7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

marsantos

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από marsantos »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Σορι φιλε, αλλά, έγραψες ένα κατεβατό τρίχες. Μια χαρά είναι ο Ντέλιας ίσως όμως δεν έφτασε ακόμα την περσινή του φόρμα. Θα την φτάσει όμως.
Μη ζητάς σορι φιλε. Δε χαρακτηρισες εμένα. Το γραπτό μου χαρακτηρισες. Προφανώς μπορεί να είναι και τρίχες τα όσα γράφω γιατί δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου. Αυτή είναι η δική μου αντανάκλαση των όσων συμβαίνουν.
Αυτό που διαφωνώ κάθετα είναι η αναφορά σου στη φόρμα του παίκτη. Η φάση που ποσταρα εχθές δεν είναι θέμα φόρμας.
Ο Ντελιας παίζει έτσι από το Φλεβάρη. Στιγμές μαγικές βεβαίως και έχει αλλά είναι στιγμές. 8 μήνες ντεφορμαρισμα δεν έχω ξαναακουσει.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Θα συμφωνήσω με marsantos.

Ο ίδιος ο Λουτσέσκου είναι ο πρώτος που επίσημα είχε πει ότι πρέπει να σταματήσει απλά να χαίρεται το ποδόσφαιρο ..και ότι πρέπει να ενδιαφέρεται για τη νίκη.

Οπότε σίγουρα υπάρχει πίεση , φαίνεται μπερδεμένος φαίνεται ντεφορμέ προσπαθεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας , να δικαιολογήσει το ταλέντο του .

Είναι η δοκιμασία που πρέπει να περάσει , αν τα καταφέρει θα γίνει παιχταράς αν όχι ... θα υπάρχει το ερώτημα ..πως χάθηκε αυτό το ταλέντο.

Όλοι περιμένουν να είναι μαραντόνα ..να τους περνάει όλους ..να μην πέφτει κάτω με τίποτα....να ντριπλάρει μέχρι και τον τέρμα και να σκοράρει.

Όπως λέει και ο Λουτσκέσου its the process .

'Όλοι πρέπει να βρίσκονται δίπλα του αλλά το κυριότερο όλων είναι ο ίδιος να έχει απο τον εαυτό του απαιτήσεις και να έχει δίπλά του ανθρώπους που θα τον καθοδηγούν προς το επόμενο σκαλοπάτι βήμα βήμα .

Πρέπει να απελευθερωθεί απο την πίεση των αριθμών και να απολαμβάνει το παιχνίδι όπως πριν και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

υγ. Εδω ο φορ των 200,000,000 του βάζελου θυμάστε τι έχασε με τη λανς ...κενή εστία ...στα πουλιά...

Υπομονή να καθαρίσει το μυαλό του , να επανέλθει και στη φόρμα του και τότε πάλι γλέντια θα έχουμε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να αναφέρω ότι πέρα από την οποιαδήποτε ψυχολογική κατάσταση , την οποιαδήποτε περίοδο φορμαρίσματος και ντεφορμαρίσματος υπάρχουν μια σειρά από στοιχεία του παιχνιδιού τα οποία πρέπει να δουλέψει παίκτης πρώτα από όλα για το δικό του καλό.

Ένα απλό παράδειγμα θα φέρω με το Βιερίνια της πρώτης χρονιάς.
Όταν ο παίκτης , πάνω κάτω στην ηλικία του ντέλια , έπαιζε αρχικά σε εμάς είχε σχετικά αναιμικά σουτ και πάσες ( ως δύναμη και ακρίβεια).
Την επόμενη χρονιά , ξαφνικά είδαμε ρουκέτες να φεύγουν έξω από τη περιοχή.

Ε αυτό δεν έγινε μόνο του ή κατά τύχη.

Ούτε τώρα θα γίνει από μόνο του κάποιος πρέπει να το επιδιώξει με λύσσα.

Είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ομάδας , αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

14 γκολ και 9 ασσιστ περυσι, ουτε εγω ξερω ποσες ενεργειες που μας εδωσαν νικες, ποντους, πρωταθλημα αλλα "πρεπει να αποκτησει ουσια", "εχει μονο μαγικες στιγμες" !!!!

Ετσι απλα να θυμηθω στα play-offs:
1. Εκτος με κουλα - μαγικη ενεργεια που κραταει ζωντανη τη φαση και οδηγει στο γκολ του Μπαμπα για το 2-1
2. Εντος με κουλα- 2 γκολ οταν ολα ηταν χαμενα
3. Εκτος με ρουλη - μαγικη ενεργεια που οδηγει στο γκολ του Ταισον για το 1-2.

Αλλα ναι μωρε, εχει "κενα,ελλειψεις και ειναι ντεφορμε, παιζει ετσι απο το Φεβρουαριο", και και και...

