ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

proedros έγραψε: Ξεκίνησε με πολύ μεγάλες προσδοκίες και έπαιξε και στο μεταξύ μας, μου φαινόταν παικταράς και εξαιρετικά γρήγορος...Ένας λάθος δανεισμός στην Τοτεναμ για 1,5 χρόνο τον προσγείωσε απότομα...Η ρήτρα που είχαν βάλει οι Πορτογάλοι ξεπερνούσε τα 40 εκατ..Ο δανεισμός έσπασε στον 1 χρόνο..Πέρσι έπαιξε στη Γαλατά κάνοντας καλές εμαφανίσεις γι αυτό και οι Τούρκοι θέλουν να τον αποκτήσουν...Για μένα είναι χαφ που κάνει την διαφορά για πλάκα...και προπαντώς έχει ταχύτητα..
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Από μια γρήγορη αναζήτηση φαίνεται ωραία περίπτωση παίκτη. Έχει υπάρξει και συμπαίκτης με Ζίβκοβιτς στην Μπενφίκα.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Στο μεταξύ το λήκι φέρνει χαφ από το πάνω ράφι, χωρίς τυμπανοκρουσιες, χωρίς δράματα, χωρίς κρίσιμες 48 ώρες. Δεν ξέρω ποιον έχει βάλει ο Εσκομπάρ να τρέχει τις κινήσεις τους, αλλά το κάνει εξαιρετικά, κι ευτυχώς δεν παίρνουν στα σοβαρά το θέμα προπονητής γιατί αλλιώς θα είχαμε δράματα. Πρέπει να δωθεί εδώ και τώρα πλήρης ελευθερία κινήσεων στον Μπότο.

Ναι, παιχταράς. Τόσο ψηλό ράφι, που θέλεις σκάλα.

https://www.transfermarkt.com/pape-chei ... ler/336828

2 μύρια market value, 3 συμμετοχές με τη Σενεγάλη, 1 συμμετοχή (45') φέτος, 22 συμμετοχές πέρσι με τη Dijon.

Φέρτε στον ΠΑΟΚ τέτοιον παίκτη ΤΩΡΑ, αλλιώς αλλάζω ομάδα μέχρι αύριο. Τέτοιους παίκτες θέλω, έτσι ονειρεύομαι την ομάδα μου.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

WeWillRockYou έγραψε:
proedros έγραψε: Ξεκίνησε με πολύ μεγάλες προσδοκίες και έπαιξε και στο μεταξύ μας, μου φαινόταν παικταράς και εξαιρετικά γρήγορος...Ένας λάθος δανεισμός στην Τοτεναμ για 1,5 χρόνο τον προσγείωσε απότομα...Η ρήτρα που είχαν βάλει οι Πορτογάλοι ξεπερνούσε τα 40 εκατ..Ο δανεισμός έσπασε στον 1 χρόνο..Πέρσι έπαιξε στη Γαλατά κάνοντας καλές εμαφανίσεις γι αυτό και οι Τούρκοι θέλουν να τον αποκτήσουν...Για μένα είναι χαφ που κάνει την διαφορά για πλάκα...και προπαντώς έχει ταχύτητα..
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Από μια γρήγορη αναζήτηση φαίνεται ωραία περίπτωση παίκτη. Έχει υπάρξει και συμπαίκτης με Ζίβκοβιτς στην Μπενφίκα.
Ναι φυσικά έχουν παίξει...Εγώ τον θυμάμαι στο Ντα Λουζ με εμάς και έλεγα τι άτι είναι αυτό...Μόλις είχε ξεπηδήσει τότε και μιλούσαν για μεγάλο ταλέντο...
proedros

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Στο μεταξύ το λήκι φέρνει χαφ από το πάνω ράφι, χωρίς τυμπανοκρουσιες, χωρίς δράματα, χωρίς κρίσιμες 48 ώρες. Δεν ξέρω ποιον έχει βάλει ο Εσκομπάρ να τρέχει τις κινήσεις τους, αλλά το κάνει εξαιρετικά, κι ευτυχώς δεν παίρνουν στα σοβαρά το θέμα προπονητής γιατί αλλιώς θα είχαμε δράματα. Πρέπει να δωθεί εδώ και τώρα πλήρης ελευθερία κινήσεων στον Μπότο.

Ναι, παιχταράς. Τόσο ψηλό ράφι, που θέλεις σκάλα.

https://www.transfermarkt.com/pape-chei ... ler/336828

2 μύρια market value, 3 συμμετοχές με τη Σενεγάλη, 1 συμμετοχή (45') φέτος, 22 συμμετοχές πέρσι με τη Dijon.

