5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από Photis »

gash04 έγραψε:
Photis έγραψε:
Ωραίο κείμενο έστω και αν διαφωνούμε αδελφέ στο θέμα της προσωπολατρείας...Κανείς πάνω από τον ΠΑΟΚ!!Ιδίως ένας μισθοφόρος...

:?
+600000
Το άλλο στο είπα δεν στο είπα ε?
34 χρονών ο μποξέρ.

Υ.Γ
Χωρίς αυτόν γλιτώνουμε και το βαρύ συμβόλαιο και θα πατάμε και περιοχή συχνότερα.
Κάποτε θα μάθεις και το ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα μην ανησυχείς...

:?
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

ΠΑΟΚ θρησκεια και περισση βλακεια(κι εγω μεσα)
Ψιλο γαζι στο δουλεμα μας εχει ο Γκαρσια!!!!

:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
shjip

Δημοσίευση από shjip »

ξερει κανεις αν υπηρξε καποιο αλλο περιστατικο πριν τον τραυματισμο (?) του που να στραβωσε με την ομαδα ?
Ειδικα στο θεμα του Γκαρσια προσπαθω να καταλαβω γιατι ξαφνηκα δημιουργηθηκε προβλημα . Με τον Κονσεισαο υπηρξε το περιστατικο στο ευρωπαικο παιχνιδι που δεν ηταν ενταξει .
Μπορει καποιος να ανακεφαλειωσει τι εχει συμβει με τον Γκαρσια ? γιατι η εχω χασει επεισοδια , η δεν ξερουμε ολη την αληθια .
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

diniko80 έγραψε:
ΥΓ θελω να ρωτησω (καποιον που ξερει πραγματικα) αν το αγωνιστικο πλανο του βρυζα με του σαντος συμπιπτει....γιατι αν δεν συμπιπτει πρεπει να ακολουθησουμε του κοουτς και οχι του τεχν.διευθυντη.....αυτος κρινεται καθημερινα και αυτος πρεπει να κανει τις επιλογες, ανεξαρτητως αν μας αρεσει ή οχι...
Κάνεις λάθος...ανεξαρτήτως προσώπων, οι ομάδες ακολουθούν το πλάνο του τεχν. διευθυντή και όχι του προπονητή. Ειδάλως ο τεχ. διευθυντής δεν έχει ρόλο.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

gash04 έγραψε:Μέσα Μαζική Εξημέρωσης ή Εξόντωσης?

PABLO GARCIA ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ.

Πάντα στην πατρίδα μου οι ήρωες είναι τα κορόιδα.
Πάντα το τέλος τους είναι θλιβερό.
Πάντα αυτοί που δεν είναι ήρωες καταφέρνουν να τους σκοτώσουν με τον ποιο αίσχατο τρόπο.
Στην πατρίδα μου η ιστορία καταγράφεται στο τέλος απο αυτούς που ποτέ δεν ήταν ήρωες.
Στην πατρίδα μου μετά αυτοί που δεν είναι ήρωες μιλάνε για ιδεολογίες.
Στην πατρίδα μου μετά η αντίδραση κατηγορεί την επανάσταση χωρίς να έχει το δικαίωμα να το κάνει εφόσον η τελευταία έχει πνιγεί στο αίμα σε κάθε αφορμή.
Ναι στην πατρίδα μου κάθε μέρα γιορτάζω την φαυλότητα.
Ειλικρινά...που τον είδες τον ήρωα?? Παίζει κανας Κολοκοτρώνης(που να χάθηκε και κείνη η ψυχή μ' αυτό το nick) ή κανας Καραισκάκης στον ΠΑΟΚ και δεν το βλέπουμε??
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ρε παίδες μπορεί να είμαι ανίδεος και όπου υπάρχει καπνός να παίζει και φωτια ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...

Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πόνεσε πραγματικά και να μην ήθελε ο παίχτης να ρισκάρει?
Μήπως ... ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
Πήραμε το τόσο και το κάναμε ΤΟΣΟ???

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά ο παίχτης αυτός αν εξαιρέσουμε το τελευταίο ματς στην ολανδία που ήταν χώμα, ήταν απο τους καλύτερους. Και έχει αποδείξει πολλές φορές την αγάπη του για την ομάδα.

Ούτε καν δεν αξίζει το να σκεφτούμε 2η φορά πρίν αρχίσουμε τα
ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΡΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ, ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩΩ @$^& %$^&^* κλπ κλπ...

Λιιιιιιιγο εγκράτεια δε βλάπτει λιιιιιιγοοοοο!
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Την αγάπη του για την ομάδα πού την έχει αποδείξει ακριβώς?
Θα σου έλεγα και περί καλύτερων της ομάδας αλλά θα με πεις αυτό είναι υποκειμενικό.
Η αγάπη πού βρίσκεται όμως???
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

