Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Η αναφορά του Ντεσπε στο ποιος θα πάει αριστερά στην άμυνα είναι η πιο σωστή...
Εκεί θα κριθούν πολλά για την ισορροπία και την αποτελεσματικότητα της άμυνας μας φέτος.
Επίσης, παράκληση :
Αντί να κάνουμε σκάουτινγκ σε παίκτες που ΗΔΗ πήραμε, όσοι ξέρετε από wyscout κλπ κάντε μια ανάλυση στα στοιχεία και τις δυνατότητες του Πουκι. Γιατί εγώ επιμένω ότι από τα βίντεο δεν προκύπτει ότι έχει κάποια ιδιαίτερη ποιότητα ούτε σωματοδομή. Ισχύει;
Εκεί θα κριθούν πολλά για την ισορροπία και την αποτελεσματικότητα της άμυνας μας φέτος.
Επίσης, παράκληση :
Αντί να κάνουμε σκάουτινγκ σε παίκτες που ΗΔΗ πήραμε, όσοι ξέρετε από wyscout κλπ κάντε μια ανάλυση στα στοιχεία και τις δυνατότητες του Πουκι. Γιατί εγώ επιμένω ότι από τα βίντεο δεν προκύπτει ότι έχει κάποια ιδιαίτερη ποιότητα ούτε σωματοδομή. Ισχύει;
Μαλλον μεταγραφη ψηλου απ την ντορτμουντche4 έγραψε:agios έγραψε:
τι εννοει ο ποιητής μάλλον ο ζωγραφος
Για μενα π καλο δίδυμο μ μαουριτσιο ο Σουηδός
Οκταρι υπαρχει ο μουλεν επισης όπως κ ο χαρισης
Οκταρι υπαρχει ο μουλεν επισης όπως κ ο χαρισης
Parole εγώ είμαι.
JohnDag για τους φίλους jeydee.
Καλώς σε βρήκα τρελο μου ΠΑΟΚτσακι.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
JohnDag για τους φίλους jeydee.
Καλώς σε βρήκα τρελο μου ΠΑΟΚτσακι.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
airACE έγραψε:Μαλλον μεταγραφη ψηλου απ την ντορτμουντche4 έγραψε:agios έγραψε:
τι εννοει ο ποιητής μάλλον ο ζωγραφος
Ή ηλίθιου απ το σκουλίκι...
- desperando
- Επικοινωνία:
-
desperando έγραψε:Και μιας και μιλάμε για χατσε ας τα βάλω και εδώ
Ξαναλέω ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ τα εκτύπωσα και τα μελέτησα...Και ΝΑΙ προκύπτει αυτό που ΠΑΝΤΑ ΠΊΣΤΕΥΑ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΣ...Ο Χατσεριδι έχει φοβερά στατιστικά και ι Βαρέλα έκανε ίσως την καλύτερη χρονιά στόπερ στον ΠΑΟΚ ΕΒΕΡ...Δεν έκανε καν φάουλ ο άνθρωπος...
- desperando
- Επικοινωνία:
Και επειδή ΠΑΟΚ είσαι και πρέπει να επενδύεις και σε ταλέντα.
Πάνε φέρε ρε Ιβάν αυτόν Carrascal και αν δεν την γκρεμίσουν σε κάνα δυο χρόνια οι μπουλντόζες την Τούμπα,θα γκρεμιστεί από μας για χάρη του
Πάνε φέρε ρε Ιβάν αυτόν Carrascal και αν δεν την γκρεμίσουν σε κάνα δυο χρόνια οι μπουλντόζες την Τούμπα,θα γκρεμιστεί από μας για χάρη του
Δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος πως θα αποκτηθει εξτρεμ.Τουλαχιστον να μεινει ενας εκ των Ουαρντα,Ενρικε και ιδανικα το φορ που θα αποκτηθει να μπορει να παιξει στα ακρα.
