Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Mapogo »

Από που ειν αυτό ?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Site συμφερόντων Σαββίδη;;;
Κι ακόμα να κάνει μήνυση;
Ρε μόνο με ΠΞΣ καταλαβαίνουν..

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ελλας,Ελλας η χωρα που ξερνας.Μετα μιλαν για τηλεοπτικο προιον και φυκια μπλε.Τι να δω ρε?
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ότι πάντα θα υπάρχουν τσάτσοι και οσφυοκάμπτες το ξέραμε.
Το πιο τραγικό για εμένα δεν είναι τόσο η απόφαση των σφογγοκωλάριων, είναι ένα σχόλιο που διάβασα σε άλλο site και το παραθέτω να το θαυμάσετε:

"Άσχημο πράγμα η απόλυση για οποιοδήποτε αλλά έτσι είναι τα πράγματα.
Άλλο η καθαρά αθλητική εμπεριστατωμένη γνώμη και άλλο ο ρόλος του δικαστή και εισαγγελέα μαζί, βάση μάλιστα απλών δηλώσεων (ούτε καν κατάθεση σε δικαστικό όργανο) ενός ποδοσφαιριστή."

Μιλάμε για ένα και καλά "ψαγμένο" σχόλιο, με εμετικές δικαιολογίες για την απόλυση. Ένα σχόλιο που θα ζήλευε ο γκέμπελς, ένα σχόλιο νεοναζιστικό, μια ανατριχιαστική δικαιολόγηση της φίμωσης διαφορετικών φωνών.
Και το πιο τραγικό είναι ότι ο συντάκτης του σχολίου πιστεύειαυτά που λέει. Και δυστυχώς μπορεί να μεταφέρει αυτή τη "λογική" σε κάθε θέμα εκτός ποδοσφαίρου.
black death

Δημοσίευση από black death »

Πάντως το sdna παίζει πολύ κόντρα γαύρο. Αυτά ποτέ δεν είναι τυχαία. Βέβαια εγώ νόμιζα ότι είναι ο Μελισσανίδης από πίσω, χωρίς να ξέρω κάτι. Απλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε ότι το αίτημα της κούλας να μπει τρίτη εμπορικότερη ομάδα ήταν λογικό, αυτονόητο, κάτι τέτοιο...
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Εδώ και μερικούς μήνες βγήκε ένα "φρούτο" με το ψευδώνυμο "προήφωνας κλαρίνας" που κάνει καραφλιαστική λασπολογία και προπαγάνδα εναντίον του ΠΑΟΚ, γράφει παντού και σε κάθε ώρα και προπάντων στη κωλοφυλλάδα το "πόρνοντογκ".
Ο,τι και απαντήσεις προσπαθείς να τους στείλεις, τις κόβουν, ενώ αυτού του λασπολόγου τις δημοσιεύουν απροκάλυπτα.
Τώρα άρχισε να αποκαλεί και τον Σαββίδη πράκτορα , φυσικά χωρίς να τον κατονομάζει, αλλά μου τη δίνει φοβερά ο λασπολόγος.
Μάλλον είναι είτε υπάλληλος του φαταούλ ή της παε ή απλώς του πόρνοντογκ, μόνο και μόνο για να επισκεφτόμαστε το σάιτ, αλλά δεν παύει να μας προσβάλλει συνεχώς το εξάμβλωμα της τρούμπας.
:evil:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

The_Stalker έγραψε:Ότι πάντα θα υπάρχουν τσάτσοι και οσφυοκάμπτες το ξέραμε.
Το πιο τραγικό για εμένα δεν είναι τόσο η απόφαση των σφογγοκωλάριων, είναι ένα σχόλιο που διάβασα σε άλλο site και το παραθέτω να το θαυμάσετε:

"Άσχημο πράγμα η απόλυση για οποιοδήποτε αλλά έτσι είναι τα πράγματα.
Άλλο η καθαρά αθλητική εμπεριστατωμένη γνώμη και άλλο ο ρόλος του δικαστή και εισαγγελέα μαζί, βάση μάλιστα απλών δηλώσεων (ούτε καν κατάθεση σε δικαστικό όργανο) ενός ποδοσφαιριστή."

