Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αυτό που βλέπω εγώ, που παρακολουθώ σταθερά το forum αλλά μετά από συγκεκριμένες διενέξεις αποφάσισα να μην σχολιάζω στον ίδιο βαθμό, είναι πως ενώ έχουν σχεδόν εξαφανιστεί οι γκρινιάρηδες, με κάποιο μαγικό τρόπο έχετε καταφέρει (ορισμένοι, όχι όλοι) να συντηρείτε σταθερά το ίδιο μοτίβο γκρίνιας και διενέξεων, λες και θα βγει κάποιο όφελος από αυτό.

Το είχα γράψει πριν καμιά 20αριά μέρες και η απάντηση που είχα πάρει ήταν "έλα τώρα, γκρινιάζετε δυο μήνες και δεν σας αρέσει που ΜΊΑ μέρα σας την λέμε για όσα γράφατε".
Τελικά η μία μέρα "δικαίωσης", έφτασε να είναι.. 20 μέρες "δικαίωσης" και συνεχίζουμε.

Τέλος θυμάμαι πως όταν έβλεπα την ομάδα να παίζει με 1.5 χαφ και 2.5 μεσοεπιθετικούς, γκρίνιαζα γιατί φοβόμουν για το που πάμε, αλλά μετά όταν αντιλήφθηκα το λάθος μου, βγήκα να πω πως για ότι μου αναλογεί απολογούμαι.
Αντιθέτως βλέπω με μεγάλη μου χαρά, όλους τους "λογικούς" που τρεις μήνες δεν έβγαζαν κιχ, να πανηγυρίζουν σήμερα για τις "προβλέψεις" τους.
Αν βέβαια είχαμε μια από τα ίδια όπως πέρσι, η δικαίωση θα πήγαινε περίπατο ε;

Από πουθενά δεν πιάνεστε και με τίποτα δεν χαίρεστε. Η μόνη αλήθεια.
Και τέτοιο άνθρωποι υπάρχουν ΚΑΙ στις δυο πλευρές. Δυστυχώς.
Άντε συνεχίστε τώρα το κράξιμο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από aivas19 »

Black ολο λαθος. Ποιος «πανηγυριζει για τις προβλεψεις του»; Θα μιλησω προσωπικα. Που ελεγαν οτι τα τσεπωνει ο Ιβαν και ελεγα οτι δεν ισχυει; Αυτο δεν ειναι προβλεψη. Που ελεγαν οτι θα πουληθει ΣΤΑΝΤΑΡ ο Ντελιας και ελεγα περιμενετε να δουμε (ουτε οτι δεν θα πουληθει ουτε τιποτα). Αυτο δεν ειναι προβλεψη. Συγγνωμη που καποιοι λεγαν να πουλησει ο Ιβαν στον Μυστακιδη και εγω ελεγα οτι ειναι αχαριστοι. Ουτε αυτο ειναι προβλεψη, ουτε πανηγυρισμος. Απλα τα πραματα. Εσυ δεν νομιζω να εγραψες κατι απο αυτα. Αν θεωρεις οτι αυτα ειναι ιδια με το αγχος για τον αγωνιστικο παω πασο.

ΥΓ: και μια απο τα ιδια να ειχαμε, το να λες αυτα τα πραματα που αναφερω πανω για τον Ιβαν ειναι αδικο και δεν ειναι κριτικη. Κι εγω εγραψα σχολια για τον μεσοεπιθετικο που δεν εφεραν, δεν ειπα οτι αν δεν φερουν θα βγουμε 5οι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μπορεις να μου βρεις ποστ που να λεει οτι ο Ιβαν τα τσεπωνει?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Πλακα μου κανεις Τζοσουα;; Τα «λογιστικα» γραφτηκαν εδω μεσα 50 φορες. «Τοσους παικτες πουλησαμε τοσα τα εσοδα γιατι δεν ξοδευει που πανε τα λεφτα εκλεισε η κανουλα». Δεν κραταω αρχειο και επισης πολλα σβηστηκαν. Αν θες να ψαξω να βρω πολυ ευχαριστως. Αν θεωρεις οτι δεν εγινε αυτο που γραφω και λεω ψεμματα μπορεις να πραξεις αναλογως
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το ο Ιβαν τα τσεπωνει απο το να γινεται αναφορα στα οικονομικα της ομαδας εστω και με την μομφη οτι εχει κλεισει η κανουλα εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ε οκ αν λεω ψεμματα μπορεις να με μπαναρεις δεν εχω κανενα θεμα. Οτι λενε οι κανονες του φορουμ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Μπορεις να μου βρεις ποστ που να λεει οτι ο Ιβαν τα τσεπωνει?
Μπορώ να σου βρω ότι το ταμείο είναι, χωρίς δεύτερη κουβέντα κιόλας, πολύ γεμάτο, εδώ και χρόνια, συνεπεία ... περήφανων πωλήσεων, και χωρίς προφανή λόγο το αγωνιστικό έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του. Δεν αποκλείω να έχει υπάρξει και ποστ που να αναφέρθηκε ευθέως σε παντελόνιασμα.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Κλείστε το τοπικό, αφού δεν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή...