-
Φίλε joshua με όλο το θάρρος
Από τα τελευταία post καταλαβαίνω ότι γενικά δεν είσαι αισιόδοξος
Αν φύγει ο κάμπος πιστεύω θα πάρουμε ακόμα κι αν αυτός είναι ο μακ
Από τα τελευταία post καταλαβαίνω ότι γενικά δεν είσαι αισιόδοξος

Αν φύγει ο κάμπος πιστεύω θα πάρουμε ακόμα κι αν αυτός είναι ο μακ
Καμια σχεση.Θεωρω τον Σουηδο εξαιρετικη περιπτωση,οπως πολυ καλη περιπτωση θεωρω και τον Πουκι για την θεση του δευτερου φορ.Ενα εξτρεμ θα ηθελα στην συνεχεια και τελος.Για τον μονο που εχω αντιρρησεις ειναι ο Χατσεριδης αλλα οκ πλεον θα τον δουμε στο γηπεδο.
-
Πλάκα κάνω joshua χαίρομαι που δεν αρπάχτηκες
Αν κλείσει ο Σουηδός είμαστε πολύ καλά για την εποχή
Μένει ο φορ και μετά περιμένουμε ανάλογα με τις αναχωρήσεις
Αν κλείσει ο Σουηδός είμαστε πολύ καλά για την εποχή
Μένει ο φορ και μετά περιμένουμε ανάλογα με τις αναχωρήσεις
- NIKOS_PAOK04
Είναι δυνατον να έχουμε σφιγμένο στομάχι για παίκτη τυπου Χατσερίδη ?
Φυσικά δεν μπορούμε να προεξοφλησουμε το μέλλον αλλά δεν γίνεται να πορευόμαστε σε αυτο χωρις να έχουμε εικόνα από το παρελθόν ?
Παίκτης με αυτά τα νούμερα ΣΠΑΝΙΑ έρχεται στην Ελλάδα και είναι 30χρονων για CB είναι ΙΔΑΝΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ και σε καμιά περίπτωση δεν ήρθε για το συνταξιοδοτικό του.
Ο ΠΑΟΚ με Χατσερίδη ανεβαίνει επίπεδο στο κομμάτι της άμυνας ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ το ίδιο θα γίνει και στο κέντρο μας (π.χ. με Μαουρίσιο - Βερνμπλουμ είσαι στο επίπεδο που ονειρευόσουν όταν ήθελες 2 Νάτχο)
Για την επίθεση ΕΑΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΚ και ΟΥΑΡΝΤΑ ή ακόμα και ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ εγώ νιώθω καλύμμενος.
Τώρα Πούκι ή Κοντε ή Κουλούρης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ αν τώρα μιλήσουμε για κάποιον που είναι στα ποιοτικά επίπεδα του Ουκρανού και του Σουηδού πάω πάσο π.χ Σμολοφ ή Φακούντο Φερεϊρα
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CL
Φυσικά δεν μπορούμε να προεξοφλησουμε το μέλλον αλλά δεν γίνεται να πορευόμαστε σε αυτο χωρις να έχουμε εικόνα από το παρελθόν ?
Παίκτης με αυτά τα νούμερα ΣΠΑΝΙΑ έρχεται στην Ελλάδα και είναι 30χρονων για CB είναι ΙΔΑΝΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ και σε καμιά περίπτωση δεν ήρθε για το συνταξιοδοτικό του.
Ο ΠΑΟΚ με Χατσερίδη ανεβαίνει επίπεδο στο κομμάτι της άμυνας ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ το ίδιο θα γίνει και στο κέντρο μας (π.χ. με Μαουρίσιο - Βερνμπλουμ είσαι στο επίπεδο που ονειρευόσουν όταν ήθελες 2 Νάτχο)
Για την επίθεση ΕΑΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΚ και ΟΥΑΡΝΤΑ ή ακόμα και ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ εγώ νιώθω καλύμμενος.
Τώρα Πούκι ή Κοντε ή Κουλούρης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ αν τώρα μιλήσουμε για κάποιον που είναι στα ποιοτικά επίπεδα του Ουκρανού και του Σουηδού πάω πάσο π.χ Σμολοφ ή Φακούντο Φερεϊρα
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CL