Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από theo-drama »

Van rooy
Ο Πιζαρο πάντως που ήταν εντός των τειχών, έτσι τον είπε τον ιδιοκτήτη της αεχ.

Εννοω τον χαρακτηρισμό που είπε για τον ιδιοκτήτη.

Σίγουρα ο χαρακτηρισμός, δεν πρέπει να γράφεται έτσι εδω μέσα, μπορεί, αλλα με παπάκια, για να μην φέρει σε δύσκολη θέση το πακμανια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Πέμ 19 Σεπ 2024, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

καλό είναι να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Όπως και να έχει δεν είναι ότι καλύτερο να μιλάνε έτσι παίχτες μόλις φέυγουν από μα ομάδα. Αυτά που είπε ο Πιζάρο δεν ήταν και πολύ κολακευτικά. Από την μια είναι και μια ένδειξη σε τι σημείο έχει φτάσει η χώρα μας,σε επίπεδα διαφθοράς, όσο και αν ακούγεται υπερβολικό το "τρεις φορές πιό διεφθαρμένοι από τους Μεξικάνους". Ίσως να ισχύει στην περίπτωση μας το πείραμα του βραστού βατράχου, όπου ο βάτραχος βρισκόμενος σε νερό που ανεβαίνει η θερμοκρασία του σταδιακά, καταλήγει να πεθάνει, προτού καταλάβει ότι βράζει.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

van rooy έγραψε:
Jean Valjean έγραψε: Πες μου έναν ποδοσφαιρικό παράγοντα στην Ελλάδα. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι ομάδες ήταν πάντοτε τα όχηματα των επενδυτικών τους σχεδίων και της διείσδυσης στην ελληνική οικονομία .

Ενας αμιγώς ποδοσφαιρικός παράγοντας υπήρξε ο Παντελάκης. Ούτε εξαργύρωσε πολιτικά την θέση του, ούτε επέκτεινε τις επιχειρήσεις του πανελλαδικά μέσω αυτής. Σαν κι αυτόν υπήρξαν αρκετοί πρόεδροι και παράγοντες μικρών ομάδων απ'ακρη σ'άκρη της χώρας. Η διαφοροποίηση υπήρξε και υπάρχει στην Αθήνα. Εξ'αρχής. Ο πρώτος πρόεδρος της ΑΕΧ ήταν πολιτευτής, κοντινός του Ελ. Βενιζέλου. Η ίδρυση της ΑΕΧ εξυπηρέτησε ΚΑΙ πολιτικούς σκοπούς εξ'αρχής. Η συμπεριφορά της ΑΕΧ απέναντι στα υπόλοιπα προσφυγικά σωματεία της Αττικής είναι άλλο κεφάλαιο.

Δεν είναι πρέπων να χαρακτηρίζουμε κάποιον χωρίς επιχειρήματα και αποδείξεις...

Η έκφραση γνώμης και δη πολιτικής γνώμης δεν είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από φακέλους, έγγραφα κλπ.
Γενικά μιλώντας, η πολιτική και κοινωνική ζωή δεν είναι δικαστήριο και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο. Φαντάσου σε οτιδήποτε έχεις να πεις να χρειάζονται αποδείξεις. Οι αποδείξεις είναι δουλειά δικαστικών, δικηγόρων και δημοσιογράφων (σπανίως τελευταία). Στην μεταξύ πολιτών συζήτηση όπου δεν εκφέρονται κατηγορίες αλλά μόνον διαπιστώσεις και αποτίμηση πράξεων και γεγονότων αρκούν οι ενδείξεις. Σε ότι με αφορά το τόνισα δυο φορές τουλάχιστον ότι πρόκειται για ισχυρές ενδείξεις. Τέλος, ειδικά μιλώντας για την υπόθεση ασφαλιστικής απάτης του Ηλιόπουλου υπάρχει απόφαση Βρεττανικού δικαστηρίου, δεν την έβγαλα από το μυαλό μου.