Αν γραφονται αυτα εδω μεσα, τι να περιμενουμε απο τους ΑΡΔ;
Ας αποθεωσουμε λοιπον ολοι μαζι τον Φωταρα των 456489 εκ., τον Γιοβανοβιτς που προτιμαει Μπακαβουτα κτλ κτλ
Μανια ο ΠΑΟΚτσης να βρει τον επομενο Κλαους-Πελκα κ σια...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Κάποτε κάποιοι έπαιξαν μπάλα μόνο με το ταλέντο τους , χωρίς να κάνουν πάντα προπόνηση, να καπνίζουν 2 πακέτα τσιγάρα , κάθε βράδυ να ξενυχτάνε να πίνουν μπουκάλια ουίσκι και στο γήπεδο να είναι οι καλύτεροι.

Ο κωνσταντέλιας είναι ότι πιο ποδοσφαιρικό ταλέντο έχουμε δει εδω και πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΈΧΕΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται μέσα σε όλες τις φάσεις αλλά δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση , συμβαίνει σε όλους τους παίκτες.

Σίγουρα φαίνεται αυτό ότι δεν παίζει πλέον με το ποδοσφαιρικό του ένστικτο ... παίρνει περισσότερες τελικές καθώς νιώθει πλέον κομμάτι της ομάδας και όχι ένα ταλέντο που πρέπει να αποδείξει την αξία του.

Θα μάθει απο τα λάθη του , θα εξελιχθεί εφόσον δουλεύει και είναι συγκεντρωμένος στο όνειρο του.

Η προσπάθεια αποκωδικοποίησης της αγωνιστικής του κατάστασης και γενικότερα του τρόπου επιλογών και αποφάσεων μέσα στο γήπεδο γίνεται πάντα με την προσωπική υποκειμενική κρίση του καθενός.

Όμως η επίθεση σε συνοπαδούς μας που πάντα γράφουν με τα προσωπικά τους επιχειρήματα και καταθέτουν την άποψη τους όσο και αν δεν βρίσκει σύμφωνο κάποιον απο μας μπορούμε να αντικρούσουμε με τα δικά μας επιχειρήματα χωρίς χαρακτηρισμούς .
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

cartman έγραψε:Ο Τάισον και ο ζιβκοβιτς ήταν χειρότεροι προχθές ρε αμπαλα ταγαρια
είπε κανεις ότι ήταν καλύτεροι?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Σορι φιλε, αλλά, έγραψες ένα κατεβατό τρίχες. Μια χαρά είναι ο Ντέλιας ίσως όμως δεν έφτασε ακόμα την περσινή του φόρμα. Θα την φτάσει όμως.
Ετσι...αυτο ειναι αποψη...
καθεται ο αλλος και γραφει ενα κειμενο 800-900 λεξεις...με επιχειρηματα..παραδειγματα...κτλ
και με μια λεξη τον πετσοκοβεις...''τριχες''
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

van rooy έγραψε:Θα συμφωνήσω με marsantos.

Ο ίδιος ο Λουτσέσκου είναι ο πρώτος που επίσημα είχε πει ότι πρέπει να σταματήσει απλά να χαίρεται το ποδόσφαιρο ..και ότι πρέπει να ενδιαφέρεται για τη νίκη.
Barlow ξαναρωταω: Λουτσεσκου δερνουμε?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

