21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: 21. Vladimir Ivić

Δημοσίευση από joshua »

Δεν καταλαβα, το οτι ναι δεν εχω αλλον και δικαιολογημενα συμμετεχει, σημαινει οτι πρεπει να επαινω τα αυτονοητα? Ειδατε εσεις σημερα τον Ιβιτς να εχει ΜΙΑ τελικη ενεργεια? Ειδε ποτε αντιπαλη εστια? Προωθησε παιχνιδι και εδωσε ΜΙΑ καθετη πασα? Αυτο που εκανε ειναι να κραταει μπαλλα απλα και να παγωνει παιχνιδι κινουμενος σε 10 τετραγωνικα.Για τον φετινο Ιβιτς μπορει και να ειναι και επιτυχια αλλα εγω ως οπαδος πρεπει να ειμαι ικανοποιημενος απο τον επιτελικο μου?
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Τζος είσαι λίγο άδικος καθώς στο β που μπήκε μέσα πήραμε πανηγυρικά το κέντρο..δεν είναι ο προπέρσινος αλλά κάποια πράγματα τα κάνει πολύ καλά.

Έλεος..

Moican4
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν ειπαμε οτι ειμαστε ικανοποιημενοι αλλα λεμε οτι ειναι ο μονος ο οποιος μπορουσε σημερα να παιξει εκει...Και σου φερνω παραδειγμα το βιειρι που ειναι οτι καλυτερο ο οποιος χαθηκε στη συγκεκριμενη θεση.Μακαρι να ειχαμε ενα 10αρι μεγαλο.Μετανοιες κανουμε αλλα σημερα δεν υπηρχε αλλος για εκει..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εισαι μεγαλος ποδοσφαιριστης ρε βλαντο, την μπαλα που ξες λιγοι τηνξερουν μακαρι να εχουμε την τυχη και να βρουμε εναν παικτημε τα χαρακτηριστικα σου σε μικρη ηλικια.οσοι εχετε στο μυαλο σας δεκαρια που περναν ολοι την αντιπαλη αμυνα και βγαζουν καθετες ή εχουν μεινει στα 70΄ή νομιζουν οτι εχουμε καμια 10αρια μυρια να διαθεσουμε για αυτη τη θεση
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Όταν έρθει η στιγμή, εάν θα έρθει ποτε, που θα δούμε ένα πραγματικό επιτελικό τότε θα καταλάβετε αμέσως τη διάφορα. Όλη η ανάπτυξη της ομάδας κολαει στον Βλανταν. Μέχρι να κανει κοντρόλ, να στριψει, να πασαρει έχει οργανωθεί η αντίπαλη άμυνα. Πραγματικός επιτελικος είναι ο Ιμπαγασα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα το πω πολυ απλα. Αν ειχες σημερα εναν παικτη σαν τον προπερσινο Ιβιτς, (moican δεν υπηρξε περσι καμια κωλοτουμπα),το σημερινο παιχνιδι οπως και αυτο με τον οφη δεν υπηρχε περιπτωση να χαθει.Ο επιτελικος ειτε στο 4-3-3 ειτε στο 4-2-3-1 ειναι ισως το πιο σημαντικο στοιχειο της ΕΠΙΘΕΣΗΣ και σημερα η δουλεια που περιγραφεται καποιοι οτι εγινε απο τον Ιβιτς ηταν απλα δουλεια 8ριου,αλοιμονο αν σε ενα παιχνιδι με ουτε μια ευκαιρια σε 90 λεπτα επαινω οχι μονο αυτον αλλα γενικα ολη τη μεσοεπιθετικη γραμμη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

eleos έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Βλαντο γουοκερ...κιπ γουοκιγκ...παλαιμαχικη η σημερινη εμφανιση....
moican4 έγραψε:Μάλλον άλλο παιχνίδι είδες...
+1000

MANIAKOS σε παίχτες της ομάδας αναφέρεσαι και δε βρίσκεσαι στο καφενείο με τους φίλους σου.

Εκτός του ότι είσαι ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ αφού μπάλα παίξαμε ΜΟΝΟ απο τα πόδια του, είσαι και εριστικότατος..

ΑΙΣΧΟΣ

Τι ειπα ρε ελεος θα τρελαθουμε δλδ..? σημερα δεν μ αρεσε ....ναι απο τοτε που μπηκε εδεσε το κεντρο ..το χω πει 100 φορες οτι οταν λειπει ο παμπλο πρεπει να ναι 11αδα αλλα υπηρχαν φασεις που αντεδρασε σαν παλαιμαχος....

Μην ψαχνεστε με τις λεξεις//,,,η γνωμη που εχω για τον ιβιτς δεν αλλαζει και την εχω πει ενα καρο φορες..τι εριστικος και τετοια μου λες....

στο κατω κατω διαφψνειστε,..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μανιακε, ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε..
τώρα τα έγραψες αυτά, πριν έγραφες άλλα...
έγραψες ενα "παλαίμαχος" και τέλος σε γενικές γραμμές..