Να μην αναφέρω με ποιον τρόπο δημιουργήθηκαν οι ρώσοι μεγιστάνες μετά την κατάρρευση της σοβιετικής ένωσης.
Όπως έχει γράψει και ο μεγας Ονορέ ντε Μπαλζάκ στο έργο του "Ο μπαρμπα Γκοριό" με την γνωστή του υπερβολή στην διατύπωση: ...πίσω από κάθε μεγάλη περιουσία κρύβεται πάντοτε ένα ανομολόγητο έγκλημα.....
Δεν γίνεται λοιπόν, όχι μόνον στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες αλλά γενικά στο καπιταλιστικό σύστημα να γίνει κανείς πολύ πλούσιος χωρίς να έχει εμπλακεί σε κάτι που κινείται ή ξεπερνά τα όρια μεταξύ νόμιμου-παρανομου. Η μόνη εναλλακτική είναι να υπήρξε υπερβολικά τυχερός (π.χ. να κέρδισε στο λόττο, όπως ένα ζευγάρι στην Αγγλία πριν από χρόνια, 300 εκ. ευρώ), αλλά αυτό είναι σπανιότατη εξαίρεση.
Με δυο λόγια, επειδή καταλαβαίνω την σπόντα για τον Ιβάν, η δική μου απάντηση δεν είναι "φέρε αποδείξεις" διότι όπως έγραψα πιο πάνω δεν συμφωνώ με αυτήν την λογική και θέλω να είμαι συνεπής με τα πιστεύω μου. Η απάντησή μου όμως είναι η ακόλουθη: Το τί και πως έγινε κανείς στις χώρες αυτές αφορά τις χώρες αυτές. Εάν ο Ιβάν έκανε κάτι παράνομο ή καταδικαστέο ως συμπεριφορά κλπ. στην Ελλάδα τότε να υποστεί τις συνέπειες. Αλλά αυτός δεν έκανε. Οι άλλοι έχουν κάνει..... Ακόμη ακόμη να δούμε και τι έκανε και στη Ρωσία αν θέλεις αλλά δεν μπορεί να γίνει αυτό μόνο για τον Ιβάν, πρέπει να δούμε και τι έχουν κάνει οι άλλοι τόσα χρόνια εδώ. Πάντως είμαι σίγουρος πως εάν ο Ιβάν είχε κάνει το ελάχιστο παράνομο θα είχε πέσει επάνω του ολόκληρο το ελληνικό κράτος και οι μυστικές υπηρεσίες αρκετών χωρών.
Το ζήτημα όπως αντιλαμβάνεσαι είναι τεράστιο και δεν χωρά να συζητηθεί εδώ. Ευχαρίστως σε άλλο τόπικ.

Τα χανούμια έφτιαξαν νέο γήπεδο και ως χώρος ψυχαγωγίας και θεάματος προσπαθούν να βρούν τρόπο προσέλκυσης των <πελατών > τους.

Και αυτό τι σημαίνει; ότι τους δίνεται το ελεύθερο για όλα; Δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση...

Τα ίδια μπορεί να λένε αυτοί για μας

Προφανώς! Ο καθένας μπορεί να λέει οτιδήποτε για τον καθένα. Και πάλι, τι σημαίνει αυτό; ότι δεν επιτρέπεται εμείς να εκφρασουμε τη γνώμη μας για τον Ηλιόπουλο και την ΑΕΧ επειδή κι αυτοί θα πουν για μας; Ας πουν, στο κάτω κάτω το κριτήριο εδώ είναι η αλήθεια των λεγομένων και όχι το "μία σου και μία μου".

Ενω εμείς έχουμε όλες τις υποδομές...την οργάνωση και την τεχνογνωσία..

