Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Petros1988 »

;)
pgetsos έγραψε:
Petros1988 έγραψε:Πέτρο για τελευταία φορά θα σε παρακαλέσω να μην βάζεις λινκ προς αρδοσαιτ και ΕΙΔΙΚΆ χωρίς το κείμενο. Δεν χαρίζουμε κλικ δεξιά και αριστερά χωρίς λόγο :)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ντεσπε συμφωνω απολυτα....δεν μιλαω εξαλλου για ενα κλασσικο 4-4-2 αλλα για εναν παιχτη πισω απο τον σερβο επιβητορα σε στυλ βουκιτς (οχι ομως στη συνταξη) εκτελεστη δηλαδη...ο μπισεσβαρ δεν παταει περιοχη καθολου και αυτο μας πληγωνει περισσοτερο απο ολα ειναι η αληθεια (σε συνδιασμο με την επισης κακη εκτελεστικη συμπεριφορα των πλαγιων μας και τον τσιμιροτ που δεν ειναι 8αρι κανονικο)...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ισχυει αυτο με τον Μπισεσβαρ και οσο και αν ακουγεται ακραιο με τον Ολλανδο υπερτερουμε στο τρανζισιον και με τον Πελκα σε σετ παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

παντως ο μπι ειναιπολυ καλος πλει μεικερ με καλο σουτ απο το υψος της περιοχης και αυτο θα πρεπει σιγα σιγα να το εκμεταλευτουμε.

απο την αλλη δεν πιστευω οτι μπορει να κρατησει για πολυ αυτο το ανεκδοτο να χρειαζεται να κανουμε 10 κλασικες για να βαλουμε εναγκολ.

το μονο που με ανησυχει ειναι οτι θα χρειαστε να μπουν βασικοι 2 νεοι παικτες στην 3αδα της επιθεσης,κατι που θα δημιουργησει μεγαλα θεματα στην αρχη οσο καλοι και αν ειναι αυτοι οι παικτες
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