Φτανει πια αυτή η άρρωστη κατάσταση με την γκρίνια και την εσωστρέφεια

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Προτεινω οι μισοι με τοξα και οι αλλοι μισοι με ακοντια. Χωρις ασπιδες.
Οσον αφορα τα σχολια κατα της ομαδας ηταν και φετο πολλα και μερικες φορες σιχαμερα.
Σκοτωθητε ελευθερα.Μακρια απο τον ΠΑΟΚ ομως.Τα λεμε με τους επιζησαντες στις 01/01/2024.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

navigator11 έγραψε:
joshua έγραψε:Μπορεις να μου βρεις ποστ που να λεει οτι ο Ιβαν τα τσεπωνει?
Μπορώ να σου βρω ότι το ταμείο είναι, χωρίς δεύτερη κουβέντα κιόλας, πολύ γεμάτο, εδώ και χρόνια, συνεπεία ... περήφανων πωλήσεων, και χωρίς προφανή λόγο το αγωνιστικό έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του. Δεν αποκλείω να έχει υπάρξει και ποστ που να αναφέρθηκε ευθέως σε παντελόνιασμα.
Εγω παντως εκατσα και διαβασα καμια 50ρια σελιδες στα γρηγορα στο τοπικ του Ιβαν και αν εξαιρεσεις ΕΝΑ μελος,το γνωστο, που μιλουσε για αναγκη διαδοχης καταστασης καθως βαλτωνουμε,δεν βρηκα αλλα ποστ αυτου του υφους.Αυτο λεει πολλα για μενα τουλαχιστον οσον αφορα τον πολεμο εντυπωσεων που επιδιωκουν καποιοι.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

aivas19 έγραψε:Black ολο λαθος. Ποιος «πανηγυριζει για τις προβλεψεις του»; Θα μιλησω προσωπικα. Που ελεγαν οτι τα τσεπωνει ο Ιβαν και ελεγα οτι δεν ισχυει; Αυτο δεν ειναι προβλεψη. Που ελεγαν οτι θα πουληθει ΣΤΑΝΤΑΡ ο Ντελιας και ελεγα περιμενετε να δουμε (ουτε οτι δεν θα πουληθει ουτε τιποτα). Αυτο δεν ειναι προβλεψη. Συγγνωμη που καποιοι λεγαν να πουλησει ο Ιβαν στον Μυστακιδη και εγω ελεγα οτι ειναι αχαριστοι. Ουτε αυτο ειναι προβλεψη, ουτε πανηγυρισμος. Απλα τα πραματα. Εσυ δεν νομιζω να εγραψες κατι απο αυτα. Αν θεωρεις οτι αυτα ειναι ιδια με το αγχος για τον αγωνιστικο παω πασο.

ΥΓ: και μια απο τα ιδια να ειχαμε, το να λες αυτα τα πραματα που αναφερω πανω για τον Ιβαν ειναι αδικο και δεν ειναι κριτικη. Κι εγω εγραψα σχολια για τον μεσοεπιθετικο που δεν εφεραν, δεν ειπα οτι αν δεν φερουν θα βγουμε 5οι
Αδερφέ εσύ το βλέπεις από τη δική σου πλευρά. Επέτρεψε μου, να βλέπω τα πράγματα όπως τα κρίνω εγώ. Άσε στην άκρη τους χαρακτηρισμούς τύπου "όλο λάθος" από τις πρώτες κιόλας λέξεις και προσπάθησε (αν θες βέβαια) να σκεφτείς, μη τυχόν το να είσαι τόσο απόλυτος, ίσως είναι λάθος.

Δεν αντέχω να διαβάζω άλλες γενικεύσεις. Καταντάει αστείο.
Τη φράση "ο Ιβάν τα τσεπώνει" παίζει να μην την έχω διαβάσει ούτε μία φορά. Όχι δύο, τρεις. Ούτε μία.
Το να αναφέρω "πήραμε 10 εκατομμύρια από τις πωλήσεις και εξοικονομήσαμε άλλα 7-8 (συμβολαίων) από τις αποδεσμεύσεις, αλλά μέχρι χθες ήρθε ο Έκονγκ με 1.1, ο Μπάμπα με 800κ συμβόλαιο και ο Κεντζιόρα δανεικός" ισοδυναμεί με το "ο Ιβάν τα τσεπώνει";
Γιατί εγώ θυμάμαι πως οι 9 στους 10 έγραφαν αυτό, όχι πως ο Ιβάν τα τσεπώνει.
Και έλα πες μου εσύ, ειλικρινά όμως, αν όταν το γράφαμε ίσχυε ή όχι. Εγώ σου λέω πως ίσχυε.

