15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από Vonapartis »

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δε νομίζω Τάκη! ;)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

απ'το vonapar-takis :?: :?: :lol:

η δική μου ευχή είναι να ανανεώσει ο παίχτης.πιστεύω πως έχει ξεκινήσει τέτοια προσπάθεια "πίεσης" της ομάδας από πλευράς του παίχτη.μένει να φανεί το φινάλε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

μακαρι να μεινει...δυστυχως ειμαστε ομαδα 4 5 παικτων και ηδη ο ιβιτς δειχνει να μην μπορει....οι υπολοιποι που χουμε δεν πολυξεχωριζουν απο τις μεσαιες ομαδες της σουπαλιγκ// Μακαρι να φερει και κανα φιλο του χιλιανανακι
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Το βιολί του ο Κοντρέρας

O Πάμπλο Κοντρέρας για μια ακόμη φορά επανέλαβε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Κόλο Κόλο. Στον ΠΑΟΚ αν θέλουν να διατηρήσουν την ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας θα πρέπει να βάλουν ένα τέλος πριν είναι αργά.

Ο Χιλιανός αμυντικός του Δικεφάλου έκανε νέες δηλώσεις εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στην Κόλο Κόλο. Ο Κοντρέρας μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα "latercera.com", λέγοντας τα εξής:

«Δεν έχω κάνει καμία διαπραγμάτευση, δεν έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της Κόλο Κόλο. Στην πραγματικότητα είχα προβλήματα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εξοργίστηκαν από αυτά που γράφονται. Σέβομαι την ομάδα που αγωνίζομαι τώρα και δεν θέλω να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα. Μου αρέσει η ιδέα να επιστρέψω στην Χιλή, αλλά δεν μπορεί αυτό να γίνει τον Ιανουάριο».

Για το ότι δεν έπαιξε απέναντι στον Παναιτωλικό και τις φήμες που πως αυτό συνέβη διότι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ενοχλημένοι: «Μου το επιβεβαίωσαν προσωπικά, μου το είπαν».

Για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Κόλο Κόλο είπε: «Αυτό που λέω είναι δόξα τω Θεό που οι πόρτες της Κόλο Κόλο είναι ανοιχτές. Εδώ στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι κάθε Ιούνιο και Δεκέμβριο έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στη Χιλή. Σέβομαι την ομάδα που με ανέδειξε και πρέπει να πω ότι θα ήθελα να γυρίσω πίσω. Ενδιαφέρομαι, αλλά δεν εξαρτάται από μένα».

Ο Κοντρέρας αποκάλυψε ακόμη ότι έχει προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. «Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει το συμβόλαιο μου για δύο ακόμη χρόνια. Πάντως μου δίνουν την ευκαιρία ακόμη να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Έχω προσφορές από ευρωπαϊκούς συλλόγους και τη Μέση Ανατολή».

γαζζέλα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Βαλανε τιτλο που ουδεμια σχεση εχει με το περιεχομενο....κλασσικη αρδια.. :evil:

* Τέλος, στην ιστορία Κοντρέρας, υπάρχει παιχνίδι τακτικής εκατέρωθεν. απο ατακερ 24
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ο μονος λογος που δεν θελω να φυγει ο κονδρορας ειναι για να μην παρουν την χαρα οι π*** της δημοσιογραφιας.αλλιως μορα αλανι διπλο μεσ το λιμανι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εσυ εισαι στη μαυρη λιστα εδω και καιρο οσο καλα και να παιξεις δεν μου αλαζεις γνωμη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στο β΄ ημίχρονο ήταν ο καλύτερος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

o αμυντικος κοντρερας ο καλυτερος μας χαφ σημερα..εβαλε τον μεσο φωτακη δεξια για να μεινει ο αμυντικος κοντρερας που οργανωνε οσο μπορουσε...καληνυχτα μετα...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εδώ και δύο χρόνια πάντως εγώ ακούω φωνές να λένε να δοκιμαστεί ο Κοντρέρας στα χαφ. Και εδώ μέσα έχει γραφτεί πολλές φορές, και σε ραδιόφωνα το χουν πει κτλ.

Δεν σημαίνει ότι είναι σωστό επειδή το πρότειναν οι προπονητές της κερκίδας, αλλά είναι π@παριά το να λες "γιατί δεν δοκιμάζει αυτό ο κόουτς;" κι όταν το δοκιμάζει αλλά δεν πετυχαίνει να λες "τι κάνει ο μ@λάκας.."! Βέβαια αν του έβγαινε θα ακούγαμε κανένα "ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑ.."!!!! :evil:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

περιμενω να δω πως θα περασει στον κοσμο η γραμμη της παε που εχει ριξει στους ΑΡΔ να την περασουν.
οτι και καλα θελει να φυγει .

Εμ δεν τον πληρονουν, εμ τον εχουν στον τοιχο βαζουν και τον κοσμο εναντια με ψεματα. ωραια συμπεριφορα. Μετα κλαιγομαστε οταν ο καθε βιτολο φευγει......
ε καλα μας κανει.

1 απο τους 3 παικτες που ηθελαν το ματς χθες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ο ΚΑΛΟΣ ΚΟΝΔΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ>>>>>>>>>>κρυο αιμα και αυτοθυσια...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

παιρνει την μπαλα ο κοκκινοτριχης και ο κονδορας διαλεγει γωνια ... στηνεται.. και μας στελνει στους 32 του ουεφα απο σημερα. .....
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Μαγνήτης σε λέω......!!!!!!!!!!!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”