simba έγραψε:Καλημερες!
Kostas_Peraia4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Το σημαντικοτερο είναι οτι αυτοι οι ποδοσφαιρισται θα ερθουν να κουμπωσουν σε μια ομαδα που ξέρει τι θελει να κανει μεσα στο γηπεδο απλως δεν της βγαινει ως τωρα μονο η ουσια-μονο το γκολ.
Μολις ειπες την μεγαλυτερη αληθεια και αποκαλυψες τον λογο που δεν πετυχε το μεγαλυτερο ποσοστο των προηγουμενων μεταγραφων μας
Μαγκες, καλα τα κουμπωματα, ακρως σημαντικη η δημιουργία Ομαδας, αλλα και ο Σαντος θα σας ελεγε οτι χωρις Βιερινια, θαμασταν η μιση ομαδα απτη μεση κ μπροστά (στο δογμα του Πεπ)..
Σιμπαρε, φυσικα και χρειαζεσαι και παικτες με προσωπικη ενεργεια, αλλα σιγουρα απο την ομαδα Σαντος εχεις περισσοτερους. Αλλωστε στον πρωτο χρονο Ιβιτς και η ομαδα παιζει πολυ καλυτερα μεσοεπιθετικα απο οτι στον τριτο χρονο Σαντος.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Πάντως για τον ενρικε οι Γάλλοι συνεχίζουν να λένε τα ίδια,
Μακάρι να γίνει το θαύμα κ να τον πάρουν,
Τρέχει σαν ακέφαλο κοτόπουλο και αλλά τέτοια.
Θα μου πεις και για τον μακ τα ίδια έλεγαν οι Γερμανοί , αλλά ήταν 23, όχι 26.
Από τους τρεις που φαίνεται ότι κλείσαμε μου προκαλεί τον μεγαλύτερο προβληματισμό.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Ωραίοι είσαστε μέσα στην διοίκηση ρε.Απαράδεκτοι ε απαράδεκτοι..Ποιος προγραμματιμός?Έτσι είναι?
Εμείς τι θέλαμε τι ζητήσαμε δηλαδή?Να τελειώσουν οι μεταγραφές 22 Δεκεμβρίου να ανακοινωθούν στις 23 και να βγούμε έξω τις γιορτές να πιούμε τα ποτά μας και πάνω στη σούρα να κάνουμε χουλιαμά και να λέμε ''ωωω ρε μαλάκα τι παικτάρα πήραμε θα τα κάνει 40 γκολ αυτός στο β' γύρο'' και τέτοια..Κι αντ αυτού βγαίναμε και τρώγαμε τα νύχια μας κοιτώντας το ρολόι να γυρίσουμε σπίτι να δούμε άμα κινήθηκε τίποτα.Μαύρα Χριστούγεννα κάναμε εξαιτίας σας.
Άντε λέμε τουλάχιστον Γενάρης μπήκε έκανε έξω -50 χιόνισε ευκαιρία για μπινελίκι..θα την βγάλουμε 2 εβδομάδες..Λίγο κράξιμο στην διοίκηση λίγο σόυτια μετά με sic,piloto,sourme,joshua κτλ κάτι θα γίνει θα περάσει..
Κι εσείς τι πάτε και κάνετε?Τι?
Φέρνετε 3 παίκτες σε μια μέρα!!!!Πάτε καλά?Εμάς δεν μας σκέφτεστε?
Και να σαν μην έφτανε αυτό το λέει και στις ειδήσεις ''3πλη ενίσχυση ο ΠΑΟΚ'' το ακούει και η γυναίκα μας και λέει ''άιντε πήρατε φτάνει τώρα'' και μας ζητάει σινεμάδες κάτι σάντα ρόζες μια ταινία δεν ξέρω για μαρμελάδες είναι?
Άαααιντε μωρέ παρατήστε μας τώρα...
Απαράδεκτοι..ε απαράδεκτοι...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για τα νουμερα του μπις πιστευω θα ανέβουν κατα πολυ στο β γυρο μιας κ στον α δεν επαιζε τοςο πολυ ούτε τοςο καλα ... εγω βλεπω σουτάρει πολυ κπ στιγμή θα ξεμπουκώσει

Φοβαμαι αυτο που λεει ο σιμπα κ αγωνία αν ο Βραζιλιάνος εχει ατομική ενέργεια ... π σημαντικο νε εχει ...

Γιάν πριγιοβιτς ησύχασα γιατι βλεπω οτι η τεχνικη οτινειναινδυνατοντου σημείο οποτε μας χρειαζόταν μια άγκυρα αλλα μαντζιο στην περιοχή για ελλαδα κυριως

Για ουαρντα π θετικός ήμουν απο πριν ετσι κι αλλιως λογω τττ τρίχα τεχνικη ταχύτητα

Κ σωστο αυτο που λεει ο Μπάφαλο οτι η ομαδα εχει συγκεκριμένες αδυναμίες κ ελπίζουμε να μπουν οι παικτες ομαλά γιατι κατα αλλα δουλευει η ομαδα

Άλυτο προβλημα θα ναι τα γκολ απο το οκτώ αν δε παιξει ο σαχοφ εκει πχ γιατι τσιμι κατσε δεν τονχουνε ... εκει αν δεν ανεβει ο ουξρανος το καλοκαιρι θελει παικτη .. εντοι η κπν αντίστοιχο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εγω παντως ακομα νεο παικτη στον ΠΑΟΚ δεν ειδα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Λάμπρου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ετσι που παει σε λιγο θα τον συγκρινετε και με τον καπετανο τον πριγιοβιτς...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εγω τον μαντζιο τον εχω για παικταρα παντως χωρις πλάκα απλα ειναι καθυστερημένος
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο Πελκας ποιον έχει μάνατζερ;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Τον κουτσό λιακο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ασε εσυ τις πονηρες ερωτησεις και ψαξε να βρεις τιποτα για τον γιαλαντζι...Εχω ελπιδες?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”