Unpsofable78 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:06 Παιδιά έχει αγώνα σήμερα η ομάδα. Ως γνωστόν δεν έχει μεταγραφές ημέρα αγώνα. Άδικα περιμένετε![]()
Δηλαδή αύριο θα έχουμε μετταγραφικά νέα;
Unpsofable78 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:06 Παιδιά έχει αγώνα σήμερα η ομάδα. Ως γνωστόν δεν έχει μεταγραφές ημέρα αγώνα. Άδικα περιμένετε![]()
Άρα εσύ θες να μην έρθει στοπερ, να μην έρθει εξτρεμ και αν τελικά δεν ειναι αυτο που περιμέναμε οι μικροί, τότε τι; Να πατώσει η ομαδα, ε;Miles έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:21 Πάντως, αν έρθει και τρίτο στόπερ και αποκτηθεί και εξτρέμ, δεν βλέπω πώς θα υλοποιηθεί η πολιτική προώθησης μικρών. Ακόμα και αν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κάποιος μικρός περάσει στην ιεραρχία άλλον παίχτη, πόσο μάλλον νεοφερμένο, π.χ. ο Μπαταούλας ή ο Μπέρδος, τότε πάλι θα έχει γίνει κακή εκτίμηση του ρόστερ.
ρε φιλε το εγραψα 10 φορες σε 10 σχολια. και στο αρχικο το γραφω. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ αλλα αυτο βγαινει προς τα εξω.tolis14 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:47Την έχουμε πει ο ένας στον άλλο πολλές φορές, αλλά ξέρω ότι όταν γκρινιάζεις, γκρινιάζεις όντως με το καλό του ΠΑΟΚ στο μυαλό. Απλώς θέλω να σου πω ότι τις περισσότερες φορές αυτό που φαίνεται δεν είναι και απαραίτητα αυτό που έγινε στην πραγματικότητα. Κάνεις δεν ξέρει τι έγινε και τι συζητήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες. Είτε έτσι, είτε αλλιώς. Γι αυτό και ο καθένας μας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.George Best4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:21Κοιτα το εχουμε ξαναδει υπαρχουν ομαδες ανθρωπων εδω μεσα που θελουν να παραποιουν την πραγματικοτητα και τα γεγονοτα, αλλοι υπερ Σαββιδη, αλλοι υπερ Μυστακιδη, αλλοι υπερ Λουτσεσκου κτλ.Azrael έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:00
Εγω αυτο που εκλαμβανω απο το κειμενο σου ειναι οτι η ΠΑΕ ειναι η κακια και ο Λουτσε μαγκας.
Εγω δεν παιζω παιχνιδια σκοπιμοτητας. Λεω αυτο που αφησαν να εννοηθει.
Μπορει να ειμαι εγω ο χαζος.
Εσυ μπορει να ειδες κατι αλλο.
Αλλα την πραγματικοτητα δεν την αλλαζει κανεις. 1μηνα+ ηταν ο πρωην προπονητης σου στον αερα για 2η χρονια, οοοοολα πηγαν πισω για 2η χρονια, φετος τον εδιωξες με οχι τον καλυτερο τροπο και οχι λογικο τροπο. Αν η αποφαση ειχε ληφθει μετα τον τελικο Κυπελλου, αν εφευγε Δευτερα μετα το ματς με Παναθηναικο με μια συναντηση με τον ιδιοκτητη, ολοι , ασχετα αν συμφωνουσαν ή οχι θα ειχαν αλλη εικονα.
Εγω ξαναλεω σου λεω τι ειδα. Και οπως ειπε συνοπαδος υπαρχουν και δηλωσεις του προπονητη για αυτα.
Ενταξει τωρα ειναι βολικο φανταζομαι να τον βγαλουμε ψευτη και οτι θελει το κακο της ομαδας...
Παντως θα μπορουσες να προβληματιστεις περισσοτερο για την κατασταση, το ταιμινγκ των αποφασεων, των ανακοινωσεων κτλ απο την επιφανειακη αναλυση που εκανες.
Όσο για τις δηλωσεις του Ραζβάν και αν είναι ψεύτης, δεν θα πω ότι είναι, αλλά δεν ξέρω για σένα, δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου άνθρωπο να λέει πράγματα η να κάνει δηλώσεις και να μην παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον σωστό και τον αδικημένο. Ποτέ όμως. Επαναλαμβάνω όμως, όλοι ακούμε, διαβάζουμε και σκεφτόμαστε και ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.
Ο Γκέμπελς ζηλεύει από εκεί πάνω ή... κάτω!George Best4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 14:01ρε φιλε το εγραψα 10 φορες σε 10 σχολια. και στο αρχικο το γραφω. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ αλλα αυτο βγαινει προς τα εξω.tolis14 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:47Την έχουμε πει ο ένας στον άλλο πολλές φορές, αλλά ξέρω ότι όταν γκρινιάζεις, γκρινιάζεις όντως με το καλό του ΠΑΟΚ στο μυαλό. Απλώς θέλω να σου πω ότι τις περισσότερες φορές αυτό που φαίνεται δεν είναι και απαραίτητα αυτό που έγινε στην πραγματικότητα. Κάνεις δεν ξέρει τι έγινε και τι συζητήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες. Είτε έτσι, είτε αλλιώς. Γι αυτό και ο καθένας μας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.George Best4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:21
Κοιτα το εχουμε ξαναδει υπαρχουν ομαδες ανθρωπων εδω μεσα που θελουν να παραποιουν την πραγματικοτητα και τα γεγονοτα, αλλοι υπερ Σαββιδη, αλλοι υπερ Μυστακιδη, αλλοι υπερ Λουτσεσκου κτλ.
