Το κοντρόλ που έκανε ήταν φυσιολογικό, σε ένα τέτοιο βαρύ αγωνιστικό χώρο. Λάθος εκτίμηση έγινε στην δύναμη που έδωσε ο Μουσλιμοβιτς, πιστεύοντας ότι ίσως κολησει η μπάλα. Γι αυτό μιλάμε για αγωνιστικούς χώρους παγίδα. Σε νορμαλ συνθήκες ο Μουσλιμοβιτς δεν θα είχε πρόβλημα και μας το απέδειξε με το ανάποδο που γράφεις αδελφέ, που καταλαβαίνω πως το λες και πόσο θα στοίχιζε τέτοιο κοντρόλ.Alastor έγραψε:ευτυχως που αυτο το κοντρολ το εκανε σημερα και οχι με παο.....φανταστειται να γινοταν το αναποδο!
11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
Ηταν αποφασισμένος να παίξει ακόμη και παράταση προκειμένου να πετύχει γκολ..
Τετοια αυταπάρνηση και τέτοια διάθεση από τον Μούσλι (όπως κι από όλη την ομάδα), ευχόμαστε να βλέπουμε κάθε Κυριακή.. Μούσλι δεν πειράζει, μπορεί να μην ήταν χθες, θα είναι με το χανούμι και το σκουλήκι, εγγυημένα!

Τετοια αυταπάρνηση και τέτοια διάθεση από τον Μούσλι (όπως κι από όλη την ομάδα), ευχόμαστε να βλέπουμε κάθε Κυριακή.. Μούσλι δεν πειράζει, μπορεί να μην ήταν χθες, θα είναι με το χανούμι και το σκουλήκι, εγγυημένα!

- Isaak the Greek
Συμφωνω και με σενα και με το Φωτη , αλλα ας μη ξεχναμε παιδια και σε τι γηπεδο παιζαμε.....Σωστο χωραφι....Εδω σημερα , πρωτη φορα ειδα τον Γκαρσια με τοσα αποτυχημενα κοντρολ , τι να λεμε τωρα?ronaldo έγραψε:μετριος ηταν σημερα
λιγο βαρυς στις κινησεις σε σχεση με αυτο που μπορει
ακριβως τι κοντρολ να κανεις εκει...ο ανθρωπος κανει οργια στους τελευταιους αγωνες και χθες σταθηκε ατυχος...μπραβο ζλαταν συνεχισε ετσι...free4 έγραψε:Ηταν αποφασισμένος να παίξει ακόμη και παράταση προκειμένου να πετύχει γκολ..
Τετοια αυταπάρνηση και τέτοια διάθεση από τον Μούσλι (όπως κι από όλη την ομάδα), ευχόμαστε να βλέπουμε κάθε Κυριακή.. Μούσλι δεν πειράζει, μπορεί να μην ήταν χθες, θα είναι με το χανούμι και το σκουλήκι, εγγυημένα!![]()

ΚΑλα για χθες ηταν δικαιολογημενος αυτος ο γλωσσοδετης τερματας της ξανθης τι επιανε ρε????
εκπηκτικος τερματας ο γκσπουρνικ η κεφαλια που εβγαλε του μουσλι και ιδιως αυτο με το μαλεζα....απιστευτα ρεφλεξ...MANIAKOS έγραψε:ΚΑλα για χθες ηταν δικαιολογημενος αυτος ο γλωσσοδετης τερματας της ξανθης τι επιανε ρε????
Καλύτερος Σλοβάκος στο εξωτερικό γαρ..
Μούσλι, συνέχισε έτσι.. Εχω κι εγώ λόγους να σε θέλω ανεβασμένο!

Μούσλι, συνέχισε έτσι.. Εχω κι εγώ λόγους να σε θέλω ανεβασμένο!

Μην ξεκινήσετε πάλι τις λακαμίες..
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=66Μούσλι: ``Περνάω καλά στον ΠΑΟΚ``
Στη Σουηδική ιστοσελίδα «gp.se» μίλησε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς τόσο για την απόφαση του να επιλέξει την Εθνική Βοσνίας όσο και για τον ΠΑΟΚ. «Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων προς τη Σουηδία, είναι η χώρα που έδωσε σε εμένα και την οικογένειά μου πάρα πολλά. Παρόλα αυτά δεν λυπάμαι για την επιλογή μου να παίξω για τη Βοσνία. Εξακολουθώ να έχω τη διπλή υπηκοότητα μου» τόνισε ο 29χρονος επιθετικός του Δικεφάλου που στα νιάτα του, στα τέλη της δεκαετίας του 90’ έπαιζε για την Γκέτεμποργκ. «Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην ομάδα» είπε σχετικά με τον δημοσιογράφο να τον ρωτάει: «φέτος;». «Οχι, ασφαλώς όχι. Περνάω πολύ καλά στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα» απάντησε. «Οι φίλοι και η οικογένεια του Μουσλίμοβιτς εξακολουθούν να ζουν στο Γκέτεμποργκ όπως και ο αδελφός του ο Ντάρμιν» καταλήγει το δημοσίευμα.
- ΑποστόληςΑ
Θα μείνει; Έκανε μια πολύ μέτρια χρονιά, αν και βελτιώθηκε στο τέλος. Είναι όμως ρίσκο η παραμονή του στην ομάδα.
Εχει συμβόλαιο με την ομάδα..
Από κει κι έπειτα ο Ζαγόρ το είπε, "όλοι πωλούνται αν έρθει ικανοποιητική προσφορά"!
Από κει κι έπειτα ο Ζαγόρ το είπε, "όλοι πωλούνται αν έρθει ικανοποιητική προσφορά"!