Μιλάμε για ένα και καλά "ψαγμένο" σχόλιο, με εμετικές δικαιολογίες για την απόλυση. Ένα σχόλιο που θα ζήλευε ο γκέμπελς, ένα σχόλιο νεοναζιστικό, μια ανατριχιαστική δικαιολόγηση της φίμωσης διαφορετικών φωνών.
Και το πιο τραγικό είναι ότι ο συντάκτης του σχολίου πιστεύειαυτά που λέει. Και δυστυχώς μπορεί να μεταφέρει αυτή τη "λογική" σε κάθε θέμα εκτός ποδοσφαίρου.
+++
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Έστειλα πριν από λίγο ένα πολύ ευγενικό κείμενο διαμαρτυρίας για την απόλυση Σπυρόπουλου στη φόρμα επικοινωνίας του ΟΤΕ TV, όπου αναφέρω ότι σκέφτομαι τη διακοπή της συνδρομής μου. Η οποία θα γίνει πράξη αν επιμείνουν στην απόλυση.
Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

σημερα στην βεροια ειναι καλή ευκαιρία να υπαρξει αντίδραση για τον σπυροπουλο
και σιγα σιγα και για τον κανελλάκη και την νοβα.... (πχ καποιος να ενημερωνει ζωντανα για την οποια μπουρδα η μη σχολιασμο του κανελακη - ακομα και υπερ του ΠΑΟΚ - και να πεφτει αμεσα μπινελικι εν χορό στο γηπεδο)
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Εκείνο που μου προκαλεί εντύπωση, είναι ότι σε κανένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας (εκτός της ώρας) δεν αναφέρεται η απόλυση του. Ούτε και στον τύπο της Θεσσαλονίκης!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ποντάρουν στην 14 μνήμη μας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

stephanos έγραψε:Έστειλα πριν από λίγο ένα πολύ ευγενικό κείμενο διαμαρτυρίας για την απόλυση Σπυρόπουλου στη φόρμα επικοινωνίας του ΟΤΕ TV, όπου αναφέρω ότι σκέφτομαι τη διακοπή της συνδρομής μου. Η οποία θα γίνει πράξη αν επιμείνουν στην απόλυση.
Για να δούμε.
Εγω λεω να ανοιξουμε το hastag #G@mwtism@nessasalhtes να δουμε σε ποση ωρα θα γινει Νο 1 :twisted:
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

rouki έγραψε:Εδώ και μερικούς μήνες βγήκε ένα "φρούτο" με το ψευδώνυμο "προήφωνας κλαρίνας" που κάνει καραφλιαστική λασπολογία και προπαγάνδα εναντίον του ΠΑΟΚ, γράφει παντού και σε κάθε ώρα και προπάντων στη κωλοφυλλάδα το "πόρνοντογκ".
Ο,τι και απαντήσεις προσπαθείς να τους στείλεις, τις κόβουν, ενώ αυτού του λασπολόγου τις δημοσιεύουν απροκάλυπτα.
Τώρα άρχισε να αποκαλεί και τον Σαββίδη πράκτορα , φυσικά χωρίς να τον κατονομάζει, αλλά μου τη δίνει φοβερά ο λασπολόγος.
Μάλλον είναι είτε υπάλληλος του φαταούλ ή της παε ή απλώς του πόρνοντογκ, μόνο και μόνο για να επισκεφτόμαστε το σάιτ, αλλά δεν παύει να μας προσβάλλει συνεχώς το εξάμβλωμα της τρούμπας.
:evil:
:lol: :lol: :lol:

Ή είναι απλώς ένας πλακατζής που τη βρίσκει όλη μέρα πικάροντας τύπους σαν κι εσένα που ψάχνονται για συνωμοσίες και για εχθρούς της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μαλλον του γκαζετα ειναι στημενος
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

το κακό είναι ότι ο αντίστοιχος πλακατζής εναντίον του ΟΣΦΠ είτε φιμώνεται, είτε κλείνει το σάιτ :(
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”