Ειμαι απο τους πολυ λιγους που στο γηπεδο δεν κραζω μπεβερλι και Αλεν. Ο λογος ειναι οτι για μενα θα κριθουν τον Μαρτιο, τωρα τι να τους κανω..
Εδειξε καποια καλα δειγματα ο Αλεν, ειδικα με την Μπιλμπαο και το κραταω. Απο τον Μπεβερλι μονο για την αμυνα εχω να πω καλα πραγματα και στην επιθεση μονο οταν οργανωνει σωστα. ΑΛΛΑ δεν υπαρχει λογος για μενα ο Πατ να σουταρει στεπ μπακ τριποντα, δεν το εχεις μεγαλε δυστυχως, αν το ειχες δεν θα ησουν εδω..
Γενικα λιγο να δουλεψουμε στις βολες και λιγο νοοτροποια και θεληση να δειξουμε στην αμυνα και θα πανε ολα καλα
Το ματσ με τον Πανιωνιο το κερδισες με την αμυνα που επαιξες, ακομα και με την Μπιλμπαο που τους κρατησαν τα 3ποντα, ζοριστικαν για να τα βαλουν 3-4 ηταν τα ελευθερα που μπηκαν..Τωρα με ΑΕΧ και Βαζελο απλα αδιαφορος, δεν ειχες καμια διαθεση για αμυνα
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- paok-porter1337
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok-porter1337 την Πέμ 19 Φεβ 2026, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- freemind
-
Maezono Masakiyo
KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 14:01 ο Ομορούγι είναι παίκτης θηρίο: 2.11, μεγάλο άνοιγμα χεριών, χτισμένος δυνατός. Τον πήραν ομάδες Ευρωλίγκας πριν από εμάς.
Το ξέραμε ότι είναι άγουρος , ότι επιθετικά πρέπει να ταϊστεί σωστά πάνω από τη στεφάνη. Δεν τον έχουμε χρησιμοποιήσει σωστά σε αυτά που μπορεί να κάνει. Βέβαια, κι ο ίδιος φταίει γιατί έπρεπε να καθαρίζει τη ρακέτα, τα ριμπάουντ, να κόβει τα πικ εν ρολ. Δεν έχει μπορέσει ακόμη, έχω ελπίδες ότι θα το κάνει και θα έχουμε καλύτερη άμυνα στο paint.
ξεχνάμε και ΤΙ διαθέσιμοι παίκτες υπάρχουν στα μέσα της χρονιάς, ΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, δεν είναι ότι μας παρακαλούσε ο Καμπόκλο και είπαμε όχι...
Για μένα η μεγάλη αστοχία είναι ο Αλλεν. Δεν έχει καμία σχέση με το σύγχρονο μπάσκετ, αλλά με το μπάσκετ του '90 ,να του δίνεις μπάλες μέχρι να χάσει μερικά, να ζεσταθεί , και μετά να τα γράφει. Αυτό δε μπορείς να το κάνεις πια, το μπάσκετ παίζεται με ταχύτητα και αλλαγές παικτών, το rotation συντηρεί την ένταση. Πως δεν το είδαν ότι δεν κάνει ο παίκτης παρά για τη Λευκάδα που θέλει να σωθεί;
ΥΓ μμήπως ο Μπέβερλι βελτιώνεται και δεν το βλέπουμε; με τα 3 συνεχόμενα τριποντα έκλεισε με το ικανοποιητικό 3/8. Ναι, δεν τον πήραμε για σουτερ, αλλά μήπως λέω μήπως στο τέλος βγάλει τη θέση του άσσου κάπως ικανοποιητικά (πρέπει να γίνει ταχύτερος) και μπορέσει στο 2 ο Ταϊρι να βρεί καλύτερα πατήματα;
Και να ισχύει αυτό με τον Μπέβερλυ δεν ξέρω κατα πόσο είναι μια ουσιαστική διαφορά η απλά ένα damage control/limitation που στο τέλος της χρονιάς πιθανότατα να μην αποφέρει και κάτι το ουσιαστικό. Εγω θεωρώ πιο πολύ δικαιολογημένο το ότι ξεγελάστηκαν απο τον Allen των 17,5 πόντων στην ιτάλικη λίγκα και των 15 πόντων στο FCL παρά το ότι έκαψαν έναν έτοιμο παίκτη εναρμονισμένο με την ομάδα για να φέρουν έναν 37χρονο με σχεδόν ένα χρόνο αποχής. Θεωρώ ότι οι στιγμές που ο Άλεν έχει θυμίσει κανονικό μπασκετμπολίστα είναι ελαφρώς περισσότερες από τις αντίστοιχες του Μπέβερλυ.
Νομίζω ότι πετάμε χαρταετό γιατί το καλοκαίρι θα λέμε ότι οι στόχοι μας έχουν συμβόλαια και είναι δύσκολο να σπάσουν.Χάποελ Ιερουσαλήμ: Θέλει τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- Montrealiotis, Ally Samagoal
δεν τον θέλω καθόλου
σχεδόν όσο δεν ήθελα τον Σιγάλα σαν παίκτη δεν θέλω τον Ομπράντοβιτς για προπονητή
σχεδόν όσο δεν ήθελα τον Σιγάλα σαν παίκτη δεν θέλω τον Ομπράντοβιτς για προπονητή
- KalamarGiannis
OK, ξεπερασμένος ο ένας (Ομ) , λίγος στα δύσκολα ο άλλος (Σφ), νευρικός χάνει τα αποδυτήρια ο παράλλος (Ιτ), Σούλης παππούς, τελικά ποιος ακριβώς είναι ο άριστος προπονητής που ονειρευόμαστε για μια ομάδα ας πούμε Ευρωλίγκας και 20 εκατομμυρίων ;
-
Dimitrisou
Αντικειμενικα και οι τρεις ειναι φοβεροι προπονητες..οποιοσδηποτε απο αυτους η αυτου του επιπεδου θα ηταν ονειρο..
Απλα θεωρω πως δυσκολα θα δεχτει καποιος απο αυτους αυτη τη στιγμη(μακαρι να κανω λαθος)..σε καποια χρονια μπορει..
Ισως ο Σφαιρο αν του δωσεις καλο μπατζετ και καλο πλανο να θελει ενα τετοιο προτζεκτ..
Απλα θεωρω πως δυσκολα θα δεχτει καποιος απο αυτους αυτη τη στιγμη(μακαρι να κανω λαθος)..σε καποια χρονια μπορει..
Ισως ο Σφαιρο αν του δωσεις καλο μπατζετ και καλο πλανο να θελει ενα τετοιο προτζεκτ..