Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:10 ΑΝ ο Γιαννούλης κλείσει στον γαύρο, θα γίνει με 3 μαξ 3.5 εκατομμύρια.
Ο ΠΑΟΚ μέχρι προχθές, έδινε περίπου τα μισά. Λίγα πάνω, λίγα κάτω, δεν έχει σημασία.
Επίσης ο ΠΑΟΚ, ξεκίνησε με προσφορά κάτω του εκατομμυρίου.
Έτσι τουλάχιστον έμαθα εγώ και το γράφω γιατί διάβασα ορισμένα σχόλια που έλεγαν κάτι για 5+ εκατομμύρια. Δεν υπάρχει αυτό το νούμερο.
Ας περιμένουμε τις εξελίξεις, με την ελπίδα πάντα να μάθουμε τι ισχύει πραγματικά.
Δεν ισχύει και απορώ πως τα γράφετε με βεβαιότητα. Η πρόταση του γαύρου είναι ήδη 4εκ + μπόνους
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ο γιαννουλης ειχε κλεισει (μονο αυτος και οχι η γερμανοι) απο φλεβαρη.. αυτο ειναι σιγουρο και το γνωριζω απο την πρωτη μερα απο ΠΑΟΚ μερια...
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Anwnimos έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:08
john4serres έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:04
aivas19 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 11:36

Είπε συγκεκριμένα ότι ο ΠΑΟΚ έκανε έγκλημα στη διαχείριση της υπόθεσης του Γιαννούλη
Και ο άνθρωπος της Άουγκσμπουργκ μας αποκάλεσε "ερασιτέχνες", είπε ο Ραπτόπουλος.
Ε άμα η αυθεντία (sic) ο Ραπτόπουλος το είπε, έτσι θα είναι.
υπάρχει όμως και μια παροιμία που λέει: από μικρό και από τρελό θα μάθεις την αλήθεια
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ο Ραπτοπουλος ειναι ενα σκπδ που θα πουλησει μην πω τι για 2 τηλεθεατες. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Απο εκει και περα, σας φαινεται περιεργο να μας αποκαλεσε μια ομαδα της μπουντεσλιγκα ερασιτεχνες; Γιατι εμενα δε μου φαινεται περιεργο. Και ειναι πολυ ασχημο αυτο.
These users thanked the author embuji for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

makispaspartou έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:53
aivas19 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:33
makispaspartou έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:29

Εγώ δε δηλώνω Χεζόνια. Εγώ δηλώνω ΠΑΟΚ και μιλάω για όραμα. Εσύ τι δηλώνεις? Σαββίδης ανευ όρων? Τι όραμα λαμβάνεις από την παλινωδία του ενός μήνα αφωνίας? Πρωταθλητισμού? Ξέρεις ποιος θα είναι προπονητής σε δύο εβδομάδες? Συμφωνείς με αυτά που γίνονται μέχρι τώρα?
Χεζόνια=όραμα. Αλλά όταν ήρθε ο Ζαφείρης ε οκ σιγά. Φαίνεται τι δηλώνεις Έχω γράψει τι θέλω στο τόπικ του Ιβαν, του Αντελινο κτλ. Αν δεν έλεγες πως ο Χεζόνια ειναι όραμα θα το έβλεπες. Βλέπω έκανες στροφή 180 μοιρών από το selling club, καλό αυτο. Ναι περιμένω να δω τι θα γίνει, εσύ πες ότι δεν υπάρχει όραμα.
Εγώ πάντως διαβάζω κάποιον που δεν έχει άποψη. Σε τίποτα δεν απαντάς και προσπαθείς να βαφτίσεις τους υπόλοιπους που γράφουν ξεκάθαρα αυτό που πιστεύουν με ονόματα. Και δεν το κάνεις μόνο εσύ αλλά πολλοί εδώ μέσα. ΠΑΟΚ είμαι εγώ και τίποτα άλλο. Έχω όμως προσωπική κρίση και την γράφω. Αν κι ο Μυστακίδης κάνει τα ίδια στο μπάσκετ κι αυτός θα ακούσει κριτική.
Ε οκ, κάνεις λάθος. Και στο τόπικ της ΚΑΕ εχω γράψει την αποψη μου. Σχολίασα αυτό που έγραψες, εσύ με βάφτισες ότι δεν έχω άποψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 08 Ιουν 2026, 12:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Την οποία κριτική την κάνεις λαμβανοντας υπ όψιν ποιες...παραμέτρους....

