Tο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού ήταν σχεδόν αυτογκολ του Crespo.malampar έγραψε:Aκριβως ετσιΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Αυτό με τον Κωστένογλου και τον Δώνη τρολια είναι, έτσι? Με την ΑΕΚ έπρεπε να είναι 0-3 στο ημίχρονο, κι ο Παναθηναϊκός έβαλε 2 γκολ με 2 σουτ.
Abel Fernando Moreira Ferreira
- ΑποστόληςΑ
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
- V-olakiotis
Από το αν θα κάνει για ανδρική ομαδα μέχρι το δεν κάνει για προπονητης, είναι δύο χρόνια δρόμος...PAOK_Antarctica έγραψε:Το αν κάνει ή όχι ο Πάμπλο θα το μάθουμε όταν προπονήσει αντρική ομάδα. Μέχρι τότε δεν ξέρει κανείς.
Το πείραμα όμως δεν πρέπει να γίνει στις πλάτες του ΠΑΟΚ.
Οι ίδιοι μυρωδιαδες έκριναν πριν δούνε δείγμα δουλειάς, ειδικά μετά από ένα 0-7 στον Ατρόμητο. Που σημερα έφαγε ένα 6-0 κι έφυγε ευχάριστημένος.
Όταν βλέπω τους ίδιους που αμφισβητούσαν τον Γκαρσία στα ξεκινήματα του να αμφισβητούν και τον Φερέιρα στους πρώτους έξι μήνες της φοεια του και με την ομάδα στην κορυφή και αήττητη...
Τον Μάιο ...ξυρίζουν τον γαμπρό!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τί θα γίνει ρε;
Δουλεύει τα στημένα;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δουλεύει τα στημένα;
-
Η κυκλοφορία της μπάλας και οι διαρκείς κινήσεις στον χώρο δείχνουν ότι η ομάδα θα παίξει μεγάλη μπάλα του χρόνου.
- navigator11
Δεν έχω την ελάχιστη αμφιβολία ότι, με τη ρότα πια στην οποία έχουν μπει οι Σαββίδηδες από άποψη κατανόησης του πώς οφείλει να λειτουργεί το αγωνιστικό, ο Πορτογάλος θα αφήσει ιστορία. Τώρα πλέον που φαίνεται ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιχτών θα βλέπουμε αγώνα τον αγώνα το δικό του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν ήταν επιλογή (πιο πολύ) του Μπράνκο ή του Γιώργη να καθίσει στον πάγκο μας ο Αμπέλ. Προσωπικά ευχαριστώ όποιον από τους δυο το έκανε πράξη.
Άντε ρε πάλι φιλικό έπαιξε.navigator11 έγραψε:Δεν έχω την ελάχιστη αμφιβολία ότι, με τη ρότα πια στην οποία έχουν μπει οι Σαββίδηδες από άποψη κατανόησης του πώς οφείλει να λειτουργεί το αγωνιστικό, ο Πορτογάλος θα αφήσει ιστορία. Τώρα πλέον που φαίνεται ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιχτών θα βλέπουμε αγώνα τον αγώνα το δικό του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν ήταν επιλογή (πιο πολύ) του Μπράνκο ή του Γιώργη να καθίσει στον πάγκο μας ο Αμπέλ. Προσωπικά ευχαριστώ όποιον από τους δυο το έκανε πράξη.
Μόνοι τους έβαλαν το γκολ ο Ανδρούτσος και ο Μεγγερι
Δεν εχει εμμονες. Ειναι ο νουμερο ενας λογος για να χαντακωθει μονος του οποιοσδηποτε προπονητης, οσο καλος και να ειναι.
Abel θα βγάλουμε γούστα και με σένα.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Τραγικο. Δυο χρονια τωρα δε μπορουμε να βρισουμε.
Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας
Νικο Τσιαμτσικα?
Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας
Νικο Τσιαμτσικα?
- Μπαρκαρούτσος
- Sick Bastard
Εκπληκτική μπάλα χτες.
Που σαι giapas να τη δεις;
Δεν μπορείς ρε γιατί την έκρυβαν ρε ααααχχααχχαχαχαχαχα!!!
Που σαι giapas να τη δεις;
Δεν μπορείς ρε γιατί την έκρυβαν ρε ααααχχααχχαχαχαχαχα!!!
- navigator11
Σε αυτό το διάστημα όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό να πάρουμε και τα επερχόμενα ντέρμπι. Τα 2 πρώτα στα πολύ κοντά. Έτσι θα τους μαμήσεις όλους την ψυχολογία.
Εμενα παντως μ'αρεσει σαν χαρακτηρας βγαζει μια υγεια και επιπεδο που δεν ταιριαζει για τα Ελληνικα δεδομενα αλλα καλο θα ηταν να παρουν παραδειγμα ολοι. Δεν πιστευω να υπαρχει παιχτης ακομα και που δεν παιζει οπως και ο Stoch που να πει κακο λογο. Με αυτο σαν βαση επειτα και με τις γνωσεις και προπαντως χρονο μονο καλα πραγματα μπορουν να γινουν στην ομαδα με αυτον στο τιμονι