nunies4 έγραψε:Δεν θεωρώ ρεαλιστικό το σενάριο..
Πρώτον ασχέτως Μποτο δεν θεωρώ ότι αυτοί θα μας δώσουν εύκολα παίκτη για πολλούς και διάφορους λόγους.
Δεύτερον δεν ξέρω τι μπορεί να έχει πάει στραβά στην καριέρα του μόλις στα 23 αλλά μου μοιάζει που δύσκολο τέτοιος παικταρας να έρθει εδώ. Εκτός και αν είναι τύπου Ολιβέιρα. Δανεικός για 6μηνο να αναγεννηθεί και μια ρήτρα τυπική , τόσο μεγάλη που αποκλείεται να καταβληθεί.
Αν είναι να έρθει με τέτοιο καθεστώς δεν πολύψηνομαι..
Αλλά όπως και πριν λέω...In Boto we trust
Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο το "δεν ψηνομαι" ρε παιδια..
Δηλαδη ο Ολιβεϊρα σε χαλασε εστω για 6 μηνες, εστω και αν χρησιμοποιηθηκε κι ελαχιστα σε αυτο το διαστημα; Ποιο ηταν το αρνητικο της υποθεσης; Ναι κι εγω θα ηθελα τον παιχταρα με μεταγραφη εννοειται, αλλα αν μπορεις να τον εχεις εστω μονο για 6 μηνες ποιο ειναι το προβλημα; Μπορει στο 6μηνο αυτο να δηλωθει Ευρωπη και να ειναι ο βασικος παραγοντας που θα σε παει τελικο, σε χαλαει επειδη θα ειναι δανεικος και θα φυγει μετα; Το ακουω συνεχεια αυτο το "δεν τον θελω δανεικο" και δεν μπορω να το καταλαβω.
Καλα στις περιπτωσεις που ο δανεισμος εχει και λογικη οψιον αγορας, εκει ειναι που τρελαινομαι οταν ακου το "δεν τον θελω". Κατ εμε αυτη ειναι η ιδανικοτερη περιπτωση. Τον δοκιμαζεις 6 μηνες και αν σου κανει τα σκας. Τι πιο safe και συμφερον. Και ακομα και σε τετοιες περιπτωσεις διαβαζεις "δεν τον θελω". ΓΙΑΤΙ???? Εξηγηστε μου... Ακομα και με απλησιαστη οψιον αγορας, τι χασουρα μπορει να εχεις; Μονο κερδος αν σου παιξει εστω για 6 μηνες ο παικτης.