14.Αθανάσιος Παπάζογλου

rox-4-

Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου

Δημοσίευση από rox-4- »

επίσης, όλοι εσείς οι "έξυπνοι" δεν θα μας λείψετε σαν οπαδοί αν κάποτε σταματήσετε να πάτε γήπεδο (αυτοί που πάτε)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

papageorgiou έγραψε:καλά,εσείς κοροιδεύετε,μα η αλήθεια είναι πως πραγματικά βελτιώνεται..δε νομιζω πως χωράει για βασικό φορ μα εχει σίγουρα θέση στο ρόστερ...τα προσόντα του είναι πραγματικά απαραίτητα,ιδίως στον ΠΑΟΚ της οικονομικής κρίσης... :roll:
Κι εγω νομιζω οτι προτιμω τον Νιμανι στη θεση του ως αναπληρωματικο γιατι δειχνει οτι και καλυτερη τεχνικη εχει και πιο μεγαλη εξελιξη θα εχει απο τον παπαζογλου που ειναι ενας χειροτερος σκαρμουτσος. Αν φυγει ο Κλαους τοτε αλλαζει το θεμα και θα μεινει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Σάκης είναι ένας παίκτης που κάνει πράξη αυτό που έχω ως υπογραφή. Ως εκ τούτου και επειδή έχει προσόντα που δεν τα έχει άλλο φορ του ΠΑΟΚ (σωματικά + είναι μακράν ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστής μας), τον κάνουν εξελίξιμο. Τώρα το μέχρι πού θα φτάσει η εξέλιξή του είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να προδικάσει, γιατι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον ίδιο.
Εμένα πάντως μου αρέσει.
Το θέμα είναι αν αρέσει και του Μπόλονι.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παίκτης 24 χρονών αν δεν είχε μέχρι τώρα εξέλιξη δύσκολα να έχει στη συνέχεια.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

rox-4- έγραψε:επίσης, όλοι εσείς οι "έξυπνοι" δεν θα μας λείψετε σαν οπαδοί αν κάποτε σταματήσετε να πάτε γήπεδο (αυτοί που πάτε)
Μια χαρά γήπεδο πάμε φίλε με διαρκείας και τα όλα μας..
Δεν έχεις αντιληφθεί οτι η ομάδα καίγεται οικονομικά κι έχει ξεπουλήσει Βιειρίνια, έδιωξε Κοντρέρας-Βιτόλο, ίσως πουλήσει Αθανασιάδη-Μαλεζά , και ξαφνικά εσύ δηλώνεις έμμεσα οτι θα έλεγες όχι σε πρόταση με λεφτά για τον Σάκη..

Ξανασκέψου το και ξαναπόσταρε..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Φώτη η δική μου άποψη είναι ότι ο παίκτης δεν σταματάει να βελτιώνεται ποτέ. Από κάποια ηλικία και μετά βέβαια η σωματικές βελτιώσεις εκλείπουν, αλλά οι νοητικές μάλλον ξεκινούν...
Όσο για την τεχνική, θεωρώ ότι αυτή είναι αποτέλεσμα εξάσκησης (όπως στις πολεμικές τέχνες), οπότε κι εδώ έχουμε βελτίωση, ανάλογα με το πόσο σκληρή προπόνηση μπορεί να κάνει κάποιος.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης Παπαζογλου.

Το καλοκαιρι εαν ειμαστε τυχεροι και βρεθει καποιος να δωσει εστω και 200-250 χιλιαρικα ας τον αποδεσμευσουν.

Οχι αλλη σαρδελα.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Σάκης είναι ένας παίκτης που κάνει πράξη αυτό που έχω ως υπογραφή.

ΚΑλα, το οτι η υπογραφη σου πηγαινε για τον σακη ηταν ενα κοινο μυστικο :lol:

Πραγματικα ο σακης δειχνει βελτιωση τελευταιως. Εχουμε και τα πλει οφ , ας μας δειξει με τις πραξεις του.
rox-4-

Δημοσίευση από rox-4- »

Parolos έγραψε:
rox-4- έγραψε:επίσης, όλοι εσείς οι "έξυπνοι" δεν θα μας λείψετε σαν οπαδοί αν κάποτε σταματήσετε να πάτε γήπεδο (αυτοί που πάτε)
Μια χαρά γήπεδο πάμε φίλε με διαρκείας και τα όλα μας..
Δεν έχεις αντιληφθεί οτι η ομάδα καίγεται οικονομικά κι έχει ξεπουλήσει Βιειρίνια, έδιωξε Κοντρέρας-Βιτόλο, ίσως πουλήσει Αθανασιάδη-Μαλεζά , και ξαφνικά εσύ δηλώνεις έμμεσα οτι θα έλεγες όχι σε πρόταση με λεφτά για τον Σάκη..