Ούτε αυτό έχει σχέση με το σχόλιό μου. Είναι ακριβώς σαν το παραπάνω. Το ότι δεν έχεις υποδομές και τεχνογνωσία (που έχεις) δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη γι αυτό. Δηλαδή θα πρέπει εσύ να έχεις εκατομμύρια στην Τράπεζα για να πεις τη γνώμη σου για τον Αλαφούζο; Τι σόι λογική είναι αυτή;
Θεωρώ πολύ χρήσιμα τα ερωτήματά σου και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να πω δυο λόγια γι αυτά. Η συζήτηση για ορισμένα είναι σοβαρή και απαιτεί χρόνο. Προσπάθησα να είμαι όσο πιο σύντομος και περιεκτικός γίνεται. Δεν είναι πάντοτε έυκολο, οπότε αν κάτι παρέλειψα ελπίζω στην κατανόησή σου/σας.
Πήρα την πρωτοβουλία και απομόνωσα τα ερωτήματά σου για να είναι ευκολότερη η απάντηση σε αυτά. Δεν υπάρχει λόγος να ξαναδιαβάζουν το ποστ μου. Ελπίζω να μην μου διέφυγε κάποιο.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Το ΠΑΟΚμάνια έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει οποιοδήποτε δικό μου ποστ εκτιμά ότι το θέτει σε κίνδυνο.
Σε κάθε περίπτωση, σε ότι με αφορά, δίνω επιπλέον συγκατάθεση έξω και πάνω από όσα περιλαμβάνονται στον κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ, να πράξουν οι μοντς ότι νομίζουν σχετικά με τα δικά μου ποστ.
Στη ζωή μου δε φοβήθηκα ποτέ να πω τη γνώμη μου, προσπαθώντας πάντοτε να την τεκμηριώνω. Αυτό το τελευταίο το κάνω συνειδητά από σεβασμό στον συνομιλητή και κυρίως στον εαυτό μου. Εννοείται ότι θα ήθελα να κάνουν και οι συνομιλητές μου το ίδιο. Δεν θα τα βάψω μαύρα αν δεν το κάνουν.
Εάν κάποιος που με διαβάζει ενοχληθεί και καταφύγει σε δικαστήριο θεωρώντας πως γράφω κάτι μεμπτό, ας το κάνει. Αναλαμβάνω πλήρη ευθύνη όσων λέω και γράφω και οι μοντς έχουν το ελεύθερο να δώσουν τα στοιχεία μου στις αρχές που θα τα ζητήσουν.
Είμαι 60 χρονών, γραφω από τα 15 μου, η δουλειά μου απαιτεί από εμένα (εκτός των άλλων) να γράφω και να το κάνω αυτό με ακρίβεια, εμπεριστατωμένα, επομένως έχω μαθει να φυλάγομαι από τις σχετικές κακοτοπιές. Αν μου ξεφύγει κάτι θα υποστώ τις συνέπειες.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γριακλής - Cluj στο EuroCup γυναικών και 500 τρελαμένοι στο Ιβανώγρειο μας βρίζουν με πάθος..
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Θέλω να δω βίντεο παρουσίασης Μαρσιάλ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Όλη η Ελλάδα το περιμένει!

Περιμένω κανένα χουντικό αστειάκι με martial law κτλ...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Α...άκυρο.
Διέρρευσε backstage photo.

Δείτε βλέμμα...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Jean Valjean έγραψε:Κάνουμε όλοι μας το λάθος να "διαβάζουμε" τις κινήσεις των τριων του ΠΟΚ και ειδικότερα της χάρτινης (1) με βάση ποδοσφαιρικά κριτήρια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πρόκειται πρωτίστως για απατεώνες και δευτερευόντως ή τριτευόντως για ποδοσφαιρικούς παράγοντες. Το ποδόσφαιρο είναι η προμετωπίδα, ο φερετζές πίσω από τον οποίο κρύβονται τα πραγματικά κίνητρα και οι αιτίες της απατεωνικής τους συμπεριφοράς. Δεκάδες οι ισχυρές ενδείξεις γι αυτό εδώ και δεκαετίες. Οπότε θα πρέπει να σκεφτούμε διαφορετικά και να προσεγγίσουμε αλλιώς αυτά που κάνουν.

