33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Φίλε k_geo ,K_geo έγραψε:Η άποψη μου δεν είναι ότι δεν υπάρχει ντεφορμάρισμα, υπάρχει και φαίνεται. τώρα, υπάρχουν 15 ημέρες για να διορθωθεί αυτό και ίσως τελικά να "πέσαμε" στο σωστό σημείο και μετά τη διακοπή να αρχίσουμε να ξανανεβαίνουμε...
η άποψη μου είναι ότι δεν δύναται να μιλάμε περι αγωνιστικής ...κατάντιας. Γιατί το θεωρώ λάθος και υπερβολικό το να μιλάμε για κατάντια όταν η ομάδα ακόμα στη σεζόν, είναι χωρίς ήττα πλην του ματς με τον Άγιαξ...
Όταν η αξία του υλικού σου είναι πολλαπλάσια απο της Ξάνθης , της Βέροιας και της Λιμπερετς περιμένεις νίκες. Δε σημαίνει ότι πάντα θα νίκας - μπάλα είναι κι όχι σκάκι. Όμως οτιδήποτε πλην νίκης είναι αποτυχία , αν θες να λέγεσαι σοβαρή ομάδα.
Όταν ο παίκτης σου παίρνει 500 , όταν πληρώνεται στην ώρα του , όταν έχει τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις για να προπονηθεί , όταν είναι λυμένα όλα του τα επαγγελματικά προβλήματα ... ναι τότε το θεωρώ κατάντια . Θεωρώ κατάντια το 2016 να λέμε ότι κουράστηκαν απο 5 ματς και δεν είχαν φρεσκάδα. Θεωρώ κατάντια να περηφανεύεσαι ότι έχεις τόσο μεγάλο ροστερ και πάγκο και όταν έρχεται η ώρα να στηριχθείς εκεί να σε κρεμάνε όλοι. Το θεωρώ κατάντια σε συνοικία της Θεσσαλονίκης , γιατί τέτοια ήταν η Βέροια τη Κυριακή , να μη μασάς σίδερα.
Αν σε ενοχλεί η λέξη κατάντια , ας πούμε ότι είναι αγωνιστικό ντεφορμάρισμα. Δε θέλω να παίζω με τις λέξεις , ούτε τις έννοιες. Και σταμάτα , να χαρείς , τα σχόλια στυλ "απο 3 ματς βγάζετε συμπέρασμα". Τόσα ματς παίχτηκαν , αυτά έχω ως δεδομένα , αυτά μόνο μου δίνουν πάτημα να σχολιάσω. Στο απάντησε και ο Αποστόλης. Το σχόλιό μου έχει ισχύ μόνο μεταξύ της 4ης και της 5ης αγωνιστικής γιατί μόνο αυτά είναι τα δεδομένα μου. Δηλαδή άμα περιμένω 12 μήνες , θα αποκτήσω δικαίωμα να σχολιάζω για μελλοντικές εμφανίσεις και να μιλάω με βεβαιότητα; Όχι βέβαια.
Ότι βλέπω , σχολιάζω. Μέχρι τον Αστέρα έβγαζες καύλα στο παιχνίδι σου . Από τότε και μετά είσαι πολύ κάτω της βάσης. Και αυτό για μένα είναι κατάντια γιατί δείχνει αρνητική πορεία. Αν ήσουν έτσι απο την αρχή δε θα με πείραζε τόσο , αλλά είναι φανερό ότι σε πήρε η κατηφόρα γιατί κάτι δε πάει καλά. Ας το βρούνε αυτοί που πληρώνονται εκατομμύρια - μέχρι τότε που θα αλλάξει κάτι ο γραφικός γιαπας θα φωνάζει για κατάντια και ποδοσφαιρικά πάντα ρεζίλια.
ουτε γραφικος ειπα ουτε τπτ. το μονο, το μοναδικο, το ενα που ειπα, ήταν ότι διαφωνώ με τη λέξη κατάντια γιατί την θεωρώ βαριά ως έννοια. Κατάντια θα μπορούσε ίσως κανείς να πει για παράδειγμα ότι ήταν ο ΠΑΟΚ της πρώτης χρονιάς Σάντος...