marsantos έγραψε:
Μη ζητάς σορι φιλε. Δε χαρακτηρισες εμένα. Το γραπτό μου χαρακτηρισες. Προφανώς μπορεί να είναι και τρίχες τα όσα γράφω γιατί δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου. Αυτή είναι η δική μου αντανάκλαση των όσων συμβαίνουν.
Αυτό που διαφωνώ κάθετα είναι η αναφορά σου στη φόρμα του παίκτη. Η φάση που ποσταρα εχθές δεν είναι θέμα φόρμας.
Ο Ντελιας παίζει έτσι από το Φλεβάρη. Στιγμές μαγικές βεβαίως και έχει αλλά είναι στιγμές. 8 μήνες ντεφορμαρισμα δεν έχω ξαναακουσει.
Συγνώμη αλλά το 8 μήνες ντεφορμάρισμα που του είδες?
Πιστεύεις ότι αν πέρσι για παράδειγμα στα play-off ήταν τραυματίες και δεν έπαιζε θα είχαμε τα ίδια αποτελέσματα?
80% των μεγάλο στιγμών είναι αυτός μέσα.
Αυτά που γράφονται εδώ και εκεί μόνο κακό του κάνουν, γιατί καταρχάς γράφονται από ανθρώπους μη γνωρίζοντες και μπερδεύουν το παιδί τι και ποιον να ακούει?
Κανένας ντέλιας δεν χρειάζεται καμία κριτική του μάκη του κρεοπώλη για να γίνει καλύτερος.
Ούτε φυσικά αυτό το αστείο για το τράβηγμα του αυτιού που έχει γραφτεί κατά κόρον εδώ μέσα.
Okay έκανε ένα λάθος το οποίο το τόνισε και ο λουτσέσκου κατά τη διάρκεια του break των διακοπών ( σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο βέβαια και ο τραυματισμός που του άφησε εκείνος ο αλήτης από το τελευταίο παιχνίδι). Και είναι ίσως ο κυριότερος λόγος για τον οποίον δεν έχει ξεκινήσει τόσο ουσιαστικά... γιατί αυτό του λείπει στο ξεκίνημα της νέας περιόδου.
Κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν ότι με οποιαδήποτε ομάδα και να παίζει αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, το πρώτο πράγμα που κάνει ο αντίπαλος προπονητής είναι ένα κυκλώσει το όνομα του ντέλια και να κάνει τρεις ώρες βίντεο θεραπεία για το πώς θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουνε, ποια είναι τα blind spot του και πού να τον οδηγήσουν.
Η σημαντικότητα του παιδιού φαίνεται όχι όταν παίζει αλλά όταν δεν παίζει, όπου η ομάδα μας είναι μία εντελώς διαφορετική και 50% λιγότερο επικίνδυνη.
Συγνώμη αλλά όποιος δεν βλέπει βελτίωση αυτού του παιδιού και πιστεύει ότι ο ντέλιας του οκτωβρίου του 2023 είναι ίδιος με τον ντελια του οκτωβρίου του 2024 είναι τυφλός.

Υγ εκτός από την πρώτη γραμμή όλο το υπόλοιπο μήνυμα αναφέρεται γενικά και όχι σε εσένα Μαρσαντος
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Εγώ ξέρω ότι ο Ντέλιας μέσα στην Γαλατά σε μια μέτρια για αυτόν μέρα ήταν μισή ομάδα μόνος του.
Καλή η κριτική αλλά δεν θα πέσουμε να τον φάμε κιόλας.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Επειδή βλέπω ότι το συνεχίζουμε.....θα το επαναλάβω για άλλη μία φορά... κατά την άποψη μου ο ντελιας είναι σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ
Πριν από δύο χρόνια το παιδί έμπαινε αλλαγή, τον ακροβολιζαμε αριστερά και περιμέναμε να κάνει καμία μαγική ντρίπλα...
Σήμερα απαιτούμε να ντριμπλαρει, να βλέπει γήπεδο, να πασάρει, να βάζει γκολ με τελειώματα, με σουτ, να έχει την ψυχική ηρεμία ενός ηγέτη, να μαρκάρει, να είναι άψογος τακτικά, να είναι αθλητικός και... και...και γω δεν ξέρω τι άλλο
Δηλαδή κάπου όπα.....
Ο τζολης με ένα καλό τελείωμα και με δύο κινήσεις στο ρεπερτόριο του πήρε μετεγγραφή 11 μύρια και πλέον παίζει σε ομάδα τσουλου
Πάρτε οποιονδήποτε παίκτη της ομάδας και εάν μπορείτε να μου βρείτε πάνω από 2-3 θετικά του χαρακτηριστικά γράψτε το να το ξέρουμε...την ίδια στιγμή απαιτούμε από τον ντελια να είναι άψογος σε όλα...
Το παιδί με σκληρή δουλειά και με σωστή καθοδήγηση έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου και κάθε μέρα γίνεται όλο και καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος.... φέτος θα προσθέσει και ηγετικά χαρακτηριστικά στην ποδοσφαιρική του ταυτότητα
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ο σταθερότερος μεσοεπιθετικός μας φέτος είναι ο ντελιας. Οκ δεν έχει πιάσει τρελό πικ ακόμα αλλά είναι πάντα θετικος. Οι άλλοι είναι ή του ύψους ή του βάθους. Κάποιοι θέλετε να δημιουργήσετε από πουθενά θέμα . Όταν ακούτε Ραπτόπουλο να έχετε και κριτική σκέψη

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε:[
...