Από που.... νωρίζουμε...οτι ο Γιαννούλης συμφωνισε με τον ΠΑΟΚ

Το είπε ο...τζακ ο αντεροβγαλτης...;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Δευ 08 Ιουν 2026, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Και το χαρτι ειχε καποτε σιγουρο τον Μπακαπεφτα, μεχρι να τον δει στα πρασινα...
Κανονιστε να δουμε τον Γιαννουλη στην τουμπα με τον γανυμηδη στο στηθος
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
Dimitris_L4
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

george188 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:47 O κολκας σε ερωτηση για ντελια κ εθνικη είπε οτι δεν ειναι η αγαπημενη συνηθεια του ντελια να πηγαινει στην εθνικη κ ο καζατζογλου απο διπλα συμφωνησε κ ειπε οτι το εχει ακουσει κ ο ιδιος. Δεν ηταν σε μορφη φημης/παραφιλολογιας
Μην εκπλαγείτε αν σταματήσει το ποδόσφαιρο σε 2-3 χρόνια ο Ντέλιας.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

john4serres έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:58
george188 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:47 O κολκας σε ερωτηση για ντελια κ εθνικη είπε οτι δεν ειναι η αγαπημενη συνηθεια του ντελια να πηγαινει στην εθνικη κ ο καζατζογλου απο διπλα συμφωνησε κ ειπε οτι το εχει ακουσει κ ο ιδιος. Δεν ηταν σε μορφη φημης/παραφιλολογιας
Μην εκπλαγείτε αν σταματήσει το ποδόσφαιρο σε 2-3 χρόνια ο Ντέλιας.
Μη μας βαζεις κι εσύ φιτιλίες μεσημεριάτικα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Panostas1995 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 11:38
embuji έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 11:35
Panostas1995 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 11:24

Ρε το ΠΑΟΚτσακι τον Γιαννούλη
Αμα η αουσμπουργκ τον ειπε αν θες ελλαδα γαυρος γιατι οι αλλοι δε μας δινουν τα λεφτα, τι θα κανει; Αν ηθελε να παει στον γαυρο θα ειχε παει εδω και κανα 2βδομαδο. Αλλα ειναι και επαγγελματιας ποδοσφαιριστης. Εσυ νομιζεις οτι αν δωσουμε εμεις και ο γαυρος πανω κατω τα ιδια πχ, θα επιλεξει γαυρο; Συμφωνημενος εδω και 6 μηνες ειναι ο παικτης σε ολα. Απλα εμεις νομιζουμε θα τον παιρναμε τσαμπα και ο γαυρος μυρισε αιμα και παμε να χασουμε παικτη λογω οικονομικης ανικανοτητας. Αλλα ο παικτης φταιει λογικα.
Όποιος θέλει μόνο ΠΑΟΚ το δείχνει και έρχεται ( Βιερίνια)
Ίδια περίπτωση ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:54
Blackgr4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:10 ΑΝ ο Γιαννούλης κλείσει στον γαύρο, θα γίνει με 3 μαξ 3.5 εκατομμύρια.
Ο ΠΑΟΚ μέχρι προχθές, έδινε περίπου τα μισά. Λίγα πάνω, λίγα κάτω, δεν έχει σημασία.
Επίσης ο ΠΑΟΚ, ξεκίνησε με προσφορά κάτω του εκατομμυρίου.
Έτσι τουλάχιστον έμαθα εγώ και το γράφω γιατί διάβασα ορισμένα σχόλια που έλεγαν κάτι για 5+ εκατομμύρια. Δεν υπάρχει αυτό το νούμερο.
Ας περιμένουμε τις εξελίξεις, με την ελπίδα πάντα να μάθουμε τι ισχύει πραγματικά.
Δεν ισχύει και απορώ πως τα γράφετε με βεβαιότητα. Η πρόταση του γαύρου είναι ήδη 4εκ + μπόνους
Τι δεν ισχύει από όλα; Η πρόταση του γαύρου ή οι δικές μας προτάσεις;
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Προβλέπω θα χρειαστεί μοντ υπηρεσίας, readiness 24/7 :mrgreen:
These users thanked the author Patron for the post (total 2):
Dimitrisou, paokkerkir
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

