πολλοι θα στεναχορηθουμε αλλα ειναι για το καλο της ομαδας
υγ:αν ηταν αλλη διοικηση δεν θα 'θελα να φυγει γιατι δεν ξερεις τι θα σου φερουν... αλλα σ' αυτη εχω εμπιστοσυνη
Και έλεος με την καταστροφολογία...Κάποια άσχημα ματς και ήρθε το τέλος???Thanos4 έγραψε:παιδια ο γκαρσια θα φυγει ειτε φετος ειτε του χρονου.θα ερθει αλλος...θα φυγει μετα απο χρονια και εκεινος.
Κάποτε θα μάθεις και το ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα μην ανησυχείς...gash04 έγραψε:+600000Photis έγραψε:
Ωραίο κείμενο έστω και αν διαφωνούμε αδελφέ στο θέμα της προσωπολατρείας...Κανείς πάνω από τον ΠΑΟΚ!!Ιδίως ένας μισθοφόρος...
Το άλλο στο είπα δεν στο είπα ε?
34 χρονών ο μποξέρ.
Υ.Γ
Χωρίς αυτόν γλιτώνουμε και το βαρύ συμβόλαιο και θα πατάμε και περιοχή συχνότερα.
Κάνεις λάθος...ανεξαρτήτως προσώπων, οι ομάδες ακολουθούν το πλάνο του τεχν. διευθυντή και όχι του προπονητή. Ειδάλως ο τεχ. διευθυντής δεν έχει ρόλο.diniko80 έγραψε:
ΥΓ θελω να ρωτησω (καποιον που ξερει πραγματικα) αν το αγωνιστικο πλανο του βρυζα με του σαντος συμπιπτει....γιατι αν δεν συμπιπτει πρεπει να ακολουθησουμε του κοουτς και οχι του τεχν.διευθυντη.....αυτος κρινεται καθημερινα και αυτος πρεπει να κανει τις επιλογες, ανεξαρτητως αν μας αρεσει ή οχι...
Ειλικρινά...που τον είδες τον ήρωα?? Παίζει κανας Κολοκοτρώνης(που να χάθηκε και κείνη η ψυχή μ' αυτό το nick) ή κανας Καραισκάκης στον ΠΑΟΚ και δεν το βλέπουμε??gash04 έγραψε:Μέσα Μαζική Εξημέρωσης ή Εξόντωσης?
PABLO GARCIA ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ.
Πάντα στην πατρίδα μου οι ήρωες είναι τα κορόιδα.
Πάντα το τέλος τους είναι θλιβερό.
Πάντα αυτοί που δεν είναι ήρωες καταφέρνουν να τους σκοτώσουν με τον ποιο αίσχατο τρόπο.
Στην πατρίδα μου η ιστορία καταγράφεται στο τέλος απο αυτούς που ποτέ δεν ήταν ήρωες.
Στην πατρίδα μου μετά αυτοί που δεν είναι ήρωες μιλάνε για ιδεολογίες.
Στην πατρίδα μου μετά η αντίδραση κατηγορεί την επανάσταση χωρίς να έχει το δικαίωμα να το κάνει εφόσον η τελευταία έχει πνιγεί στο αίμα σε κάθε αφορμή.
Ναι στην πατρίδα μου κάθε μέρα γιορτάζω την φαυλότητα.
Γιατί μας συγκρίνεις με άλλες ομάδες; Σε άλλες ομάδες οι διοικήσεις φέρνουν τους παίχτες και στο τέλος πετάνε κι έναν προπονητή και λένε κάνε ομάδα ..PABLO GARCIA έγραψε: Κάνεις λάθος...ανεξαρτήτως προσώπων, οι ομάδες ακολουθούν το πλάνο του τεχν. διευθυντή και όχι του προπονητή. Ειδάλως ο τεχ. διευθυντής δεν έχει ρόλο.
Η αγάπη είναι παντού!comealot έγραψε:Την αγάπη του για την ομάδα πού την έχει αποδείξει ακριβώς?
Θα σου έλεγα και περί καλύτερων της ομάδας αλλά θα με πεις αυτό είναι υποκειμενικό.
Η αγάπη πού βρίσκεται όμως???