Φέρτε στον ΠΑΟΚ τέτοιον παίκτη ΤΩΡΑ, αλλιώς αλλάζω ομάδα μέχρι αύριο. Τέτοιους παίκτες θέλω, έτσι ονειρεύομαι την ομάδα μου.
Εντάξει μη τα μηδενίζουμε όλα...Για να έδωσε 10 χαρτιά η Λυόν κάτι θα είδε..
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Δεν μπορω να καταλάβω πως απο το πλάνο δεξι μπακ, 10αρι, εξτρεμ να καταλήξαμε μπλοκαρισμένοι με ένα 8αρι εκτος αρχικου σχεδιασμού.
proedros

Мир έγραψε:Δεν μπορω να καταλάβω πως απο το πλάνο δεξι μπακ, 10αρι, εξτρεμ να καταλήξαμε μπλοκαρισμένοι με ένα 8αρι εκτος αρχικου σχεδιασμού.
Μπορεί να μη ήταν στον αρχικό σχεδιασμό αλλά κάνει μπαμ πως θέλουμε έναν box to box χαφ..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

nunies4 έγραψε:Δεν θεωρώ ρεαλιστικό το σενάριο..
Πρώτον ασχέτως Μποτο δεν θεωρώ ότι αυτοί θα μας δώσουν εύκολα παίκτη για πολλούς και διάφορους λόγους.
Δεύτερον δεν ξέρω τι μπορεί να έχει πάει στραβά στην καριέρα του μόλις στα 23 αλλά μου μοιάζει που δύσκολο τέτοιος παικταρας να έρθει εδώ. Εκτός και αν είναι τύπου Ολιβέιρα. Δανεικός για 6μηνο να αναγεννηθεί και μια ρήτρα τυπική , τόσο μεγάλη που αποκλείεται να καταβληθεί.
Αν είναι να έρθει με τέτοιο καθεστώς δεν πολύψηνομαι..
Αλλά όπως και πριν λέω...In Boto we trust

Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο το "δεν ψηνομαι" ρε παιδια..
Δηλαδη ο Ολιβεϊρα σε χαλασε εστω για 6 μηνες, εστω και αν χρησιμοποιηθηκε κι ελαχιστα σε αυτο το διαστημα; Ποιο ηταν το αρνητικο της υποθεσης; Ναι κι εγω θα ηθελα τον παιχταρα με μεταγραφη εννοειται, αλλα αν μπορεις να τον εχεις εστω μονο για 6 μηνες ποιο ειναι το προβλημα; Μπορει στο 6μηνο αυτο να δηλωθει Ευρωπη και να ειναι ο βασικος παραγοντας που θα σε παει τελικο, σε χαλαει επειδη θα ειναι δανεικος και θα φυγει μετα; Το ακουω συνεχεια αυτο το "δεν τον θελω δανεικο" και δεν μπορω να το καταλαβω.

Καλα στις περιπτωσεις που ο δανεισμος εχει και λογικη οψιον αγορας, εκει ειναι που τρελαινομαι οταν ακου το "δεν τον θελω". Κατ εμε αυτη ειναι η ιδανικοτερη περιπτωση. Τον δοκιμαζεις 6 μηνες και αν σου κανει τα σκας. Τι πιο safe και συμφερον. Και ακομα και σε τετοιες περιπτωσεις διαβαζεις "δεν τον θελω". ΓΙΑΤΙ???? Εξηγηστε μου... Ακομα και με απλησιαστη οψιον αγορας, τι χασουρα μπορει να εχεις; Μονο κερδος αν σου παιξει εστω για 6 μηνες ο παικτης.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Παίχτης σαν τον Gedson Fernandes, σε αυτή την ηλικία , δεν έχει ξαναέρθει Ελλάδα..

Δίνω ελάχιστες πιθανότητες για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Παρ 21 Ιαν 2022, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Мир

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από Мир »

proedros έγραψε:
Мир έγραψε:Δεν μπορω να καταλάβω πως απο το πλάνο δεξι μπακ, 10αρι, εξτρεμ να καταλήξαμε μπλοκαρισμένοι με ένα 8αρι εκτος αρχικου σχεδιασμού.
Μπορεί να μη ήταν στον αρχικό σχεδιασμό αλλά κάνει μπαμ πως θέλουμε έναν box to box χαφ..
Συμφωνω γιατι με Σβαμπ/Κουρτιτς δεν παει το συστημα με τοση αργοτητα

αλλά φαινεται οτι εχει μπλοκαρει την αναγκη στο 10 και εξτρεμ η ολη φαση.

Επισης εχεις στο 10 αγκουστο που ειναι 8αρι.
Εχεις να ξεφορτωσεις καπος Εσιτι.

