marsantos έγραψε:Μαυρο Χιονι έγραψε:Σορι φιλε, αλλά, έγραψες ένα κατεβατό τρίχες. Μια χαρά είναι ο Ντέλιας ίσως όμως δεν έφτασε ακόμα την περσινή του φόρμα. Θα την φτάσει όμως.
Μη ζητάς σορι φιλε. Δε χαρακτηρισες εμένα. Το γραπτό μου χαρακτηρισες. Προφανώς μπορεί να είναι και τρίχες τα όσα γράφω γιατί δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου. Αυτή είναι η δική μου αντανάκλαση των όσων συμβαίνουν.
Αυτό που διαφωνώ κάθετα είναι η αναφορά σου στη φόρμα του παίκτη. Η φάση που ποσταρα εχθές δεν είναι θέμα φόρμας.
Ο Ντελιας παίζει έτσι από το Φλεβάρη. Στιγμές μαγικές βεβαίως και έχει αλλά είναι στιγμές. 8 μήνες ντεφορμαρισμα δεν έχω ξαναακουσει.
Συγνώμη αλλά το 8 μήνες ντεφορμάρισμα που του είδες?
Πιστεύεις ότι αν πέρσι για παράδειγμα στα play-off ήταν τραυματίες και δεν έπαιζε θα είχαμε τα ίδια αποτελέσματα?
80% των μεγάλο στιγμών είναι αυτός μέσα.
Αυτά που γράφονται εδώ και εκεί μόνο κακό του κάνουν, γιατί καταρχάς γράφονται από ανθρώπους μη γνωρίζοντες και μπερδεύουν το παιδί τι και ποιον να ακούει?
Κανένας ντέλιας δεν χρειάζεται καμία κριτική του μάκη του κρεοπώλη για να γίνει καλύτερος.
Ούτε φυσικά αυτό το αστείο για το τράβηγμα του αυτιού που έχει γραφτεί κατά κόρον εδώ μέσα.
Okay έκανε ένα λάθος το οποίο το τόνισε και ο λουτσέσκου κατά τη διάρκεια του break των διακοπών ( σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο βέβαια και ο τραυματισμός που του άφησε εκείνος ο αλήτης από το τελευταίο παιχνίδι). Και είναι ίσως ο κυριότερος λόγος για τον οποίον δεν έχει ξεκινήσει τόσο ουσιαστικά... γιατί αυτό του λείπει στο ξεκίνημα της νέας περιόδου.
Κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν ότι με οποιαδήποτε ομάδα και να παίζει αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, το πρώτο πράγμα που κάνει ο αντίπαλος προπονητής είναι ένα κυκλώσει το όνομα του ντέλια και να κάνει τρεις ώρες βίντεο θεραπεία για το πώς θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουνε, ποια είναι τα blind spot του και πού να τον οδηγήσουν.
Η σημαντικότητα του παιδιού φαίνεται όχι όταν παίζει αλλά όταν δεν παίζει, όπου η ομάδα μας είναι μία εντελώς διαφορετική και 50% λιγότερο επικίνδυνη.
Συγνώμη αλλά όποιος δεν βλέπει βελτίωση αυτού του παιδιού και πιστεύει ότι ο ντέλιας του οκτωβρίου του 2023 είναι ίδιος με τον ντελια του οκτωβρίου του 2024 είναι τυφλός.
Υγ εκτός από την πρώτη γραμμή όλο το υπόλοιπο μήνυμα αναφέρεται γενικά και όχι σε εσένα Μαρσαντος