οκ, γραπτός λόγος είναι δε χρειάζεται να το κουράζουμε.
ας πουμε ντεφορμάρισμα που θεωρώ ότι είναι κοινός τόπος μεταξύ μας.

- Sick Bastard
Σωστότατος ο giapas.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι η ομάδα είναι -εμφανώς- σε κακό φεγγάρι.
Είναι ότι αυτό έγινε απότομα.
Και το ζήτημα από εδώ και πέρα, ειδικά μέχρι τα μέσα-τέλη Νοεμβρίου να μην έχουμε τα ζητήματα που υπήρχαν πέρσι απ τον Νοέμβριο και προπερσι απ τον Γενάρη και γελούσε όλη η πλάση μαζί μας.
Γι αυτό καλό θα ήταν να μην ζητάτε 2 γκολ απ τον Κλάους ή τον όποιο Κλάους.
Στην παρούσα στιγμή και το 1-0 (σύνολο) μας κάνει.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι η ομάδα είναι -εμφανώς- σε κακό φεγγάρι.
Είναι ότι αυτό έγινε απότομα.
Και το ζήτημα από εδώ και πέρα, ειδικά μέχρι τα μέσα-τέλη Νοεμβρίου να μην έχουμε τα ζητήματα που υπήρχαν πέρσι απ τον Νοέμβριο και προπερσι απ τον Γενάρη και γελούσε όλη η πλάση μαζί μας.
Γι αυτό καλό θα ήταν να μην ζητάτε 2 γκολ απ τον Κλάους ή τον όποιο Κλάους.
Στην παρούσα στιγμή και το 1-0 (σύνολο) μας κάνει.
α ναι ε...
αρα όταν λενε ότι υπάρχουν στιγμές που και το 1 γκολ κρίνει αποτέλεσμα γιατί η απάντηση είναι να βάζανε τρία;
τεσπα.
οσον αφορα τα "ζητηματα" το μόνο που ξερω (ειδικά τα τελευταία χρόνια του "μοντέρνου" ΠΑΟΚτσή) είναι ότι απο Οκτώβριο έχει γίνει η κρίση και η κριτική και απλά συνεχίζει η φθορά μέχρι να βρούμε πάτο... κάθε χρονιά, θα ίδια.
υγ: εγώ πάντως συνεχίζω να θεωρώ παντελώς λάθος και άκρως υποτιμητική για τη μέχρι (έστω πριν 3 ματς) πορεία της ομάδας, τη χρήση της λέξης κατάντια.
αρα όταν λενε ότι υπάρχουν στιγμές που και το 1 γκολ κρίνει αποτέλεσμα γιατί η απάντηση είναι να βάζανε τρία;
τεσπα.

οσον αφορα τα "ζητηματα" το μόνο που ξερω (ειδικά τα τελευταία χρόνια του "μοντέρνου" ΠΑΟΚτσή) είναι ότι απο Οκτώβριο έχει γίνει η κρίση και η κριτική και απλά συνεχίζει η φθορά μέχρι να βρούμε πάτο... κάθε χρονιά, θα ίδια.
υγ: εγώ πάντως συνεχίζω να θεωρώ παντελώς λάθος και άκρως υποτιμητική για τη μέχρι (έστω πριν 3 ματς) πορεία της ομάδας, τη χρήση της λέξης κατάντια.
- Sick Bastard
Συμπαθάτε με, αλλα΄δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν οι τελευταλιες σελίδες εδώ με τον αρχηγό.
Και επαναλαμβάνω την άποψή μου που έγραψα κι αλλού.
Αν δε με έκλεβαν τα κοράκαι τον κόπο μου κι αυτά που κέρδισα στο γήπεδο, μια χαρά μομέντουμ με την ίδια ακριβώς απόδοση θα λέγαμε πως έχουμε.