Και στην τελικη 22χρονος ειναι, δύσκολοι μας το παίζουν (νομιζω ζητανε 5χαρτια), μη τον φορτωθουμε και παρακαλαμε να παιζει ο Τσιγγαρας παλι.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Montrealiotis έγραψε: 1. δεν αφήνουν τον Μποτο να δουλέψει, εξού και παρουσιάζουμε ακριβώς τις ίδιες παθογένειες του παρελθόντος.
Αυτο απο που προκυπτει παλι; Μπορει (το πιο πιθανο) ο ιδιος ο Μποτο να εκρινε οτι ο παικτης αξιζει 3 + ποσοστο και ο ιδιος ο Μποτο να μην θελει να δωσει περισσοτερα γι αυτον. Απο που προκυπτει οτι αν χαλασει καπελωνεται ο Μποτο;
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Αποκλείεται, δεν τον αφήνουν.
Οι κακοί.
george89

Δημοσίευση από george89 »

Εγω πάντως δεν πιστεύω οτι ο σοαρεζ είναι παλι εκτος αποστολής λογω τραυματισμού ,λογικα μεσα στο Σαββατοκύριακο θα τελειώσει η δουλειά
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Προκύπτει, αν χαλάσει, οτι γίνεται οτι ακριβώς γίνεται τα τελευταία χρόνια, κυνηγάμε τον πρώτο και μη ρεαλιστικό στόχο (3 με 5 εκ. διαφορά) για πολύ καιρό και στο τέλος καταλήγουμε με οτι προλάβαμε να πάρουμε.
Μην μου πεις οτι αυτό δεν του θυμίζει κάτι;
Προσωπικά αδυνατώ να πιστέψω οτι ένας επαγγελματίας αυτού του επιπέδου χειρίζεται τις υποθέσεις αυτές έτσι, όταν μάλιστα έχει δηλώσει οτι σε μια μεταγραφή, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η ταχύτητα.
Και φυσικά όλα αυτα είναι εικασίες…
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

sic-4 έγραψε:
Πρώτον ασχέτως Μποτο δεν θεωρώ ότι αυτοί θα μας δώσουν εύκολα παίκτη για πολλούς και διάφορους λόγους.
Δεύτερον δεν ξέρω τι μπορεί να έχει πάει στραβά στην καριέρα του μόλις στα 23 αλλά μου μοιάζει που δύσκολο τέτοιος παικταρας να έρθει εδώ. Εκτός και αν είναι τύπου Ολιβέιρα. Δανεικός για 6μηνο να αναγεννηθεί και μια ρήτρα τυπική , τόσο μεγάλη που αποκλείεται να καταβληθεί.

Δηλαδη ο Ολιβεϊρα σε χαλασε εστω για 6 μηνες, εστω και αν χρησιμοποιηθηκε κι ελαχιστα σε αυτο το διαστημα; Ποιο ηταν το αρνητικο της υποθεσης; Ναι κι εγω θα ηθελα τον παιχταρα με μεταγραφη εννοειται, αλλα αν μπορεις να τον εχεις εστω μονο για 6 μηνες ποιο ειναι το προβλημα; Μπορει στο 6μηνο αυτο να δηλωθει Ευρωπη και να ειναι ο βασικος παραγοντας που θα σε παει τελικο, σε χαλαει επειδη θα ειναι δανεικος και θα φυγει μετα; Το ακουω συνεχεια αυτο το "δεν τον θελω δανεικο" και δεν μπορω να το καταλαβω.

Καλα στις περιπτωσεις που ο δανεισμος εχει και λογικη οψιον αγορας, εκει ειναι που τρελαινομαι οταν ακου το "δεν τον θελω". Κατ εμε αυτη ειναι η ιδανικοτερη περιπτωση. Τον δοκιμαζεις 6 μηνες και αν σου κανει τα σκας. Τι πιο safe και συμφερον. Και ακομα και σε τετοιες περιπτωσεις διαβαζεις "δεν τον θελω". ΓΙΑΤΙ???? Εξηγηστε μου... Ακομα και με απλησιαστη οψιον αγορας, τι χασουρα μπορει να εχεις; Μονο κερδος αν σου παιξει εστω για 6 μηνες ο παικτης.
Μόνος σου απάντησες.
Γιατί δεν είναι παίκτης που θα μπει στη...2η περίπτωση αλλά στην 1η. Ρήτρα υπέρογκη που αποκλείεται να καλυφθεί.
Λέω απλά ότι δεν ψήνομαι με τους παίκτες μιας χρήσης.
Αν αυτή ήταν η συνήθης πρακτική θα πηγαίναμε για 10 δανεικούς 6μηνου και κάθε καλοκαίρι πάλι από την αρχή.
Προφανώς κάποιοι θα σου βγουν Ολιβέιρα η Κρεμντσικ. Οι περισσότεροι όμως όχι.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

sic-4 έγραψε:

Δανεικοί τύπου Ολιβέιρα είναι ότι πρέπει, παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου.
Δεν νομίζω ότι ένας 22χρονος μπορεί να βοηθήσει άμεσα, για αυτό εγώ δεν ψήνομαι. Θα έρθει και μόλις εγκλιματιστεί και αρχίσει να παίζει θα φύγει, να μου λείπει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”