα προετοιμασμένος παίκτης έχει περισσότερες πιθανότητες να το βάλει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παίζει ρόλο κι η τύχη. ..
Μεγαλος πετζα στογιακοβιτς ...
Μεγαλος πετζα στογιακοβιτς ...
οριστικά με γαύρο στα playoffs. τρέμετε λαίμαι...
PS: 4ο το ρέθυμνο και τρίτη η ρόδος...
PS2: christmas 23 πόντοι, 6 rebounds και 12 ασσιστ...
PS3: αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά,το άλλο ζευγάρι συμπολίτης-βάζελος. άντε να δούμε ποιός θα φάει πιο πολλά...
PS: 4ο το ρέθυμνο και τρίτη η ρόδος...
PS2: christmas 23 πόντοι, 6 rebounds και 12 ασσιστ...
PS3: αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά,το άλλο ζευγάρι συμπολίτης-βάζελος. άντε να δούμε ποιός θα φάει πιο πολλά...
Κλείνει Γκρέι η Καβάλα!
Η Καβάλα έψαχνε τον αντικαταστάτη του Μάικ Τέιλορ εν όψει των πλέι οφ και τον βρήκε στο πρόσωπο ενός πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο Τζάστιν Γκρέι, θα ενισχύσει τους Καβαλιώτες στις μάχες με τον Κολοσσό, αποδεικνύοντας ότι η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα τα δώσει όλα για το κάτι παραπάνω.
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... avala.html
Η Καβάλα έψαχνε τον αντικαταστάτη του Μάικ Τέιλορ εν όψει των πλέι οφ και τον βρήκε στο πρόσωπο ενός πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο Τζάστιν Γκρέι, θα ενισχύσει τους Καβαλιώτες στις μάχες με τον Κολοσσό, αποδεικνύοντας ότι η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα τα δώσει όλα για το κάτι παραπάνω.
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... avala.html
Μπλεξίματα Άρη με Ταπούτο
Μέσω... δικαστηρίων θα διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλονται απ' την ΚΑΕ Άρης ο Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος έχει λαμβάνειν περισσότερα από 80.000 ευρώ.
Ο 30χρονος φόργουορντ των «κιτρίνων» εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του να προχωρήσει σε αίτημα διαταγής πληρωμής, επιταγής ύψους 25.000 ευρώ. Ο λόγος δεν είναι άλλος απ' το γεγονός πως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης του οφείλει χρήματα απ' την περσινή κιόλας περίοδο, ένα ποσό που φτάνει στις 30.000 ευρώ, καθώς επίσης και 54.000 ευρώ ακόμα απ' την φετινή σεζόν.
Με την υπομονή του να έχει εξαντληθεί, προέβη σ' αυτή την κίνηση ώστε να διασφαλίσει τα χρήματά του, την στιγμή που απ' την ΚΑΕ Άρης κανείς δεν τον διαβεβαίωνε για την εξόφλησή του.
http://www.gazzetta.gr/a1-andron/articl ... me-tapoyto
Τους εφυγε κι ο Τσαλδαρης!
Μέσω... δικαστηρίων θα διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλονται απ' την ΚΑΕ Άρης ο Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος έχει λαμβάνειν περισσότερα από 80.000 ευρώ.
Ο 30χρονος φόργουορντ των «κιτρίνων» εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του να προχωρήσει σε αίτημα διαταγής πληρωμής, επιταγής ύψους 25.000 ευρώ. Ο λόγος δεν είναι άλλος απ' το γεγονός πως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης του οφείλει χρήματα απ' την περσινή κιόλας περίοδο, ένα ποσό που φτάνει στις 30.000 ευρώ, καθώς επίσης και 54.000 ευρώ ακόμα απ' την φετινή σεζόν.
Με την υπομονή του να έχει εξαντληθεί, προέβη σ' αυτή την κίνηση ώστε να διασφαλίσει τα χρήματά του, την στιγμή που απ' την ΚΑΕ Άρης κανείς δεν τον διαβεβαίωνε για την εξόφλησή του.
http://www.gazzetta.gr/a1-andron/articl ... me-tapoyto
Τους εφυγε κι ο Τσαλδαρης!
Πιερικός: αιχμές Γαλάνη
Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Πιερικού Αρχέλαου για τον υποβιβασμό στη Β' Εθνική. Μετά την ήττα από την Κηφισιά, ο κόουτς της ομάδας, Δημήτρης Γαλάνης, άφησε αιχμές.
http://basketplus.gr/index.php?option=c ... Itemid=121
πείτε μου οτι ο υποβιβασθείς Δημήτρης Γαλάνης του Πιερικού δεν είναι ο ίδιος Γαλάνης του Πιερικού που είναι υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ...
Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Πιερικού Αρχέλαου για τον υποβιβασμό στη Β' Εθνική. Μετά την ήττα από την Κηφισιά, ο κόουτς της ομάδας, Δημήτρης Γαλάνης, άφησε αιχμές.
http://basketplus.gr/index.php?option=c ... Itemid=121
πείτε μου οτι ο υποβιβασθείς Δημήτρης Γαλάνης του Πιερικού δεν είναι ο ίδιος Γαλάνης του Πιερικού που είναι υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ...
- Emprostisghsoitrelamenoi
Άμα πάρουμε τον Γαλάνη ,θα αφήσω τα μαλλιά μου σαν του Γαλατσόπουλου.
Ρε μην ταραζεστε απλη συνονυμια ομαδας και προσωπων ειναι...

αξια πρωταθλητης ο γαβρος νομιζω...
και αρκετα ελληνακια....
και αρκετα ελληνακια....
Να το βάλουνε στον κώλο τους και να μην μπορούνε να το ξεσφηνώσουνε οι μπαγλαμάδες.
