11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: 11. Zlatan Muslimović

Δημοσίευση από Realcon »

Alastor έγραψε:ευτυχως που αυτο το κοντρολ το εκανε σημερα και οχι με παο.....φανταστειται να γινοταν το αναποδο!
Το κοντρόλ που έκανε ήταν φυσιολογικό, σε ένα τέτοιο βαρύ αγωνιστικό χώρο. Λάθος εκτίμηση έγινε στην δύναμη που έδωσε ο Μουσλιμοβιτς, πιστεύοντας ότι ίσως κολησει η μπάλα. Γι αυτό μιλάμε για αγωνιστικούς χώρους παγίδα. Σε νορμαλ συνθήκες ο Μουσλιμοβιτς δεν θα είχε πρόβλημα και μας το απέδειξε με το ανάποδο που γράφεις αδελφέ, που καταλαβαίνω πως το λες και πόσο θα στοίχιζε τέτοιο κοντρόλ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ηταν αποφασισμένος να παίξει ακόμη και παράταση προκειμένου να πετύχει γκολ..
Τετοια αυταπάρνηση και τέτοια διάθεση από τον Μούσλι (όπως κι από όλη την ομάδα), ευχόμαστε να βλέπουμε κάθε Κυριακή.. Μούσλι δεν πειράζει, μπορεί να μην ήταν χθες, θα είναι με το χανούμι και το σκουλήκι, εγγυημένα! ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

ronaldo έγραψε:μετριος ηταν σημερα
λιγο βαρυς στις κινησεις σε σχεση με αυτο που μπορει
Συμφωνω και με σενα και με το Φωτη , αλλα ας μη ξεχναμε παιδια και σε τι γηπεδο παιζαμε.....Σωστο χωραφι....Εδω σημερα , πρωτη φορα ειδα τον Γκαρσια με τοσα αποτυχημενα κοντρολ , τι να λεμε τωρα?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπράβο!! Μπράβο!! Μπράβο!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

free4 έγραψε:Ηταν αποφασισμένος να παίξει ακόμη και παράταση προκειμένου να πετύχει γκολ..
Τετοια αυταπάρνηση και τέτοια διάθεση από τον Μούσλι (όπως κι από όλη την ομάδα), ευχόμαστε να βλέπουμε κάθε Κυριακή.. Μούσλι δεν πειράζει, μπορεί να μην ήταν χθες, θα είναι με το χανούμι και το σκουλήκι, εγγυημένα! ;) ;)
ακριβως τι κοντρολ να κανεις εκει...ο ανθρωπος κανει οργια στους τελευταιους αγωνες και χθες σταθηκε ατυχος...μπραβο ζλαταν συνεχισε ετσι... :pano:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

+1
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΚΑλα για χθες ηταν δικαιολογημενος αυτος ο γλωσσοδετης τερματας της ξανθης τι επιανε ρε????
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Συμπέρασμα...Άρα= Νιώθουμε πολύ καλύτερα τελευταία με τον Μούσλι!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

MANIAKOS έγραψε:ΚΑλα για χθες ηταν δικαιολογημενος αυτος ο γλωσσοδετης τερματας της ξανθης τι επιανε ρε????
εκπηκτικος τερματας ο γκσπουρνικ η κεφαλια που εβγαλε του μουσλι και ιδιως αυτο με το μαλεζα....απιστευτα ρεφλεξ...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καλύτερος Σλοβάκος στο εξωτερικό γαρ..
Μούσλι, συνέχισε έτσι.. Εχω κι εγώ λόγους να σε θέλω ανεβασμένο! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

έχω γενέθλια μαζί με τον Mouslimovic?
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μην ξεκινήσετε πάλι τις λακαμίες..
Μούσλι: ``Περνάω καλά στον ΠΑΟΚ``

Στη Σουηδική ιστοσελίδα «gp.se» μίλησε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς τόσο για την απόφαση του να επιλέξει την Εθνική Βοσνίας όσο και για τον ΠΑΟΚ. «Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων προς τη Σουηδία, είναι η χώρα που έδωσε σε εμένα και την οικογένειά μου πάρα πολλά. Παρόλα αυτά δεν λυπάμαι για την επιλογή μου να παίξω για τη Βοσνία. Εξακολουθώ να έχω τη διπλή υπηκοότητα μου» τόνισε ο 29χρονος επιθετικός του Δικεφάλου που στα νιάτα του, στα τέλη της δεκαετίας του 90’ έπαιζε για την Γκέτεμποργκ. «Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην ομάδα» είπε σχετικά με τον δημοσιογράφο να τον ρωτάει: «φέτος;». «Οχι, ασφαλώς όχι. Περνάω πολύ καλά στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα» απάντησε. «Οι φίλοι και η οικογένεια του Μουσλίμοβιτς εξακολουθούν να ζουν στο Γκέτεμποργκ όπως και ο αδελφός του ο Ντάρμιν» καταλήγει το δημοσίευμα.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=66
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα μείνει; Έκανε μια πολύ μέτρια χρονιά, αν και βελτιώθηκε στο τέλος. Είναι όμως ρίσκο η παραμονή του στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εχει συμβόλαιο με την ομάδα..
Από κει κι έπειτα ο Ζαγόρ το είπε, "όλοι πωλούνται αν έρθει ικανοποιητική προσφορά"!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ή αν δε δεχτει μειωση συμβολαιου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”