Ο Ηλιόπουλος όπως έχω ξαναγράψει είναι ένας απατεώνας ανάλογης "ποιότητας" με τον Μελισσανίδη. Όσοι γνωρίζουν λίγα πράγματα για το πως είναι δομημένη η ακτοπλοϊα στη χώρα καταλαβαίνουν πως όλες οι γραμμές τελικά δίνονται με ανάθεση από το Δημόσιο. Δεν πρόκειται δηλαδή για αυθεντικό επιχειρηματία, τέτοιοι ελλαδικοί επιχειρηματίες δεν υπάρχουν στο επίπεδο αυτό.
Το προφίλ που έχει προσδιορίζει και την συμεπριφορά του. Η απόκτηση του Μαρσιάλ γίνεται επειδή αυτή τη στιγμή η ΑΕΧ έχει τα ακριβότερα εισιτήρια χωρίς ουσιαστικά να προσφέρει τίποτε ποδοσφαιρικό!
Ευρωπαίκούς αγώνες δεν έχει, ισορροπημένο ρόστερ δεν έχει, ούτε έχει προπονητή που να παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο. Κάτι πρέπει να δώσει όμως στο πόπολο που έδωσε ένα κάρο λεφτά στα διαρκείας.
Από την εποχή του Γκέμπελς και δώθε, η αλάνθαστη συνταγή αποβλάκωσης του "λαού" είναι μια: κατασκευασμένοι εχθροί (εμείς είμαστε ο Νο1 γι αυτούς), σανό (venga, ζώνες, καλύτερη ομάδα, ήθος κλπ.) και ελπίδα (στηριγμένη και συνδεδεμένη με τα δυο προηγούμενα).
Αν δεν ταίσουν με σανό τον κόσμο τους, ο κόσμος θα φύγει. Με ποδόσφαιρο δεν μπορούν να τον ταίσουν. Εξηγώ αμέσως το γιατί.
Ας θυμόμαστε ότι οι απατεώνες έχουν αλλεργία και αποστροφή στη δουλειά, στον σχεδιασμό, στην υλοποίηση, στο ρίσκο. Αυτό δεν αλλάζει. Κι αυτή είναι η ισχυρότερη ένδειξη πως το ΠΟΚ απαρτίζεται από απατεώνες. Δεν κάθησαν ποτέ να φτιάξουν ομάδα. Δεν ήταν ο στόχος τους αυτός. Τις ελάχιστες φορές που έγινε αυτό έγινε κατά τύχη, από συγκυρίες και χωρίς να το έχουν σχεδιάσει. Αυτό που πάντοτε έκαναν ήταν να αγοράζουν ή να εκβιάζουν διαιτητές, παράγοντες μικρών ομάδων κλπ. ώστε να παίρνουν χωρίς κόπο τίτλους για να αυξάνουν το κοινό τους και να το ελέγχουν πλήρως.

(1) Θα εξηγήσω σε εύθετο χρόνο γιατί η περίπτωση της ΑΕΧ είναι ιδιαίτερη, σε ποιά ακριβώς στοιχεία συνίσταται η ιδιαιτερότητα αυτή και γιατί εμείς στον ΠΑΟΚ αποτελούμε υπαρξιακή απειλή για την ΑΕΧ (κι επομένως τον βασικό τους αντίπαλο).
Σεβασμός ρε φίλε. Έτσι ακριβώς είναι και μας πρήζουν τα, συκώτια οι άχρηστοι σε κάθε τι με το υπεράνω υφακι τους. Οι χαμουτζήδες σαν νοοτροπία όλοι έτσι είναι. Τεμπέληδες και λαμογια και γι αυτό και η Ελλάδα είναι έτσι. Μακάρι να, ξυπνήσουμε εδώ πάνω και να τους πατήσουμε κάποτε σε όλα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εικόνα
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Α...άκυρο.
Διέρρευσε backstage photo.

Δείτε βλέμμα...

Εικόνα
Ωραίες καλτσοδετες! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

figurehead4 έγραψε:
Jean Valjean έγραψε:Κάνουμε όλοι μας το λάθος να "διαβάζουμε" τις κινήσεις των τριων του ΠΟΚ και ειδικότερα της χάρτινης (1) με βάση ποδοσφαιρικά κριτήρια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πρόκειται πρωτίστως για απατεώνες και δευτερευόντως ή τριτευόντως για ποδοσφαιρικούς παράγοντες. Το ποδόσφαιρο είναι η προμετωπίδα, ο φερετζές πίσω από τον οποίο κρύβονται τα πραγματικά κίνητρα και οι αιτίες της απατεωνικής τους συμπεριφοράς. Δεκάδες οι ισχυρές ενδείξεις γι αυτό εδώ και δεκαετίες. Οπότε θα πρέπει να σκεφτούμε διαφορετικά και να προσεγγίσουμε αλλιώς αυτά που κάνουν.