Άξιος και γάβρος στην ίδια πρόταση δεν υπάρχουν ΠΟΤΕ.
Άξιος και γάβρος στην ίδια πρόταση δεν υπάρχουν ΠΟΤΕ.
- PaOkArAsIrAkLiO
Αγωνιστικά το πήρανε πανάξια νομίζω. Απλώς μαζί με τους βάζελους έχουν καταφέρει να δυναστεύουν στο ελληνικό μπάσκετ και ουσιαστικά να παίζουν μόνοι τους.
Έπρεπε να αποσυρθεί ο Πέτζα για να σπάσει η κατάρα κουφάλες λωκόγαυροι
Ο Σπανουλης ειναι σε τρομερη φορμα.Ελπιζω να παιξει ετσι και με τη γαλανολευκη στο Λονδινο.
Οσον αφορα το γαυρο εχω να πω οτι ειναι ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
τελικα επιασαν τοπο οι επι σειρα ετων λεηλατησεις και αφαιμαξεις των υπολοιπων ομαδων, η αλογιστη σπαταλη χρηματων , τα παιχνιδια εξουσιας και οι επιθετικες πολιτικες στην αγορα παικτων, η παντελης ελλειψη πλανου και αναγκης τηρησης fair play κτλ.
η Α1 εξαιτιας των δυο διεκδικητων του τιτλου καταντησε ετσι οπως καταντησε.
οταν χρηματα δεν υπαρχουν και αυτοι δινουν παχυλα συμβολαια και αρπαζουν απο τις υπολοιπες ομαδες τους παικτες,οταν εχουν κλειδωμενες και εγγυημενες θεσεις στην ευρωλιγκα ασχετα απο τη θεση που θα καταταγουν , οταν νομιζουν οτι η διαιτησια πρεπει μονιμως να ευνοει τους δυο τους κ κανουν το παν για να το πετυχουν , τοτε ναι ειναι αξιοι πρωταθλητες και μπραβο στον ολυμπιακο και κριμα δεν πειραζειψρε εξαστερε μας εχεις δωσει πολλες χαρες....
"...και αν περασαν χρονια κ μου μεινε μια εικονα......"
If you find any spelling errors you are authorised to keep them
τελικα επιασαν τοπο οι επι σειρα ετων λεηλατησεις και αφαιμαξεις των υπολοιπων ομαδων, η αλογιστη σπαταλη χρηματων , τα παιχνιδια εξουσιας και οι επιθετικες πολιτικες στην αγορα παικτων, η παντελης ελλειψη πλανου και αναγκης τηρησης fair play κτλ.
οταν χρηματα δεν υπαρχουν και αυτοι δινουν παχυλα συμβολαια και αρπαζουν απο τις υπολοιπες ομαδες τους παικτες,οταν εχουν κλειδωμενες και εγγυημενες θεσεις στην ευρωλιγκα ασχετα απο τη θεση που θα καταταγουν , οταν νομιζουν οτι η διαιτησια πρεπει μονιμως να ευνοει τους δυο τους κ κανουν το παν για να το πετυχουν , τοτε ναι ειναι αξιοι πρωταθλητες και μπραβο στον ολυμπιακο και κριμα δεν πειραζειψρε εξαστερε μας εχεις δωσει πολλες χαρες....
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Holypaok έγραψε:Ο Σπανουλης ειναι σε τρομερη φορμα.Ελπιζω να παιξει ετσι και με τη γαλανολευκη στο Λονδινο.
Αδέρφι μου συμφωνώ μόνο ένα θα σου πω (έκανα και ρήμα ο μ@λ@κ@ς) να τους γράψουμε στα @@ μας και να κοιτάξουμε την υγεία μας. Την εξιγύανση. Να πούμε μπράβο στον Ολυμπιακό ο οποίος έπαιξε και ωραίο μπάσκετ και μέχρι εκεί. Εμείς όχι μιζέρια αγάπη και στήριξη στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Κυρ 03 Ιουν 2012, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Υπάρχει και το κουμπάκι της επεξεργασίας εκτός από αυτό της παράθεσης.
Λόγος: Υπάρχει και το κουμπάκι της επεξεργασίας εκτός από αυτό της παράθεσης.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
http://www.gazzetta.gr/a1-andron-agonis ... zots%C2%BB
Η συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού διακόπηκε, αφού φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπήκαν μέσα και πέταξαν αντικείμενα στον Διαμαντίδη και τον Ομπράντοβιτς.
Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλούσαν στη συνέντευξη Τύπου, τελικά όμως η βία μίλησε για ακόμη μία φορά. Οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στην αίθουσα και πέταξαν αντικείμενα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, μεταξύ αυτών και μία καρέκλα στην τζαμαρία με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού να αποχωρούν.
Για δείτε. Ωραία πράγματα. Δεν ντρέπονται λέω εγώ.
Η συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού διακόπηκε, αφού φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπήκαν μέσα και πέταξαν αντικείμενα στον Διαμαντίδη και τον Ομπράντοβιτς.
Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλούσαν στη συνέντευξη Τύπου, τελικά όμως η βία μίλησε για ακόμη μία φορά. Οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στην αίθουσα και πέταξαν αντικείμενα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, μεταξύ αυτών και μία καρέκλα στην τζαμαρία με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού να αποχωρούν.
Για δείτε. Ωραία πράγματα. Δεν ντρέπονται λέω εγώ.
Εγω ξέρω ότι ο ιδωτικος στρατός του γαβρου ειναι για ειδικές αποστολές να καίει φούρνους να στήνει ενεδρες κλπ. Ειναι η ποιο βρώμικη φαρα απο κοντα με τους γλυωδεις πράσινους
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