Εγω δεν παιζω παιχνιδια σκοπιμοτητας. Λεω αυτο που αφησαν να εννοηθει.
Μπορει να ειμαι εγω ο χαζος.
Εσυ μπορει να ειδες κατι αλλο.
Αλλα την πραγματικοτητα δεν την αλλαζει κανεις. 1μηνα+ ηταν ο πρωην προπονητης σου στον αερα για 2η χρονια, οοοοολα πηγαν πισω για 2η χρονια, φετος τον εδιωξες με οχι τον καλυτερο τροπο και οχι λογικο τροπο. Αν η αποφαση ειχε ληφθει μετα τον τελικο Κυπελλου, αν εφευγε Δευτερα μετα το ματς με Παναθηναικο με μια συναντηση με τον ιδιοκτητη, ολοι , ασχετα αν συμφωνουσαν ή οχι θα ειχαν αλλη εικονα.
Εγω ξαναλεω σου λεω τι ειδα. Και οπως ειπε συνοπαδος υπαρχουν και δηλωσεις του προπονητη για αυτα.
Ενταξει τωρα ειναι βολικο φανταζομαι να τον βγαλουμε ψευτη και οτι θελει το κακο της ομαδας...
Παντως θα μπορουσες να προβληματιστεις περισσοτερο για την κατασταση, το ταιμινγκ των αποφασεων, των ανακοινωσεων κτλ απο την επιφανειακη αναλυση που εκανες.
Όσο για τις δηλωσεις του Ραζβάν και αν είναι ψεύτης, δεν θα πω ότι είναι, αλλά δεν ξέρω για σένα, δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου άνθρωπο να λέει πράγματα η να κάνει δηλώσεις και να μην παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον σωστό και τον αδικημένο. Ποτέ όμως. Επαναλαμβάνω όμως, όλοι ακούμε, διαβάζουμε και σκεφτόμαστε και ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.
Προσωπικα εχω βαρεθει αλλιως να παρουσιαζονται τα πραγματα και αλλιως να μας λενε οτι πρεπει να πιστεψουμε οτι ειναι.
Σορρυ αλλα αυτο γινεται συνεχεια.
Ολοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουμε.
Διαφωνει κανεις σε οτι λεω? Οτι ακομα και αν δεν ειναι για αλλη μια φορα τα γεγονοτα οπως παρουσιαζονται, απο τα μεσα θες? απο τον κακο Λουτσεσκου? απο τον κακο Σαντσες? απο τον Γιαννουλη? οτι την ευθυνη την εχει επικοινωνιακα η ΠΑΕ?
Το οτι βγαινει αυτη η εικονα και η ιδια η σειρα τον γεγονοτων την επιβεβαιωνει βαση λογικης, ειναι η πραγματικοτητα (ξαναλεω αν χωριζαν οι δρομοι μετα τη ληξη του πρωταθληματος δε θα ειχε δημιουργηθει αυτη η ιστορια). Εγινε δεν εγινε δεν ξερω αλλα η σειρα των γεγονοτων την ενισχυει τι να κανουμε δηλαδη...
Εμενα ξερεις τι με ενοχλει αφανταστα? Οτι την καλη ειδηση ασχετως αν ειναι αληθεια ή οχι την κανουμε σημαια και την πιστευουμε αμεσως.
Την ειδηση που εχει αρνητικη χροια παντα την λοιδορουμε, μιλαμε για ΑΡΔ, για ανθρωπους που θελουν να βλαψουν την ομαδα και οτι ειναι προπαγανδα.
Σορρυ κιολας αλλα για τιποτα δεν μπορουμε να κρινουμε. Εμεις το αποτελεσμα βλεπουμε και θα προσπαθουμε να βγαζουμε συμπερασμα αναλυοντας δεδομενα και την μεγαλη εικονα που μας δινουν.
Για να είμαστε ακριβείς, ο Κουλιερακης από ανάγκη καθιερώθηκε πέφτοντας κατευθείαν στα βαθιά.trianta76 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:54Άρα εσύ θες να μην έρθει στοπερ, να μην έρθει εξτρεμ και αν τελικά δεν ειναι αυτο που περιμέναμε οι μικροί, τότε τι; Να πατώσει η ομαδα, ε;Miles έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:21 Πάντως, αν έρθει και τρίτο στόπερ και αποκτηθεί και εξτρέμ, δεν βλέπω πώς θα υλοποιηθεί η πολιτική προώθησης μικρών. Ακόμα και αν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κάποιος μικρός περάσει στην ιεραρχία άλλον παίχτη, πόσο μάλλον νεοφερμένο, π.χ. ο Μπαταούλας ή ο Μπέρδος, τότε πάλι θα έχει γίνει κακή εκτίμηση του ρόστερ.
Κανένας μικρός δεν μπορει να κουβαλήσει τετοιο βαρος απο την πρωτη χρόνια.Εδω δεν μπόρεσαν την πρωτη χρόνια ο Κουλιερακης με το Ντελια που ηταν τα σούπερ ταλέντα
Θα βγουν τα ταλέντα αν αξιζουν, μην αγχώνεστε
Αλλά αυτό πρέπει να γίνει με ασφάλεια και για την ομαδα και για τους ιδιους