Ο Ηλιόπουλος όπως έχω ξαναγράψει είναι ένας απατεώνας ανάλογης "ποιότητας" με τον Μελισσανίδη. Όσοι γνωρίζουν λίγα πράγματα για το πως είναι δομημένη η ακτοπλοϊα στη χώρα καταλαβαίνουν πως όλες οι γραμμές τελικά δίνονται με ανάθεση από το Δημόσιο. Δεν πρόκειται δηλαδή για αυθεντικό επιχειρηματία, τέτοιοι ελλαδικοί επιχειρηματίες δεν υπάρχουν στο επίπεδο αυτό.
Το προφίλ που έχει προσδιορίζει και την συμεπριφορά του. Η απόκτηση του Μαρσιάλ γίνεται επειδή αυτή τη στιγμή η ΑΕΧ έχει τα ακριβότερα εισιτήρια χωρίς ουσιαστικά να προσφέρει τίποτε ποδοσφαιρικό!
Ευρωπαίκούς αγώνες δεν έχει, ισορροπημένο ρόστερ δεν έχει, ούτε έχει προπονητή που να παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο. Κάτι πρέπει να δώσει όμως στο πόπολο που έδωσε ένα κάρο λεφτά στα διαρκείας.
Από την εποχή του Γκέμπελς και δώθε, η αλάνθαστη συνταγή αποβλάκωσης του "λαού" είναι μια: κατασκευασμένοι εχθροί (εμείς είμαστε ο Νο1 γι αυτούς), σανό (venga, ζώνες, καλύτερη ομάδα, ήθος κλπ.) και ελπίδα (στηριγμένη και συνδεδεμένη με τα δυο προηγούμενα).
Αν δεν ταίσουν με σανό τον κόσμο τους, ο κόσμος θα φύγει. Με ποδόσφαιρο δεν μπορούν να τον ταίσουν. Εξηγώ αμέσως το γιατί.
Ας θυμόμαστε ότι οι απατεώνες έχουν αλλεργία και αποστροφή στη δουλειά, στον σχεδιασμό, στην υλοποίηση, στο ρίσκο. Αυτό δεν αλλάζει. Κι αυτή είναι η ισχυρότερη ένδειξη πως το ΠΟΚ απαρτίζεται από απατεώνες. Δεν κάθησαν ποτέ να φτιάξουν ομάδα. Δεν ήταν ο στόχος τους αυτός. Τις ελάχιστες φορές που έγινε αυτό έγινε κατά τύχη, από συγκυρίες και χωρίς να το έχουν σχεδιάσει. Αυτό που πάντοτε έκαναν ήταν να αγοράζουν ή να εκβιάζουν διαιτητές, παράγοντες μικρών ομάδων κλπ. ώστε να παίρνουν χωρίς κόπο τίτλους για να αυξάνουν το κοινό τους και να το ελέγχουν πλήρως.

(1) Θα εξηγήσω σε εύθετο χρόνο γιατί η περίπτωση της ΑΕΧ είναι ιδιαίτερη, σε ποιά ακριβώς στοιχεία συνίσταται η ιδιαιτερότητα αυτή και γιατί εμείς στον ΠΑΟΚ αποτελούμε υπαρξιακή απειλή για την ΑΕΧ (κι επομένως τον βασικό τους αντίπαλο).
Σεβασμός ρε φίλε. Έτσι ακριβώς είναι και μας πρήζουν τα, συκώτια οι άχρηστοι σε κάθε τι με το υπεράνω υφακι τους. Οι χαμουτζήδες σαν νοοτροπία όλοι έτσι είναι. Τεμπέληδες και λαμογια και γι αυτό και η Ελλάδα είναι έτσι. Μακάρι να, ξυπνήσουμε εδώ πάνω και να τους πατήσουμε κάποτε σε όλα.
Ευσεβεις ποθοι φιλε μου.
Σχεδον ολη η β. Ελλάδα μπλε ηταν στις τελευταίες εκλογές
Μην περιμενεις επαναστασεις απο τη γενια του f/b και του instagram.
Μονο για τα like νοιάζονται.
Πληρης προβατοποιηση.
Εχω απωλεσει καθε ελπιδα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ελα ρε φίλε τώρα με τη γενιά του Facebook, ειδαμε και από τις προηγούμενες που έχουν στείλει τους μίσους νέους διασπαρτους σε όλη την Ευρώπη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”