PABLO GARCIA έγραψε: Κάνεις λάθος...ανεξαρτήτως προσώπων, οι ομάδες ακολουθούν το πλάνο του τεχν. διευθυντή και όχι του προπονητή. Ειδάλως ο τεχ. διευθυντής δεν έχει ρόλο.
Γιατί μας συγκρίνεις με άλλες ομάδες; Σε άλλες ομάδες οι διοικήσεις φέρνουν τους παίχτες και στο τέλος πετάνε κι έναν προπονητή και λένε κάνε ομάδα ..
Αφού σε μας βλέπεις ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον οι μεταγραφικές επιλογές γίνονται αν όχι από κοινού αλλά τουλάχιστον υπάρχει μία συνεννόηση, γιατί βάζεις ολόκληρο κιγκλίδωμα ανάμεσα σε Βρύζα (Ζαγοράκη) και Σάντος;
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

comealot έγραψε:Την αγάπη του για την ομάδα πού την έχει αποδείξει ακριβώς?
Θα σου έλεγα και περί καλύτερων της ομάδας αλλά θα με πεις αυτό είναι υποκειμενικό.
Η αγάπη πού βρίσκεται όμως???
Η αγάπη είναι παντού! :)
Ειδικά εδώ μέσα, βασιλεύει! :)
comealot

Όχι,πραγματικά ρωτάω τον Garcia και αυτούς που τον στηρίζουν:

http://www.youtube.com/watch?v=MJpyskHMwRs
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Τι να σε πώ ρε φίλε, το παληκάρι δήλωσε ότι σαν τον ΠΑΟΚ δεν έχει βρεί πουθενά και ότι αν τον θέλαμε θα ήθελε να τελειώσει σεμάς την καριέρα του...
Απο την 1η στιγμή πριν κάν έρθει ήταν ΑΨΟΓΟΣ επαγγελματίας ( μη πηγαίνοντας στο γαυρο που τούδινε τα διπλά ενώ είχε συμφωνήσει προφορικά μεμας ).

Όλα τα ξέχασες?
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Παντως εμενα προσωπικα αυτο το θεμα που δημιουργηθηκε με τον Γκαρσια , που ξεκινησε μαλιστα απ το επισημο σαιτ της ΠΑΕ και οχι απο καμια κωλοφυλλαδα , με χαλαει απιστευτα γιατι τον γουσταρω τον παιχτη.
Απλα ομως φανταστειτε σε τι δυσκολη θεση ερχεται η διοικηση και ο προπονητης οταν ο παιχτης-ειδωλο της κερκιδας συμπεριφερεται μ αυτον τον τροπο.
comealot

Ξέρεις τι δεν ξεχνάω?Τις κάρτες,τα άθλια μας που έπαιξε πέρσι (και φέτος όπως είπες),τις κάρτες,τον λαϊκισμό και τις κάρτες.
Δεν είδα αγάπη,λεφτά είδα.Και αυτά δεν τα λέω τώρα,με τον Ολυμπιακό είχα φύγει από το προποτζίδικο με αυτά που είδα.

ΥΓ: Δηλώσεις όλοι μπορούν να κάνουν.Το θέμα είναι να έχουν ουσία.Όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ δεν παίρνει συμβόλαιο,πληρώνεται 1200 ευρώ και είναι πάντα έτοιμος να παίξει.Κανείς δεν αγαπάει τον ΠΑΟΚ.Μόνο εμείς
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Πρώτον είπες 3 φορές τις κάρτες... ΕΛΕΟΣ
(όχι ότι δε φταίει)
2ον 1 μάτς ήταν χώμα φέτος όπως και ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ.
3ον για τον λαικισμό φταίει και ο λαος που τον έκανε μπλουζάκι, στάμπα, κονκάρδα και τυπωμένο πνάνω σε κωλόχαρτο...

Και σε λέω, αν ήθελε τα λεφτά θα είχε φύγει ΗΔΗ.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Yiankos έγραψε:
PABLO GARCIA έγραψε: Κάνεις λάθος...ανεξαρτήτως προσώπων, οι ομάδες ακολουθούν το πλάνο του τεχν. διευθυντή και όχι του προπονητή. Ειδάλως ο τεχ. διευθυντής δεν έχει ρόλο.
Γιατί μας συγκρίνεις με άλλες ομάδες; Σε άλλες ομάδες οι διοικήσεις φέρνουν τους παίχτες και στο τέλος πετάνε κι έναν προπονητή και λένε κάνε ομάδα ..
Αφού σε μας βλέπεις ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον οι μεταγραφικές επιλογές γίνονται αν όχι από κοινού αλλά τουλάχιστον υπάρχει μία συνεννόηση, γιατί βάζεις ολόκληρο κιγκλίδωμα ανάμεσα σε Βρύζα (Ζαγοράκη) και Σάντος;
Κατ' αρχήν δεν βάζω κανένα κιγκλίδωμα....αν πρόσεξες "λέω ανεξαρτήτως προσώπων" και ίσως θα έπρεπε να πω και ανεξαρτήτως ομάδων για να γίνει πιό κατανοητό...συνήθως η ομάδα και εννοώ η διοίκηση αποφασίζει το σύστημα που θέλει να παίζει η ομάδα, ο προπονητής λέει σε ποιές θέσεις θέλει παίκτες και ο τεχ. διευθυντής επιλέγει ποιούς....σε μας δεν ξέρω ποιός αποφάσισε για ποιόν σε αρκετές περιπτώσεις μεταγραφών και νομίζω τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα....αλλά το μοντέλο με τεχν. διευθυντή έτσι δουλεύει.
Και είπα ότι σε περίπτωση που πρέπει να ακολουθηθεί ένας δρόμος αυτός πρέπει να είναι του τ. διευθυντή και όχι του προπονητή.
Για μένα αν μπορεί να υπάρξει συνενόηση μεταξύ των 2 ακόμα καλύτερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”