Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στον άξονα μπορεί να παίξει και ο Kaddouri
Όχι μπορεί!

Εκεί. Πρέπει να παίζει!

Στα χαφ με σβαμπ-κουρτιτσ-καντουρι-αουγκουστο-τσιγγαρα εγώ είμαι ικανοποιημένος.

Θέλουμε αρ. Μπακ εξτρεμ δεκάρι και ιδανικά θες ένα δεύτερο εξτρεμ πασπαρτού και ένα τέρματα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
magdy

Δημοσίευση από magdy »

παρακολουθώ πολλά χρόνια το φορουμ και 35 χρόνια τον ΠΑΟΚ αλλά δεν έχω σχολιάσει ποτέ, μου είναι αδύνατο να το αποφύγω σήμερα.
όλοι οι οπαδοί θέλουν κάποιον καλύτερο στην ομάδα τους αλλά πραγματικά όποιος σέβεται το εαυτό του είναι δυνατόν να μην βλέπει τα παρακάτω?
1. Τερματοφύλακας.... είναι θέση ψυχολογίας και οι δύο Πασχα-Ζιφκο είναι καμένοι, κάθε κόρνερ ή σέντρα είναι βοήθα Παναγιά, χρειάζεται κάποιος με προσόντα και εμπειρία.
2.Ακράια μπακ... όλες οι επιλογές μας είναι με τα βίας μέτριες είτε λόγω ηλικίας (Βιερ) είτε λόγω προσόντων, αν είναι απλά να συμπληρώνουμε την εντεκάδα δεν καταλαβαίνω πόσο χειρότερος είναι ο Λύρατζης από τους άλλους δύο...Θέλουμε παίκτες σημεία αναφοράς....
3. Μόλις βγήκε απο την εντεκάδα ο Κούρτιτς διαλύθηκε το κέντρο και ο Σβαμπ επεσε 50%. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε δει Σκαρτάδο, και MAgdy όταν δεν είχαμε να πετσέτα να σκουπιστούμε καθώς και Ολιβέιρα και Μίσιτς και να θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε με Εσίτι το θεωρώ ντροπή. Η αλλαγή για τον παίκτη που χρειαζόμαστε στο κέντρο είναι ο Σβάμπ και ο Τσιγγάρας και όχι ο Εσίτι. Χρειαζόμαστε έναν γρήγορο χαφ που θα αναπτύσσει την ομάδα, αφού ο Κούρτιτς ελέγχει την πρώτη πάσα.
4. Δεν υπάρχει εξτρεμ Καντουρί... η θέση του είναι εσωτερικός μέσος, γκολ δεν βάζει ο άνθρωπος ποτέ στη ζωή του δεν θα μάθει τώρα...Θέλουμε έναν τύπου Μασούρα αθλητικό με αίσθηση του γκολ...
5. Δεν τρώω παπα με την εμφάνιση Μπίσε με το χωριό, μου έχει αποδείξει ότι δεν είναι σταθερός, πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε 10αρι και να του κάνει τα ρεπό.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ΑποστόληςΑ έγραψε:ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΕς ΜΕΤΑΒΓΡΑΦΕΣ:
Τερματοφύλακας
Αριστερό μπακ
Αριστερό εξτρέμ
τελικά τερματοφύλακας πρέπει να ρθει οπωσδήποτε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έχουμε να παίξουμε με ΠΑΣ στις 22/8 και στην Τρίπολη μια εβδομάδα μετά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Η αίσθηση που μου δημιουργείται είναι ότι οι κληρώσεις του έδωσαν την πεποίθηση ότι περνάμε και έτσι και μπορεί να περιμένει τα ξεδιαλέγματα για να φέρει ποδοσφαιριστές που ίσως δεν μπορεί τώρα. Μακάρι να του βγει, αν κάνει αυτός το κουμάντο. Το ρίσκο όμως που πάρθηκε είναι υψηλότατο και μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ αν δεν κάτσουν τα πράγματα καλά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Οτι και να λεμε παιδια και για μην λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια, αριστερο μπακ και εξτρεμ θα πρεπει να ειναι αυτη την εβδομαδα στη Θεσσαλονικη. Το επιθετικο χαφ (Τζιοβινκο) θα τραβηξει, γιατι φαινεται οτι ο προπονητης θελει πολυ τον συγκεκριμενο και θα τον περιμενει.