Και επαναλαμβάνω την άποψή μου που έγραψα κι αλλού.
Αν δε με έκλεβαν τα κοράκαι τον κόπο μου κι αυτά που κέρδισα στο γήπεδο, μια χαρά μομέντουμ με την ίδια ακριβώς απόδοση θα λέγαμε πως έχουμε.
- Sick Bastard
Στο mod πέστο!
λολ, 2/2 ποστ που συμφωνούμε και μάλιστα σε διαφορετικά τόπικ!
Πάω να δω αν έπεσε ο φούρνος της γειτονιάς!

λολ, 2/2 ποστ που συμφωνούμε και μάλιστα σε διαφορετικά τόπικ!
Πάω να δω αν έπεσε ο φούρνος της γειτονιάς!
K_geo έγραψε:ουτε γραφικος ειπα ουτε τπτ. το μονο, το μοναδικο, το ενα που ειπα, ήταν ότι διαφωνώ με τη λέξη κατάντια γιατί την θεωρώ βαριά ως έννοια. Κατάντια θα μπορούσε ίσως κανείς να πει για παράδειγμα ότι ήταν ο ΠΑΟΚ της πρώτης χρονιάς Σάντος...![]()
ok !!! αγοράζω "ντεφορμάρισμα" , το οποίο φέτος τσούζει πολύ για τα όνειρα που είχαμε.
Αγοράζω "ντεφορμάρισμά" λοιπόν
ΥΓ : Η κουβέντα ξεκίνησε απο την ατάκη του Αποστόλη για το Κλάους ...απάντησε, απάντησα για κατάντια , πήρε θέση ο kgeo κλπ ..... Ας μεταφερθούν αν θέλετε.
Δεν υπαρχει κανενα ντεφορμαρισμα.Τα τελευταια 3 παιχνιδια και η κακη αποδοση σε αυτα ηταν αποτελεσμα κακου κοουτσαρισματος.Τιποτα αλλο.Η εντεκαδα με την βεροια δεν μπορουσε να παιξει καλυτερο ποδοσφαιρο.
Από όσα είδα στο δεύτερο ημίχρονο με Βέροια, λάθος δεν έκανε.
Σωστές υποδοχές, σωστές πάσες, αλλά και καθόλου σωστή τροφοδότηση από τους εξτρέμ και τους κεντρώους.
Κατά την άποψή μου, η ομάδα γενικότερα πληρώνει το ντεφορμάρισμα Μάτος και Λέοβατς.
Χωρίς σωστά ανεβάσματα από τα μπακ, μοιραία οι πλάγιοι επιθετικοί γίνονται προβλέψιμοι, αλλά και το κέντρο "στενεύει" υπερβολικά.
Αποτέλεσμα είναι η μονοδιάστατη και εύκολα αντιμετωπίσιμη ανάπτυξη από το κέντρο, με συνέπεια και την υποτροφοδότηση στην αντίπαλη περιοχή.
Γι' αυτό άλλωστε "φάνηκε" τόσο πολύ και ο Μπίσεσβαρ με την είσοδό του, καθώς όλες οι φάσεις περνούσαν από την περιοχή ευθύνης του.
Το τελευταίο και μικρότερο φταίξιμο πέφτει στον Κλάους σε αυτήν την περίπτωση.
Σωστές υποδοχές, σωστές πάσες, αλλά και καθόλου σωστή τροφοδότηση από τους εξτρέμ και τους κεντρώους.
Κατά την άποψή μου, η ομάδα γενικότερα πληρώνει το ντεφορμάρισμα Μάτος και Λέοβατς.
Χωρίς σωστά ανεβάσματα από τα μπακ, μοιραία οι πλάγιοι επιθετικοί γίνονται προβλέψιμοι, αλλά και το κέντρο "στενεύει" υπερβολικά.
Αποτέλεσμα είναι η μονοδιάστατη και εύκολα αντιμετωπίσιμη ανάπτυξη από το κέντρο, με συνέπεια και την υποτροφοδότηση στην αντίπαλη περιοχή.