Ξανασκέψου το και ξαναπόσταρε..
Ίσως έπρεπε πρώτα να με ρωτήσεις αν δεν ήσουν σίγουρος τι ακριβώς εννοούσα. ;) Δεν είπα ότι θα έλεγα όχι αλλά για ξαναδές λίγο τον τρόπο που μιλάνε για ακόμα μια φορά ΕΝΑΝΤΙΟΝ (γιατί εδώ και καιρό λες κ ειναι αντίπαλος μιλάνε) ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και ξαναπόσταρε...
Μαρκήσιος

Δημοσίευση από Μαρκήσιος »

Δεν γράφω συχνά, τελευταία δεν μπαίνω και πολύ στο φόρουμ, κάποια πράγματα όμως δεν έχουν αλλάξει. Το απίστευτο κόμπλεξ μερικών, η κακία, το φαρμάκι που στάζουν για παίκτες μας είναι απίστευτο. Και περισσότερο για τον Παπάζογλου ο οποίος δεν είναι το καλύτερο φορ που πέρασε από την ομαδα μας αλλά σίγουρα δεν είναι και το χειρότερο, και όντως είναι παίκτης που βελτιώνεται και μπορεί να προσφέρει και προσφέρει όποτε παίζει. Ντρέπομαι που θα το πω αλλά σιχαίνομαι ειλικρινά τους μηδενιστές, τους τζάμπα μάγκες και τους ξερόλες οπαδούς οι οποίοι στο γήπεδο προτιμούν να χάσει η ομάδα μας για να πουν "εγώ τα έλεγα" και να κράζουν άνετα τους πάντες και μετά χαιρέκακα θα πληκτρολογούν φαρμάκια κρυμμένοι στην ανωνυμία και στην θαλπωρή του σπιτιού τους. Ο κάθε πικραμένος κράζει... άλλωστε, οι απόψεις είναι σαν τις πρωκτοοπές, έκαστος έχει την δική του...
Καλή σας νύχτα αδέρφια, τα είπα διότι έτσι τα νιώθω! "Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα είμαι Π.Α.Ο.Κ."
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ας κλειδωσει το νημα αφου δημοσιευτηκε ποστ οπως το αμεσως πιο πανω·ερχονται δυσκολες εποχες και τοποθετησεις σαν του φιλου μαρκησιου κατ'εμε δειχνουν το δρομο.ας ξεκολλησουμε λιγο ρε παιδες κι ας αντιληφθουμε πως η ομαδα κι οσοι την περιστοιχιζουν δεν αξιζουν της μονιμης κατακεραυνωσης μας,υπαρχει δεν υπαρχει αιτια ή αφορμη.
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Τον αποπανω βάλτε τον στη κεντρική
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μαρκήσιος έγραψε:Δεν γράφω συχνά, τελευταία δεν μπαίνω και πολύ στο φόρουμ, κάποια πράγματα όμως δεν έχουν αλλάξει. Το απίστευτο κόμπλεξ μερικών, η κακία, το φαρμάκι που στάζουν για παίκτες μας είναι απίστευτο. Και περισσότερο για τον Παπάζογλου ο οποίος δεν είναι το καλύτερο φορ που πέρασε από την ομαδα μας αλλά σίγουρα δεν είναι και το χειρότερο, και όντως είναι παίκτης που βελτιώνεται και μπορεί να προσφέρει και προσφέρει όποτε παίζει. Ντρέπομαι που θα το πω αλλά σιχαίνομαι ειλικρινά τους μηδενιστές, τους τζάμπα μάγκες και τους ξερόλες οπαδούς οι οποίοι στο γήπεδο προτιμούν να χάσει η ομάδα μας για να πουν "εγώ τα έλεγα" και να κράζουν άνετα τους πάντες και μετά χαιρέκακα θα πληκτρολογούν φαρμάκια κρυμμένοι στην ανωνυμία και στην θαλπωρή του σπιτιού τους. Ο κάθε πικραμένος κράζει... άλλωστε, οι απόψεις είναι σαν τις πρωκτοοπές, έκαστος έχει την δική του...
Καλή σας νύχτα αδέρφια, τα είπα διότι έτσι τα νιώθω! "Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα είμαι Π.Α.Ο.Κ."
Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία να αποδεχόμαστε στην πραγματικότητα της ομάδας μας μετριότητες, είτε αυτοί είναι παίχτες, είτε προπονητές, είτε παράγοντες, είτε δημοσιογράφοι κ.ο,κ μας έχει καταντήσει μόνιμους μέτριο-τρίτο-τεταρτους...

Καμία εμπάθεια φίλε μου για κανένα Παπάζογλου ή Φωτάκη κτλ.

Έξω οι μέτριοι (και οι κάτω του μέτριου) από τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Οι άνω του μετρίου θέλουν φράγκα. Και όταν παίρνεις ανω του μετριου παίχτες ή έχεις να τα δώσεις ή αφήνεις "τρύπες"...

Και τον σκύλο χορτάτο και την πιτα ολακερη δεν γίνεται.

ΥΓ.

Οταν φτάσουμε ο τρίτος επιθετικός να ειναι ανω του μετριου, τοτε μαλλον το υπολοιπο ροστερ θα είναι επιπεδου Μπαρτσελονα! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μαρκήσιος έγραψε:Δεν γράφω συχνά, τελευταία δεν μπαίνω και πολύ στο φόρουμ, κάποια πράγματα όμως δεν έχουν αλλάξει. Το απίστευτο κόμπλεξ μερικών, η κακία, το φαρμάκι που στάζουν για παίκτες μας είναι απίστευτο.
Έτσι καταντήσαμε το ποδόσφαιρο. Γιατί το ποδόσφαιρο είναι πάθος κι όπου υπάρχει πάθος υπάρχει και ο εγωισμός. Αν το πάθος αυτό δεν μπορέσουμε να το χαλιναγωγήσουμε οδηγούμαστε σε ακραίες (φανατικές) θέσεις με ακραίες κριτικές και χαρακτηρισμούς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”