george188 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:48
Amsterdamer_87 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:47
george188 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:42 ΥΓ. Οφ τοπικ σοκαριστικο το οτι οντως ο ντελιας για εθνικη δεν ειναι σιγουρος πλεον (ειπωθηκε κ στο foxbet)
Σιγα το σοκαριστικο !!!
Στα παπαρια μας η Εθνικη Αττικης..
Καλυτερα να παιζει μονο για την ΠΑΟΚΑΡΑ..
Στα παπαρια μας ναι αλλα μιλαμε για τον καλυτερο νεο ελληνα παικτη, ειναι σοκαριστικη αποφαση στα 23 του. Οχι οτι με επηρεαζει εμενα
Αφου οι εκει χαμω ειναι μαλακες και απαξιωνουν τον καλυτερο Ελληνα παιχτη και εναν
απ'τους 10 καλυτερους στην Ευρωπη,αστους να πηδηχτουν απ'τα παραθυρα απ'τις πορτες
κι απ'τα μπαλκονια..
These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post (total 4):
giaxxo, Logistis, Ally Samagoal, margas
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

embuji έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:57 Ο Ραπτοπουλος ειναι ενα σκπδ που θα πουλησει μην πω τι για 2 τηλεθεατες. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Απο εκει και περα, σας φαινεται περιεργο να μας αποκαλεσε μια ομαδα της μπουντεσλιγκα ερασιτεχνες; Γιατι εμενα δε μου φαινεται περιεργο. Και ειναι πολυ ασχημο αυτο.
Και για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα.
Ερασιτέχνες ερασιτέχνες κυρά Άουγκσμπουργκ αλλά μια χαρά έχω κεράσει ερασιτεχνικά κάτι Ντόρτμουντ και κάτι αιντραχτ που είναι 10 φορές καλύτερες ομάδες από εσένα.
Not bad for an amateur που λένε και στο χωριό μου,οπότε μην ξανοιγεσαι :mrgreen:
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
Dimitris_L4, embuji, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Blackgr4

Δημοσίευση από Blackgr4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:57 Την οποία κριτική την κάνεις λαμβανοντας υπ όψιν ποιες...παραμέτρους....

Από που.... νωρίζουμε...οτι ο Γιαννούλης συμφωνισε με τον ΠΑΟΚ

Το είπε ο...τζακ ο αντεροβγαλτης...;
Όχι. Όλοι οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ σε κάθε ρεπορτάζ, εδώ και μήνες. Όπου βέβαια μόνο ρεπορτάζ δεν κάνουν. Ότι τους λένε μεταφέρουν.
Και δεν είναι υπόθεση αυτό. Οι ίδιοι το λένε και αυτό.
Δηλαδή ολόκληρος ΠΑΟΚ άκουγε επί μήνες 100 δημοσιογράφους να λένε πως πρώτος και συμφωνημένος στόχος είναι ο Γιαννούλης και δεν κοίταξε να τους πει μισή κουβέντα να το διορθώσουν;
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
Lekyrie, Logistis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”