Γι' αυτό άλλωστε "φάνηκε" τόσο πολύ και ο Μπίσεσβαρ με την είσοδό του, καθώς όλες οι φάσεις περνούσαν από την περιοχή ευθύνης του.
Το τελευταίο και μικρότερο φταίξιμο πέφτει στον Κλάους σε αυτήν την περίπτωση.
- Sick Bastard
Διαφωνώ κάπως.joshua έγραψε:Δεν υπαρχει κανενα ντεφορμαρισμα.Τα τελευταια 3 παιχνιδια και η κακη αποδοση σε αυτα ηταν αποτελεσμα κακου κοουτσαρισματος.Τιποτα αλλο.Η εντεκαδα με την βεροια δεν μπορουσε να παιξει καλυτερο ποδοσφαιρο.
Πέραν της Βέροιας, δεν είδα κακή απόδοση.
Με τη Ξάνθη είδα προσπάθεια, στην τελικά είχαμε και 3 ''αχαστες'' ευκαιρίες. Και ήταν ένα ματς που μόνο ο ΠΑΟΚ ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, τα μπαστάρδια ήρθαν να παίξουν κάτι άλλο.
Με τη Λίμπερετς δεν παίξαμε καλά, αλλά είδα σχέδιο, είδα σωστές κινήσεις δηλαδή απ τον πάγκο, ζητήσαμε κάτι παραπάνω απ το ματς και με τη βοήθεια και της τύχης το πήραμε. Δεν είδα δηλαδή κακό κοουτσάρισμα.
Στη Βέροια, περίμενα πολλά περισσότερα απ τους παίχτες και λιγότερα απ τον προπονητή.
Και κυρίως γιατί 5/11 υποτίθεται ήταν ξεκούραστοι και καβλωμένοι να δείξουν ότι μπορεί να υπολογίζονται για μία ομάδα που πάει για πρωτάθλημα. Δεν το έδειξαν κι εκεί με ζώνουν τα φίδια.
Γενικά τίποτα δεν πήγε καλά στο ματς, ούτε οι παίχτες, ούτε το 4-4-2, ούτε το κοουτσάρισμα μέσα στο ματς.
Ελπίζω κι εύχομαι να ήταν μόνο μια κακιά στιγμή και τέλος κι όχι η αρχή.
Και κάτι για τον Κλάους.
Είχες πολύ δίκιο σε εκείνο το ποστ, σχετικά με τον Κλάους και την ομάδα και πως θα παίξει κτλ.
Θα πρέπει -κάποτε- να αποφασιστεί όντως αν ο ΠΑΟΚ θα παίζει με τον Κλάους ή θα παίζει για τον Κλάους.
Γιατί τώρα παίζει με τον Κλάους και πολλές φορές του ζητιέται να παίξει Κλάους vs όλων.
O βάζελος* πάντως που παίζει για τον Μπέργκ, τόσο καιρό και για τον Βαζέχα παλιότερα, δεν τον πολυχάλασε.
Ξέρεις τι θα ήταν καλό; Δεν ξέρω αν υπάρχει πουθενά, κάποιο διάγραμμα πόσες επαφές κάνει με την μπάλα και που.
*μ@μιέτ@ι ο παο κι η λεωφλόρος, ε, μην ξεχνιόμαστε.
- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ για τη Βέροια. Για Ξάνθη δεν νομίζω ότι είχαμε καλύτερους να βάλουμε.joshua έγραψε:Δεν υπαρχει κανενα ντεφορμαρισμα.Τα τελευταια 3 παιχνιδια και η κακη αποδοση σε αυτα ηταν αποτελεσμα κακου κοουτσαρισματος.Τιποτα αλλο.Η εντεκαδα με την βεροια δεν μπορουσε να παιξει καλυτερο ποδοσφαιρο.
- ΑποστόληςΑ
Συντάσσομαι πλήρως με τον Γιάννη (giapas), με τον οποίο συντάσσομαι και όταν διαφωνούμε.