Απο εκει και περα πρεπει επισης μεσα στην εβδομαδα να παρθουν αποφασεις για το ποιοι θα μεινουν στο ροστερ και ποιοι οχι.

Εδω που φτασαμε δεν νομιζω να δημιουργηθει τοσο αμεσα και ευκολα χωρος στα χαφ ωστε να ερθει καποιος καλυτερος απο τους ηδη υπαρχοντες.

Αν συμβει αυτο πονταρω στο οτι ο Λουτσεσκου εξ αρχης εχει πιστη στον Αουγκοστο και τον περιμενει.

Αποφαση πρεπει να παρθει και για τους τερματοφυλακες αλλα και για τον δεξιο μπακ.
Δεν μπορω να πιστεψω οτι απο αυτα που εχει δειξει ο Τειλορ δεν θελει καποιον εκει ο προπονητης.

Δεν ξερω γιατι εχουμε καθυστερησει τοσο πολυ στο να παρουμε αποφασεις για αποχωρησεις.
Εκει ειναι για μενα το προβλημα για αλλο ενα καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

magdy έγραψε:παρακολουθώ πολλά χρόνια το φορουμ και 35 χρόνια τον ΠΑΟΚ αλλά δεν έχω σχολιάσει ποτέ, μου είναι αδύνατο να το αποφύγω σήμερα.
όλοι οι οπαδοί θέλουν κάποιον καλύτερο στην ομάδα τους αλλά πραγματικά όποιος σέβεται το εαυτό του είναι δυνατόν να μην βλέπει τα παρακάτω?
1. Τερματοφύλακας.... είναι θέση ψυχολογίας και οι δύο Πασχα-Ζιφκο είναι καμένοι, κάθε κόρνερ ή σέντρα είναι βοήθα Παναγιά, χρειάζεται κάποιος με προσόντα και εμπειρία.
2.Ακράια μπακ... όλες οι επιλογές μας είναι με τα βίας μέτριες είτε λόγω ηλικίας (Βιερ) είτε λόγω προσόντων, αν είναι απλά να συμπληρώνουμε την εντεκάδα δεν καταλαβαίνω πόσο χειρότερος είναι ο Λύρατζης από τους άλλους δύο...Θέλουμε παίκτες σημεία αναφοράς....
3. Μόλις βγήκε απο την εντεκάδα ο Κούρτιτς διαλύθηκε το κέντρο και ο Σβαμπ επεσε 50%. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε δει Σκαρτάδο, και MAgdy όταν δεν είχαμε να πετσέτα να σκουπιστούμε καθώς και Ολιβέιρα και Μίσιτς και να θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε με Εσίτι το θεωρώ ντροπή. Η αλλαγή για τον παίκτη που χρειαζόμαστε στο κέντρο είναι ο Σβάμπ και ο Τσιγγάρας και όχι ο Εσίτι. Χρειαζόμαστε έναν γρήγορο χαφ που θα αναπτύσσει την ομάδα, αφού ο Κούρτιτς ελέγχει την πρώτη πάσα.
4. Δεν υπάρχει εξτρεμ Καντουρί... η θέση του είναι εσωτερικός μέσος, γκολ δεν βάζει ο άνθρωπος ποτέ στη ζωή του δεν θα μάθει τώρα...Θέλουμε έναν τύπου Μασούρα αθλητικό με αίσθηση του γκολ...
5. Δεν τρώω παπα με την εμφάνιση Μπίσε με το χωριό, μου έχει αποδείξει ότι δεν είναι σταθερός, πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε 10αρι και να του κάνει τα ρεπό.
Πραγματικα οτι πιστευω κ εγω μπραβο ρε αδερφε
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

sourmenetes έγραψε:
Όχι μπορεί!