Υγ εκτός από την πρώτη γραμμή όλο το υπόλοιπο μήνυμα αναφέρεται γενικά και όχι σε εσένα Μαρσαντος
Όταν έφτασα στο υστερόγραφο ηρέμησα γιατί αναρωτιόμουν που τα έχω πει όλα αυτά; :mrgreen:

Συγνώμη αλλά το 8 μήνες ντεφορμάρισμα που του είδες?
Προφανώς και δε βλέπω κάποιο ντεφορμαρισμα. Ήταν σχήμα λόγου στο θέμα ντεφορμαρισματος που έθεσε το Μαύρο Χιόνι.
Εγώ δε βλέπω κάποιο ντεφορμαρισμα στο παιδί. Εγώ αναφέρομαι σε άλλα πράγματα και όχι στην απόδοση.
Συγνώμη αλλά όποιος δεν βλέπει βελτίωση αυτού του παιδιού και πιστεύει ότι ο ντέλιας του οκτωβρίου του 2023 είναι ίδιος με τον ντελια του οκτωβρίου του 2024 είναι τυφλός
Σαφώς και έχει βελτιωθεί. Το αντίθετο θα ήταν περίεργο μετά από ένα χρόνο πρωταγωνιστικου ρόλου σε ομάδα δουλεμένη με ίδιο προπονητή.
Rene προφανώς καταλαβαίνεις τι προσπαθώ να πω μέσα από το κατεβατό μου. Προσπαθώ να ερμηνεύσω το πνευματικό κομμάτι του παιδιού για όσα επιλέγει να κάνει την ώρα του αγώνα.
Όλα όσα γράφεις επί του αγωνιστικού και το κύκλωμα του παιδιού από τους αντιπάλους προπονητές είναι αυτονόητο ότι με βρίσκουν σύμφωνο.
Επειδή όμως μετράω τα όσα γράφεις και το έχεις διαπιστώσει από πλήθος ερωτήσεων που σου θέτω, θέλω τη γνώμη σου για τις εικόνες που ποσταρα χθες. Εσύ ποια εξήγηση δίνεις στο να μην επιλέγει ο Κωνσταντέλιας να κάνει αυτή την πάσα όταν στο Καραϊσκάκης έβλεπε τι γινόταν πίσω από την πλάτη του. Γιατί αυτό είναι η βάση των όσων γράφω καθώς υπάρχει μια επαναληπτικοτητα σε τέτοιες καταστάσεις. Ούτε για το τετ α τετ γράφω ούτε για μια κακή πάσα ούτε για μια κακή εκτέλεση. Ο Τάισον έκανε 500 λάθος πάσες προχθές.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όταν λέμε ότι ένα γήπεδο,μια έδρα επηρεάζει την απόδοση ενός ποδοσφαιριστή... ακριβώς αυτή είναι η φάση που για μένα αποτυπώνει το παραπάνω γεγονός.
Έχουν αναφέρει πολλοί ποδοσφαιριστές ότι το να παίζεις σε έδρες πολύ δυνατές σου δημιουργει μια αίσθηση σαν να παίζεις υπό την επήρεια αλκοόλ και χρειάζονται αρκετος χρόνος για να συνέλθεις.
Πιστεύω ότι αν η συγκεκριμένη φάση γινότανε μετά το 25-30 θα είχε ενεργήσει τελείως διαφορετικα
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ο Κωνσταντέλιας σήμερα που μιλάμε είναι ήδη ένας πολύ καλός παίκτης και πρωταθλητής.
Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος Έλληνας 21χρονος, ο οποίος να βοήθησε την ομάδα του τόσο κομβικά στην ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ στόχων, τα τελευταία 15 χρόνια (πέρα από τον Κουλιεράκη προφανώς).
Μόνο ο Τζολάκης πέρσι στο Κόνφερενς και αυτό προέκυψε στα τελευταία 6 παιχνίδια της διοργάνωσης, γιατί μέχρι τότε είχε 2 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ο Τζόλης που ήταν εξίσου τεράστιο ταλέντο στην επίθεση με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, στο Κύπελλο του 21 δεν έπαιξε καν βασικός στον τελικό.
O Φουρτούνης που θα έλεγε κανείς πως είναι ο πιο ταλαντούχος/πετυχημένος μεσοεπιθετικός -με ηγετικό ρόλο στην ομάδα του- που έβγαλε η χώρα τα τελευταία 10 χρόνια, στην ηλικία του Γιάννη έκανε μια μέτρια σεζόν στην Bundesliga 2 και επέστρεφε στην Ελλάδα για τον ΟΣΦΠ.
Σίγουρα το ταλέντο του Ντέλια μας προιδεάζει πως είναι για το υψηλότερο επίπεδο, αλλά πρέπει να κατανοήσουμε και την πίεση που μπορεί να νιώθει ένας 21χρονος, όταν ξέρει πως όλη η χώρα έχει τα μάτια της πάνω του.
Μέχρι στιγμής μας έχει δείξει πως και δουλεύει και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτόν. Απλώς καλό είναι να θυμόμαστε πως η βελτίωση δεν έρχεται από την μια στιγμή στην άλλη, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας ολόκληρης διαδικασίας και χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”