ΥΓ. Τζοσουα, εδώ δεν έπαιξαν τα εξτερμ σου καθόλου, φάση δεν έκανε από εκεί, μπάλα δεν γυρνούσε στο α μέρος καθόλου, και ψάχνεις να βρεις ποιος είναι ο ρόλος του ίβιτς..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μοικαν δεν γραφω πρωτη φορα για τον ιβιτς....οποτε δεν γινεται καθε φορα που γραφουμε κτ να κανουμε ολοκληρη εισαγωγη....απλα για το σημερινο το πα....π.χ σε κπ φαση γυρνουσε απο την αντιπαλη περιοχη τρεχοντας ο λαζαρ προς τη δικη μας....και στο κεντρο ο ιβιτς προς την ιδια κατευθυνση περπατωντας.....απλα μην παιζουμε με τις λεξεις και ειμαστε ετοιμοι για παρεξηγησεις..ακομα και κτ να το πα χοντοκομμενα..
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Όταν μπαίνει και σου συμαζεύει το χάλι και εσύ γράφεις μια γραμμή για παλαίμαχο, τι να σου πω..

Λες και ο γκαρσία μαρκάρει box to box, αλλά εκεί δε σε βλέπω ΣΕ ΚΑΘΕ αγώνα μετά να γράφεις για παλαίμαχο...

Προφανώς και συντηρεί δυνάμεις αλλά παλαίμαχος για μένα δεν είναι.

Δεν είναι λίγο άδικο μετά απο ένα καλό του γενικά ματς, να γράφεται μόνο αυτό?
Και όπως μου είπε και ένας admin, διαβάζουν κάποιοι παίχτες το τι γράφουμε (αφήνω στην άκρη το κλίμα που δημιουργείται). Δε θεωρώ σωστό κάτι τέτοιο να λέγεται για κάποιον παίχτη που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δίνει το 100% του για την ομάδα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνω απολυτα με τον ελεος

Αυτο εννοούμε οταν λεμε "νιωστε" λιγο τις συνθηκες κατω απο τις οποιες λεμε οτι λεμε...
Στα ματς που δεν εχω Γκαρσία, ο Ιβιτς με ολα τα θετικά και τα αρνητικά του ειναι απαραίτητος
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

παλι κανεις αυτο που λεω ελεος...μην απομονωμεις....αν θες διαβασε τι ελεγα και πριν για ιβιτς και μετα απο ασχημα του ματς....Γκαρσι ή ιβιτς πρπει να ναι παντα στην 11αδα και πεθαμενοι γιατι ξερουν να δινουν ρυθμο...σε κπς φασεις αυτο μου εβγαλε οτι αντιδρουσε σαν παλαιμαχος... τι να κανω και το πα......

και με γκαρσια δε μπορει να συγκριθει παροτι σπουδαιος και ο ιβιτς γιατι ο γκαρσια ειναι ποδοσφαιρικη ιδιοφυια....παντα ειναι στη θεση που πρεπει πριν την μπαλα...ειναι αλλο πραμα....
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

εμένα μου άρεσες σήμερα, έκανες το αυτονόητο σωστές και εύκολες μπαλιές να ανοίξει το παιχνίδι...
για 30 λεπτά όμως... τόσο μπορείς πλέον... :?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Θα το πω πολυ απλα. Αν ειχες σημερα εναν παικτη σαν τον προπερσινο Ιβιτς, (moican δεν υπηρξε περσι καμια κωλοτουμπα),το σημερινο παιχνιδι οπως και αυτο με τον οφη δεν υπηρχε περιπτωση να χαθει.Ο επιτελικος ειτε στο 4-3-3 ειτε στο 4-2-3-1 ειναι ισως το πιο σημαντικο στοιχειο της ΕΠΙΘΕΣΗΣ και σημερα η δουλεια που περιγραφεται καποιοι οτι εγινε απο τον Ιβιτς ηταν απλα δουλεια 8ριου,αλοιμονο αν σε ενα παιχνιδι με ουτε μια ευκαιρια σε 90 λεπτα επαινω οχι μονο αυτον αλλα γενικα ολη τη μεσοεπιθετικη γραμμη.

για το ότι ο προπέρσινος ίβιτς εξακολουθεί βρισκόμενος στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ,με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για τον ΠΑΟΚ και για τον ίβιτς,το βάρος ευθύνης δε φέρει βασικά ο σέρβος.ακόμα και στην κατάσταση αυτή είναι κομβικός παίχτης για την ομάδα.με τα ... αυτονόητα που κάνει,που εδώ που τα λέμε δε φαίνεται να υπάρχει στο ρόστερ κ πληθώρα άλλων εξίσου ικανών να τα κάνει.και χθές η παρουσία του κατ'εμέ ήταν σημαντική στο να σουλουπωθεί η λειτουργία της ομάδας στο κέντρο στο β ημίχρονο.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

+1926
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”