Εκεί. Πρέπει να παίζει!

Στα χαφ με σβαμπ-κουρτιτσ-καντουρι-αουγκουστο-τσιγγαρα εγώ είμαι ικανοποιημένος.

Θέλουμε αρ. Μπακ εξτρεμ δεκάρι και ιδανικά θες ένα δεύτερο εξτρεμ πασπαρτού και ένα τέρματα.

και δεξι μπακ αφεντικο
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Πάμε αργά και ολίγον στραβά ...

Ελπίζω να το φέρει στα ίσα...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ο μεγαλυτερος βραχνας στην ομαδα ειναι οι μετριοτητες με τεραστια συμβολαια που δεν μπορουμε να ξεφορτωθουμε.

Πιστευω σχετιζεται αμεσα με τις μεταγραφες που (δεν) εχουμε κανει.

Αν καταφερουμε να στειλουμε δανεικους η να αποδεσμευσουμε κοσμο,τοτε θα ερθουν πολυ ευκολοτερα οι στοιχοι μας
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

μοχλος πιεσης για μεταγραφες και απο την θυρα 4...αντε να δουμε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

seaman έγραψε:Η αίσθηση που μου δημιουργείται είναι ότι οι κληρώσεις του έδωσαν την πεποίθηση ότι περνάμε και έτσι και μπορεί να περιμένει τα ξεδιαλέγματα για να φέρει ποδοσφαιριστές που ίσως δεν μπορεί τώρα. Μακάρι να του βγει, αν κάνει αυτός το κουμάντο. Το ρίσκο όμως που πάρθηκε είναι υψηλότατο και μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ αν δεν κάτσουν τα πράγματα καλά.
Αυτό ρε παιδιά βλέπω το λέτε και το ξαναλέτε

Ειλικρινά υπάρχει περίπτωση να περιμένει οποιοσδήποτε να δει αν θα ΒΟΛΕΥΕΙ η κλήρωση για να προκριθουμε, ώστε να κρίνει μετά τι θέλει μεταγραφές η ομάδα;

Οποιοσδήποτε το κάνει αυτό είναι ασχετος επικίνδυνος εγκληματίας και πρέπει να εκδιωχθεί άμεσα να πάει να παίζει τάβλι στο βουνό

Αρνούμαι να πιστέψω ότι οποιοδήποτε στέλεχος κρίνει την αναγκαιότητα μεταγραφών από τις πιθανότητες εύκολης ή δύσκολης προκρισης στις επόμενες φάσεις της Ευρώπης.

Στόχος είναι να παίζει η ομάδα μπάλα και μέσω αυτού να κάνει πορείες. Όχι να παίρνει τυχαίες προκρίσεις και μετά να πέφτει σε ντουβαρι

Προσοχή σιμαν δε το λέω για σένα. Γενικά επικρατεί ως παραφιλολογία και ίσως και να στηρίζεται κάπου, δε ξερω
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paokmaniak έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Όχι μπορεί!

Εκεί. Πρέπει να παίζει!

και δεξι μπακ αφεντικο
Ιδανικά ναι.

Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Ξέρω ότι ο κόουτς δε θα βάλει νέο παίκτη σε ευρωπαϊκό ματς, ωστόσο δε ξέρω αν θα είμαστε σε θέση χωρίς παίκτες έστω στην αριστερή πτέρυγα, και χωρίς τύχη να περάσουμε στην επόμενη. φάση.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Alastor έγραψε:ο μεγαλυτερος βραχνας στην ομαδα ειναι οι μετριοτητες με τεραστια συμβολαια που δεν μπορουμε να ξεφορτωθουμε
Από Τσιστιακόφ μέχρι κ σήμερα αυτό συμβαίνει κ θα συμβαίνει κ στο μέλλον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”