Ξέρεις τι άλλο ίσχυε; Πως κατεβήκαμε να παίξουμε με τη Μπεϊτάρ, δυο παιχνίδια και η αποστολή της ομάδας αντί να έχει συν νέους παίκτες, ήταν μείον(!!!) σε σχέση με το πως κλείσαμε τη περσινή χρονιά!
Δεν με πιστεύεις ούτε σε αυτό;
Στην ενδεκάδα μας στο πρώτο ματς, είχαμε συν τον Μπάμπα! Ο Έκονγκ που ήταν η άλλη μεταγραφή, είχε έρθει στη θέση του Ίγκανσον!
Δηλαδή είχαν φύγει οι: Ολιβέιρα, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κούρτιτς, Ντάντας, Ίγκανσον, Κάργας και οι μόνες προσθήκες ήταν οι Μπάμπα και Έκονγκ.
Δηλαδή μείον 7, συν 2.
Στο δεύτερο ματς, τα ίδια, απλά συν τον Σαμάττα. Δηλαδή μείον 7, συν 3.
Να προχωρήσω και στα επόμενα με Χάιντουκ; Δεν έχει νόημα.

Ε συγχώρα με λοιπόν, που όταν έβλεπα τα παραπάνω, δεν έβλεπα φως στον ορίζοντα και δεν μπορούσα να δω με θετικό μάτι το μέλλον.
Σίγουρα πάντως, όταν ξεκίνησαν τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, το 99% όσων σήμερα πανηγυρίζουν που "δικαιώθηκαν" δεν έγραφαν πως η ενίσχυση έρχεται, αλλά πως αν δεν περάσουμε σε όμιλο ΤΟΝ ΉΠΙΑΜΕ και η ενίσχυση πάει περίπατο.
Πως σκ@τά γίνεται τώρα αυτοί οι ίδιοι να εμφανίζονται δικαιωμένοι, ένας Θεός το ξέρει.
Γιατί όπως έγραψε και ο Μπάρκας πιο πίσω, ΝΑΙ τα γραπτά μένουν και αρκετοί είναι αυτοί που έχουν "στρογγυλέψει" την ιστορία τους. Απλά επειδή δεν είχαν πάρει ανοιχτά θέση εκείνη την εποχή, φοβούμενοι μη τυχόν εκτεθούν, τώρα νομίζουν πως κέρδισαν το δικαίωμα να κουνάνε το δάχτυλο στους απαισιόδοξους εκείνης της περιόδο.
Κοίτα όμως να δεις μια σύμπτωση. Στους απαισιόδοξους εκείνης της περιόδου ξέρεις ποιος άλλος ανήκει; Ο ίδιος σου ο προπονητής αδερφέ μου. Ο οποίος με δικά του λόγια, έλεγε πως δεν βλέπει φως στον ορίζοντα και πως αργήσαμε πάρα πολύ να ενισχυθούμε.

Όλα τα άλλα για τσεπώματα και ιστορίες, δεν έχει νόημα να τα συζητάμε. Ότι όμως η εικόνα που είχαμε τότε, άνετα δημιουργούσε την ανησυχία αποεπένδυσης, μόνο οι κολλημένοι δεν το παραδέχονται.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Πολεμο εντυπωσεων; Θα σε παρακαλουσα να ανακαλεσεις. Σου ειπα αν θεωρεις οτι ειπα ψεμματα να με μπαναρεις. Τοσο πολεμος εντυπωσεων. Αν βρεις και οτι πανηγυρισα για προβλεψεις να μου το πεις επισης.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω, δεν το κάνω άλλωστε τόσο συχνά, απλά διαβάζω.
Το έκανα γιατί είδα 20 μέρες μετά το πρώτο ξέσπασμα ορισμένων, η διχόνοια και η μίρλα δεν έχει πάει πουθενά, ενώ οι "γκρινιάρηδες" έχουν εξαφανιστεί. Αυτό θα έπρεπε να προβληματίζει κατ' εμέ και μάλιστα αρκετά.

Σόρυ για τη παρέμβαση, συνεχίστε με την ησυχία σας το κράξιμο των.. άλλων.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πάντως ο Idrissi προπονείται με την U20 της Feyenoord...

Πάω να βρω πού μένει :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προφανως και μιλαμε για πολεμο εντυπωσεων οταν προσπαθειτε να δωσετε μια εικονα φορουμ που ηταν ετοιμη να διαδηλωσει στα γραφεια της Τουμπας με πανο Ιβαν τον μπουλο,ενω αυτο απεχει παρασαγκας απο την αληθεια.

Υ.Γ Αυτο με το μπαν ειναι καινουριο? Σαν τον τυπο που παει σε μπατσο και του φωναζει δειρε με ρε? Εγω aivas σε αντιθεση με σενα επιθυμω την κουβεντα και την ανταλλαγη αποψεων ακομα και αν ειμαι αντιδιαμετρικα αντιθετος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”